Verhuisbedrijven in Antwerpen

DE VIC - Antwerpen

DE VIC - Antwerpen
De Vic stelt de expertise van zijn ervaren vakmannen tot uw dienst. Zij zorgen voor privé- en kantoorverhuizingen, zowel binnen België als naar het buitenland. Naast een meubelbewaring en het verhuren van inpakmateriaal bieden zij ook verschillende packages aan.

U kunt namelijk kiezen tussen een Staandard, Full Service of De Luxe verhuis. (Bij deze laatste optie wordt alles voor u voorbereid, ingepakt en gedemonteerd, en daarna terug gemonteerd). Ten laatste heeft deze firma ook een VIP service, waarbij uw eigen projectmanager alles op zich neemt.

Tel : 03 / 830 10 00

BAEKEN - Antwerpen

BAEKEN - Antwerpen
Zij het voor een particuliere verhuizing of een bedrijfsverhuis, u kunt op Baeken rekenen. Binnen het land of internationaal, hun kwaliteitsvolle en efficiënte service garandeert uw tevredenheid.

Dankzij hun expertise kunnen zij volgende diensten aanbieden :
  • het verpakken van goederen
  • het monteren en demonteren van meubels
  • een liftservice tot de 9de verdieping
  • het vervoer van piano’s en andere delicate voorwerpen
Gratis verhuischecklist en offerte.

Tel : 014 / 41 27 97

UPOFFICE - Deurne

UPOFFICE - Deurne
Bij UPoffice geniet u van een totaalservice. Het is dé verhuisfirma bij uitstek als het gaat om uw verhuis op een doeltreffende manier te regelen. Zij kunnen klusjes opknappen en meubels demonteren en weer monteren.

BUVA VERHUIZINGEN - Antwerpen

BUVA VERHUIZINGEN - Antwerpen
Buva’s team ervaren verhuizers garandeert een kwaliteitsvolle verhuisservice tegen voordelige prijzen, en dat zowel voor bedrijven als voor particulieren. Gratis offerte.

Tel: 03 / 345 65 16

VAN OIRSCHOT - Niel

VAN OIRSCHOT - Niel

Deze gekwalificeerde vakmensen bieden u een totaalservice aan. Naast het beveiligd transport van uw goederen kunt u rekenen op de volgenden diensten: meubelbewaring, verpakking, het verhuizen van auto’s...

Tel: 03 / 501 95 36

DE ROECK MOVING - Antwerpen

DE ROECK MOVING - Antwerpen

Deze ervaren verhuizers pakken uw verhuis professioneel aan. Hun jarenlang ervaring garandeert u een vlotte verhuis zonder stress. Zij zorgen voor particuliere verhuizingen maar ook bedrijfsverhuizingen.

Tel: 03 / 546 73 63

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Antwerpen?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Antwerpen, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Verhuistips om stress te besparen

Begin niet te laat!

Vóór de verhuisdag hebt u weken of maanden om u goed voorbereiden. Gebruik deze tijd erg goed om alles klaar te zetten en in te pakken. Er is geen ruimte voor improvisatie; u moet alles plannen (vrachtwagen, verhuizers, lift service...) zodat de verhuisdag zonder stress verloopt. Door op tijd aan de voorbereidingen te beginnen, zal u ook meer tijd hebben om firma’s en prijzen te vergelijken.

Kies de juiste verhuisfirma voor uw verhuizing

Informeer over de verschillende diensten die worden aangeboden door de verhuisfirma’s:
- een dienst voor meubelbewaring voor het bewaren van uw eigendommen tijdens de verhuizing
- een verhuislift waarmee al uw meubels (zelfs de meest grote) veilig en snel naar boven kunnen gebracht worden
- inpakmateriaal: dozen, noppenfolie, kledingdozen, enz.

Informeer of de verhuisfirma wel degelijk over al het nodige materiaal voor uw verhuizing beschikt. Het aantal jaren ervaring en de referenties zijn eveneens belangrijke criteria waar u rekening mee moet houden. Beslis niet enkel op basis van de prijs!

