Op zoek naar een verhuisfirma in Antwerpen?

BAEKEN - Antwerpen

BAEKEN - Antwerpen
Zij het voor een particuliere verhuizing of een bedrijfsverhuis, u kunt op Baeken rekenen. Binnen het land of internationaal, hun kwaliteitsvolle en efficiënte service garandeert uw tevredenheid.

Dankzij hun expertise kunnen zij volgende diensten aanbieden :
  • het verpakken van goederen
  • het monteren en demonteren van meubels
  • een liftservice tot de 9de verdieping
  • het vervoer van piano’s en andere delicate voorwerpen
Gratis verhuischecklist en offerte.

Tel : 014 / 41 27 97

DE VIC - Antwerpen

DE VIC - Antwerpen
De Vic stelt de expertise van zijn ervaren vakmannen tot uw dienst. Zij zorgen voor privé- en kantoorverhuizingen, zowel binnen België als naar het buitenland. Naast meubelbewaring en verhuur van inpakmateriaal, bieden zij ook verschillende verhuispakketten aan.

U kunt namelijk kiezen tussen een Standaard, Full Service of De Luxe verhuis. (Bij deze laatste optie wordt alles voor u voorbereid, ingepakt en gedemonteerd, en daarna terug gemonteerd). Ten laatste heeft deze firma ook een VIP service, waarbij uw eigen projectmanager alles op zich neemt.

Tel : 03 / 830 10 00

HOGER-LAGER - Verhuisfirma

HOGER-LAGER Verhuisfirma

Aarzel niet om beroep te doen op deze professionele verhuizers. Uw verhuis binnen of rond Antwerpen zal onder de best mogelijke omstandigheden verlopen:

- opgetilde laadbak tot 3de verdieping
- razendsnelle verhuizingen
- onklopbare prijzen
- ladderliften en vrachtwagens beschikbaar

Tel: 03 826 98 98

VERHUIZINGEN MEYS - Verhuisfirma

Logo Verhuizingen Meys

Verhuizingen Meys heeft al 75 jaar ervaring in het verhuizen - zowel nationaal als internationaal - van goederen, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Hun ervaren vakmannen kunt u ook het vervoer van speciale goederen, zoals kunst, antiek, piano’s en biljarttafels, toevertrouwen.

De firma biedt u ook mogelijkheden voor meubelbewaring en self storage aan.

Tel: 03 / 653 22 11

VAN OIRSCHOT - Niel

VAN OIRSCHOT - Niel

Deze gekwalificeerde vakmensen bieden u een totaalservice aan. Naast het beveiligd transport van uw goederen kunt u rekenen op de volgende diensten: meubelbewaring, verpakking, het verhuizen van auto’s...

Tel: 03 / 501 95 36

ANTWERPMOVE - Antwerpen

Foto Antwerpmove
Met al meer dan 10 jaar ervaring stelt Antwerpmove zijn vakmanschap en expertise ter beschikking. Met hun ladderliften en vrachtwagens staat deze firma voor een uitstekende, snelle en efficiënte verhuis. Zij blijven bovendien trouw aan hun waarden klantvriendelijkheid en stiptheid.

DE ROECK MOVING - Antwerpen

DE ROECK MOVING - Antwerpen

Deze professionals tellen tientallen jaren ervaring in verhuizingen. Hun verhuisbedrijf in Antwerpen helpt u om vlot en veilig te verhuizen naar uw nieuwe woning of kantoor. U kunt ook een opslagplaats huren.

UPOFFICE - Deurne

UPOFFICE - Deurne
Bij UPoffice geniet u van een totaalservice. Het is dé verhuisfirma bij uitstek om uw verhuis op een doeltreffende manier te regelen. Zij kunnen klusjes opknappen en meubels (de)monteren.


Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Antwerpen?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Antwerpen, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Tips voor een verhuizing zonder stress

Heeft u eindelijk de woning van uw dromen gevonden en kunt u niet wachten om er uw intrek in te nemen? Gebruik onze tips om vlot en stressvrij te verhuizen!

- U zegt uw huurovereenkomst best drie maanden op voorhand op. U stuurt een opzegbrief naar de huiseigenaar om hem op de hoogte te brengen dat u de overeenkomst voor het einde van de contractueel bepaalde duurtijd wil opzeggen.

- Voor u effectief aan uw verhuizing begint, denkt u best na over welke spullen u al dan niet wenst mee te nemen naar uw nieuwe woning. Op die manier kan u inschatten hoeveel inpakmateriaal u nodig heeft. Zorg voor voldoende verhuisdozen zodat u de spullen en hun gewicht beter kan spreiden.

- Neem contact op met verschillende verhuisfirma's om prijsoffertes te vergelijken. U kunt zo een weloverwogen keuze maken en de voor- en nadelen van elk verhuisbedrijf tegen elkaar afwegen. Indien u een keuze heeft gemaakt, kunt u de benodigde diensten reserveren en genieten van professionele hulp op de verhuisdag.

- Vergeet ook niet om enkele administratieve zaken in orde te brengen:

  • Eén maand voor uw verhuizing dient u uw telefoon- en internetoperator(en) op de hoogte te brengen van uw adresverandering.
  • Uw gas- en elektriciteitsleverancier contacteert u minstens twee weken op voorhand alsook uw bank en alle andere instanties waar u aan verbonden bent.
  • Verschillende andere instanties worden automatisch op de hoogte gebracht (mutualiteit, sociale zekerheid...).

