Verhuizingen in Gent

SCHOLLAERT - Gent

SCHOLLAERT - Gent
Deze professionele verhuisfirma biedt de volgende diensten aan :

- privé- en kantoorverhuizingen
- meubelopslag
- verhuisliften (hun liften raken tot de 17de verdieping)

Bij hun ervaren vakmannen ligt uw verhuis in goede handen en kunt u op beide oren slapen.

Tel : 09 / 225 10 85

ARNAUD'S - regio Gent

camion de déménagement avec élévateur

Deze gekwalificeerde vakmensen zijn actief in Laarne, niet ver van Gent in provincie Oost-Vlaanderen. Hun specialiteit is het vervoeren van piano’s en kunstvoorwerpen. Het team is heel aangenaam en behulpzaam.

Tel : 0475 / 33 02 48

STOCK-IT – Gent

STOCK-IT – Gent
Beroep doen op Stock-it garandeert u een efficiënt verhuis waarbij uw goederen onbeschadigd terecht komen. Deze firma biedt u bovendien verschillende huurmogelijkheden aan.

DOCK MOVERS - Gent

U kan op deze vertrouwbare verhuisfirma rekenen voor een vlotte verhuis zonder stress in regio Gent. Geniet van 40 jaar ervaring. Ze kunnen ook uw meubels laten stockeren in één van hun individuele bewaarcontainers.

Tel: 03/827 30 30

DE BORGER - Internationale verhuizing

Gaat u een straat verder wonen of trekt u naar Canada? In alle gevallen kunt u op deze gekwalificeerde verhuizers rekenen. Sinds meer dan 30 jaar levert dit familiebedrijf een professionele service voor particulieren en grote bedrijven.

Tel: 09 / 367 89 88

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Gent?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Gent, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Herinnering aan de te nemen stappen

U gaat binnenkort verhuizen en zoekt een paar advies zodat alles zo vlekkeloos mogelijk verloopt? Lees het volgende artikel om u zich goed voor te bereiden voor de verhuisdag.

Denk eraan om verlof te vragen aan je werkgever, als jij niet tijdens het weekend wilt verhuizen. Begin op voorhand met het verzamelen van verhuisdozen. Label alle verhuisdozen; je weet dan best wat er in elke doos zit. Je kan bijvoorbeeld kleurcodes gebruiken voor elk kamer

Van uw adreswijziging moet u ook binnen de acht dagen uw nieuwe gemeentelijke overheid inlichten (ook al bent u binnen dezelfde gemeente verhuisd). Bij de postkantoor moet u op voorhand langs. Die zorgen er dan voor dat uw post automatisch naar uw nieuw adres gestuurd wordt. De water- en gasleveranciers waarbij u aangesloten bent moet u ook informeren, maar er zijn wel bepaalde instellingen die automatisch op de hoogte worden gebracht, zoals uw mutualiteit, het kinderbijslagfonds of nog de sociale zekerheidsinstellingen.

Vraag ook uw vrienden of ze beschikbaar zullen zijn op de dag van uw verhuizing. Als jij een paar handen extra hebt, zal het verhuis sneller verlopen en met minder stress!

Pak een tas met essentiële benodigdheden, namelijk kleren, toiletartikelen, je laptop, een pyjama. Laad alle spullen die je meteen na de grote dag nodig hebt in een doorzichtige doos. Vergeet niet een mes, keukenrol, vuilniszakken, bestek, plakband, opladers en toiletpapier.

Informatie geplaatst op 13 oktober 2021 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Gent.

Bijkomende informatie over de professionele verhuisfirma's

Een verhuis organiseren hoeft niet altijd voor hoofdpijn te zorgen ! Met onze lijst ervaren, veilig en efficiënte verhuisfirma’s in Gent, komen uw meubels en goederen snel en onbeschadigd terecht. Deze bedrijven stellen verhuisliften, vervoer, inpakmateriaal, tijdelijke opslagruimtes en pianovervoer tot uw beschikking. Ze zijn actief door heel België en in buurlanden.

Een keuze maken

Om de beste onderneming te kiezen die de laagste prijs biedt, moet u tijdig op zoek gaan naar een geschikte professioneel. Neem contact met enkele verhuisfirma's en vraag hen een offerte om de verschillenden prijzen te kunnen vergelijken. Houd ook rekening met de aangeboden diensten (ladderlift, verhuizers, transport, enz.), de betrouwbaarheid en de meningen van mensen die al met de firma gewerkt hebben. 

Andere verhuisfirma's uit regio Gent

Wij hebben een paar extra bedrijven geselecteerd, om er zeker te zijn dat u een verhuisfirma in uw buurt vindt. Hieronder vindt u hun adressen in de provincie Gent. Neem gerust contact met deze experten voor een zorgeloze verhuis!

Gentse Liften - Merelbeke: Bent u een particulier of een bedrijf ? Doe beroep op de expertise van Gentse Liften voor uw verhuis. Ook in de hoogte is dat mogelijk, dankzij hun liftservice tot de 10de verdieping. Zij bieden u een kwaliteitsvolle, snelle en efficiënte service aan. Bij hun bent u zeker aan het juiste adres. Tel: 0474/32 80 19.

Vervaet - Aalter: Deze firma biedt u een totaalservice aan, zodat u verhuis planmatig en probleemloos verloopt. Zij is gespecialiseerd in het vervoer van fragiele voorwerpen en toestellen. Bent u een school, een labo of een ziekenhuis, of hebt u waardevolle kunstwerken, bent u bij Vervaet aan het juiste adres. Tel: 09/331 57 80.

Hoebeeck Kurt Verhuizingen - GentHoebeeck is een erkende verhuizer die u een zorgeloze verhuis garandeert. Dit bedrijf biedt u een volledige dienstverlening aan. Zij stellen zowel een meubelbewaarplaats als ook verhuismateriaal, een ladderlift, een vrachtwagen met laadbrug en een handyman dienst ter beschikking. Tel: 0475/81 29 68.

9000 GENT - Schollaert – Logboekstraat, 2 – Tel: 092/25 10 85
9040 GENT - All Liftservice – Oscar De Reusestraat, 39B – Tel: 0497/70 10 10
9040 GENT - Anmatrans Verhuis – Victor Braeckmanlaan, 121 – Tel: 092/28 63 99
9090 MELLE - Mert Verhuizingen – Zwaanhoeklos, 1 – Tel: 093/91 55 34
9800 DEINZE - Geert De Vogelaere – Molenstraat, 42 – Tel: 093/87 06 83
9820 MERELBEKE - Gentse Lifte VOF – Gaversesteenweg, 160 – Tel: 0474/32 80 19