Vind een verhuisfirma in Brussel !

PATAR – verhuisfirma in Brussel

Patar is een verhuisexpert, lid van de BKV, met veel ervaring in de sector en betrouwbaar personeel.

Patar biedt u een volledige verhuizing aan: de levering van het inpakmateriaal, het demonteren en monteren van uw meubels, het inpakken van uw persoonlijke zaken, het reserveren van parkeerplaatsen, meubelbewaring, enz.

Vraag een gratis, gedetailleerde prijsofferte.

Tel : 02 / 242 51 30

SERGE BALZA

Serge Balza is een verhuisfirma in Brussel en omgeving.

Haar deskundige verhuizers zorgen voor uw volledige of gedeeltelijke verhuis: verpakking, demonteren van meubelen, meubellift, meubelbewaring...

- 30 jaar ervaring
- kwaliteitsservice
- gedetailleerd en prompt prijsofferte

Tel : 02 / 377 74 01 ou 0475 / 83 86 05

 

HELP MOVE - Brussels

logo Help Move
Help Move beheert uw verhuizing van A tot Z : demonteren, verpakking, meubel lift, vervoer, administratieve zaken, enz. Deze bedrijf is actief in Brussel en overal in België.
Tel : 02 / 346 77 27

ROMULUS - Kortenberg

ROMULUS - Kortenberg
Al meer dan 80 jaar kunt u op Romulus beroep doen voor een professionele of private verhuizing, zij het binnen België of internationaal. Ook voor meubelopslag stellen zij hun klanten tevreden.

ABBELOOS-SOCQUET - Brussel

ABBELOOS-SOCQUET - Brussel
U bent aan het juiste adres bij deze verhuisfirma in Brussel. Ze hebben al meer dan 40 jaar ervaring met nationale, internationale, overzeese en kantoorverhuizingen.

SOCQUET – Wemmel

SOCQUET – Wemmel
Deze verhuizingfirma dichtbij Brussel voorstelt u verscheidene diensten : lift service, vervoer en meubel bewaring. Formule met forfait of per uur.
Tel : 02 / 460 10 26

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Brussel?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Brussel, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

De tijd die nodig is om een offerte te krijgen

Een schatting die door een verhuizer is ingediend, is alleen mogelijk na een huisbezoek om het te verplaatsen volume en de algemene situatie te beoordelen, behoefte aan een meubellift, zware en kwetsbare goederen zoals een piano en kunstwerken, enz. Het is dus niet een week voor de geplande datum dat U met uw onderzoek begint.

De verhuizing is een sector die sterk beïnvloed is door seizoensinvloeden en er zijn hoge seizoenen waarin planningen zwaarder worden belast en waar de aangeboden prijzen kunnen variëren. Afhankelijk van de tijdsperiode om te verhuizen, zult u dus bepaalde vertragingen van verschillende lengtes moeten respecteren.

Als u tussen mei en augustus verhuist, midden in het hoogseizoen, plant u twee maanden voor de datum om offertes te vragen, vooral aan het einde van de maand of in het weekend. Als u aan het begin van de maand en / of tijdens de week verhuist, kan deze periode worden teruggebracht tot 6 weken.

Als u tijdens het laagseizoen verhuist, zou één maand voldoende moeten zijn om uw offertes te krijgen en de garantie hebben dat bedrijven beschikbaar zijn. Omgekeerd is het nutteloos om 6 maanden van tevoren een offerte te vragen omdat de prijzen over het algemeen 60 dagen geldig zijn.

Meer info

Een verhuisfirma kan alles op zich nemen (van het leegmaken van kasten tot het inpakken van dozen en het demonteren van meubels) maar in de drie maanden voor uw verhuizing heeft u al enkele dingen om te regelen : uw huur opzeggen, een nieuwe telefoonnummer aanvragen, afspraken voor sleuteloverdrachten maken , meterstanden laten opnemen enz.
Een sleutelwoord om dit proces met een gerust gemoed te beleven is planning. Begin op voorhand en ga er stap per stap mee aan de slag. Maak een checklist van alles wat moet gebeuren en begin er vroeg genoeg aan.

Hieronder vindt u andere verhuisfirma’s uit regio Brussel:

Actimovers – Brussel : « Professioneel » en « Efficiënt » zijn de twee woorden die dit dynamisch verhuisbedrijf het best omschrijven. 7/7d van 7u30 tot 19u30 beschikbaar. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Tel : 02/420 50 50.

Servaes Services - Brussel : Deze Brusselse verhuisfirma heeft reeds meer dan 60 jaar ervaring. De diensten die ze aanbiedt zijn: nationaal en internationaal transport, liftservice, inpakdiensten, enz. Tel : 02/720 85 00.