Vind een verhuisfirma in Brussel!

DÉMÉNAGEMENT VAN DER ELST

Deze verhuisfirma is actief in alle Brusselse gemeenten en biedt u een complete service:

- het inpakken van uw persoonlijke spullen
- de montage van uw meubels
- het vervoer, de meubellift en de meubelbewaring

Van der Elst is de ideale partner voor uw geslaagde verhuizing: vraag een gratis prijsofferte.

Tel: 0493 / 21 47 58

DESCHAMPS VERHUIZINGEN - kwaliteitsdiensten

De firma Deschamps biedt een brede waaier van kwaliteitsdiensten aan om uw verhuis in alle Brusselse gemeenten te vergemakkelijken:

- het in- en uitpakken van uw meubilair
- de demontage en hermontage van meubelen
- een liftservice
- het schoonmaken na verhuizing
- pianotransport

Aarzel niet om een beroep te doen op deze vakmensen die al 15 jaar ervaring hebben.

Tel: 0485 / 44 74 19

VICTOR ET FILS - Verhuisfirma

Verhuisfirma Victor Et Fils

Bent u op zoek naar een oplossing voor meubelbewaring of naar een lift?

De onderneming Victor Et Fils biedt al deze diensten: meubelbewaring in Brussel en verhuislift maar ook internationale en kantoor verhuizingen.

- 70 jaar ervaring
- de nodige verzekeringen
- service tot het 17de verdiep
- erkend verhuizer

Vraag een gratis offerte zonder twijfelen!

Tel: 02 / 215 36 59

EXPRESS MOVERS BRUSSELS - Brussel

verhuis bestelwagen brussel

Express Movers Brussels staat 7 op 7 tot uw beschikking. Het professionele team van ervaren medewerkers, aangevuld met jonge krachten helpt u met uw verhuis. 

U kan hiervoor gebruikmaken van hun uitstekende liftservice. Profiteer daarnaast ook zeker van de gratis schatting die de verhuisfirma u aanbiedt.

Neem zeker contact op voor een verhuis zonder stress.

Tel: 0485 / 18 34 23

ACTIMOVERS - Professionele verhuizers

Witte wagen voor verhuis

Actimovers is een uiterst dynamisch verhuisbedrijf met een zeer ruime ervaring in deze sector. Alle medewerkers zijn echte verhuisspecialisten die hun vaardigheden volledig inzetten ten dienste van u.

ABBELOOS-SOCQUET - Brussel

ABBELOOS-SOCQUET - Brussel

Geniet van meer dan 40 jaar ervaring met deze professionele verhuizers. Ze garanderen uw verhuis tot de 17de verdieping in Brussel en kunnen uw meubels op een veilige manier bewaren. Aarzel niet om een offerte te vragen.

Tel: 02 / 479 41 44

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Brussel?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Brussel, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Een paar verhuistips

Kiest u ervoor om uw verhuis uit te besteden of om alles zelf te organiseren, blijft het sleutelwoord organisatie. Begint er liever tijdig aan en neem alles stap per stap. Door razend snel te willen gaan zou u bepaalde dingen kunnen overzien. Maak een checklist van alles wat er moet gebeuren, dan kunt u op beide oren slapen.

"Tijd is geld." Het is dus slim om de tijd dat u de onderneming inhuurt zo kort mogelijk te houden. Hoe? Door u zich goed voor te bereiden op de verhuisdag. Maar wat kunt u doen? Indien nodig reserveer tijdelijk een verhuisbedrijf met of zonder liftservice. Aanvraag parkeerverbord met parkeerborden. U mag dan een parkeerplaats vrij te houden tijdens het verhuis. Wacht niet langer dan twee weken op voorhand om de aanvraag in te dienen.

Denk eraan om de verschillende instanties op de hoogte te brengen van uw adreswijziging: bank, ziekenfonds, werkgever... Laat ook uw water- en gaslevering opzeggen, en vraag die op uw nieuwe adres aan. Vraag er bij de postkantoor naar, dat uw post automatisch naar uw nieuw adres gestuurd wordt. Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen? Weet dat er een vertegenwoordiging in België in de meeste landen. Vind hier de ambassade of consultaat in uw nieuwe verblijfplaats: Frankrijk, Nederland, Verenigd Koninkrijk...

Na de grote dag ga zo snel mogelijk naar uw nieuwe gemeente om de gegevens van uw identiteitskaart aan te passen.

