Vind een verhuisfirma in Brussel!

SERGE BALZA

Serge Balza is een verhuisfirma in Brussel en omgeving.

Haar deskundige verhuizers zorgen voor uw volledige of gedeeltelijke verhuis: verpakking, demonteren van meubelen, meubellift, meubelbewaring...

- 30 jaar ervaring
- kwaliteitsservice
- gedetailleerd en prompt prijsofferte

Tel : 02 / 377 74 01 ou 0475 / 83 86 05

 

PATAR – verhuisfirma in Brussel

Patar is een verhuisexpert, lid van de BKV, met veel ervaring in de sector en betrouwbaar personeel.

Patar biedt u een volledige verhuizing aan: de levering van het inpakmateriaal, het demonteren en monteren van uw meubels, het inpakken van uw persoonlijke zaken, het reserveren van parkeerplaatsen, meubelbewaring, enz.

Vraag een gratis, gedetailleerde prijsofferte.

Voor uw veiligheid gebruiken al onze medewerkers desinfecterende gel en maskers.

Tel : 02 / 242 51 30

DÉMÉNAGEMENT VAN DER ELST

Deze verhuisfirma is actief in alle Brusselse gemeenten en biedt u een complete service:

- het inpakken van uw persoonlijke spullen
- de montage van uw meubels
- het vervoer, de meubellift en de meubelbewaring

Van der Elst is de ideale partner voor uw geslaagde verhuizing: vraag een gratis prijsofferte.

Tel: 0493 / 21 47 58

ABBELOOS-SOCQUET - Brussel

ABBELOOS-SOCQUET - Brussel

Geniet van meer dan 40 jaar ervaring met deze professionele verhuizers. Ze garanderen uw verhuis tot de 17de verdieping in Brussel en kunnen uw meubels op een veilige manier bewaren. Aarzel niet om een offerte te vragen.

Tel: 02 / 479 41 44

HELP MOVE - België

logo Help Move

Geniet van 15 jaar ervaring in verhuizingen en lift services. Deze vakmensen zijn actief in Brussel maar ook overal in België. Onder andere diensten: demonteren, verpakking, meubel lift, vervoer, administratieve zaken...

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Brussel?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Brussel, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Ons advies voor uw volgende verhuizing

Als u van plan bent om te verhuizen zal dit artikel zeer nuttig. We geven u een paar tips zodat uw verhuizing zonder stress verloopt. Kiest u ervoor om alles uit te besteden of om alles zelf te organiseren, blijft het sleutelwoord organisatie. Begint er liever tijdig aan en neem alles stap per stap. Door razend snel te willen gaan zou u bepaalde dingen kunnen overzien. Maak een checklist van alles wat er moet gebeuren, dan kunt u op beide oren slapen.

Indien nodig reserveer tijdelijk een verhuisfirma met of zonder liftservice. Om te vinden de goedkoopste onderneming die de meest aan uw behoeften zal volden raden we u aan om een paar offertes te vergelijken. Meestal is deze aanvraag gratis. Daarna aanvraag parkeerverbord met parkeerborden aan uw gemeente. U mag dan een parkeerplaats vrij te houden tijdens het verhuis. Wacht niet langer dan twee weken op voorhand om de aanvraag in te dienen.

Denk eraan om de verschillende instanties op de hoogte te brengen van uw adreswijziging : bank, ziekenfonds, werkgever... Laat ook uw water- en gaslevering opzeggen, en vraag die op uw nieuwe adres aan. Vraag er bij de postkantoor naar, dat uw post automatisch naar uw nieuw adres gestuurd wordt.

Voor de verhuisdag zelf raden wij u aan om een tas voor te bereiden, waarin u alle noodzakelijke elementen (medicijnen, eten, kleren, vuilniszakken…) in stopt, om er tijdens dag snel aan te kunnen.

Na de grote dag ga zo snel mogelijk naar uw nieuwe gemeente om de gegevens van uw identiteitskaart aan te passen. U mag ook een apotheek in uw nieuwe buurt zoeken, alsook een huisarts, een tandarts en eventueel een dierenarts. Vind een winkelcentrum, een bioscoop en een fitnessruimte in de nabijheid om soms een leuke activiteit te doen.

Informatie geplaatst op 7 juli 2021 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Brussel.

Bijkomende informatie over deze verhuizers die actief zijn in de hoofdstad

Een verhuisfirma kan alles op zich nemen (van het leegmaken van kasten tot het inpakken van dozen en het demonteren van meubels) maar in de drie maanden voor uw verhuizing heeft u al enkele dingen om te regelen: uw huur opzeggen, een nieuwe telefoonnummer aanvragen, afspraken voor sleuteloverdrachten maken , meterstanden laten opnemen enz. Een sleutelwoord om dit proces met een gerust gemoed te beleven is planning. Begin op voorhand en ga er stap per stap mee aan de slag. Maak een checklist van alles wat moet gebeuren en begin er vroeg genoeg aan.

Een perfecte verhuisservice

Om van de beste service te kunnen genieten, moet u met veel aandacht een verhuisfirma kiezen. Maakt u zeker dat het bedrijf serieus is en kan de volgende kwaliteiten garanderen:

  • stiptheid: worden altijd de afspraken nagekomen?
  • goede service: gebeurt alles volgens uw verwachtingen?
  • snelheid: verloopt alles snel, zonder onvoorziene omstandigheid?
  • zorgvuldigheid: zullen uw bezettingen zorgvuldig behandeld worden tijdens het transport?
  • verzekering: de onderneming moet u een inboedelverzekering kunnen voorstellen zodat u een dekking hebt tegen de schade als gevolg van een ongeval tijdens het transport bijvoorbeeld.

Andere verhuisfirma's uit regio Brussel

Om er zeker van te zijn dat u een verhuisfirma zeker in uw gemeente vindt, hebben we nog meer bedrijven in Brussel geselecteerd. Hieronder vindt u hun adressen. Aarzel niet om een (gratis) offerte te vragen.

Actimovers - Brussel: « Professioneel » en « Efficiënt » zijn de twee woorden die dit dynamisch verhuisbedrijf het best omschrijven. 7/7d van 7u30 tot 19u30 beschikbaar. U kan rekenen op een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Tel: 02/420 50 50.

Servaes Services - Brussel: Deze verhuisfirma heeft reeds meer dan 60 jaar ervaring. De diensten die ze aanbiedt zijn: nationaal en internationaal transport, liftservice, inpakdiensten, enz. Tel: 02/720 85 00.

Romulus - Kortenberg: Al meer dan 80 jaar kunt u op Romulus beroep doen voor een professionele of private verhuizing, zij het binnen België of internationaal. Ook voor meubelopslag stellen zij hun klanten tevreden. Tel: 016/22 14 79.

Socquet - Wemmel: Deze specialist voor verhuizingen dichtbij Brussel garandeert u professionele diensten: ladderlift, benodigde transport en meubelbewaring. Formule met forfait of per uur. Tel: 02/460 10 26.