Op zoek naar een verhuisfirma in Antwerpen?

BAEKEN - Antwerpen

BAEKEN - Antwerpen
Zij het voor een particuliere verhuizing of een bedrijfsverhuis, u kunt op Baeken rekenen. Binnen het land of internationaal, hun kwaliteitsvolle en efficiënte service garandeert uw tevredenheid.

Dankzij hun expertise kunnen zij volgende diensten aanbieden :
  • het verpakken van goederen
  • het monteren en demonteren van meubels
  • een liftservice tot de 9de verdieping
  • het vervoer van piano’s en andere delicate voorwerpen
Gratis verhuischecklist en offerte.

Tel : 014 / 41 27 97

DE VIC - Antwerpen

DE VIC - Antwerpen
De Vic stelt de expertise van zijn ervaren vakmannen tot uw dienst. Zij zorgen voor privé- en kantoorverhuizingen, zowel binnen België als naar het buitenland. Naast een meubelbewaring en het verhuren van inpakmateriaal bieden zij ook verschillende packages aan.

U kunt namelijk kiezen tussen een Staandard, Full Service of De Luxe verhuis. (Bij deze laatste optie wordt alles voor u voorbereid, ingepakt en gedemonteerd, en daarna terug gemonteerd). Ten laatste heeft deze firma ook een VIP service, waarbij uw eigen projectmanager alles op zich neemt.

Tel : 03 / 830 10 00

DE ROECK MOVING - Antwerpen

DE ROECK MOVING - Antwerpen

Deze professionals tellen tientallen jaren ervaring in verhuis. Hun verhuisbedrijf in Antwerpen helpt u om vlot en veilig te verhuizen naar uw nieuwe woning of kantoor. U kunt ook een opslagplaats huren.

UPOFFICE - Deurne

UPOFFICE - Deurne
Bij UPoffice geniet u van een totaalservice. Het is dé verhuisfirma bij uitstek als het gaat om uw verhuis op een doeltreffende manier te regelen. Zij kunnen klusjes opknappen en meubels demonteren en weer monteren.

ANTWERPMOVE - Antwerpen

Foto Antwerpmove
Met al meer dan 10 jaar ervaring stelt Antwerpmove zijn vakmanschap en expertise ter uwe beschikking. Met hun ladderliften en vrachtwagens staat deze firma voor een uitstekend, snel en efficiënt verhuis. Zij blijven bovendien trouw aan hun waarden, namelijk klantvriendelijkheid en stiptheid.

VAN OIRSCHOT - Niel

VAN OIRSCHOT - Niel

Deze gekwalificeerde vakmensen bieden u een totaalservice aan. Naast het beveiligd transport van uw goederen kunt u rekenen op de volgenden diensten: meubelbewaring, verpakking, het verhuizen van auto’s...

Tel: 03 / 501 95 36

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Antwerpen?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Antwerpen, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Een paar nuttige tips voor uw verhuizing

Als u een goede inrichting hebt of goed georganiseerd bent zal verhuizen een fluitje van een cent! Anders kunt u de volgende tips waarderen:

1. Snijd handvaten met een cutter in uw verpakkingsdozen: hiermee kunt u de dozen eenvoudiger verplaatsen.

2. Zorg ervoor dat de dozen niet te zwaar zijn. U moet inderdaad vermijden dat dozen scheuren. Laat ook best zo weinig mogelijk ruimte in elke doos zodat de items niet schuiven.

3. Neem foto’s van alle aansluitingen (tv, set-top box, dvd-speler, computer- en printer...). Wanneer u op de plaats van bestemming zal zijn, zal het veel gemakkelijker om alles weer te plaatsen. Doe hetzelfde met meubels die u demonteert door elke stap te fotograferen: dit vergemakkelijkt het opnieuw in elkaar zetten.

4. Gebruik draagbare kleerkasten: in plaats van elk kledingstuk van een hanger te halen en te vouwen, gebruik je best een grote tas die in één keer meer kleding kan dragen. Hang ze dan gewoon met de hangers in je kast.

5. Kleurstickers: plak kleurstickers op elke doosje om te verwijzen naar een specifieke kamer: bijvoorbeeld blauw voor de badkamer, geel voor de keuken, enz. Dit vereenvoudigt de opslag van dozen op de juiste plaats en zal u veel tijd besparen.

6. Diepvrieszakken: ze zijn zeer praktisch om al uw schroeven en kleine onderdelen op te bergen om ze niet te verliezen. Gebruik een andere tas per meubel en noteer de inhoud.

