Vind een verhuisfirma in Brussel!

EXPMOVING BELGIUM - Brussel

Steunend op meer dan 30 jaar ervaring en dankzij een ruim aanbod aan verhuisdiensten, zoals in- en uitpakken, monteren van uw meubels, liftservice en administratieve taken, regelt dit familiebedrijf uw verhuizing van A tot Z.

- erkend lid van de Belgische Kamer der Verhuizers
- actief in Brussel, heel België en internationaal
- oplossingen op maat aangepast aan uw behoeften
- toegankelijke, sympathieke en vriendelijke ploeg

Tel: 0475 / 49 68 32

DÉMÉNAGEMENT VAN DER ELST

Deze verhuisfirma is actief in alle Brusselse gemeenten en biedt u een complete service:

- het inpakken van uw persoonlijke spullen
- de montage van uw meubels
- het vervoer, de meubellift en de meubelbewaring

Van der Elst is de ideale partner voor uw geslaagde verhuizing: vraag een gratis prijsofferte.

Tel: 0493 / 21 47 58

EXPRESS MOVERS BRUSSELS - Brussel

verhuis bestelwagen brussel

Express Movers Brussels staat 7 op 7 tot uw beschikking. Het professionele team van ervaren medewerkers, aangevuld met jonge krachten, helpt u met uw verhuis. 

U kan hiervoor gebruikmaken van hun uitstekende liftservice. Profiteer daarnaast ook zeker van de gratis schatting die de verhuisfirma u aanbiedt.

Neem zeker contact op voor een verhuis zonder stress.

Tel: 0485 / 18 34 23

VICTOR ET FILS - Verhuisfirma

Verhuisfirma Victor Et Fils

Bent u op zoek naar een oplossing voor meubelbewaring of naar een lift?

De onderneming Victor Et Fils biedt al deze diensten: meubelbewaring in Brussel en verhuislift maar ook internationale en kantoorverhuizingen.

- 70 jaar ervaring
- de nodige verzekeringen
- service tot de 17de verdieping
- erkend verhuizer

Aarzel niet om een gratis offerte aan te vragen!

Tel: 02 / 215 36 59

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Brussel?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Brussel, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Houd rekening met deze tips bij uw verhuizing

1. Kies de juiste periode om te verhuizen: verhuizen tijdens de zomer is vaak gemakkelijker. U neemt misschien verlof op waardoor u zich volledig kan focussen op de verhuizing. Daarnaast zijn de dagen een stuk langer dan in andere periodes van het jaar, waardoor u meer werk kan verrichten op een dag. Houd er wel rekening mee dat professionele verhuizers het tijdens de zomer erg druk hebben. Reserveer dan ook voldoende op voorhand de benodigde diensten zoals een liftservice of verhuiswagen.

2. Zet uw contracten om: wanneer u verhuist moet u verschillende administratieve taken uitvoeren. Breng de bevoegde instanties van tevoren op de hoogte (ongeveer twee maanden op voorhand). Zo hebben internet- en televisieproviders enkele weken de tijd om uw verhuizing te verwerken. Aarzel ook niet te lang om de gemeente waar u naartoe verhuist en uw huidige gemeente te verwittigen. Daarnaast zijn er nog verschillende instanties die u zelf op de hoogte moet brengen. Voorbeelden daarvan zijn: uw werkgever, de bank waar u aangesloten bent en uw huisarts. Sommige organisaties, zoals uw ziekenfonds of mutualiteit en sociale zekerheidsinstellingen, worden echter automatisch op de hoogte gebracht.

3. Overdrijf niet tijdens het inpakken van de spullen: kies ervoor om uw verhuisdozen niet overvol te laden. Een zware verhuisdoos is immers lastiger en gevaarlijker om te verplaatsen. Denk aan uw eigen fysieke gezondheid en houd er rekening mee wanneer u de spullen inpakt. Op die manier beschermt u uw eigen lichaam, maar tevens dat van de personen die u helpen tijdens de verhuizing.

