Verhuizingen in Gent

SCHOLLAERT - Gent

SCHOLLAERT - Gent
Deze professionele verhuisfirma biedt de volgende diensten aan :

- privé- en kantoorverhuizingen
- meubelopslag
- verhuisliften (hun liften raken tot de 17de verdieping)

Bij hun ervaren vakmannen ligt uw verhuis in goede handen en kunt u op beide oren slapen.

Tel : 09 / 225 10 85

STOCK-IT - Gent

STOCK-IT - Gent
Doe een beroep op deze professionals om uw meubelen en goederen vlot en veilig te verhuizen naar uw nieuwe woning of kantoor. We hebben een verhuislift ter beschikking en bieden ook beveiligde opslagruimtes.

DOCKX MOVERS - Gent

Logo Docks Movers

Dit verhuisbedrijf in regio Gent garandeert u een complete service, met een verhuisplan op A tegen de beste prijs. Geniet van meer dan 40 jaar ervaring voor een zorgeloos verhuizing met deze opgeleide vakmannen.

DE BORGER - Internationale verhuizing

Gaat u een straat verder wonen of trekt u naar Canada? In alle gevallen kunt u op deze gekwalificeerde verhuizers rekenen. Sinds meer dan 30 jaar levert dit familiebedrijf een professionele service voor particulieren en grote bedrijven.

Tel: 09 / 367 89 88

ARNAUD'S - regio Gent

Deze gekwalificeerde vakmensen zijn actief in Laarne, niet ver van Gent in provincie Oost-Vlaanderen. Hun specialiteit is het vervoeren van piano’s en kunstvoorwerpen. Het team is heel aangenaam en behulpzaam.

Tel : 0475 / 33 02 48

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Gent?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Gent, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Een verhuis regelen

U bent van plan om in eigen land verhuizen? Als u een verhuizing zonder stress wilt, zult u zeer georganiseerd zijn. U zult dan veel tijd (en ook geld) besparen. Vermijd deze zes veelgemaakte verhuisfouten die zouden slecht zijn op een goede werking van de activiteiten, vooral als het gaat om een intenationale verhuis.

  1. U hebt niets gepland: voor een verhuis is improvisatie synoniem van problemen en onvoorziene zaken. Ga er niet van uit dat u de week voor de verhuisdag een beschikbaar bedrijf zult vinden. Wees georganiseerd en maak een planning met taken die van tevoren gedaan moeten worden: U zult vele angsten vermijden zoals verlies van tijd en geld.
  2. Uw dozen zijn niet gelabeld : label elke doos met de inhoud ervan en de ruimte waaraan de doos is toegeschreven. Anders moet je al je dozen openen om een bepaald voorwerp terug te vinden. Uitpakken neemt veel tijd, dus maak het je leven makkelijker!
  3. U hebt geen budget: wij raden aan om een kostenraming op voorhand te maken. Anders zult u onaangename verrassingen kunnen hebben en tijdens een paar maanden na de verhuizing op een paar dingen moeten besparen. Als u het vervoer zelf doet, kunt u meestal op 100 tot 500 euro rekenen, afhankelijk van de afstand. Voor een verhuislift is dat ongeveer 75 euro per uur als u lager dan de 6de verdieping woont.
  4. U hebt geen parkeerplaats geregeld: dit moet u helemaal niet over het hoofd gezien. Want als de verhuiswagener is er maar er is geen plaats in uw straat, zult u echt problemen hebben... Wanneer u verhuist, kunt u bij de gemeente een tijdelijk parkeerverbod aanvragen op de verhuisdag voor (of dichtbij, als het anders niet mogelijk is) uw woning zodat de verhuiswagener zich kan parkeren. Weet dat het bedrijf kan weigeren om het werk als er geen parkeerverbod is. U zult jammer de rekening moeten betalen en een tweede interventie. Dus wees voorzichtig en neem contact op met het bedrijf van uw keuze: het gebeurt dat zij het is die voor deze reservering zorgt.
  5. U beschikt niet over het juiste transportmateriaal: de meubels raken snel beschadigd wanneer ze niet goed vervoerd worden. Daarom raden we u aan om beroep te doen op professionele verhuizers. Ze beschikken over grote verhuiswagens en zullen al uw spullen moeiteloos en heelhuids halen. Ze verhuren ook verhuismaterialen die kunnen hergebruikt worden zodat uw verhuis minder belastend voor het milieu is dan met de traditionele verhuismaterialen. Daarnaast bieden deze professionele doosjes, containers en boxen veel berscherming voor uw computer en andere kostbare inboedel.
  6. U hebt uw contracten te laat omgezet: denk vooral aan telefoon, televisie en internet. Een provider heeft inderdaad vaak een paar dagen of weken nodig om een verhuizing te verwerken. Daarom is het goed om uw verhuizing circa twee maanden van te voren door te geven. U zult dan niet zonder internet of televisie in uw nieuwe woning.