De lente is de beste tijd om te verhuizen

De meesten vinden dat de lente het beste moment is om te verhuizen. De eerste reden is dat de dagen langer zijn dan tijdens de donkere winterdagen. Mensen hebben dus meer tijd om hun dozen in te vullen. Ze hebben blijkbaar ook meer energie tijdens deze periode. Als u lagere tarieven zoekt, bestaan er dus dalperiodes waarin de diensten van de verhuisfirma’s goedkoper zullen zijn.

De instanties die u moet contacteren

U moet zeker verwittigen de leveranciers waarbij u een klant bent (gas-, elektriciteits- en waterleverancier). Vergeet niet de volgende instanties op de hoogte te brengen van uw adreswijziging: uw werkgever, ziekenfonds, verzekeringsmaatschappij, bank, enz. U moet uiteraard ook bij uw nieuwe gemeente langsgaan om de gegevens van uw identiteiskaart aan te passen.

Informatie geplaatst op 14 oktober 2021 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Antwerpen.

Meer info

Bent u binnenkort van plan om in uw droomhuis in te trekken ? Een verhuizing kan lastig zijn als je breekbare voorwerpen, zware of zeer grote meubels hebt. Om het vervoer te vergemakkelijken, neem contact op met ervaren verhuisfirma’s in Antwerpen.

Deze bedrijven nemen het zware werk voor u uit de handen en vergewissen zich over alles, zodat het proces voor u helemaal rustig en zorgeloos verloopt. Zij bieden ook tijdelijke opslagruimtes, verpakkingsmateriaal en verhuisliften aan.

Kostprijs verhuisfirma

Als u op financieel zo voordelig mogelijke wijze wenst te verhuizen, houd rekening met eventuele extra kosten tijdens uw verhuis. Als u bijvoorbeeld een extra verhuizer nodig hebt, zal u ongeveer 30 euro per uur moeten toevoegen aan de kostprijs. U mag ook een ladderlift gebruiken tegen ongeveer 65€ per uur (met lift assistentie). Vergeet zeker niet de parkeervergunning, die tussen 20 en 50€ zal bedragen.

Andere verhuisfirma's uit regio Antwerpen

Om de beste en goedkoopste verhuisfirma te vinden, aarzel niet om verschillende offertes te vergelijken. Hieronder vindt u nog meer bedrijven in uw provincie:

Brabo Verhuizingen - Antwerpen: Dit familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring staat voor professionele, kwaliteitsvolle en efficiënte verhuizen door heel de Benelux. Zowel voor particuliere als voor kantoorverhuizingen zijn zij elke dag van de week 24u/24u beschikbaar. Na uw oproep raken de vakmannen van Brabo Verhuizingen binnen het uur bij u thuis. Gratis offerte. Tel: 03/485 70 82.

Antwerpmove - Antwerpen: Met al meer dan 10 jaar expertise stelt Antwerpmove zijn vakmanschap en expertise ter uwe beschikking. Met hun ladderliften en vrachtwagens staat deze firma voor een uitstekend, snel en efficiënt verhuis. Zij blijven bovendien trouw aan hun waarden, namelijk klantvriendelijkheid, stiptheid en flexibiliteit. Tel: 03/808 51 97.

Verhuizingen Meys - Brasschaat: Verhuizingen Meys heeft al 70 jaar ervaring in het verhuizen - zowel nationaal als internationaal - van goederen, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Hun ervaren vakmannen kunt u ook het vervoer van speciale goederen, zoals kunst, antiek, piano’s en biljarttafels toevertrouwen. De firma biedt u ook mogelijkheden voor meubelbewaring aan. Tel: 02/653 22 11.

Verhuizingen Crol - Clemenceaustraat, 73 - 2860 Sint-Katelijne-Wavre - Tel: 015/21 20 21
Transit Move - Slachthuislaan, 74 - 2016 Antwerpen - Tel: 0486/29 75 13
Hoger-Lager - Helststraat, 160C - 2630 Artselaar - Tel: 03/826 98 98