Verhuizingen in Gent

DE BORGER - Verhuisfirma

Logo De Borger Verhuizingen

Gaat u een straat verder wonen of trekt u naar Canada? In alle gevallen kunt u op deze gekwalificeerde verhuizers rekenen. Sinds meer dan 30 jaar levert dit familiebedrijf een professionele service voor particulieren en grote bedrijven.

Hun personeel is bedreven in het inpakken van breekbare voorwerpen, documenten, gereedschap... Als u graag een vrijblijvende offerte wenst voor uw verhuis, vul hun formulier in en u krijgt snel een antwoord terug.

Tel: 09 / 367 89 88

SCHOLLAERT - Verhuizers in regio Gent

SCHOLLAERT - Verhuizers in regio Gent

Een privé- of bedrijfsverhuis? Doe beroep op deze professionele verhuisfirma en geniet van een complete service:

- verhuisliften (tot de 17de verdieping)
- grote vrachtwagens en inpakmateriaal
- ook meubelbewaring en self storage

Bij hun ervaren vakmannen ligt uw verhuis in goede handen en kunt u op beide oren slapen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan: 09 / 225 10 85

ARNAUD'S LIFT- EN VERHUISSERVICE

Arnaud's lift- en verhuisservice

Een verhuislift in Gent nodig? Doe beroep op deze onderneming! Zoals de naam suggereert biedt Arnaud's lift- en verhuisservice u altijd de oplossing voor al uw problemen. Het motto van deze vakmensen: 'Move smart to a new start'.

  • De vakkundige bediening is inbegrepen.
  • Service tot de 14de verdieping.

Voor gedetailleerde info in verband met de verschillende meubelliften, zie hun website.

Tel: 0475 / 33 02 48

GENTSELIFTEN - Verhuisfirma

logo Gentse Liften

Bent u een particulier of een bedrijf ?

Doe beroep op de expertise van Gentse Liften voor uw verhuis. Ook in de hoogte is dat mogelijk, dankzij hun liftservice tot de 10de verdieping.

Zij bieden u een kwaliteitsvolle, snelle en efficiënte service aan. Bij hun bent u zeker aan het juiste adres.

Hun troeven zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Tel : 0474 / 32 80 19

DOCKX MOVERS - Gent

Logo Docks Movers

Dit verhuisbedrijf in regio Gent garandeert u een complete service, met een verhuisplan op A tegen de beste prijs. Geniet van meer dan 40 jaar ervaring voor een zorgeloos verhuizing met deze opgeleide vakmannen.

STOCK-IT - Gent

STOCK-IT - Gent
Doe een beroep op deze professionals om uw meubelen en goederen vlot en veilig te verhuizen naar uw nieuwe woning of kantoor. We hebben een verhuislift ter beschikking en bieden ook beveiligde opslagruimtes.

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Gent?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Gent, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Het aftellen voor een vlotte verhuizing

Een verhuizing vraagt veel voorbereidingswerk, vooral wanneer het om een huis gaat of een groot gezin. Volg de planning hieronder om zeker te zijn dat alles goed verloopt. U moet immer niets vergeten en op tijd klaar zijn met alle voorbereidingen. Maar als u goed georganiseerd bent zal uw verhuizing zonder twijfel een goede herinnering zijn.

•    60 dagen vooraf: kies een verhuisfirma. Verhuis indien mogelijk niet tijdens het weekend, op een feestdag of tussen juni en september. Deze periodes zijn bijzonder druk voor de professionele verhuizers. Daarom hanteren ze vaak hogere tarieven. Vergeet niet om een parkeerplaats voor de verhuiswagen te reserveren bij de gemeente. Maak een inventaris op van uw inboedel.

•    30 dagen vooraf: geef de datum van uw adreswijziging door aan uw woonverzekering. Maak uw diepvriezer leeg en ontdooi deze ook.

•    15 dagen vooraf: begin met het vullen en nummeren van uw verhuisdozen. Neem foto's van alle aansluitingen (TV, dvd-speler, computer- en printer...) Doe hetzelfde met meubels die u per se moet demonteren. Verzamel al uw belangrijke documenten en bewaar deze op een veilige plaats (bij een familielid bijvoorbeeld).

•    10 dagen vooraf: beëindig of wijzig het adres van uw contracten voor water, elektriciteit, gas, telefonie en internet. Doe een aanvraag bij de post voor het doorsturen van uw briefwisseling en verwittig ook reeds enkele instanties van uw adreswijziging: bank, ziekenfonds, enz.

•    Na de grote dag: controleer de toestand van uw meubels en ga de inventaris van uw objecten na. Ga langs bij uw nieuwe gemeente om uw identiteiskaart te laten aanpassen met uw nieuwe adres. U mag al naar een nieuwe huisarts zoeken en, als u een kat of een hond hebt, naar een dierenarts. In noodgevallen zult u veel tijd kunnen besparen.

