Op zoek naar een verhuisfirma in Antwerpen?

DE VIC - Antwerpen

DE VIC - Antwerpen
De Vic stelt de expertise van zijn ervaren vakmannen tot uw dienst. Zij zorgen voor privé- en kantoorverhuizingen, zowel binnen België als naar het buitenland. Naast een meubelbewaring en het verhuren van inpakmateriaal bieden zij ook verschillende packages aan.

U kunt namelijk kiezen tussen een Staandard, Full Service of De Luxe verhuis. (Bij deze laatste optie wordt alles voor u voorbereid, ingepakt en gedemonteerd, en daarna terug gemonteerd). Ten laatste heeft deze firma ook een VIP service, waarbij uw eigen projectmanager alles op zich neemt.

Tel : 03 / 830 10 00

BAEKEN - Antwerpen

BAEKEN - Antwerpen
Zij het voor een particuliere verhuizing of een bedrijfsverhuis, u kunt op Baeken rekenen. Binnen het land of internationaal, hun kwaliteitsvolle en efficiënte service garandeert uw tevredenheid.

Dankzij hun expertise kunnen zij volgende diensten aanbieden :
  • het verpakken van goederen
  • het monteren en demonteren van meubels
  • een liftservice tot de 9de verdieping
  • het vervoer van piano’s en andere delicate voorwerpen
Gratis verhuischecklist en offerte.

Tel : 014 / 41 27 97

VERHUIZINGEN MEYS - Verhuisfirma

Logo Verhuizingen Meys

Verhuizingen Meys heeft al 75 jaar ervaring in het verhuizen - zowel nationaal als internationaal - van goederen, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Hun ervaren vakmannen kunt u ook het vervoer van speciale goederen, zoals kunst, antiek, piano’s en biljarttafels toevertrouwen.

De firma biedt u ook mogelijkheden voor meubelbewaring en selfstorage aan.

Tel: 03 / 653 22 11

VAN OIRSCHOT - Niel

VAN OIRSCHOT - Niel

Deze gekwalificeerde vakmensen bieden u een totaalservice aan. Naast het beveiligd transport van uw goederen kunt u rekenen op de volgenden diensten: meubelbewaring, verpakking, het verhuizen van auto’s...

Tel: 03 / 501 95 36

ANTWERPMOVE - Antwerpen

Foto Antwerpmove
Met al meer dan 10 jaar ervaring stelt Antwerpmove zijn vakmanschap en expertise ter uwe beschikking. Met hun ladderliften en vrachtwagens staat deze firma voor een uitstekend, snel en efficiënt verhuis. Zij blijven bovendien trouw aan hun waarden, namelijk klantvriendelijkheid en stiptheid.

DE ROECK MOVING - Antwerpen

DE ROECK MOVING - Antwerpen

Deze professionals tellen tientallen jaren ervaring in verhuis. Hun verhuisbedrijf in Antwerpen helpt u om vlot en veilig te verhuizen naar uw nieuwe woning of kantoor. U kunt ook een opslagplaats huren.

UPOFFICE - Deurne

UPOFFICE - Deurne
Bij UPoffice geniet u van een totaalservice. Het is dé verhuisfirma bij uitstek als het gaat om uw verhuis op een doeltreffende manier te regelen. Zij kunnen klusjes opknappen en meubels demonteren en weer monteren.

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Antwerpen?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Antwerpen, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Vermijd stress als u verhuist

U bent van plan om in eigen land verhuizen? Als u een verhuizing zonder stress wilt, zult u zeer georganiseerd zijn. U zult dan veel tijd (en ook geld) besparen. Aarzel ook niet om beroep te doen aan een verhuisfirma in de buurt. Door een betrouwbare firma te kiezen, zult u een verhuis zonder schade, moeite of stress hebben. De volgende verhuisfouten zouden slecht zijn op een goede werking van de activiteiten, vooral als het gaat om een intenationale verhuis:

