Vind een verhuisfirma in Brussel!

SERGE BALZA

Serge Balza is een verhuisfirma in Brussel en omgeving.

Haar deskundige verhuizers zorgen voor uw volledige of gedeeltelijke verhuis: verpakking, demonteren van meubelen, meubellift, meubelbewaring...

- 30 jaar ervaring
- kwaliteitsservice
- gedetailleerd en prompt prijsofferte

Tel : 02 / 377 74 01 ou 0475 / 83 86 05

 

PATAR – verhuisfirma in Brussel

Patar is een verhuisexpert, lid van de BKV, met veel ervaring in de sector en betrouwbaar personeel.

Patar biedt u een volledige verhuizing aan: de levering van het inpakmateriaal, het demonteren en monteren van uw meubels, het inpakken van uw persoonlijke zaken, het reserveren van parkeerplaatsen, meubelbewaring, enz.

Vraag een gratis, gedetailleerde prijsofferte.

Voor uw veiligheid gebruiken al onze medewerkers desinfecterende gel en maskers.

Tel : 02 / 242 51 30

ABBELOOS-SOCQUET - Brussel

ABBELOOS-SOCQUET - Brussel

Geniet van meer dan 40 jaar ervaring met deze professionele verhuizers. Ze garanderen uw verhuis tot de 17de verdieping in Brussel en kunnen uw meubels op een veilige manier bewaren. Aarzel niet om een offerte te vragen.

Tel: 02/479 41 44

HELP MOVE - Brussels

logo Help Move
Help Move beheert uw verhuizing van A tot Z : demonteren, verpakking, meubel lift, vervoer, administratieve zaken, enz. Deze bedrijf is actief in Brussel en overal in België.
Tel : 02 / 346 77 27

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Brussel?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Brussel, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Volg deze verhuisplanning voor een zorgeloze verhuis

Om het onverwachte te voorkomen de dag van de verhuizing, moet u erop letten dat u de voorbereiding goed verloopt. Bekijk deze tips om uzelf vol vertrouwen in uw nieuwe, gezellige huis te installeren.

De keuze van de datum

Als u ervoor kiest om professionele verhuizers te vragen en u hebt de keuze voor de datum (geen verandering van school, geen deadline om te respecteren, etc.), vermijd dan de meest gevraagde perioden, zoals schoolvakanties, weekends en het einde van de maand. Over het algemeen zijn verhuisbedrijven behoorlijk gewild tussen de maanden juni en september, maar ook tijdens de feestdagen. Stel deze datum ruim van tevoren in bij het bedrijf van uw keuze.

Vier tot twee weken voor de verhuisdag

Zoek een nieuwe school voor uw kinderen, een nieuwe huisarts en een apotheek in de buurt. Vergeet ook niet uw nieuwe postbus aanvragen en de oude opzeggen.

De formaliteiten die moeten worden ingevuld:

Als u zelf voor uw verhuizing zorgt, overweeg dan om een vrachtwagen te huren en een locatie bij de gemeente te boeken, minimaal een maand van tevoren.

Maak ook een volledige lijst van alle administratieve formaliteiten die u moet invullen: gas, water en licht opzeggen en regelen voor in het nieuwe huis, de overdracht van uw internet en andere contracten, de regularisatie van uw woningverzekering, de verklaring van uw meters water en gas, enz.

Informatie geplaatst op 14 januari 2021 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Brussel.

Meer info

Een verhuisfirma kan alles op zich nemen (van het leegmaken van kasten tot het inpakken van dozen en het demonteren van meubels) maar in de drie maanden voor uw verhuizing heeft u al enkele dingen om te regelen : uw huur opzeggen, een nieuwe telefoonnummer aanvragen, afspraken voor sleuteloverdrachten maken , meterstanden laten opnemen enz.
Een sleutelwoord om dit proces met een gerust gemoed te beleven is planning. Begin op voorhand en ga er stap per stap mee aan de slag. Maak een checklist van alles wat moet gebeuren en begin er vroeg genoeg aan.

Een perfecte verhuisservice

Om van de beste service te kunnen genieten, moet u met veel aandacht een verhuisfirma kiezen. Maakt u zeker dat het bedrijf serieus is en kan de volgende kwaliteiten garanderen: stiptheid (worden altijd de afspraken nagekomen?), goede service (gebeurt alles volgens uw verwachtingen?), snelheid (verloopt alles snel, zonder onvoorziene omstandigheid?) en zorgvuldigheid (zullen uw bezettingen zorgvuldig behandeld worden tijdens het transport?).

Andere verhuisfirma's uit regio Brussel

Om er zeker van te zijn dat u een verhuisfirma zeker in uw buurt vindt, hebben we nog meer bedrijven in Brussel geselecteerd. Hieronder vindt u hun adressen. Aarzel niet om een (gratis) offerte te vragen.

Actimovers - Brussel : « Professioneel » en « Efficiënt » zijn de twee woorden die dit dynamisch verhuisbedrijf het best omschrijven. 7/7d van 7u30 tot 19u30 beschikbaar. U kan rekenen op een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Tel : 02/420 50 50.

Servaes Services - Brussel : Deze verhuisfirma heeft reeds meer dan 60 jaar ervaring. De diensten die ze aanbiedt zijn: nationaal en internationaal transport, liftservice, inpakdiensten, enz. Tel : 02/720 85 00.

Romulus - Kortenberg : Al meer dan 80 jaar kunt u op Romulus beroep doen voor een professionele of private verhuizing, zij het binnen België of internationaal. Ook voor meubelopslag stellen zij hun klanten tevreden. Tel : 016/22 14 79.

Socquet - Wemmel : Deze specialist voor verhuizingen dichtbij Brussel garandeert u professionele diensten : ladderlift, benodigde transport en meubel bewaring. Formule met forfait of per uur. Tel : 02/460 10 26.