7. Medicijnen: als u specifieke medicijnen nodig hebt, houd deze in een doosje apart. Plak de andere doosjes met plakband dicht.

Informatie geplaatst op 17 mei 2022 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Antwerpen.

Meer info over deze verhuizers

Bent u van plan om te verhuizen in eigen land of in uw droomland? Op deze pagina vindt u erkende ondernemingen die niet alleen veel ervaring met verhuizingen binnen België hebben maar ook met internationale verhuizingen. Aarzel niet om hen een paar info te vragen over papierwerk zoals verzekeringen, douanepapieren en vervoersdocumenten.

Een verhuizing kan lastig zijn als je breekbare voorwerpen, zware of zeer grote meubels hebt. Om het vervoer te vergemakkelijken, neem contact op met ervaren verhuisfirma’s in Antwerpen.

Deze bedrijven nemen het zware werk voor u uit de handen en vergewissen zich over alles, zodat het proces voor u helemaal rustig en zorgeloos verloopt. Zij bieden ook tijdelijke opslagruimtes, verpakkingsmateriaal en verhuisliften aan.

Kostprijs verhuisfirma

Als u op financieel zo voordelig mogelijke wijze wenst te verhuizen, houd rekening met eventuele extra kosten tijdens uw verhuis. Als u bijvoorbeeld een extra verhuizer nodig hebt, zal u ongeveer 30 euro per uur moeten toevoegen aan de kostprijs. U mag ook een ladderlift gebruiken tegen ongeveer 65€ per uur (met lift assistentie). Vergeet zeker niet de parkeervergunning, die tussen 20 en 50€ zal bedragen.

Hoe mag u uw nieuwe adres doorgeven aan stad Antwerpen?

Als u verhuisd bent naar of binnen Antwerpen, hebt u 8 werkdagen om uw nieuwe adres aan de stad door te geven. Meer info over de procedure is hier te vinden. Wij raden u aan om direct uw naam te hangen op uw nieuwe brievenbus zodat de politie kan controleren of u werkelijk op het adres verblijft. Op de website zal u ook vinden welke diensten moet u informeren over de adreswijziging en hoe u een parkeervergunning voor bewoners kan krijgen als u een auto hebt.

Andere verhuisfirma's uit regio Antwerpen

Om de beste en goedkoopste verhuisfirma te vinden, aarzel niet om verschillende offertes te vergelijken. Hieronder vindt u nog meer bedrijven in uw provincie. De meeste zorgen ook voor professionnele verhuizingen: kantoren, labo's, scholen, magazijnen... Een bedrijfsverhuis is immers een moeilijke opdracht om uit te voeren. Als u zo snel weer operationeel wilt zijn is het raadzamer de missie aan een verhuisfirma toe te vertrouwen. Naast het vervoeren van uw meubelen, toestelen en/of goederen, zullen ze ook instaan voor het veilige transport dankzij een geschikte materiaal.

Brabo Verhuizingen - Antwerpen: Dit familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring staat voor professionele, kwaliteitsvolle en efficiënte verhuizen door heel de Benelux. Zowel voor particuliere als voor kantoorverhuizingen zijn zij elke dag van de week 24u/24u beschikbaar. Na uw oproep raken de vakmannen van Brabo Verhuizingen binnen het uur bij u thuis. Gratis offerte. Tel: 03/485 70 82.

Buva Verhuizingen - Antwerpen : Deze dynamische verhuizers zijn vooral actief in de regio's Aartselaar, Beveren, Berlaar en Berchem. Al hun verhuisformules zijn goederen verzekering inbegrepen. Ze bieden de eerste 100km aan en hanteren zelfde prijzen voor heel de week en in het weekend. Tel: 03/345 65 16.

Verhuizingen Meys - Brasschaat: Verhuizingen Meys heeft al 70 jaar ervaring in het verhuizen - zowel nationaal als internationaal - van goederen, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Hun ervaren vakmannen kunt u ook het vervoer van speciale goederen, zoals kunst, antiek, piano’s en biljarttafels toevertrouwen. De firma biedt u ook mogelijkheden voor meubelbewaring aan. Tel: 02/653 22 11.

Verhuizingen Crol - Clemenceaustraat, 73 - 2860 Sint-Katelijne-Waver - Tel: 015/21 20 21
Transit Move - Slachthuislaan, 74 - 2016 Antwerpen - Tel: 0486/29 75 13
Hoger-Lager - Helststraat, 160C - 2630 Artselaar - Tel: 03/826 98 98