De verhuisfirma's in regio Brugge voor een vlotte verhuizing

VERHUISKAMPIOEN - Brugge

Verhuisfirma VerhuisKampioen

U bent op zoek naar een verhuisfirma in Brugge? Contacteer VerhuisKampioen, de vakman in verhuizingen. De verhuizers zorgen ervoor dat uw (waardevolle) spullen veilig worden getransporteerd. Bovendien kunt u rekenen op extra diensten:

- verpakken en uitpakken van uw spullen
- demonteren of grote meubels
- verhuislift
- meubelbewaring indien nodig

Aarzel niet om een gratis offerte op te stellen!

RENIER-DERFORCHE - Verhuisfirma

Verhuizingen Renier Deforche BVBA

Geniet van 68 jaar ervaring met Renier-Derforche van Brugge. Deze verhuizers garanderen een vlekkeloos verloop van uw verhuis. Ze bieden heel veel verschillende mogelijkheden en diensten aan:

- verhuis lokaal & internationaal
- liftservice
- stockeren
- verpakken

Tel: 050 / 33 11 11

DUOSVERHUIZING - Verhuisfirma

Firma Duosverhuizing

Deze onderneming is blijkbaar het goedkoopste verhuisbedrijf in de hoofdstad van West-Vlaanderen en omstreken.

Ze stellen verschillende formules voor en hun verhuizers zijn tevens chauffeur en liftbediener, indien u ook een verhuislift wensen.

Aarzel niet om een gratis offerte te vragen. Vol enthousiasme en professionaliteit zijn deze vakmensen tot uw beschikking in beide Oost- en West-Vlaanderen.

Tel: 0489 / 32 13 40

VERHUIZINGEN BONTE - Brugge

VERHUIZINGEN BONTE - Brugge

Doe een beroep op deze professionals om uw meubels en goederen vlot en veilig te verhuizen naar uw nieuwe woning of kantoor. Ze zetten over 90 jaar ervaring aan het werk door u een complete service aan te bieden.

Tel: 050 / 33 66 00

CT LIFT SERVICE

camion lift

Deze erkende verhuizers in Blankenberge garanderen u professionele verzorgde verhuizingen tegen voordelige prijzen. Ze zijn heel flexibel en kunnen meubelopslag huren aan zowel particulieren als bedrijven. 

Tel: 050 / 41 38 04

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Brugge?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Brugge, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden

Meer weten over de verhuisfirma's in regio Brugge

Welke diensten bieden deze professionele verhuizers?

Wist u dat u uw volledige verhuizing kan uitbesteden aan een verhuisfirma? Hieronder vindt u de diensten die ze meestal bieden:

- beveiligd transport: de ervaren verhuizers beschikken over het juiste transportmateriaal om al uw spullen en meubels heelhuids te brengen op bestemming;
- het leveren van al de nodigde verpakkingen: ze bieden u een compleet gamma aan verhuismateriaal (kleine of grote dozen, opslagdekens, verpakkingstape, garderobebox met roede, golfkarton, matrashoezen, enz.); 
liftservice: echt praktisch als uw appartement hoger dan 3 verdiepingen is
- het demonteren en monteren van al uw meubels
- het inpakken van uw verhuisdozen
meubelbewaring: als u enkele meubels niet in uw nieuwe woning wil verhuizen
- klussen en aanpassingen in de oude en/of in de nieuwe woning

De gemiddelde verhuiskosten

Wat zal u kosten verhuizen met een verhuisfirma? Het totale bedrag hangt zeker af van je woning en de hoeveelheid van de spullen te verhuizen. Wij raden u aan de tarieven van een paar bedrijven te vergelijken. Als u een vrachtwagen van 20m³ (u verlaat een klein huis of een appartement) moet huren, reken ongeveer €500 tot €900. Voor een grotere verhuizing (een vrijstaande woning of een heel kantoor) zal u rond de €900 betalen want u zal waarschijnlijk een verhuiswagen met een inhoud van 50 of 70m³ nodig hebben. U moet een lift huren of hebt de hulp van professionele verhuizers nodig? Dan zullen de verhuiskosten nog een beetje hoger.

U verhuist uw kantoren?

U zal binnenkort uw kantoren binnen of buiten Brugge verhuizen? Doe beroep aan professionele vakmensen en wees zo snel mogelijk weer operationeel op uw nieuwe locatie. Zij zullen ter plaats langskomen om het volume van de toestellen, materialen, IT-apparatuur en/of goederen in te schatten. U zal dan pas na hun bezoek een gepersonaliseerde offerte ontvangen met gedetailleerde info:

  • Hoeveel dagen zal het verhuis duren;
  • Hoevel zal het kosten;
  • Wanneer zal uw personeel weer operationeel kunnen zijn.

Extra verhuisfirma's in regio Brugge

Hieronder vinft de contactgegevens van extra dienstverleners die actief in Brugge en omstreken zijn. Ze zullen uw verhuis op meesterlijke wijze verzorgen.

Verhuizingen Deceuninck - Brugge: u kunt terecht voor foutloze nationale en internationale verhuizingen. Ook zorgen ze voor een woningopruim zodat de woning in perfecte staat is voor de volgende bewoners. Tel : 0495/25 96 00.

Verhuizingen Deceuninck - Roeselare en omstreken: Deze onderneming gespecialiseerd in verhuisopdrachten is actief in Roeselare, Lichtervelde, Ieper, Brugge, Kortrijk... voor zowel nationale als internationale verhuizingen. Ze hebben het juiste materiaal om uw meubels in alle veiligheid te transporteren. Tel: 0492/88 67 53.