4. Begin niet lukraak meubels uit elkaar te halen: houdt u steeds aan de instructies wanneer u een tafel of kast wil demonteren. Indien u echter niet over een handleiding beschikt, raden we aan om foto's te nemen en eventueel dingen te noteren. Op die manier kunt u de verschillende onderdelen veilig en correct monteren in uw nieuwe woning. Waak erover dat elk onderdeel goed bewaard wordt. U vermijdt zo dat er achteraf stukken ontbreken waardoor uw meubels niet correct in elkaar worden gestoken.

5. Gebruik een kleuren- of lettersysteem om uw dozen te markeren: wij raden altijd aan om hetzelfde teken aan te brengen op verhuisdozen uit dezelfde kamer. Op die manier vermijdt u dat u iedere doos afzonderlijk moet openen. U kunt ervoor kiezen om kleuren te gebruiken, maar ook letters of cijfers. Zorg ervoor dat u weet welke doos naar welke kamer moet en wat de inhoud van de doos is.

6. Draag zorg voor breekbare spullen: het servies inpakken met tissuepapier, kranten en kleding neemt inderdaad veel tijd in beslag, maar indien u breekbare spullen niet goed beschermd, kunnen ze beschadigd worden tijdens het transport of het uitpakken.

7. Zorg voor een "survival kit": voorzie een doos met spullen die u meteen nodig heeft. Denk hierbij aan belangrijke documenten, kleding en ondergoed entoiletartikelen.

8. Ga planmatig te werk: u moet zeker een plan met al uw to-do's maken. Probeer ook voor elke taak een bepaald tijdslot te voorzien. Dankzij een zorgvuldige planning bespaart u tijd en geld. Bovendien zal de voorbereiding op uw verhuizing veel minder stressvol verlopen.

9. Reserveer een parkeerplaats voor de verhuiswagen indien nodig: vraag tijdelijk een parkeerverbod met parkeerborden aan bij de gemeente. Vergeet daar zeker geen afspraak voor te maken.

10. Houd het realistisch: u zult zonder twijfel de hulp nodig hebben van familie of vrienden maar ook van professionele verhuizers om de verhuiswagen correct in te laden en minder trajecten te doen. Ga er niet van uit dat u alles alleen kan bolwerken.

We kunnen concluderen dat het van cruciaal belang is om op tijd te beginnen met plannen, een budget op te stellen en uw spullen goed in te pakken. Door deze tips ter harte te nemen, kunt u uw verhuizing soepeler laten verlopen en kunt u onnodige stress en onverwachte kosten voorkomen. Een goede planning en organisatie kunnen het verschil maken tussen een succesvolle en een stressvolle verhuizing.

Informatie geplaatst op 4 april 2024 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Brussel

Bijkomende informatie over deze verhuizers die actief zijn in de hoofdstad

Déménageur

Een verhuisfirma kan alles op zich nemen (van het leegmaken van kasten tot het inpakken van dozen en het demonteren van meubels) maar in de drie maanden voor uw verhuizing heeft u al enkele dingen om te regelen: uw huur opzeggen, een nieuwe telefoonnummer aanvragen, afspraken voor sleuteloverdrachten maken , meterstanden laten opnemen enz. Een sleutelwoord om dit proces met een gerust gemoed te beleven is planning. Begin op voorhand en ga er stap per stap mee aan de slag. Maak een checklist van alles wat moet gebeuren en begin er vroeg genoeg aan.

Eerst en vooral moet u een paar instanties op de hoogte brengen van uw verhuizing: uw werkgever of de VDAB als u werkzoekende bent, uw elektriciteits- en aardgasleveranciers, uw bank(en), de verzekeringsmaatschappij(en). Als u iedereen tijdig verwittigt, zal u een betalingsachterstand vermijden omdat de energie- of telefoonrekening naar het oude adres werd gestuurd. U bent een gepensioneerde ambtenaar? Dan bent u verplicht zelf de pensioendienst te verwittigen. Voor de inwoners van Brussel zijn alle info over de adreswijziging te vinden op de Brusselse website.