  1. U hebt niets gepland: voor een verhuis is improvisatie synoniem van problemen en onvoorziene zaken. Ga er niet van uit dat u de week voor de verhuisdag een beschikbaar bedrijf zult vinden. Wees georganiseerd en maak een planning met taken die van tevoren gedaan moeten worden: U zult vele angsten vermijden zoals verlies van tijd en geld.
  2. Uw dozen zijn niet gelabeld : label elke doos met de inhoud ervan en de ruimte waaraan de doos is toegeschreven. Anders moet je al je dozen openen om een bepaald voorwerp terug te vinden. Uitpakken neemt veel tijd, dus maak het je leven makkelijker!
  3. U hebt geen budget: wij raden aan om een kostenraming op voorhand te maken. Anders zult u onaangename verrassingen kunnen hebben en tijdens een paar maanden na de verhuizing op een paar dingen moeten besparen. Als u het vervoer zelf doet, kunt u meestal op 100 tot 500 euro rekenen, afhankelijk van de afstand. Voor een verhuislift is dat ongeveer 75 euro per uur als u lager dan de 6de verdieping woont.
  4. U hebt geen parkeerplaats geregeld: dit moet u helemaal niet over het hoofd gezien. Want als de verhuiswagener is er maar er is geen plaats in uw straat, zult u echt problemen hebben... Wanneer u verhuist, kunt u bij de gemeente een tijdelijk parkeerverbod aanvragen op de verhuisdag voor (of dichtbij, als het anders niet mogelijk is) uw woning zodat de verhuiswagener zich kan parkeren. Weet dat het bedrijf kan weigeren om het werk als er geen parkeerverbod is. U zult jammer de rekening moeten betalen en een tweede interventie. Dus wees voorzichtig en neem contact op met het bedrijf van uw keuze: het gebeurt dat zij het is die voor deze reservering zorgt.
  5. U beschikt niet over het juiste transportmateriaal: de meubels raken snel beschadigd wanneer ze niet goed vervoerd worden. Daarom raden we u aan om beroep te doen op professionele verhuizers. Ze beschikken over grote verhuiswagens en zullen al uw spullen moeiteloos en heelhuids halen. Ze verhuren ook verhuismaterialen die kunnen hergebruikt worden zodat uw verhuis minder belastend voor het milieu is dan met de traditionele verhuismaterialen. Daarnaast bieden deze professionele doosjes, containers en boxen veel berscherming voor uw computer en andere kostbare inboedel.
  6. U hebt uw contracten te laat omgezet: denk vooral aan telefoon, televisie en internet. Een provider heeft inderdaad vaak een paar dagen of weken nodig om een verhuizing te verwerken. Daarom is het goed om uw verhuizing circa twee maanden van te voren door te geven. U zult dan niet zonder internet of televisie in uw nieuwe woning.

Één week voor de verhuisdag is het tijd voor de allerlaatste voorbereidingen. Pak uw spullen in en maak een aparte valies klaar voor de dag van uw verhuizing met daarin vervangkledij, verzorgingsproducten, enz. U mag nog eens naar de verhuisfirma bellen voor de zekerheid en de laatste details regelen.

Informatie geplaatst op 10 januari 2023 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Antwerpen.

Meer info over deze verhuizers

Déménagement livres

Of u nu van plan bent om te verhuizen binnen België of naar uw droombestemming in het buitenland, u vindt hier een lijst van erkende bedrijven met ruime ervaring in zowel nationale als internationale verhuizingen. Aarzel niet om hen te benaderen voor meer informatie over zaken als verzekeringen, douanepapieren en vervoersdocumenten. Ze zijn er om u te helpen bij elke stap van het proces.

Een verhuizing kan lastig zijn als je breekbare voorwerpen, zware of zeer grote meubels hebt. Om het vervoer te vergemakkelijken, neem contact op met ervaren verhuisfirma’s in Antwerpen.

Deze bedrijven nemen het zware werk voor u uit de handen en vergewissen zich over alles, zodat het proces voor u helemaal rustig en zorgeloos verloopt. Zij bieden ook tijdelijke opslagruimtes, verpakkingsmateriaal en verhuisliften aan.

