Vind een verhuisfirma in Brussel !

SERGE BALZA

Serge Balza is een verhuisfirma in Brussel en omgeving.

Haar deskundige verhuizers zorgen voor uw volledige of gedeeltelijke verhuis: verpakking, demonteren van meubelen, meubellift, meubelbewaring...

- 30 jaar ervaring
- kwaliteitsservice
- gedetailleerd en prompt prijsofferte

Tel : 02 / 377 74 01 ou 0475 / 83 86 05

 

PATAR – verhuisfirma in Brussel

Patar is een verhuisexpert, lid van de BKV, met veel ervaring in de sector en betrouwbaar personeel.

Patar biedt u een volledige verhuizing aan: de levering van het inpakmateriaal, het demonteren en monteren van uw meubels, het inpakken van uw persoonlijke zaken, het reserveren van parkeerplaatsen, meubelbewaring, enz.

Vraag een gratis, gedetailleerde prijsofferte.

Voor uw veiligheid gebruiken al onze medewerkers desinfecterende gel en maskers.

Tel : 02 / 242 51 30

ABBELOOS-SOCQUET - Brussel

ABBELOOS-SOCQUET - Brussel
U bent aan het juiste adres bij deze verhuisfirma in Brussel. Ze hebben al meer dan 40 jaar ervaring met nationale, internationale, overzeese en kantoorverhuizingen.

HELP MOVE - Brussels

logo Help Move
Help Move beheert uw verhuizing van A tot Z : demonteren, verpakking, meubel lift, vervoer, administratieve zaken, enz. Deze bedrijf is actief in Brussel en overal in België.
Tel : 02 / 346 77 27

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Brussel?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Brussel, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Enkele fouten om te vermijden

Het is bekend, een verhuizing vereist een grote organisatie stroomopwaarts om te voorkomen dat er tijd verspild wordt de grote dag, om nog maar te zwijgen van de hoeveelheid stress die ook voor en tijdens aanwezig is. Noteer deze vaak voorkomende fouten die van invloed kunnen zijn op een goede werking van de activiteiten, vooral als het gaat om een intenationale verhuis.

1. Niets plannen:  alle plaats geven aan de improvisatie, dit zorgt vooral voor problemen en onvoorziene zaken. Ga er niet van uit dat u de week voor de verhuisdag een beschikbaar bedrijf zult vinden. Wees georganiseerd en maak een planning met taken die van tevoren gedaan moeten worden: U zult vele angsten vermijden zoals verlies van tijd en geld.

2. Uw dozen niet labellen : label elke doos met de inhoud ervan en de ruimte waaraan de doos is toegeschreven. Anders moet je al je dozen openen om een bepaald voorwerp terug te vinden. Uitpakken neemt veel tijd, dus maak het je leven makkelijker!

3. Geen parkeerplaats reserveren: zijn al uw dozen klaar, is de verhuiswagener maar is er geen plaats in uw straat? Het is uw verantwoordelijkheid om een parkeerplaats (en borden) op de openbare weg te reserveren om de verhuiswagen te laten parkeren. Weet dat het bedrijf kan weigeren om het werk in deze ongemakkelijke situatie te doen. U zult echter de rekening moeten betalen en een tweede interventie. Dus wees voorzichtig en neem contact op met het bedrijf van uw keuze: het gebeurt dat zij het is die voor deze reservering zorgt.

Informatie geplaatst op 17 augustus 2020 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Brussel.

Meer info

Een verhuisfirma kan alles op zich nemen (van het leegmaken van kasten tot het inpakken van dozen en het demonteren van meubels) maar in de drie maanden voor uw verhuizing heeft u al enkele dingen om te regelen : uw huur opzeggen, een nieuwe telefoonnummer aanvragen, afspraken voor sleuteloverdrachten maken , meterstanden laten opnemen enz.
Een sleutelwoord om dit proces met een gerust gemoed te beleven is planning. Begin op voorhand en ga er stap per stap mee aan de slag. Maak een checklist van alles wat moet gebeuren en begin er vroeg genoeg aan.

Een perfecte verhuisservice

Om van de beste service te kunnen genieten, moet u met veel aandacht een verhuisfirma kiezen. Maakt u zeker dat het bedrijf serieus is en kan de volgende kwaliteiten garanderen: stiptheid (worden altijd de afspraken nagekomen?), goede service (gebeurt alles volgens uw verwachtingen?), snelheid (verloopt alles snel, zonder onvoorziene omstandigheid?) en zorgvuldigheid (zullen uw bezettingen zorgvuldig behandeld worden tijdens het transport?).

Andere verhuisfirma's uit regio Brussel

Als u nog meer adressen willen, neem contact met de bedrijven hieronder:

Actimovers – Brussel : « Professioneel » en « Efficiënt » zijn de twee woorden die dit dynamisch verhuisbedrijf het best omschrijven. 7/7d van 7u30 tot 19u30 beschikbaar. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Tel : 02/420 50 50.

Servaes Services – Brussel : Deze Brusselse verhuisfirma heeft reeds meer dan 60 jaar ervaring. De diensten die ze aanbiedt zijn: nationaal en internationaal transport, liftservice, inpakdiensten, enz. Tel : 02/720 85 00.

Romulus – Kortenberg : Al meer dan 80 jaar kunt u op Romulus beroep doen voor een professionele of private verhuizing, zij het binnen België of internationaal. Ook voor meubelopslag stellen zij hun klanten tevreden. Tel : 016/22 14 79.

Socquet – Wemmel : Deze specialist voor verhuizingen dichtbij Brussel garandeert u professionele diensten : ladderlift, benodigde transport en meubel bewaring. Formule met forfait of per uur. Tel : 02/460 10 26.