Vind een verhuisfirma in Brussel!

PDM-MOVES - particuliere en zakelijke verhuizingen

Bent u op zoek naar gemotiveerde en efficiënte verhuizers voor het transport van uw goederen in Brussel en omgeving? Doe een beroep op PDM-Moves voor een kwaliteitsservice door de zaakvoerder en zijn team.

- verhuizingen voor particulieren en bedrijven
- gratis prijsopgave door de zaakvoerder na een bezoek ter plaatse
- uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
- ultramoderne uitrusting: nette voertuigen, verpakkingsmateriaal...
- economische, standaard of complete formules

Tel: 02 / 828 24 24

DESCHAMPS VERHUIZINGEN - kwaliteitsdiensten

De firma Deschamps biedt een brede waaier van kwaliteitsdiensten aan om uw verhuis in alle Brusselse gemeenten te vergemakkelijken:

- het in- en uitpakken van uw meubilair
- de demontage en hermontage van meubelen
- een liftservice
- het schoonmaken na verhuizing
- pianotransport

Aarzel niet om een beroep te doen op deze vakmensen die al 15 jaar ervaring hebben.

Tel: 0485 / 44 74 19

DÉMÉNAGEMENT VAN DER ELST

Deze verhuisfirma is actief in alle Brusselse gemeenten en biedt u een complete service:

- het inpakken van uw persoonlijke spullen
- de montage van uw meubels
- het vervoer, de meubellift en de meubelbewaring

Van der Elst is de ideale partner voor uw geslaagde verhuizing: vraag een gratis prijsofferte.

Tel: 0493 / 21 47 58

ACTIMOVERS - regio Brussel

Witte wagen voor verhuis

« Professioneel » en « efficiënt » zijn de twee woorden die dit dynamisch verhuisbedrijf het best omschrijven. Ze zijn beschikbaar 7/7d van 7u30 tot 19u30. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

ABBELOOS-SOCQUET - Brussel

ABBELOOS-SOCQUET - Brussel

Geniet van meer dan 40 jaar ervaring met deze professionele verhuizers. Ze garanderen uw verhuis tot de 17de verdieping in Brussel en kunnen uw meubels op een veilige manier bewaren. Aarzel niet om een offerte te vragen.

Tel: 02 / 479 41 44

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Brussel?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Brussel, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Organisatie is de sleutel voor een vlotte verhuizing

Helaas is een verhuizing voor veel mensen synoniem van stress en druk... Maar weet u dat deze belevenis zorgeloos mag gebeuren? Goed georganiseerd zijn is de sleutel voor iedereen die op een efficiënte manier en zonder stress wil verhuizen. Daarom geven we u een paar tips om u voor te bereiden voor de grote dag:

1. Definieer uw behoeften voordat u contact opneemt met een bedrijf. Bereken uw budget, het te vervoeren volume, of het nodig is om meubels te demonteren, of u een lift nodig heeft, of u bijzonder kwetsbare objecten heeft ... Neem de tijd om een schriftelijke lijst te maken met al uw vragen of uw zorgen zodat u niets mist.

2. Alle verhuizers gaan akkoord: een verhuizing is dé perfecte gelegenheid om spul weg te doen: kleding, boeken, kleine electronica, servies, snuisterijen, meubels ... Weg met al dat is niet meer bruikbaar. Verkoop de goederen in goede staat op tweedehands sites en winkels, rommelmarkten, enz. Beschadigde gevallen moeten naar de containerwerf worden gestuurd of op uw trottoir worden geplaatst op de dag van de passage van de verwijdering van grof huisafval van uw gemeente. Afscheid nemen van spullen is soms moeilijk maar u zult zich daarna lichter voelen (letterlijk en figuurlijk).  

3. Verzamel stevig en functioneel verpakkingsmateriaal: kartonnen dozen in goede staat, plakband, noppenfolie, oude kranten ... Als u nog steeds de verpakking en dozen van uw diverse computer en elektronische apparatuur hebt, probeer deze dan zeker te vinden, zodat ze veilig vervoerd kunnen worden.

4. Maak elke dag een paar kartons, te beginnen met de minst vitale: off-season kleding, breekbaar servies van grote gelegenheden, boeken ... Vermijd de verpakking te doen op een te korte tijd.

5. Wees georganiseerd en logisch tijdens het vullen van de dozen. Meng geen dingen die niets met elkaar te maken hebben, omdat er ruimte is. Plak een kleursticker (een kleur = een specifieke ruimte) of schrijf op welke kamer moet de doos. U mag ook de doosjes labellen met hun inhoud, met een eventuele opmerking voor breekbare spullen en een vermelding van waardevolle spullen.