Kostprijs verhuisfirma

Als u op financieel zo voordelig mogelijke wijze wenst te verhuizen, houd rekening met eventuele extra kosten tijdens uw verhuis. Als u bijvoorbeeld een extra verhuizer nodig hebt, zal u ongeveer 30 euro per uur moeten toevoegen aan de kostprijs. U mag ook een ladderlift gebruiken tegen ongeveer 65€ per uur (met lift assistentie). Vergeet zeker niet de parkeervergunning, die tussen 20 en 50€ zal bedragen.

Bent u op zoek naar een erkende verhuisfirma voor uw verhuis naar of uit Antwerpen? Contacteer Déménagement Deschamps in Hoeilaart. Sinds meer dan 15 jaar zijn ze op uw dienst in alle België: van Antwerpen tot Namen en Brussel. Bel 0485/44.74.19 om een gratis verhuisofferte te krijgen. Een team van professionals zorgt van alles: de demontage en hermontage van uw meubels, het beveiligd transport, het schoonmaken na verhuizing en ook een meubelbewaring als nodig is.

Hoe mag u uw nieuwe adres doorgeven aan stad Antwerpen?

Als u verhuisd bent naar of binnen Antwerpen, hebt u 8 werkdagen om uw nieuwe adres aan de stad door te geven. Meer info over de procedure is hier te vinden. Wij raden u aan om direct uw naam te hangen op uw nieuwe brievenbus zodat de politie kan controleren of u werkelijk op het adres verblijft. Op de website zal u ook vinden welke diensten moet u informeren over de adreswijziging en hoe u een parkeervergunning voor bewoners kan krijgen als u een auto hebt.

Een verhuislift in Antwerpen nodig?

U moet een paar grote meubels uit uw appartement ontruimen of hebt een volledige verhuis in zicht? Op deze pagina vindt u gespecialiseerde verhuisfirma's met verhuislift in regio Antwerpen. Doe beroep op deze professionals en verhuis snel en zonder zorg! Meestal is de vakkundige bediening inbegrepen in de tarief. Als u op de 10e verdieping of hoger woont, zorg ervoor dat het bedrijf een geschikte lift heeft.

Andere verhuisfirma's uit regio Antwerpen

Om de beste en goedkoopste verhuisfirma te vinden, aarzel niet om verschillende offertes te vergelijken. Hieronder vindt u nog meer bedrijven in uw provincie. De meeste zorgen ook voor professionnele verhuizingen: kantoren, labo's, scholen, magazijnen... Een bedrijfsverhuis is immers een moeilijke opdracht om uit te voeren. Als u zo snel weer operationeel wilt zijn is het raadzamer de missie aan een verhuisfirma toe te vertrouwen. Naast het vervoeren van uw meubelen, toestelen en/of goederen, zullen ze ook instaan voor het veilige transport dankzij een geschikte materiaal.

Brabo Verhuizingen - Antwerpen: Dit familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring staat voor professionele, kwaliteitsvolle en efficiënte verhuizen door heel de Benelux. Zowel voor particuliere als voor kantoorverhuizingen zijn zij elke dag van de week 24u/24u beschikbaar. Na uw oproep raken de vakmannen van Brabo Verhuizingen binnen het uur bij u thuis. Gratis offerte. Tel: 03/485 70 82.

Buva Verhuizingen - Antwerpen : Deze dynamische verhuizers zijn vooral actief in de regio's Aartselaar, Beveren, Berlaar en Berchem. Al hun verhuisformules zijn goederen verzekering inbegrepen. Ze bieden de eerste 100km aan en hanteren zelfde prijzen voor heel de week en in het weekend. Tel: 03/345 65 16.

Verhuizingen Crol - Clemenceaustraat, 73 - 2860 Sint-Katelijne-Waver - Tel: 015/21 20 21
Transit Move - Slachthuislaan, 74 - 2016 Antwerpen - Tel: 0486/29 75 13
Hoger-Lager - Helststraat, 160C - 2630 Artselaar - Tel: 03/826 98 98