De verhuisfirma's in regio Brugge voor een vlotte verhuizing

VERHUISKAMPIOEN - Brugge

Verhuisfirma VerhuisKampioen

U bent op zoek naar een verhuisfirma in Brugge? Contacteer VerhuisKampioen, de vakman in verhuizingen. De verhuizers zorgen ervoor dat uw (waardevolle) spullen veilig worden getransporteerd. Bovendien kunt u rekenen op extra diensten:

- verpakken en uitpakken van uw spullen
- demonteren of grote meubels
- verhuislift
- meubelbewaring indien nodig

Aarzel niet om een gratis offerte aan te vragen!

DUOSVERHUIZING - Verhuisfirma

Firma Duosverhuizing

Deze onderneming is blijkbaar het goedkoopste verhuisbedrijf in de hoofdstad van West-Vlaanderen en omstreken.

Ze stellen verschillende formules voor en hun verhuizers zijn tevens chauffeur en liftbediener, indien u ook een verhuislift wensen.

Aarzel niet om een gratis offerte te vragen. Vol enthousiasme en professionaliteit staan deze vakmensen tot uw beschikking in zowel Oost- als West-Vlaanderen.

Tel: 0489 / 32 13 40

RENIER-DERFORCHE - Verhuisfirma

Verhuizingen Renier Deforche BVBA

Geniet van 68 jaar ervaring met Renier-Derforche van Brugge. Deze verhuizers garanderen een vlekkeloos verloop van uw verhuis. Ze bieden heel veel verschillende mogelijkheden en diensten aan:

- verhuis lokaal & internationaal
- liftservice
- stockeren
- verpakken

Tel: 050 / 33 11 11

VERVAET - Aalter (Brugge)

Logo Truck Vervaet

Bij Vervaet Verhuis zorgen ze voor een kwalitatieve dienstverlening. U kan bij hen terecht voor al uw verhuizingen in Aalter (Brugge).

De ervaren medewerkers bezitten allemaal een VCA-attest, wat de veiligheid van uw verhuis garandeert. Daarnaast handelen ze duurzaam door samen met de klant naar de beste oplossingen te zoeken.

Ze beschikken ook over een slimme verhuisprocedure, waarbij ze u stap voor stap ontzorgen tijdens het verhuisproces.

Tel: 09 / 331 57 80

CT LIFT SERVICE

camion lift

Deze erkende verhuizers in Blankenberge garanderen u professionele en verzorgde verhuizingen tegen voordelige prijzen. Ze zijn heel flexibel en kunnen voor zowel particulieren als bedrijven meubelopslag voorzien.

Tel: 050 / 41 38 04

VERHUIZINGEN BONTE - Brugge

VERHUIZINGEN BONTE - Brugge

Doe een beroep op deze professionals om uw meubels en goederen vlot en veilig te verhuizen naar uw nieuwe woning of kantoor. Dankzij meer dan 90 jaar ervaring, zijn ze in staat u een complete service aan te bieden.

Tel: 050 / 33 66 00

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Brugge?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Brugge, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden

Vermijd stress als u verhuist

Voor een verhuizing zonder stress is het van cruciaal belang om georganiseerd te werk te gaan. Zo bespaart u tijd en geld. Indien u professionele hulp wenst, raden wij u aan om een verhuisfirma te contacteren. Professionele verhuizers zorgen voor een stressvrije en vlotte verhuizing. Houd bovendien rekening met volgende aandachtspunten om de verhuizing zo correct mogelijk te laten verlopen:

  1. Maak een doordachte planning: zonder planning is het risico op problemen en onvoorziene zaken tijdens uw verhuizing groter. Ga er bovendien niet van uit dat u de week voor de verhuisdag een beschikbaar bedrijf zult vinden. De betrouwbare firma's zullen weken en zelfs maanden op voorhand volgeboekt zitten. Houd u aan uw planning en bepaal welke taken van tevoren gedaan moeten worden.
  2. Label uw dozen: bedenk een makkelijk systeem om elke doos te labelen met de inhoud ervan en de ruimte waaraan de doos is toegeschreven. U kan hiervoor gebruik maken van kleurencodes, cijfers gebruiken of simpelweg noteren wat er in de doos zit.
  3. Bepaal op voorhand uw budget: wij raden aan om een kostenraming op voorhand te maken. Vergelijk prijsoffertes van verschillende firma's en ga op zoek naar het bedrijf dat het beste aan uw vereisten voldoet. Op die manier vermijdt u onaangename verrassingen. Indien u de spullen zelf vervoert, kunt u meestal op 100 tot 500 euro rekenen, afhankelijk van de afstand. Voor een verhuislift is dat ongeveer 75 euro per uur, afhankelijk van de verdieping waarop u woont.
  4. Vraag parkeerplaatsen aan: U mag absoluut niet vergeten om parkeerplaatsen aan te vragen voor de verhuiswagens. U kunt een tijdelijk parkeerverbod bij uw gemeente aanvragen op de verhuisdag voor (of dichtbij, als het anders niet mogelijk is) uw woning zodat de verhuizers zich ter plekke kunnen parkeren. Weet dat het bedrijf kan weigeren om aan het werk te gaan als er geen parkeerverbod is. Wees dus voorzichtig en neem op voorhand contact op om de juiste regelingen te treffen.
  5. U beschikt niet over het juiste transportmateriaal: uw spullen kunnen zonder het juiste inpakmateriaal snel beschadigd raken tijdens het transport. Wij raden u daarom aan om een beroep te doen op professionele verhuizers. Ze beschikken immers over grote verhuiswagens en kunnen dankzij hun ervaring zorgen voor een vlotte verhuizing. Bovendien bieden meerdere verhuisbedrijven professioneel inpakmateriaal aan. Op die manier bent u zeker dat de inhoud van de verhuisdozen veilig vervoerd wordt. Ze verhuren daarnaast ook verhuismaterialen die kunnen hergebruikt worden, waardoor de impact op het milieu beperkt blijft.
  6. Zet uw contracten op tijd om: denk hierbij vooral aan uw providers. Zij hebben vaak een paar dagen of weken nodig om een verhuizing te verwerken. Geef daarom uw verhuizing ongeveer twee maanden van te voren door. Op die manier beschikt u over een internet-en televisieverbindingop de dag van uw verhuizing.

