Vind een verhuisfirma in Brussel!

DÉMÉNAGEMENT VAN DER ELST

Deze verhuisfirma is actief in alle Brusselse gemeenten en biedt u een complete service:

- het inpakken van uw persoonlijke spullen
- de montage van uw meubels
- het vervoer, de meubellift en de meubelbewaring

Van der Elst is de ideale partner voor uw geslaagde verhuizing: vraag een gratis prijsofferte.

Tel: 0493 / 21 47 58

SERGE BALZA

Serge Balza is een verhuisfirma in Brussel en omgeving.

Haar deskundige verhuizers zorgen voor uw volledige of gedeeltelijke verhuis: verpakking, demonteren van meubelen, meubellift, meubelbewaring...

- 30 jaar ervaring
- kwaliteitsservice
- gedetailleerd en prompt prijsofferte

Tel : 02 / 377 74 01 ou 0475 / 83 86 05

 

PATAR – verhuisfirma in Brussel

Patar is een verhuisexpert, lid van de BKV, met veel ervaring in de sector en betrouwbaar personeel.

Patar biedt u een volledige verhuizing aan: de levering van het inpakmateriaal, het demonteren en monteren van uw meubels, het inpakken van uw persoonlijke zaken, het reserveren van parkeerplaatsen, meubelbewaring, enz.

Vraag een gratis, gedetailleerde prijsofferte.

Voor uw veiligheid gebruiken al onze medewerkers desinfecterende gel en maskers.

Tel : 02 / 242 51 30

HELP MOVE - België

logo Help Move

Geniet van 15 jaar ervaring in verhuizingen en lift services. Deze vakmensen zijn actief in Brussel maar ook overal in België. Onder andere diensten: demonteren, verpakking, meubel lift, vervoer, administratieve zaken...

ABBELOOS-SOCQUET - Brussel

ABBELOOS-SOCQUET - Brussel

Geniet van meer dan 40 jaar ervaring met deze professionele verhuizers. Ze garanderen uw verhuis tot de 17de verdieping in Brussel en kunnen uw meubels op een veilige manier bewaren. Aarzel niet om een offerte te vragen.

Tel: 02 / 479 41 44

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Brussel?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Brussel, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

U zult verhuizen? Vermijd deze fouten!

1. Slechte timing: het is natuurlijk gemakkelijker om te verhuizen tijdens de zomer wanneer de dagen langer zijn en u uw jaarlijkse vakantie neemt, maar als u hulp nodig hebt, het is mogelijk dat uw vrienden minder beschikbaar zullen zijn. Bovendien zijn de kalenders van de professionele verhuizers tijdens deze periode het meest geladen.

2. Uw contracten te laat omzetten: denk vooral aan de telefoon, televisie en internet. Een provider heeft vaak een paar dagen of weken nodig om een verhuizing te verwerken. Daarom is het goed om uw verhuizing circa twee maanden van te voren door te geven.

3. De dozen te veel vullen : wilt u de dozen tot de rand vullen om het aantal te verminderen? Grote fout en U zult het snel merken wanneer U ze probeert op te tillen, vooral dozen met boeken. Zorg dat u niet verder gaat dan 20 kg per doos. U zult dan uw rug beschermen.

4. Uw meubels demonteren zonder instructies: als u de montage-instructies kwijt bent, maakt dan notities en zelfs foto's om geen moeite te hebben tijdens het opnieuw monteren. Wees voorzichtig met kleine onderdelen.

5. Uw dozen niet markeren: als u dit vergeet, zult u ze allemaal moeten openen. Dat zal kostbare tijd verspillen. Geef op elke doos de inhoud en ruimte van bestemming aan. U kunt ook gebruik maken van codes of nummers en een lijst maken op van uw spullen per kast of per kamer.

