Verhuizingen in Gent

DE BORGER - Verhuisfirma

Logo De Borger Verhuizingen

Gaat u een straat verder wonen of trekt u naar Canada? In alle gevallen kunt u op deze gekwalificeerde verhuizers rekenen. Sinds meer dan 30 jaar levert dit familiebedrijf een professionele service voor particulieren en grote bedrijven.

Hun personeel is bedreven in het inpakken van breekbare voorwerpen, documenten, gereedschap... Als u graag een vrijblijvende offerte wenst voor uw verhuis, vul hun formulier in en u krijgt snel een antwoord terug.

Tel: 09 / 367 89 88

SCHOLLAERT - Verhuizers in regio Gent

SCHOLLAERT - Verhuizers in regio Gent

Een privé- of bedrijfsverhuis? Doe beroep op deze professionele verhuisfirma en geniet van een complete service:

- verhuisliften (tot de 17de verdieping)
- grote vrachtwagens en inpakmateriaal
- ook meubelbewaring en self storage

Bij hun ervaren vakmannen ligt uw verhuis in goede handen en kunt u op beide oren slapen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan: 09 / 225 10 85

DOCKX MOVERS - Gent

Logo Docks Movers

Dit verhuisbedrijf in regio Gent garandeert u een complete service, met een verhuisplan op A tegen de beste prijs. Geniet van meer dan 40 jaar ervaring voor een zorgeloos verhuizing met deze opgeleide vakmannen.

STOCK-IT - Gent

STOCK-IT - Gent
Doe een beroep op deze professionals om uw meubelen en goederen vlot en veilig te verhuizen naar uw nieuwe woning of kantoor. We hebben een verhuislift ter beschikking en bieden ook beveiligde opslagruimtes.

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Gent?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Gent, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Top 10 verhuisfouten

1. Slechte timing: het is natuurlijk gemakkelijker om te verhuizen tijdens de zomer wanneer de dagen langer zijn en u uw jaarlijkse vakantie neemt, maar als u hulp nodig hebt, het is mogelijk dat uw vrienden minder beschikbaar zullen zijn. Bovendien zijn de kalenders van de professionele verhuizers tijdens deze periode het meest geladen.

2. Uw contracten te laat omzetten: denk vooral aan de telefoon, televisie en internet. Een provider heeft vaak een paar dagen of weken nodig om een verhuizing te verwerken. Daarom is het goed om uw verhuizing circa twee maanden van te voren door te geven. Wacht ook niet te lang om uw adreswijziging melden aan de gemeente waar u bent gaan wonen zodra u verhuisd bent. Andere instanties die u zelf op de hoogte moet brengen: uw werkgever (of de VDAB), uw bank en uw huisarts.

3. De dozen te zwaar vullen : een zware verhuisdoos is immers lastiger en gevaarlijker om te verplaatsen. Zorg dat u niet verder gaat dan 20 kg per doos. U zult dan uw rug beschermen, die van uw familie en vrienden en die van de professionele verhuizers aan wie u beroep hebt gedaan.

4. Uw meubels demonteren zonder instructies: als u de montage-instructies kwijt bent, maakt dan notities en zelfs foto's om geen moeite te hebben tijdens het opnieuw monteren. Wees voorzichtig met kleine onderdelen.

5. Uw dozen niet markeren: als u dit vergeet, zult u ze allemaal moeten openen. Dat zal kostbare tijd verspillen. Geef op elke doos de inhoud en ruimte van bestemming aan. U kunt ook gebruik maken van codes of nummers en een lijst maken op van uw spullen per kast of per kamer.

6. Het verwaarlozen van de verpakking van fragiele voorwerpen: het servies inpakken met tissuepapier, kranten en kleding neemt inderdaad veel tijd, maar een verhuizing zal fatale gevolgen hebben voor uw kwetsbare voorwerpen tijdens het transport, als zij niet goed beschermd zijn.

7. Geen overlevingsdoos voorbereiden: leg alles wat u snel nodig zult hebben opzij, zoals toiletartikelen, kledingwissel, lunch en avondeten, enz. Steek alles wat je nodig hebt binnen 24 uur in een aparte zak of doos als je niet al je dozen wilt openen.

8. Geen plan hebben: u moet zeker een plan met al uw to-do's maken, met een deadline. U zult dus minder tijd maar ook minder geld verliezen. Een ander voordeel: de voorbereiding van uw verhuis zal zonder stress doorlopen.

9. Geen parkeerplaats reserveren: aanvraag tijdelijk parkeerverbod met parkeerborden. U moet inderdaad een parkeerplaats vrij te houden voor de verhuiswagen. Neem afspraak bij uw gemeente om deze speciale borden te huren.

10. Niet realistisch zijn: u denkt dat u al uw meubels met zijn tweeën zult kunnen tillen? Zeker niet... Denk bijvoorbeeld aan de zware meubels en de wasmachine. U zult zonder twijfel de hulp nodig hebben van familie of vrienden maar ook van professionele verhuizers om de verhuiswagen correct in te laden en minder trajecten te doen.