Als u tijdens het laagseizoen verhuist, zou één maand voldoende moeten zijn om de offertes te krijgen. De kans is ook groot dat de gekozen verhuisfirma beschikbaar zal zijn voor uw geplande verhuisdag. Noteer dat het nutteloos is om 6 maanden van tevoren een offerte te vragen want de prijzen zijn meestal geldig gedurend twee maanden.

Informatie geplaatst op 17 mei 2022 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Brussel.

Bijkomende informatie over deze verhuizers die actief zijn in de hoofdstad

Een verhuisfirma kan alles op zich nemen (van het leegmaken van kasten tot het inpakken van dozen en het demonteren van meubels) maar in de drie maanden voor uw verhuizing heeft u al enkele dingen om te regelen: uw huur opzeggen, een nieuwe telefoonnummer aanvragen, afspraken voor sleuteloverdrachten maken , meterstanden laten opnemen enz. Een sleutelwoord om dit proces met een gerust gemoed te beleven is planning. Begin op voorhand en ga er stap per stap mee aan de slag. Maak een checklist van alles wat moet gebeuren en begin er vroeg genoeg aan.

Eerst en vooral moet u een paar instanties op de hoogte brengen van uw verhuizing: uw werkgever of de VDAB als u werkzoekende bent, uw elektriciteits- en aardgasleveranciers, uw bank(en), de verzekeringsmaatschappij(en). Als u iedereen tijdig verwittigt, zal u een betalingsachterstand vermijden omdat de energie- of telefoonrekening naar het oude adres werd gestuurd. U bent een gepensioneerde ambtenaar? Dan bent u verplicht zelf de pensioendienst te verwittigen. Voor de inwoners van Brussel zijn alle info over de adreswijziging te vinden op de Brusselse website.

Een perfecte verhuisservice

Om van de beste service te kunnen genieten, moet u met veel aandacht een verhuisfirma kiezen. Maakt u zeker dat het bedrijf serieus is en kan de volgende kwaliteiten garanderen:

  • stiptheid: worden altijd de afspraken nagekomen?
  • goede service: gebeurt alles volgens uw verwachtingen?
  • snelheid: verloopt alles snel, zonder onvoorziene omstandigheid?
  • zorgvuldigheid: zullen uw bezettingen zorgvuldig behandeld worden tijdens het transport?
  • verzekering: de onderneming moet u een inboedelverzekering kunnen voorstellen zodat u een dekking hebt tegen de schade als gevolg van een ongeval tijdens het transport bijvoorbeeld.

Een bedrijfsverhuis?

U hebt van plan om uw kantoren te verhuizen in of buiten Brussel? Een kantoorverhuizing is niet gemakkelijk. Dat is meer dan enkel het transport van meubelen. Ook de administratie en IT-apparatuur moeten verhuist worden. Om zeker te zijn dat alles veilig naar uw nieuwe adres terechtkomt, is het raadzamer om de missie aan professionele verhuizers toe te vertrouwen. Zij zullen ter plaats langskomen om uw bedrijfsverhuis te bespreken (labo, ziekenhuis, bibliotheek, magazijn, school...): de datum op de verhuizing en vooral het volume van de verhuis inschatten. Zo kunnen ze u een 100% gepersonaliseerde offerte te geven.

Andere verhuisfirma's uit regio Brussel

Om er zeker van te zijn dat u een verhuisfirma zeker in uw gemeente vindt, hebben we nog meer bedrijven in Brussel geselecteerd. Hieronder vindt u hun adressen. Aarzel niet om een (gratis) offerte te vragen.

Socquet - Wemmel : Deze verhuizingfirma dichtbij Brussel voorstelt u verscheidene diensten : lift service, vervoer en meubel bewaring. De firma beschikt over alle nodige materiaal en mankracht voor grote projecten (scholen, bedrijven, overheden, kantoren...). Formule met forfait of per uur. Tel: 02/460 10 26.

Servaes Services - Brussel: Deze verhuisfirma heeft reeds meer dan 60 jaar ervaring. De diensten die ze aanbiedt zijn: nationaal en internationaal transport, liftservice, inpakdiensten, enz. Tel: 02/720 85 00.

Romulus - Kortenberg: Al meer dan 80 jaar kunt u op Romulus beroep doen voor een professionele of private verhuizing, zij het binnen België of internationaal. Ook voor meubelopslag stellen zij hun klanten tevreden. Tel: 016/22 14 79.

Victor & Fils : Bent u op zoek naar een oplossing voor meubelbewaring of naar een lift? De onderneming Victor Et Fils biedt al deze diensten: meubelbewaring in Brussel en verhuislift maar ook internationale en kantoor verhuizingen. Tel: 02/215 36 56.