Vind een verhuisfirma in Brussel!

DÉMÉNAGEMENT VAN DER ELST

Deze verhuisfirma is actief in alle Brusselse gemeenten en biedt u een complete service:

- het inpakken van uw persoonlijke spullen
- de montage van uw meubels
- het vervoer, de meubellift en de meubelbewaring

Van der Elst is de ideale partner voor uw geslaagde verhuizing: vraag een gratis prijsofferte.

Tel: 0493 / 21 47 58

PDM-MOVES - particuliere en zakelijke verhuizingen

Bent u op zoek naar gemotiveerde en efficiënte verhuizers voor het transport van uw goederen in Brussel en omgeving? Doe een beroep op PDM-Moves voor een kwaliteitsservice door de zaakvoerder en zijn team.

- verhuizingen voor particulieren en bedrijven
- gratis prijsopgave door de zaakvoerder na een bezoek ter plaatse
- uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
- ultramoderne uitrusting: nette voertuigen, verpakkingsmateriaal...
- economische, standaard of complete formules

Tel: 02 / 828 24 24

DESCHAMPS VERHUIZINGEN - kwaliteitsdiensten

De firma Deschamps biedt een brede waaier van kwaliteitsdiensten aan om uw verhuis in alle Brusselse gemeenten te vergemakkelijken:

- het in- en uitpakken van uw meubilair
- de demontage en hermontage van meubelen
- een liftservice
- het schoonmaken na verhuizing
- pianotransport

Aarzel niet om een beroep te doen op deze vakmensen die al 15 jaar ervaring hebben.

Tel: 0485 / 44 74 19

ABBELOOS-SOCQUET - Brussel

ABBELOOS-SOCQUET - Brussel

Geniet van meer dan 40 jaar ervaring met deze professionele verhuizers. Ze garanderen uw verhuis tot de 17de verdieping in Brussel en kunnen uw meubels op een veilige manier bewaren. Aarzel niet om een offerte te vragen.

Tel: 02 / 479 41 44

ACTIMOVERS - regio Brussel

Witte wagen voor verhuis

« Professioneel » en « efficiënt » zijn de twee woorden die dit dynamisch verhuisbedrijf het best omschrijven. Ze zijn beschikbaar 7/7d van 7u30 tot 19u30. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Brussel?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Brussel, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Wat moet u opruimen voordat u gaat verhuizen?

Bij uitstek is een verhuizing inderdaad de ideale gelegenheid om na te denken over welke spullen u echt nodig hebt en welke u beter weggooit. Een sleutelwoord om dit proces met een gerust gemoed te beleven is ongetwijfeld organisatie. U mag een paar spullen recycleren zoals spaarlampen, verpakkingen en oude elektroapparaten. Andere spullen zoals kleren, speelgoed, boeken en versieringen kunt u aan uw familie of vrienden geven. Deze sortering zal u toelaten lichter te verhuizen.

De kleren

Begin met het weggooien van alle kleren met gaten, vlekken en onherstelbare beschadigingen. Alle kleding in goede staat wordt gesorteerd. Zie wat u kunt verkopen op tweedehands sites of winkels, zoals een eenmaal gedragen jurk, kinderkleding net aangetrokken en al te klein, etc. Schenk uw oude kleding aan een goed doel zoals Les Petits Riens.

Meubels en afwas

De meubels die te beschadigd om mee te nemen kunnen worden opgehaald door de dienst van grof huishoudelijk afval: informeer u bij uw gemeente over de dagen van inzamelingen in uw straat. Voor meubels in goede staat die u niet bewaart, moet u ook contact opnemen met liefdadigheidsinstellingen om anderen gelukkig te maken of ze op het internet proberen te verkopen. Doe hetzelfde met uw servies en groter keukengerei.

De papieren

Ze nemen meer ruimte in dan ze lijken. Bewaar alleen belangrijke papieren, zoals contracten, loonbrieven, belastingstroken en recente facturen. Dit is een kans om oude folders, tijdschriften en tijdschriften weg te gooien.

Het speelgoed

Dat is een activiteit die je met je kinderen kunt organiseren? Je zult er zeker van zijn geen speelgoed weg te gooien dat belangrijk voor ze is. Degenen die niet meer aangepast zijn aan hun leeftijd en degenen die ze nooit gebruiken, kunnen worden weggegeven of verkocht op een rommelmarkt, afhankelijk van hun staat.

De boeken

Volgens de beroemde Japanse Marie Kondo zou je niet meer dan 30 boeken in huis moeten houden. Je mag al de gelezen boeken die je niet gaat herlezen doneren (in je lokale bibliotheek, een opvangcentrum, een verzorgingstehuis of aan een vriend of familielid). Je kunt ook uw boeken stuk voor stuk verkopen of per doos op een tweedehands boekenwinkel.