Informatie geplaatst op 17 mei 2022 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Gent.

Bijkomende informatie over de professionele verhuisfirma's

Een verhuis organiseren hoeft niet altijd voor hoofdpijn te zorgen ! Met onze lijst ervaren, veilig en efficiënte verhuisfirma’s in Gent, komen uw meubels en goederen snel en onbeschadigd terecht. Deze bedrijven stellen verhuisliften, vervoer, inpakmateriaal, tijdelijke opslagruimtes en pianovervoer tot uw beschikking. Ze zijn actief door heel België en in buurlanden.

Een keuze maken

Om de beste onderneming te kiezen die de laagste prijs biedt, moet u tijdig op zoek gaan naar een geschikte professioneel. Neem contact met enkele verhuisfirma's en vraag hen een offerte om de verschillenden prijzen te kunnen vergelijken. Houd ook rekening met de aangeboden diensten (ladderlift, verhuizers, transport, enz.), de betrouwbaarheid en de meningen van mensen die al met de firma gewerkt hebben.

Een professionele verhuizing gepland?

U bent directeur van een school, een laboratorium, een kantoor, een ziekenhuis of een magazijn en wilt naar een nieuwe adres te vertrekken? Dat is een opdracht die moet uitgevoerd met grote precisie. Om zeker te zijn dat het verhuisproces goed verloopt is het beter beroep doen op een professionele verhuizers. Deze vakmensen zullen de tijd nemen om u een gepersonaliseerde aanpak aan te bieden. Zij beschikken immers op de juiste materiaal en de nodigde kwalificaties om u te garanderen dat u onmiddellijk weer operationeel bent op uw nieuwe locatie. 

Wat zijn de gemiddelde verhuiskosten?

Het bedrag hangt nauw samen met de omvang van de spullen die u moet vervoeren. Als u een appartement of klein huis verlaat kunt u ongeveer €650 rekenen voor een verhuiswagen van 20m³ en de locatie van een lift. Hebt u een grote woning of een heel bureau, dan zal deze verhuiswagen waarschijnlijk te klein. Een vrachtwagen met een inhoud van 50m³ zal u rond de €900 kosten. Daarna is er ook het aantal kilometers dat een invloed zal hebben over de totale verhuiskosten.

Een betrouwbare verhuizer herkennen

Als u op zoek bent naar een verhuisfirma, hou rekening met de drie volgende criteria. Een goede onderneming zal inderdaad voldoen aan deze eisen:

  1. Een gepersonnaliseerde en duidelijke offerte. Het bedrijf stuurt nauwkeurige en à-la-carte offertes inclusief de prijs, de datum van de verhuizing en de voorwaarden van de firma.
  2. Uw inboedel verzekeren. De professionals moeten aan hun klanten aanbieden een verzekering tegen de mogelijke risico's tijdens het transport.
  3. Het logo 'Erkend Verhuizer'. Enkel een professioneel verhuisbedrijf krijgt dat kwaliteitslabel. Het betekent onder andere dat de onderneming lid wordt van de Belgische Kamer der Verhuizers.

Andere verhuisfirma's uit regio Gent

Wij hebben een paar extra bedrijven geselecteerd, om er zeker te zijn dat u een verhuisfirma in uw buurt vindt. Hieronder vindt u hun adressen in de provincie Gent. Neem gerust contact met deze experten voor een zorgeloze verhuis!

Gentse Liften - Merelbeke: Bent u een particulier of een bedrijf ? Doe beroep op de expertise van Gentse Liften voor uw verhuis. Ook in de hoogte is dat mogelijk, dankzij hun liftservice tot de 10de verdieping. Zij bieden u een kwaliteitsvolle, snelle en efficiënte service aan. Bij hun bent u zeker aan het juiste adres. Tel: 0474/32 80 19.

Vervaet - Aalter: Deze firma biedt u een totaalservice aan, zodat u verhuis planmatig en probleemloos verloopt. Zij is gespecialiseerd in het vervoer van fragiele voorwerpen en toestellen. Bent u een school, een labo of een ziekenhuis, of hebt u waardevolle kunstwerken, bent u bij Vervaet aan het juiste adres. Tel: 09/331 57 80.

Hoebeeck Kurt Verhuizingen - GentHoebeeck is een erkende verhuizer die u een zorgeloze verhuis garandeert. Dit bedrijf biedt u een volledige dienstverlening aan. Zij stellen zowel een meubelbewaarplaats als ook verhuismateriaal, een ladderlift, een vrachtwagen met laadbrug en een handyman dienst ter beschikking. Tel: 0475/81 29 68.

Arnaud's - regio Gent: Deze gekwalificeerde vakmensen zijn actief in Laarne, niet ver van Gent in provincie Oost-Vlaanderen. Hun specialiteit is het vervoeren van piano’s en kunstvoorwerpen. Het team is heel aangenaam en behulpzaam. Tel: 0475/33 02 48.