Verhuizingen in Gent

SCHOLLAERT - Verhuizers in regio Gent

SCHOLLAERT - Verhuizers in regio Gent

Een privé- of bedrijfsverhuis? Doe beroep op deze professionele verhuisfirma en geniet van een complete service:

- verhuisliften (tot de 17de verdieping)
- grote vrachtwagens en inpakmateriaal
- ook meubelbewaring en self storage

Bij hun ervaren vakmannen ligt uw verhuis in goede handen en kunt u op beide oren slapen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan: 09 / 225 10 85

DE BORGER - Verhuisfirma

Logo De Borger Verhuizingen

Gaat u een straat verder wonen of trekt u naar Canada? In alle gevallen kunt u op deze gekwalificeerde verhuizers rekenen. Sinds meer dan 30 jaar levert dit familiebedrijf een professionele service voor particulieren en grote bedrijven.

Hun personeel is bedreven in het inpakken van breekbare voorwerpen, documenten, gereedschap... Als u graag een vrijblijvende offerte wenst voor uw verhuis, vul hun formulier in en u krijgt snel een antwoord terug.

Tel: 09 / 367 89 88

DOCKX MOVERS - Gent

Logo Docks Movers

Dit verhuisbedrijf in regio Gent garandeert u een complete service, met een verhuisplan op A tegen de beste prijs. Geniet van meer dan 40 jaar ervaring voor een zorgeloos verhuizing met deze opgeleide vakmannen.

STOCK-IT - Gent

STOCK-IT - Gent
Doe een beroep op deze professionals om uw meubelen en goederen vlot en veilig te verhuizen naar uw nieuwe woning of kantoor. We hebben een verhuislift ter beschikking en bieden ook beveiligde opslagruimtes.

ARNAUD'S LIFT- EN VERHUISSERVICE - Sint-Amandsberg

Een verhuislift in Gent nodig? Doe beroep op deze onderneming! Zoals de naam suggereert biedt Arnaud's lift- en verhuisservice u altijd de oplossing voor al uw problemen. Het motto van deze vakmensen: 'Move smart to a new start'. De vakkundige bediening is inbegrepen. Service tot de 14de verdieping.

Tel: 0475 / 33 02 48

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Gent?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Gent, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Enkele verhuistips

Kiest u ervoor om uw verhuis uit te besteden of om alles zelf te organiseren, blijft het sleutelwoord organisatie. Begint er liever tijdig aan en neem alles stap per stap. Door razend snel te willen gaan zou u bepaalde dingen kunnen overzien. Maak een checklist van alles wat er moet gebeuren, dan kunt u op beide oren slapen.

"Tijd is geld." Het is dus slim om de tijd dat u de onderneming inhuurt zo kort mogelijk te houden. Hoe? Door u zich goed voor te bereiden op de verhuisdag. Maar wat kunt u doen? Indien nodig reserveer tijdelijk een verhuisbedrijf met of zonder liftservice. Aanvraag parkeerverbord met parkeerborden. U mag dan een parkeerplaats vrij te houden tijdens het verhuis. Wacht niet langer dan twee weken op voorhand om de aanvraag in te dienen.

Denk eraan om de verschillende instanties op de hoogte te brengen van uw adreswijziging: bank, ziekenfonds, werkgever... Laat ook uw water- en gaslevering opzeggen, en vraag die op uw nieuwe adres aan. Vraag er bij de postkantoor naar, dat uw post automatisch naar uw nieuw adres gestuurd wordt. Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen? Weet dat er een vertegenwoordiging in België in de meeste landen. Vind hier de ambassade of consultaat in uw nieuwe verblijfplaats: Frankrijk, Nederland, Verenigd Koninkrijk...

Na de grote dag ga zo snel mogelijk naar uw nieuwe gemeente om de gegevens van uw identiteitskaart aan te passen.

Voor de verhuisdag zelf raden wij u aan om een tas voor te bereiden, waarin u alle noodzakelijke elementen (medicijnen, eten, kleren, vuilniszakken…) in stopt, om er tijdens dag snel aan te kunnen.

Informatie geplaatst op 4 oktober 2022 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Gent.

