Verhuisbedrijven in Antwerpen

BAEKEN - Antwerpen

BAEKEN - Antwerpen
Zij het voor een particuliere verhuizing of een bedrijfsverhuis, u kunt op Baeken rekenen. Binnen het land of internationaal, hun kwaliteitsvolle en efficiënte service garandeert uw tevredenheid.

Dankzij hun expertise kunnen zij volgende diensten aanbieden :
  • het verpakken van goederen
  • het monteren en demonteren van meubels
  • een liftservice tot de 9de verdieping
  • het vervoer van piano’s en andere delicate voorwerpen
Gratis verhuischecklist en offerte.

Tel : 014 / 41 27 97

DE VIC - Antwerpen

DE VIC - Antwerpen
De Vic stelt de expertise van zijn ervaren vakmannen tot uw dienst. Zij zorgen voor privé- en kantoorverhuizingen, zowel binnen België als naar het buitenland. Naast een meubelbewaring en het verhuren van inpakmateriaal bieden zij ook verschillende packages aan.

U kunt namelijk kiezen tussen een Staandard, Full Service of De Luxe verhuis. (Bij deze laatste optie wordt alles voor u voorbereid, ingepakt en gedemonteerd, en daarna terug gemonteerd). Ten laatste heeft deze firma ook een VIP service, waarbij uw eigen projectmanager alles op zich neemt.

Tel : 03 / 830 10 00

UPOFFICE – Deurne

UPOFFICE – Deurne
Bij UPoffice geniet u van een totaalservice. Zij kunnen klusjes opknappen en meubels demonteren en weer monteren, maar bieden ook verhuisliften en inpakmateriaal aan.

BUVA VERHUIZINGEN - Antwerpen

BUVA VERHUIZINGEN - Antwerpen
Buva’s team ervaren verhuizers garandeert een kwaliteitsvolle verhuisservice tegen voordelige prijzen, en dat zowel voor bedrijven als voor particulieren. Gratis offerte.
Tel : 03 / 345 65 16

VAN OIRSCHOT - Niel

VAN OIRSCHOT - Niel
Van Oirschot biedt u een totaalservice aan. Hun diensten omvatten onder andere meubelbewaring, verpakking van goederen, het verhuizen van auto’s en het verhuren van ladderliften.

DE ROECK MOVING - Antwerpen

DE ROECK MOVING - Antwerpen
Bij De Roeck kunt u terecht voor een brede waaier aan diensten. Zij zorgen voor particuliere verhuizingen, maar verhuren ook kranen, slooprobots, ladderliften en huurwagens. Gratis offerte.

BRABO VERHUIZINGEN - Antwerpen

Dit familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring staat voor professionele, kwaliteitsvolle en efficiënte verhuizen door heel de Benelux. Zowel voor particuliere als voor kantoorverhuizingen zijn zij elke dag van de week 24u/24u beschikbaar. Na uw oproep raken de vakmannen van Brabo Verhuizingen binnen het uur bij u thuis. Gratis offerte.
Tel : 03 / 485 70 82

VERHUIZINGEN MEYS - Brasschaat

Verhuizingen Meys heeft al 70 jaar expertise in het verhuizen - zowel nationaal als internationaal - van goederen, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Hun ervaren vakmannen kunt u ook het vervoer van speciale goederen, zoals kunst, antiek, piano’s en biljarttafels toevertrouwen. De firma biedt u ook mogelijkheden voor meubelbewaring aan.
Tel : 02 / 653 22 11

ANTWERPMOVE - Antwerpen

Met al meer dan 10 jaar ervaring stelt Antwerpmove zijn vakmanschap en expertise ter uwe beschikking. Met hun ladderliften en vrachtwagens staat deze firma voor een uitstekend, snel en efficiënt verhuis. Zij blijven bovendien trouw aan hun waarden, namelijk klantvriendelijkheid, stiptheid en flexibiliteit.
Tel : 03 / 808 51 97

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Antwerpen?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Antwerpen, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Onze tips om uw verhuizing te vergemakkelijken

Een verhuizing is vaak een moment dat tot in de puntjes moet voorbereid worden om stress te voorkomen. Ziehier enkele tips om uw verhuizing voor te bereiden en te vergemakkelijken.

•    Maak uw koelkast en diepvriezer leeg en ontdooi deze ook.

•    Maak de kabels van uw huishoudtoestellen vast aan de achterkant.

•    Nummer uw verhuisdozen of schrijf erop wat erin zit en vermeldt wanneer het om breekbare spullen gaat.

•    Verzamel alle kleine onderdelen van uw meubels (vijzen, moeren, e.d.) in zakjes die u aan de binnenzijde van of aan het meubilair bevestigd.

•    Maak een inventaris op van uw inboedel en kijk goed na of alles er na aankomst is.

•    Zorg voor noppenfolie of voor oude stukken stof zodat u de hoeken van uw meubels kan beschermen.

•    Neem een foto van uw elektrische toestellen, bv.: huishoudtoestellen, wanneer deze nog aangesloten zijn zodat u ze correct opnieuw kan aansluiten bij aankomst.

•    Neem een foto van elke stap wanneer u meubels uit elkaar haalt zodat u deze gemakkelijk opnieuw kan monteren, vooral wanneer u niet meer over de handleiding beschikt.

•    Voorzie een overlevingsdoos waarin al het nodige zit voor de eerste nacht en dag na uw verhuizing: propere kledij, verzorgingsproducten, iets om te eten, enz.

Meer info

Bent u binnenkort van plan om in uw droomhuis in te trekken ? Een verhuizing kan lastig zijn als je breekbare voorwerpen, zware of zeer grote meubels hebt. Om het vervoer te vergemakkelijken, neem contact op met ervaren verhuisfirma’s in Antwerpen.

Deze bedrijven nemen het zware werk voor u uit de handen en vergewissen zich over alles, zodat het proces voor u helemaal rustig en zorgeloos verloopt. Zij bieden ook tijdelijke opslagruimtes, verpakkingsmateriaal en verhuisliften aan.

Andere verhuisbedrijven :
Verhuizingen Crol - Clemenceaustraat, 73 - 2860 Sint-Katelijne-Wavre - Tel : 015 / 21 20 21
Transit Move - Slachthuislaan, 74 - 2016 Antwerpen - Tel : 0486 / 29 75 13
Hoger-Lager - Helststraat, 160C - 2630 Artselaar - Tel : 03 / 826 98 98