6. Het verwaarlozen van de verpakking van fragiele voorwerpen: het servies inpakken met tissuepapier, kranten en kleding neemt inderdaad veel tijd, maar een verhuizing zal fatale gevolgen hebben voor uw kwetsbare voorwerpen tijdens het transport, als zij niet goed beschermd zijn.

7. Geen overlevingsdoos voorbereiden: leg alles wat u snel nodig zult hebben opzij, zoals toiletartikelen, kledingwissel, lunch en avondeten, enz. Steek alles wat je nodig hebt binnen 24 uur in een aparte zak of doos als je niet al je dozen wilt openen.

8. Geen plan hebben: u moet zeker een plan met al uw to-do's maken, met een deadline. U zult dus minder tijd maar ook minder geld verliezen. Een ander voordeel: de voorbereiding van uw verhuis zal zonder stress doorlopen.

9. Geen parkeerplaats reserveren: aanvraag tijdelijk parkeerverbod met parkeerborden. U moet inderdaad een parkeerplaats vrij te houden voor de verhuiswagen. Neem afspraak bij uw gemeente om deze speciale borden te huren.

Informatie geplaatst op 20 december 2021 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Brussel.

Bijkomende informatie over deze verhuizers die actief zijn in de hoofdstad

Een verhuisfirma kan alles op zich nemen (van het leegmaken van kasten tot het inpakken van dozen en het demonteren van meubels) maar in de drie maanden voor uw verhuizing heeft u al enkele dingen om te regelen: uw huur opzeggen, een nieuwe telefoonnummer aanvragen, afspraken voor sleuteloverdrachten maken , meterstanden laten opnemen enz. Een sleutelwoord om dit proces met een gerust gemoed te beleven is planning. Begin op voorhand en ga er stap per stap mee aan de slag. Maak een checklist van alles wat moet gebeuren en begin er vroeg genoeg aan.

Een perfecte verhuisservice

Om van de beste service te kunnen genieten, moet u met veel aandacht een verhuisfirma kiezen. Maakt u zeker dat het bedrijf serieus is en kan de volgende kwaliteiten garanderen:

  • stiptheid: worden altijd de afspraken nagekomen?
  • goede service: gebeurt alles volgens uw verwachtingen?
  • snelheid: verloopt alles snel, zonder onvoorziene omstandigheid?
  • zorgvuldigheid: zullen uw bezettingen zorgvuldig behandeld worden tijdens het transport?
  • verzekering: de onderneming moet u een inboedelverzekering kunnen voorstellen zodat u een dekking hebt tegen de schade als gevolg van een ongeval tijdens het transport bijvoorbeeld.

Andere verhuisfirma's uit regio Brussel

Om er zeker van te zijn dat u een verhuisfirma zeker in uw gemeente vindt, hebben we nog meer bedrijven in Brussel geselecteerd. Hieronder vindt u hun adressen. Aarzel niet om een (gratis) offerte te vragen.

Actimovers - Brussel: « Professioneel » en « Efficiënt » zijn de twee woorden die dit dynamisch verhuisbedrijf het best omschrijven. 7/7d van 7u30 tot 19u30 beschikbaar. U kan rekenen op een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Tel: 02/420 50 50.

Servaes Services - Brussel: Deze verhuisfirma heeft reeds meer dan 60 jaar ervaring. De diensten die ze aanbiedt zijn: nationaal en internationaal transport, liftservice, inpakdiensten, enz. Tel: 02/720 85 00.

Romulus - Kortenberg: Al meer dan 80 jaar kunt u op Romulus beroep doen voor een professionele of private verhuizing, zij het binnen België of internationaal. Ook voor meubelopslag stellen zij hun klanten tevreden. Tel: 016/22 14 79.

Socquet - Wemmel: Deze verhuizingfirma dichtbij Brussel voorstelt u verscheidene diensten : lift service, vervoer en meubel bewaring. De firma beschikt over alle nodige materiaal en mankracht voor grote projecten (scholen, bedrijven, overheden, kantoren...). Formule met forfait of per uur. Tel: 02/460 10 26.