Een paar extra handen nodig? Contacteer een firma gespecialiseerd in huis- en appartementsverhuizingen. Deze vakmensen zijn uitgerust met professionele machines en beschikken vaak over een grote ervaring in verhuisopdrachten. Soms bieden ook een meubelopslagdienst aan, erg handig als u naar een kleiner woning verhuist.

Informatie geplaatst op 10 januari 2023 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Gent.

Bijkomende informatie over de professionele verhuisfirma's

Déménagement famille cartons

Het organiseren van een verhuizing hoeft niet per se stressvol te zijn! Met behulp van onze lijst van ervaren, betrouwbare en efficiënte verhuisbedrijven in Gent kunt u erop vertrouwen dat uw meubels en goederen snel en zonder beschadigingen op hun bestemming aankomen. Deze bedrijven bieden verhuur van verhuisliften, transport, verpakkingsmateriaal, tijdelijke opslagruimtes en zelfs pianotransport. Bovendien zijn ze actief in heel België en de omliggende landen.

Een keuze maken

Om de beste onderneming te kiezen die de laagste prijs biedt, moet u tijdig op zoek gaan naar een geschikte professioneel. Neem contact met enkele verhuisfirma's en vraag hen een offerte om de verschillenden prijzen te kunnen vergelijken. Houd ook rekening met de aangeboden diensten (ladderlift, verhuizers, transport, enz.), de betrouwbaarheid en de meningen van mensen die al met de firma gewerkt hebben.

Een professionele verhuizing gepland?

U bent directeur van een school, een laboratorium, een kantoor, een ziekenhuis of een magazijn en wilt naar een nieuwe adres te vertrekken? Dat is een opdracht die moet uitgevoerd met grote precisie. Om zeker te zijn dat het verhuisproces goed verloopt is het beter beroep doen op een professionele verhuizers. Deze vakmensen zullen de tijd nemen om u een gepersonaliseerde aanpak aan te bieden. Zij beschikken immers op de juiste materiaal en de nodigde kwalificaties om u te garanderen dat u onmiddellijk weer operationeel bent op uw nieuwe locatie. 

Wat zijn de gemiddelde verhuiskosten?

Het bedrag hangt nauw samen met de omvang van de spullen die u moet vervoeren. Als u een appartement of klein huis verlaat kunt u ongeveer €650 rekenen voor een verhuiswagen van 20m³ en de locatie van een lift. Hebt u een grote woning of een heel bureau, dan zal deze verhuiswagen waarschijnlijk te klein. Een vrachtwagen met een inhoud van 50m³ zal u rond de €900 kosten. Daarna is er ook het aantal kilometers dat een invloed zal hebben over de totale verhuiskosten.

Een betrouwbare verhuizer herkennen

déménageur camion

Als u op zoek bent naar een verhuisfirma, hou rekening met de drie volgende criteria. Een goede onderneming zal inderdaad voldoen aan deze eisen:

  1. Een gepersonnaliseerde en duidelijke offerte. Het bedrijf stuurt nauwkeurige en à-la-carte offertes inclusief de prijs, de datum van de verhuizing en de voorwaarden van de firma.
  2. Uw inboedel verzekeren. De professionals moeten aan hun klanten aanbieden een verzekering tegen de mogelijke risico's tijdens het transport.
  3. Het logo 'Erkend Verhuizer'. Enkel een professioneel verhuisbedrijf krijgt dat kwaliteitslabel. Het betekent onder andere dat de onderneming lid wordt van de Belgische Kamer der Verhuizers.

Andere verhuisfirma's uit regio Gent

We hebben enkele aanvullende bedrijven uitgekozen om er zeker van te zijn dat u gemakkelijk een verhuisbedrijf in de regio Gent kunt vinden. Hier zijn hun contactgegevens in de provincie Gent. Aarzel niet om deze professionals te benaderen voor een stressvrije verhuizing!

Vervaet - Aalter: Deze firma biedt u een totaalservice aan, zodat u verhuis planmatig en probleemloos verloopt. Zij is gespecialiseerd in het vervoer van fragiele voorwerpen en toestellen. Bent u een school, een labo of een ziekenhuis, of hebt u waardevolle kunstwerken, bent u bij Vervaet aan het juiste adres. Tel: 09/331 57 80.

Hoebeeck Kurt Verhuizingen - GentHoebeeck is een erkende verhuizer die u een zorgeloze verhuis garandeert. Dit bedrijf biedt u een volledige dienstverlening aan. Zij stellen zowel een meubelbewaarplaats als ook verhuismateriaal, een ladderlift, een vrachtwagen met laadbrug en een handyman dienst ter beschikking. Tel: 0475/81 29 68.