Een perfecte verhuisservice

Om van de beste service te kunnen genieten, moet u met veel aandacht een verhuisfirma kiezen. Zorg ervoor dat u zeker bent dat het een serieus bedrijf is dat volgende kwaliteiten kan garanderen:

  • stiptheid: worden afspraken altijd nagekomen?
  • goede service: gebeurt alles volgens uw verwachtingen?
  • snelheid: verloopt alles snel, zonder onvoorziene omstandigheden?
  • zorgvuldigheid: zullen uw bezittingen zorgvuldig behandeld worden tijdens het transport?
  • verzekering: de onderneming moet u een inboedelverzekering kunnen voorstellen zodat u beschermd bent tegen schade als gevolg van een ongeval tijdens het transport bijvoorbeeld.

Een bedrijfsverhuis?

Déménagement organisation

Als u van plan bent om uw kantoor te verhuizen binnen of buiten Brussel, dan moet u weten dat een kantoorverhuizing geen gemakkelijke opgave is. Het gaat namelijk niet alleen om het verplaatsen van meubels, maar ook om de verhuizing van administratieve en IT-apparatuur. Om er zeker van te zijn dat alles veilig en probleemloos naar uw nieuwe adres wordt overgebracht, is het verstandig om de taak toe te vertrouwen aan professionele verhuizers.Zij zullen ter plaatse langskomen om uw bedrijfsverhuis te bespreken (labo, ziekenhuis, bibliotheek, magazijn, school...): de datum voor de verhuizing en vooral het volume van de verhuis inschatten. Zo kunnen ze een 100% gepersonaliseerde offerte maken.


Andere verhuisfirma's uit regio Brussel

Om er zeker van te zijn dat u een verhuisfirmar in uw gemeente vindt, hebben we nog meer bedrijven in Brussel geselecteerd. Hieronder vindt u hun adressen. Aarzel niet om een (gratis) offerte te vragen.

Socquet - Wemmel: Deze verhuisfirma dicht bij Brussel biedt u verscheidene diensten aan: lift service, vervoer en meubelbewaring. De firma beschikt over het nodige materiaal en mankracht voor grote projecten (scholen, bedrijven, overheden, kantoren...). Formule met forfait of per uur. Tel: 02/460 10 26.

Servaes Services - Brussel: Deze verhuisfirma heeft reeds meer dan 60 jaar ervaring. Ze biedt volgende diensten aan: nationaal en internationaal transport, liftservice, inpakdiensten, enz. Tel: 02/720 85 00.

Romulus - Kortenberg: Al meer dan 80 jaar kunt u een beroep doen op Romulus voor een professionele of private verhuizing, zij het binnen België of internationaal. Ook voor meubelopslag stellen zij hun klanten tevreden. Tel: 016/22 14 79.

Abbeloos-Socquet - Brussel : Geniet van meer dan 40 jaar ervaring met deze professionele verhuizers. Ze garanderen uw verhuis tot de 17de verdieping in Brussel en kunnen uw meubels op een veilige manier bewaren. Aarzel niet om een offerte te vragen. Tel: 02/479 41 44.

Ultra Lift - Verhuisfirma : Heeft u een verhuizing op de planning staan en bent u op zoek naar professionele hulp van ervaren verhuizers? De werknemers van Ultra Lift staan u gedurende het hele verhuisproces bij voor een verhuizing zonder zorgen. De verhuisfirma uit Brussel biedt u niet alleen expertise en mankracht aan. U kan bij hen terecht voor een kwalitatieve liftservice en transport van uw spullen binnen een straal van 40 km rond de hoofdstad. Aarzel niet om contact op te nemen voor een gedetailleerde en vrijblijvende prijsofferte. Tel: 0488/61 33 60.