Verhuizingen in Gent

SCHOLLAERT - Gent

SCHOLLAERT - Gent
Deze professionele verhuisfirma biedt de volgende diensten aan :

- privé- en kantoorverhuizingen
- meubelopslag
- verhuisliften (hun liften raken tot de 17de verdieping)

Bij hun ervaren vakmannen ligt uw verhuis in goede handen en kunt u op beide oren slapen.

Tel : 09 / 225 10 85

STOCK-IT – Gent

STOCK-IT – Gent
Beroep doen op Stock-it garandeert u een efficiënt verhuis waarbij uw goederen onbeschadigd terecht komen. Deze firma biedt u bovendien verschillende huurmogelijkheden aan.

ARNAUD'S - regio Gent

camion de déménagement avec élévateur

Deze gekwalificeerde vakmensen zijn actief in Laarne, niet ver van Gent in provincie Oost-Vlaanderen. Hun specialiteit is het vervoeren van piano’s en kunstvoorwerpen. Het team is heel aangenaam en behulpzaam.

Tel : 0475 / 33 02 48

DE BORGER - Internationale verhuizing

Gaat u een straat verder wonen of trekt u naar Canada? In alle gevallen kunt u op deze gekwalificeerde verhuizers rekenen. Sinds meer dan 30 jaar levert dit familiebedrijf een professionele service voor particulieren en grote bedrijven.

Tel: 09 / 367 89 88

DOCK MOVERS - Gent

U kan op deze vertrouwbare verhuisfirma rekenen voor een vlotte verhuis zonder stress in regio Gent. Geniet van 40 jaar ervaring. Ze kunnen ook uw meubels laten stockeren in één van hun individuele bewaarcontainers.

Tel: 03/827 30 30

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Gent?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Gent, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Een probleemloze verhuizing vereist een goede organisatie

Een verhuizing vraagt veel voorbereidingswerk, vooral wanneer het om een huis gaat. Bekijk onze verhuischecklist om niets te vergeten en op tijd klaar te zijn met alle voorbereidingen.

•    D-60: Vraag een offerte bij verschillende verhuisfirma's om de profiteren van de beste kwaliteit/prijsverhouding. Kies uw verhuisdatum verstandig: indien mogelijk niet tijdens het weekend, op een feestdag of tussen juni en september. Want op die momenten hebben de professionele verhuizers het vaak druk en hanteren ze hogere tarieven. Vergeet niet om een parkeerplaats voor de verhuiswagen te reserveren bij de gemeente. Maak een inventaris op van uw inboedel.

•    D-30: Geef de datum van uw adreswijziging door aan uw woonverzekering. Maak uw diepvriezer leeg en ontdooi deze ook.

•    D-15: Begin met het vullen en nummeren van uw verhuisdozen. Verzamel al uw belangrijke documenten en bewaar deze op een veilige plaats (bij een familielid bijvoorbeeld).

•    D-10: Beëindig of wijzig het adres van uw contracten voor water, elektriciteit, gas, telefonie en internet. Doe een aanvraag bij de post voor het doorsturen van uw briefwisseling en verwittig ook reeds enkele instanties van uw adreswijziging: bank, ziekenfonds, enz.

•    Na uw verhuizing: Controleer de toestand van uw meubels en ga de inventaris van uw objecten na. Neem contact op met de verhuisfirma indien u iets niet terugvindt of indien iets stuk is, zij zijn hier normaalgezien voor verzekerd. Wacht niet te lang en ga langs bij uw nieuwe gemeente voor uw adreswijziging.

Informatie geplaatst op 10 juni 2021 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Gent.

Bijkomende informatie over de professionele verhuisfirma's

Een verhuis organiseren hoeft niet altijd voor hoofdpijn te zorgen ! Met onze lijst ervaren, veilig en efficiënte verhuisfirma’s in Gent, komen uw meubels en goederen snel en onbeschadigd terecht. Deze bedrijven stellen verhuisliften, vervoer, inpakmateriaal, tijdelijke opslagruimtes en pianovervoer tot uw beschikking. Ze zijn actief door heel België en in buurlanden.

Een keuze maken

Om de beste onderneming te kiezen die de laagste prijs biedt, moet u tijdig op zoek gaan naar een geschikte professioneel. Neem contact met enkele verhuisfirma's en vraag hen een offerte om de verschillenden prijzen te kunnen vergelijken. Houd ook rekening met de aangeboden diensten (ladderlift, verhuizers, transport, enz.), de betrouwbaarheid en de meningen van mensen die al met de firma gewerkt hebben. 

Andere verhuisfirma's uit regio Gent

Wij hebben een paar extra bedrijven geselecteerd, om er zeker te zijn dat u een verhuisfirma in uw buurt vindt. Hieronder vindt u hun adressen in de provincie Gent. Neem gerust contact met deze experten voor een zorgeloze verhuis!

Gentse Liften - Merelbeke: Bent u een particulier of een bedrijf ? Doe beroep op de expertise van Gentse Liften voor uw verhuis. Ook in de hoogte is dat mogelijk, dankzij hun liftservice tot de 10de verdieping. Zij bieden u een kwaliteitsvolle, snelle en efficiënte service aan. Bij hun bent u zeker aan het juiste adres. Tel: 0474/32 80 19.

Vervaet - Aalter: Deze firma biedt u een totaalservice aan, zodat u verhuis planmatig en probleemloos verloopt. Zij is gespecialiseerd in het vervoer van fragiele voorwerpen en toestellen. Bent u een school, een labo of een ziekenhuis, of hebt u waardevolle kunstwerken, bent u bij Vervaet aan het juiste adres. Tel: 09/331 57 80.

Hoebeeck Kurt Verhuizingen - GentHoebeeck is een erkende verhuizer die u een zorgeloze verhuis garandeert. Dit bedrijf biedt u een volledige dienstverlening aan. Zij stellen zowel een meubelbewaarplaats als ook verhuismateriaal, een ladderlift, een vrachtwagen met laadbrug en een handyman dienst ter beschikking. Tel: 0475/81 29 68.

9000 GENT - Schollaert – Logboekstraat, 2 – Tel: 092/25 10 85
9040 GENT - All Liftservice – Oscar De Reusestraat, 39B – Tel: 0497/70 10 10
9040 GENT - Anmatrans Verhuis – Victor Braeckmanlaan, 121 – Tel: 092/28 63 99
9090 MELLE - Mert Verhuizingen – Zwaanhoeklos, 1 – Tel: 093/91 55 34
9800 DEINZE - Geert De Vogelaere – Molenstraat, 42 – Tel: 093/87 06 83
9820 MERELBEKE - Gentse Lifte VOF – Gaversesteenweg, 160 – Tel: 0474/32 80 19