Informatie geplaatst op 20 december 2021 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Gent.

Bijkomende informatie over de professionele verhuisfirma's

Een verhuis organiseren hoeft niet altijd voor hoofdpijn te zorgen ! Met onze lijst ervaren, veilig en efficiënte verhuisfirma’s in Gent, komen uw meubels en goederen snel en onbeschadigd terecht. Deze bedrijven stellen verhuisliften, vervoer, inpakmateriaal, tijdelijke opslagruimtes en pianovervoer tot uw beschikking. Ze zijn actief door heel België en in buurlanden.

Een keuze maken

Om de beste onderneming te kiezen die de laagste prijs biedt, moet u tijdig op zoek gaan naar een geschikte professioneel. Neem contact met enkele verhuisfirma's en vraag hen een offerte om de verschillenden prijzen te kunnen vergelijken. Houd ook rekening met de aangeboden diensten (ladderlift, verhuizers, transport, enz.), de betrouwbaarheid en de meningen van mensen die al met de firma gewerkt hebben. 

Andere verhuisfirma's uit regio Gent

Wij hebben een paar extra bedrijven geselecteerd, om er zeker te zijn dat u een verhuisfirma in uw buurt vindt. Hieronder vindt u hun adressen in de provincie Gent. Neem gerust contact met deze experten voor een zorgeloze verhuis!

Gentse Liften - Merelbeke: Bent u een particulier of een bedrijf ? Doe beroep op de expertise van Gentse Liften voor uw verhuis. Ook in de hoogte is dat mogelijk, dankzij hun liftservice tot de 10de verdieping. Zij bieden u een kwaliteitsvolle, snelle en efficiënte service aan. Bij hun bent u zeker aan het juiste adres. Tel: 0474/32 80 19.

Vervaet - Aalter: Deze firma biedt u een totaalservice aan, zodat u verhuis planmatig en probleemloos verloopt. Zij is gespecialiseerd in het vervoer van fragiele voorwerpen en toestellen. Bent u een school, een labo of een ziekenhuis, of hebt u waardevolle kunstwerken, bent u bij Vervaet aan het juiste adres. Tel: 09/331 57 80.

Hoebeeck Kurt Verhuizingen - GentHoebeeck is een erkende verhuizer die u een zorgeloze verhuis garandeert. Dit bedrijf biedt u een volledige dienstverlening aan. Zij stellen zowel een meubelbewaarplaats als ook verhuismateriaal, een ladderlift, een vrachtwagen met laadbrug en een handyman dienst ter beschikking. Tel: 0475/81 29 68.

9000 GENT - Schollaert – Logboekstraat, 2 – Tel: 092/25 10 85
9040 GENT - All Liftservice – Oscar De Reusestraat, 39B – Tel: 0497/70 10 10
9040 GENT - Anmatrans Verhuis – Victor Braeckmanlaan, 121 – Tel: 092/28 63 99
9090 MELLE - Mert Verhuizingen – Zwaanhoeklos, 1 – Tel: 093/91 55 34
9800 DEINZE - Geert De Vogelaere – Molenstraat, 42 – Tel: 093/87 06 83
9820 MERELBEKE - Gentse Lifte VOF – Gaversesteenweg, 160 – Tel: 0474/32 80 19