Bijkomende informatie over de professionele verhuisfirma's

Een verhuis organiseren hoeft niet altijd voor hoofdpijn te zorgen ! Met onze lijst ervaren, veilig en efficiënte verhuisfirma’s in Gent, komen uw meubels en goederen snel en onbeschadigd terecht. Deze bedrijven stellen verhuisliften, vervoer, inpakmateriaal, tijdelijke opslagruimtes en pianovervoer tot uw beschikking. Ze zijn actief door heel België en in buurlanden.

Een keuze maken

Om de beste onderneming te kiezen die de laagste prijs biedt, moet u tijdig op zoek gaan naar een geschikte professioneel. Neem contact met enkele verhuisfirma's en vraag hen een offerte om de verschillenden prijzen te kunnen vergelijken. Houd ook rekening met de aangeboden diensten (ladderlift, verhuizers, transport, enz.), de betrouwbaarheid en de meningen van mensen die al met de firma gewerkt hebben.

Een professionele verhuizing gepland?

U bent directeur van een school, een laboratorium, een kantoor, een ziekenhuis of een magazijn en wilt naar een nieuwe adres te vertrekken? Dat is een opdracht die moet uitgevoerd met grote precisie. Om zeker te zijn dat het verhuisproces goed verloopt is het beter beroep doen op een professionele verhuizers. Deze vakmensen zullen de tijd nemen om u een gepersonaliseerde aanpak aan te bieden. Zij beschikken immers op de juiste materiaal en de nodigde kwalificaties om u te garanderen dat u onmiddellijk weer operationeel bent op uw nieuwe locatie. 

Wat zijn de gemiddelde verhuiskosten?

Het bedrag hangt nauw samen met de omvang van de spullen die u moet vervoeren. Als u een appartement of klein huis verlaat kunt u ongeveer €650 rekenen voor een verhuiswagen van 20m³ en de locatie van een lift. Hebt u een grote woning of een heel bureau, dan zal deze verhuiswagen waarschijnlijk te klein. Een vrachtwagen met een inhoud van 50m³ zal u rond de €900 kosten. Daarna is er ook het aantal kilometers dat een invloed zal hebben over de totale verhuiskosten.

Een betrouwbare verhuizer herkennen

Als u op zoek bent naar een verhuisfirma, hou rekening met de drie volgende criteria. Een goede onderneming zal inderdaad voldoen aan deze eisen:

  1. Een gepersonnaliseerde en duidelijke offerte. Het bedrijf stuurt nauwkeurige en à-la-carte offertes inclusief de prijs, de datum van de verhuizing en de voorwaarden van de firma.
  2. Uw inboedel verzekeren. De professionals moeten aan hun klanten aanbieden een verzekering tegen de mogelijke risico's tijdens het transport.
  3. Het logo 'Erkend Verhuizer'. Enkel een professioneel verhuisbedrijf krijgt dat kwaliteitslabel. Het betekent onder andere dat de onderneming lid wordt van de Belgische Kamer der Verhuizers.

Andere verhuisfirma's uit regio Gent

Wij hebben een paar extra bedrijven geselecteerd, om er zeker te zijn dat u een verhuisfirma in uw buurt vindt. Hieronder vindt u hun adressen in de provincie Gent. Neem gerust contact met deze experten voor een zorgeloze verhuis!

Gentse Liften - Merelbeke: Bent u een particulier of een bedrijf ? Doe beroep op de expertise van Gentse Liften voor uw verhuis. Ook in de hoogte is dat mogelijk, dankzij hun liftservice tot de 10de verdieping. Zij bieden u een kwaliteitsvolle, snelle en efficiënte service aan. Bij hun bent u zeker aan het juiste adres. Tel: 0474/32 80 19.

Vervaet - Aalter: Deze firma biedt u een totaalservice aan, zodat u verhuis planmatig en probleemloos verloopt. Zij is gespecialiseerd in het vervoer van fragiele voorwerpen en toestellen. Bent u een school, een labo of een ziekenhuis, of hebt u waardevolle kunstwerken, bent u bij Vervaet aan het juiste adres. Tel: 09/331 57 80.

Hoebeeck Kurt Verhuizingen - GentHoebeeck is een erkende verhuizer die u een zorgeloze verhuis garandeert. Dit bedrijf biedt u een volledige dienstverlening aan. Zij stellen zowel een meubelbewaarplaats als ook verhuismateriaal, een ladderlift, een vrachtwagen met laadbrug en een handyman dienst ter beschikking. Tel: 0475/81 29 68.