Voor de verhuisdag is het aan te raden om een tas klaar te maken. Hierin kunt u essentiële items (medicijnen, voedsel, kleding, vuilniszakken...) plaatsen, zodat u er gemakkelijk toegang toe heeft gedurende de dag.

Informatie geplaatst op 17 augustus 2023 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Brussel.

Bijkomende informatie over deze verhuizers die actief zijn in de hoofdstad

Déménageur

Een verhuisfirma kan alles op zich nemen (van het leegmaken van kasten tot het inpakken van dozen en het demonteren van meubels) maar in de drie maanden voor uw verhuizing heeft u al enkele dingen om te regelen: uw huur opzeggen, een nieuwe telefoonnummer aanvragen, afspraken voor sleuteloverdrachten maken , meterstanden laten opnemen enz. Een sleutelwoord om dit proces met een gerust gemoed te beleven is planning. Begin op voorhand en ga er stap per stap mee aan de slag. Maak een checklist van alles wat moet gebeuren en begin er vroeg genoeg aan.

Eerst en vooral moet u een paar instanties op de hoogte brengen van uw verhuizing: uw werkgever of de VDAB als u werkzoekende bent, uw elektriciteits- en aardgasleveranciers, uw bank(en), de verzekeringsmaatschappij(en). Als u iedereen tijdig verwittigt, zal u een betalingsachterstand vermijden omdat de energie- of telefoonrekening naar het oude adres werd gestuurd. U bent een gepensioneerde ambtenaar? Dan bent u verplicht zelf de pensioendienst te verwittigen. Voor de inwoners van Brussel zijn alle info over de adreswijziging te vinden op de Brusselse website.

Een perfecte verhuisservice

Om van de beste service te kunnen genieten, moet u met veel aandacht een verhuisfirma kiezen. Maakt u zeker dat het bedrijf serieus is en kan de volgende kwaliteiten garanderen:

  • stiptheid: worden altijd de afspraken nagekomen?
  • goede service: gebeurt alles volgens uw verwachtingen?
  • snelheid: verloopt alles snel, zonder onvoorziene omstandigheid?
  • zorgvuldigheid: zullen uw bezettingen zorgvuldig behandeld worden tijdens het transport?
  • verzekering: de onderneming moet u een inboedelverzekering kunnen voorstellen zodat u een dekking hebt tegen de schade als gevolg van een ongeval tijdens het transport bijvoorbeeld.

Een bedrijfsverhuis?

Déménagement organisation

Als u van plan bent om uw kantoor te verhuizen binnen of buiten Brussel, dan moet u weten dat een kantoorverhuizing geen gemakkelijke opgave is. Het gaat namelijk niet alleen om het verplaatsen van meubels, maar ook om de verhuizing van administratieve en IT-apparatuur. Om er zeker van te zijn dat alles veilig en probleemloos naar uw nieuwe adres wordt overgebracht, is het verstandig om de taak toe te vertrouwen aan professionele verhuizers.Zij zullen ter plaats langskomen om uw bedrijfsverhuis te bespreken (labo, ziekenhuis, bibliotheek, magazijn, school...): de datum op de verhuizing en vooral het volume van de verhuis inschatten. Zo kunnen ze u een 100% gepersonaliseerde offerte te geven.

Andere verhuisfirma's uit regio Brussel

Om er zeker van te zijn dat u een verhuisfirma zeker in uw gemeente vindt, hebben we nog meer bedrijven in Brussel geselecteerd. Hieronder vindt u hun adressen. Aarzel niet om een (gratis) offerte te vragen.

Socquet - Wemmel: Deze verhuizingfirma dichtbij Brussel voorstelt u verscheidene diensten : lift service, vervoer en meubel bewaring. De firma beschikt over alle nodige materiaal en mankracht voor grote projecten (scholen, bedrijven, overheden, kantoren...). Formule met forfait of per uur. Tel: 02/460 10 26.

Servaes Services - Brussel: Deze verhuisfirma heeft reeds meer dan 60 jaar ervaring. De diensten die ze aanbiedt zijn: nationaal en internationaal transport, liftservice, inpakdiensten, enz. Tel: 02/720 85 00.

Romulus - Kortenberg: Al meer dan 80 jaar kunt u op Romulus beroep doen voor een professionele of private verhuizing, zij het binnen België of internationaal. Ook voor meubelopslag stellen zij hun klanten tevreden. Tel: 016/22 14 79.