Geen paniek als u nog veel spullen hebt om te verhuizen... Doe beroep op een verhuisfirma die verhuisliften huurt. Deze vakmensen zullen zorgen voor het laden van uw meubels in de vrachtwagen zodat uw verhuizing in alle veiligheid verloopt.

Informatie geplaatst op 10 januari 2023 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Brussel.

Bijkomende informatie over deze verhuizers die actief zijn in de hoofdstad

Déménageur

Een verhuisfirma kan alles op zich nemen (van het leegmaken van kasten tot het inpakken van dozen en het demonteren van meubels) maar in de drie maanden voor uw verhuizing heeft u al enkele dingen om te regelen: uw huur opzeggen, een nieuwe telefoonnummer aanvragen, afspraken voor sleuteloverdrachten maken , meterstanden laten opnemen enz. Een sleutelwoord om dit proces met een gerust gemoed te beleven is planning. Begin op voorhand en ga er stap per stap mee aan de slag. Maak een checklist van alles wat moet gebeuren en begin er vroeg genoeg aan.

Eerst en vooral moet u een paar instanties op de hoogte brengen van uw verhuizing: uw werkgever of de VDAB als u werkzoekende bent, uw elektriciteits- en aardgasleveranciers, uw bank(en), de verzekeringsmaatschappij(en). Als u iedereen tijdig verwittigt, zal u een betalingsachterstand vermijden omdat de energie- of telefoonrekening naar het oude adres werd gestuurd. U bent een gepensioneerde ambtenaar? Dan bent u verplicht zelf de pensioendienst te verwittigen. Voor de inwoners van Brussel zijn alle info over de adreswijziging te vinden op de Brusselse website.

Een perfecte verhuisservice

Om van de beste service te kunnen genieten, moet u met veel aandacht een verhuisfirma kiezen. Maakt u zeker dat het bedrijf serieus is en kan de volgende kwaliteiten garanderen:

  • stiptheid: worden altijd de afspraken nagekomen?
  • goede service: gebeurt alles volgens uw verwachtingen?
  • snelheid: verloopt alles snel, zonder onvoorziene omstandigheid?
  • zorgvuldigheid: zullen uw bezettingen zorgvuldig behandeld worden tijdens het transport?
  • verzekering: de onderneming moet u een inboedelverzekering kunnen voorstellen zodat u een dekking hebt tegen de schade als gevolg van een ongeval tijdens het transport bijvoorbeeld.

Een bedrijfsverhuis?

Déménagement organisation

Als u van plan bent om uw kantoor te verhuizen binnen of buiten Brussel, dan moet u weten dat een kantoorverhuizing geen gemakkelijke opgave is. Het gaat namelijk niet alleen om het verplaatsen van meubels, maar ook om de verhuizing van administratieve en IT-apparatuur. Om er zeker van te zijn dat alles veilig en probleemloos naar uw nieuwe adres wordt overgebracht, is het verstandig om de taak toe te vertrouwen aan professionele verhuizers.Zij zullen ter plaats langskomen om uw bedrijfsverhuis te bespreken (labo, ziekenhuis, bibliotheek, magazijn, school...): de datum op de verhuizing en vooral het volume van de verhuis inschatten. Zo kunnen ze u een 100% gepersonaliseerde offerte te geven.

Andere verhuisfirma's uit regio Brussel

Om er zeker van te zijn dat u een verhuisfirma zeker in uw gemeente vindt, hebben we nog meer bedrijven in Brussel geselecteerd. Hieronder vindt u hun adressen. Aarzel niet om een (gratis) offerte te vragen.

Socquet - Wemmel: Deze verhuizingfirma dichtbij Brussel voorstelt u verscheidene diensten : lift service, vervoer en meubel bewaring. De firma beschikt over alle nodige materiaal en mankracht voor grote projecten (scholen, bedrijven, overheden, kantoren...). Formule met forfait of per uur. Tel: 02/460 10 26.

Servaes Services - Brussel: Deze verhuisfirma heeft reeds meer dan 60 jaar ervaring. De diensten die ze aanbiedt zijn: nationaal en internationaal transport, liftservice, inpakdiensten, enz. Tel: 02/720 85 00.

Romulus - Kortenberg: Al meer dan 80 jaar kunt u op Romulus beroep doen voor een professionele of private verhuizing, zij het binnen België of internationaal. Ook voor meubelopslag stellen zij hun klanten tevreden. Tel: 016/22 14 79.

Victor & Fils: Bent u op zoek naar een oplossing voor meubelbewaring of naar een lift? De onderneming Victor & Fils biedt al deze diensten: meubelbewaring in Brussel en verhuislift maar ook internationale en kantoor verhuizingen. Geniet van 70 jaar ervaring in verhuizing en verhuis zonder zorg. Deze vakmensen kunnen ook uw kantoor verhuizingen, zowel voor een interne verhuis of een verhuis naar een kantoorgebouw. Tel: 02/215 36 56.