- Een week voor uw verhuizing raden we u aan om alle belangrijke documenten en andere persoonlijke spullen die u nodig heeft, in te pakken. Vergeet ook niet om parkeerplaatsen en parkeerborden bij uw gemeente aan te vragen. Op die manier kunnen de verhuizers uw spullen makkelijk en veilig uitladen.

- Op de verhuisdag zelf staan alle verhuisdozen klaar om vervoerd te worden naar uw nieuwe woning. Zorg er eveneens voor dat er iemand de verhuisfirma opwacht op uw nieuwe adres. Voorzie ook zeker een tas of valies met noodzakelijke spullen, zoals toiletartikelen, ondergoed en eventueel een maaltijd, om de eerste nacht goed door te komen.

Informatie geplaatst op 4 april 2024 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Antwerpen.

Meer info over deze verhuizers

Déménagement livres

Of u nu van plan bent om te verhuizen binnen België of naar uw droombestemming in het buitenland, u vindt hier een lijst van erkende bedrijven met ruime ervaring in zowel nationale als internationale verhuizingen. Aarzel niet om hen te benaderen voor meer informatie over zaken als verzekeringen, douanepapieren en vervoersdocumenten. Ze zijn er om u te helpen bij elke stap van het proces.

Een verhuizing kan lastig zijn als je breekbare voorwerpen, zware of zeer grote meubels hebt. Om het vervoer te vergemakkelijken, neemt u best contact op met ervaren verhuisfirma’s in Antwerpen.

Deze bedrijven nemen het zware werk uit uw handen en vergewissen zich van alles, zodat het proces voor u helemaal rustig en zorgeloos verloopt. Zij bieden ook tijdelijke opslagruimtes, verpakkingsmateriaal en verhuisliften aan.

Kostprijs verhuisfirma

Als u op financieel zo voordelig mogelijke wijze wenst te verhuizen, houdt u best rekening met eventuele extra kosten tijdens uw verhuis. Als u bijvoorbeeld een extra verhuizer nodig hebt, zal u ongeveer 30 euro per uur moeten toevoegen aan de kostprijs. U mag ook een ladderlift gebruiken tegen ongeveer 65€ per uur (met liftassistentie). Vergeet ook zeker niet de parkeervergunning, die tussen 20 en 50€ zal bedragen.

Bent u op zoek naar een erkende verhuisfirma voor uw verhuizing naar of uit Antwerpen? Contacteer Déménagement Deschamps in Hoeilaart. Al meer dan 15 jaar staan ze tot uw dienst in heel België: van Antwerpen tot Namen en Brussel. Bel 0485/44.74.19 om een gratis verhuisofferte te krijgen. Een team van professionals zorgt voor alles: het (de)monteren van uw meubels, het beveiligd transport, het schoonmaken na verhuizing en ook meubelbewaring indien u dat nodig acht.

Hoe moet u uw nieuwe adres doorgeven aan stad Antwerpen?

Als u verhuisd bent naar of binnen Antwerpen, hebt u 8 werkdagen om uw nieuwe adres aan de stad door te geven. Meer info over de procedure is hier te vinden. Wij raden u aan om direct uw naam te hangen op uw nieuwe brievenbus zodat de politie kan controleren of u werkelijk op het adres verblijft. Op de website kan u ook terugvinden welke diensten u moet informeren over de adreswijziging en hoe u een parkeervergunning voor bewoners kan krijgent.

Een verhuislift in Antwerpen nodig?

U moet een paar grote meubels uit uw appartement ontruimen of heeft u misschien een volledige verhuis in zicht? Op deze pagina vindt u gespecialiseerde verhuisfirma's met verhuislift in regio Antwerpen. Doe een beroep op deze professionals en verhuis snel en zonder zorgen! Meestal is de vakkundige bediening inbegrepen in het tarief. Als u op de 10e verdieping of hoger woont, zorg er dan zeker voor dat het bedrijf een geschikte lift heeft.

Andere verhuisfirma's uit regio Antwerpen

Om de beste en goedkoopste verhuisfirma te vinden, kunt u best verschillende offertes vergelijken. Hieronder vindt u nog meer bedrijven in uw provincie. De meeste verzorgen ook professionele verhuizingen: kantoren, labo's, scholen, magazijnen... Een bedrijfsverhuis is immers een moeilijke opdracht om uit te voeren. Als u snel weer operationeel wilt zijn, is het raadzaam de missie aan een verhuisfirma toe te vertrouwen. Naast het vervoeren van uw meubelen, toestellen en/of goederen, zullen ze ook instaan voor een veilig transport dankzij hun geschikte materiaal.

Brabo Verhuizingen - Antwerpen: Dit familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring staat voor professionele, kwaliteitsvolle en efficiënte verhuizingen door heel de Benelux. Zowel voor particuliere als voor kantoorverhuizingen zijn zij elke dag van de week 24u/24u beschikbaar. Na uw oproep raken de vakmannen van Brabo Verhuizingen binnen het uur bij u thuis. Gratis offerte. Tel: 03/485 70 82.

Buva Verhuizingen - Antwerpen : Deze dynamische verhuizers zijn vooral actief in de regio's Aartselaar, Beveren, Berlaar en Berchem. Bij elke verhuisformule is een goederenverzekering inbegrepen. Ze bieden de eerste 100km gratis aan en hanteren dezelfde prijzen voor weekdagen als voor dagen in het weekend. Tel: 03/345 65 16.

Verhuizingen Crol - Clemenceaustraat, 73 - 2860 Sint-Katelijne-Waver - Tel: 015/21 20 21
Transit Move - Slachthuislaan, 74 - 2016 Antwerpen - Tel: 0486/29 75 13