Verhuizingen in Gent

SCHOLLAERT - Gent

SCHOLLAERT - Gent
Deze professionele verhuisfirma biedt de volgende diensten aan :

- privé- en kantoorverhuizingen
- meubelopslag
- verhuisliften (hun liften raken tot de 17de verdieping)

Bij hun ervaren vakmannen ligt uw verhuis in goede handen en kunt u op beide oren slapen.

Tel : 09 / 225 10 85

STOCK-IT – Gent

STOCK-IT – Gent
Beroep doen op Stock-it garandeert u een efficiënt verhuis waarbij uw goederen onbeschadigd terecht komen. Deze firma biedt u bovendien verschillende huurmogelijkheden aan.

ARNAUD'S - Gent

camion de déménagement avec élévateur
Deze verhuisfirma garandeert u een stressloze verhuizing van uw privé woning of onderneming (kantoren). Hun specialiteit is het vervoeren van piano’s en kunstvoorwerpen. Hun personneel is heel aangenaam en behulpzaam.

DOCK MOVERS – Gent

dessin déménageurs soulevant une maison
Droomt u van een efficiënt verhuis waarbij alles vlekkeloos verloopt ? Bij deze erkende verhuizer is dat mogelijk. Dockx Movers zorgt zowel voor privé- als bedrijfsverhuizen, binnen België of naar het buitenland.

DE BORGER

DE BORGER
Zij het voor een particuliere of een kantoorverhuizing, door u liftwerken, opslagruimtes en verhuismateriaal aan te bieden, staat deze firma voor een vlekkeloos verloop van het proces.   

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Gent?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Gent, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

6 tips om zich goed voorbereiden voor de verhuisdag

1. Snijd handvaten met een cutter in uw verpakkingsdozen: hiermee kunt u de dozen eenvoudiger verplaatsen.

2. Zorg ervoor dat de dozen niet te zwaar zijn. U moet inderdaad vermijden dat dozen scheuren. Laat ook best zo weinig mogelijk ruimte in elke doos zodat de items niet schuiven.

3. Neem foto’s van alle aansluitingen (tv, set-top box, dvd-speler, computer- en printer...). Wanneer u op de plaats van bestemming zal zijn, zal het veel gemakkelijker om alles weer te plaatsen. Doe hetzelfde met meubels die u demonteert door elke stap te fotograferen: dit vergemakkelijkt het opnieuw in elkaar zetten.

4. Gebruik draagbare kleerkasten: in plaats van elk kledingstuk van een hanger te halen en te vouwen, gebruik je best een grote tas die in één keer meer kleding kan dragen. Hang ze dan gewoon met de hangers in je kast.

5. Kleurstickers : u kunt veel tijd besparen door stickers te plakken op elke doosje. Een kleur mag bijvoorbeeld verwijzen naar een kamer: blauw voor de badkamer, geel voor de keuken, enz. Dit vereenvoudigt de opslag van dozen op de juiste plaats.

6. Diepvrieszakken: ze zijn zeer praktisch om al uw schroeven en kleine onderdelen op te bergen om ze niet te verliezen. Gebruik een andere tas per meubel en noteer de inhoud.

Informatie geplaatst op 14 januari 2021 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Gent.

Bijkomende informatie over de professionele verhuisfirma's

Een verhuis organiseren hoeft niet altijd voor hoofdpijn te zorgen ! Met onze lijst ervaren, veilig en efficiënte verhuisfirma’s in Gent, komen uw meubels en goederen snel en onbeschadigd terecht. Deze bedrijven stellen verhuisliften, vervoer, inpakmateriaal, tijdelijke opslagruimtes en pianovervoer tot uw beschikking. Ze zijn actief door heel België en in buurlanden.

Een keuze maken

Om de beste onderneming te kiezen die de laagste prijs biedt, moet u tijdig op zoek gaan naar een geschikte professioneel. Neem contact met enkele verhuisfirma's en vraag hen een offerte om de verschillenden prijzen te kunnen vergelijken. Houd ook rekening met de aangeboden diensten (ladderlift, verhuizers, transport, enz.), de betrouwbaarheid en de meningen van mensen die al met de firma gewerkt hebben. 

Andere verhuisfirma's uit regio Gent

Wij hebben een paar extra bedrijven geselecteerd, om er zeker te zijn dat u een verhuisfirma in uw buurt vindt. Hieronder vindt u hun adressen in de provincie Gent. Neem gerust contact met deze experten voor een zorgeloze verhuis!

Gentse Liften - Merelbeke : Bent u een particulier of een bedrijf ? Doe beroep op de expertise van Gentse Liften voor uw verhuis. Ook in de hoogte is dat mogelijk, dankzij hun liftservice tot de 10de verdieping. Zij bieden u een kwaliteitsvolle, snelle en efficiënte service aan. Bij hun bent u zeker aan het juiste adres. Tel : 0474/32 80 19.

Vervaet - Aalter : Deze firma biedt u een totaalservice aan, zodat u verhuis planmatig en probleemloos verloopt. Zij is gespecialiseerd in het vervoer van fragiele voorwerpen en toestellen. Bent u een school, een labo of een ziekenhuis, of hebt u waardevolle kunstwerken, bent u bij Vervaet aan het juiste adres. Tel : 09/331 57 80.

Hoebeeck Kurt Verhuizingen - Gent Hoebeeck is een erkende verhuizer die u een zorgeloze verhuis garandeert. Dit bedrijf biedt u een volledige dienstverlening aan. Zij stellen zowel een meubelbewaarplaats als ook verhuismateriaal, een ladderlift, een vrachtwagen met laadbrug en een handyman dienst ter beschikking. Tel : 0475/81 29 68.

9000 GENT - Schollaert – Logboekstraat, 2 – Tel : 092/25 10 85
9040 GENT - All Liftservice – Oscar De Reusestraat, 39B – Tel : 0497/70 10 10
9040 GENT - Anmatrans Verhuis – Victor Braeckmanlaan, 121 – Tel : 092/28 63 99
9090 MELLE - Mert Verhuizingen – Zwaanhoeklos, 1 – Tel : 093/91 55 34
9800 DEINZE - Geert De Vogelaere – Molenstraat, 42 – Tel : 093/87 06 83
9820 MERELBEKE - Gentse Lifte VOF – Gaversesteenweg, 160 – Tel : 0474/32 80 19