Één week voor de verhuisdag is het tijd voor de allerlaatste voorbereidingen. Pak uw spullen in en maak een aparte tas klaar met daarin vervangkledij, verzorgingsproducten... U kan bovendien nog eens naar de verhuisfirma bellen om de laatste details te regelen.

Informatie geplaatst op 4 april 2024 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Brugge.

Meer weten over de verhuisfirma's in regio Brugge

Welke diensten bieden deze professionele verhuizers?

Wist u dat u uw volledige verhuizing kan uitbesteden aan een verhuisfirma? Hieronder vindt u de diensten die ze meestal bieden:

- beveiligd transport: de ervaren verhuizers beschikken over het juiste transportmateriaal om al uw spullen en meubels heelhuids te brengen op bestemming;
- het leveren van de benodigde verpakkingen: ze bieden u een compleet gamma aan verhuismateriaal (kleine of grote dozen, opslagdekens, verpakkingstape, garderobebox met roede, golfkarton, matrashoezen, enz.); 
liftservice: echt praktisch als uw appartement hoger dan 3 verdiepingen is
- het (de)monteren van al uw meubels
- het inpakken van uw verhuisdozen
meubelbewaring: als u enkele meubels niet naar uw nieuwe woning wil verhuizen
- klussen en aanpassingen in de oude en/of in de nieuwe woning

De gemiddelde verhuiskosten

Wat zal u kosten verhuizen met een verhuisfirma? Het totale bedrag hangt zeker af van je woning en de hoeveelheid van de te verhuizen spullen. Wij raden u aan de tarieven van een paar bedrijven te vergelijken. Als u een vrachtwagen van 20m³ (u verlaat een klein huis of een appartement) moet huren, reken ongeveer €500 tot €900. Voor een grotere verhuizing (een vrijstaande woning of een heel kantoor) zal u rond de €900 betalen want u zal waarschijnlijk een verhuiswagen met een inhoud van 50 of 70m³ nodig hebben. U moet een lift huren of hebt de hulp van professionele verhuizers nodig? Dan zullen de verhuiskosten nog een beetje hoger oplopen.

U verhuist uw kantoren?

U zal binnenkort uw kantoren binnen of buiten Brugge verhuizen? Doe een beroep op professionele vakmensen en wees zo snel mogelijk operationeel op uw nieuwe locatie. Zij zullen ter plaatse langskomen om het volume van de toestellen, materialen, IT-apparatuur en/of goederen in te schatten. U zal dan pas na hun bezoek een gepersonaliseerde offerte ontvangen met gedetailleerde info:

  • Hoeveel dagen zal de verhuis duren;
  • Hoeveel zal het kosten;
  • Wanneer zal uw personeel weer operationeel kunnen zijn.

Extra verhuisfirma's in regio Brugge

Hieronder vindt u de contactgegevens van extra dienstverleners die actief zijn in Brugge en omstreken. Ze zullen uw verhuis op meesterlijke wijze verzorgen.

Verhuizingen Deceuninck - Brugge: u kunt terecht voor zorgeloze nationale en internationale verhuizingen. Bovendien ruimen ze uw woning op, zodat die in perfecte staat is voor de volgende bewoners. Tel : 0495/25 96 00.

Verhuizingen Deceuninck - Roeselare en omstreken: Deze onderneming gespecialiseerd in verhuisopdrachten is actief in Roeselare, Lichtervelde, Ieper, Brugge, Kortrijk... voor zowel nationale als internationale verhuizingen. Ze hebben het juiste materiaal om uw meubels in alle veiligheid te transporteren. Tel: 0492/88 67 53.