Vind een verhuisfirma in Brussel!

PATAR – verhuisfirma in Brussel

Patar is een verhuisexpert, lid van de BKV, met veel ervaring in de sector en betrouwbaar personeel.

Patar biedt u een volledige verhuizing aan: de levering van het inpakmateriaal, het demonteren en monteren van uw meubels, het inpakken van uw persoonlijke zaken, het reserveren van parkeerplaatsen, meubelbewaring, enz.

Vraag een gratis, gedetailleerde prijsofferte.

Voor uw veiligheid gebruiken al onze medewerkers desinfecterende gel en maskers.

Tel : 02 / 242 51 30

SERGE BALZA

Serge Balza is een verhuisfirma in Brussel en omgeving.

Haar deskundige verhuizers zorgen voor uw volledige of gedeeltelijke verhuis: verpakking, demonteren van meubelen, meubellift, meubelbewaring...

- 30 jaar ervaring
- kwaliteitsservice
- gedetailleerd en prompt prijsofferte

Tel : 02 / 377 74 01 ou 0475 / 83 86 05

 

ABBELOOS-SOCQUET - Brussel

ABBELOOS-SOCQUET - Brussel

Geniet van meer dan 40 jaar ervaring met deze professionele verhuizers. Ze garanderen uw verhuis tot de 17de verdieping in Brussel en kunnen uw meubels op een veilige manier bewaren. Aarzel niet om een offerte te vragen.

Tel: 02/479 41 44

HELP MOVE - Brussels

logo Help Move
Help Move beheert uw verhuizing van A tot Z : demonteren, verpakking, meubel lift, vervoer, administratieve zaken, enz. Deze bedrijf is actief in Brussel en overal in België.
Tel : 02 / 346 77 27

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Brussel?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Brussel, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Uw verhuisplanning

Als u geen stress wilt hebben tijdens uw verhuis, neem de tijd om alles methodisch te bekijken en volg deze verschillende stappen 3 maanden vóór de grote dag.

D-3 maanden

Als u huurder bent, waarschuw dan de eigenaar. Wees ervan bewust dat als u uw huurcontract opzegt voor de verwachte datum, is het uw taak om een nieuwe huurder te vinden. Het blijft eenvoudiger om zich ondanks alles te houden aan de data die was verwacht tijdens de ondertekening van de huurovereenkomst.

Informeer u al van tevoren over uw nieuwe woonlocatie: openbaar vervoer, de afstand tot uw werk en de school van uw kinderen.

U mag ook al een offerte aanvragen bij verschillende professionele verhuizers. Hoe eerder u begint te zoeken, hoe groter de kans dat u van de beste kwaliteit/prijsverhouding profiteert.

D-2 maanden

Zodra de datum van uw verhuis vastgesteld is, vraag uw werkgever om verlof. U kunt ook een paar vrienden vragen of ze op de geplande datum beschikbaar zullen zijn om u te helpen.

D-1 maand

Voorzie de overdracht van de abonnementen en diensten bij de leveranciers waarbij u aangesloten bent (water, gas, elektriciteit, internet en de verschillende service-bedrijven). Breng uw adreswijziging onder de aandacht van de verschillende organisaties: postkantoor, bank, ziekenfonds, verzekeringsmaatschappij en uw werkgever.

Begin met het sorteren van spullen die u niet mee zult nemen, zoals oude kleren, boeken, servies… Verkoop, geef, gooi weg wat niet meer nodig is.

D-2 weken

Indien nodig voorzie een parkeerplaats voor de verhuiswagen en servicelift. Voor de parkeerplaats moet u uw gemeente contacteren (per mail, telefoon, online of ter plaats). Dan kunt u de nodige aanvraagformulieren bezorgen met de volgende informatie: de verwachte datum, het adres en de aantal benodigde meters.

Leeg uw koelkast en kasten van alle bederfelijke goederen.

D-1 week

Begin met het inpakken van al uw spullen en maak de dozen. Label ze met hun inhoud en begin met het minst noodzakelijke tot het essentiële. Plan wat extra kleding en uw toiletartikelen opzij. Neem de moeite om het verhuisbedrijf te bellen om te controleren of alles in orde is en bepaal precies de tijden van de dag.

Na het verhuis

U moet zo snel mogelijk bij uw nieuwe gemeente langsgaan om de gegevens van uw identiteitskaart aan te passen.

Informatie geplaatst op 7 april 2021 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Brussel.

Meer info

Een verhuisfirma kan alles op zich nemen (van het leegmaken van kasten tot het inpakken van dozen en het demonteren van meubels) maar in de drie maanden voor uw verhuizing heeft u al enkele dingen om te regelen : uw huur opzeggen, een nieuwe telefoonnummer aanvragen, afspraken voor sleuteloverdrachten maken , meterstanden laten opnemen enz.
Een sleutelwoord om dit proces met een gerust gemoed te beleven is planning. Begin op voorhand en ga er stap per stap mee aan de slag. Maak een checklist van alles wat moet gebeuren en begin er vroeg genoeg aan.

Een perfecte verhuisservice

Om van de beste service te kunnen genieten, moet u met veel aandacht een verhuisfirma kiezen. Maakt u zeker dat het bedrijf serieus is en kan de volgende kwaliteiten garanderen: stiptheid (worden altijd de afspraken nagekomen?), goede service (gebeurt alles volgens uw verwachtingen?), snelheid (verloopt alles snel, zonder onvoorziene omstandigheid?) en zorgvuldigheid (zullen uw bezettingen zorgvuldig behandeld worden tijdens het transport?).

Andere verhuisfirma's uit regio Brussel

Om er zeker van te zijn dat u een verhuisfirma zeker in uw buurt vindt, hebben we nog meer bedrijven in Brussel geselecteerd. Hieronder vindt u hun adressen. Aarzel niet om een (gratis) offerte te vragen.

Actimovers - Brussel : « Professioneel » en « Efficiënt » zijn de twee woorden die dit dynamisch verhuisbedrijf het best omschrijven. 7/7d van 7u30 tot 19u30 beschikbaar. U kan rekenen op een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Tel : 02/420 50 50.

Servaes Services - Brussel : Deze verhuisfirma heeft reeds meer dan 60 jaar ervaring. De diensten die ze aanbiedt zijn: nationaal en internationaal transport, liftservice, inpakdiensten, enz. Tel : 02/720 85 00.

Romulus - Kortenberg : Al meer dan 80 jaar kunt u op Romulus beroep doen voor een professionele of private verhuizing, zij het binnen België of internationaal. Ook voor meubelopslag stellen zij hun klanten tevreden. Tel : 016/22 14 79.

Socquet - Wemmel : Deze specialist voor verhuizingen dichtbij Brussel garandeert u professionele diensten : ladderlift, benodigde transport en meubel bewaring. Formule met forfait of per uur. Tel : 02/460 10 26.