Verhuizingen in Gent

DE BORGER - Verhuisfirma

Logo De Borger Verhuizingen

De Borger is een verhuisbedrijf dat al meer dan 30 jaar actief is in Gent. Het bedrijf verzorgt zowel binnenlandse als buitenlandse verhuizingen voor particulieren en bedrijven. 

Het bedrijf biedt volgende diensten aan:

  • liftwerken 
  • klusjes in bedrijven
  • materiaalverhuur

Neem contact op via de website voor een gratis offerte. 

Tel: 09 / 367 89 88

SCHOLLAERT - Verhuizers in regio Gent

SCHOLLAERT - Verhuizers in regio Gent

Bent u op zoek naar een professionele verhuisfirma in de regio Gent? Bij Schollaert Verhuizingen bent u aan het juiste adres! Het bedrijf garandeert een vlekkeloze verhuizing en kwalitatieve opslagmogelijkheden.

Het bedrijf biedt verschillende diensten aan zowel particulieren als bedrijven aan: verhuizingen, self storage, meubelbewaring en liftverhuur. Twijfel niet langer en neem contact op via de website voor meer informatie omtrent hun diensten. 

Tel: 09 / 225 10 85

ARNAUD'S LIFT- EN VERHUISSERVICE

Arnaud's lift- en verhuisservice

Arnaud's Lift- en verhuisservice zorgt voor uw nationale en internationale verhuis in Gent. U kan beroep bij hen doen op al hun verhuis-, verhuur- en liftdiensten. Deze zijn onder andere: 

  • verhuur meubelliften, verkeersborden en meubelopslag 
  • snelle liftservice 
  • vakkundig verhuis van uw inboedel 

Vraag gratis advies aan voor uw verhuizing via de website. 

Tel: 0475 / 33 02 48

GENTSELIFTEN - Verhuisfirma

logo Gentse Liften

Gentseliften is een verhuis- en liftdienst in de regio Gent. De ervaren verhuizers van het bedrijf helpen u verder met al uw verhuisprojecten, groot of klein. De grootste troeven van Gentseliften zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

U kan bij hen rekenen op een snelle en veilige verhuis aan de scherpste prijzen. Via de website van het bedrijf kan u hen gemakkelijk contacteren voor de aanvraag van uw offerte. 

Tel: 0474 / 32 80 19

STOCK-IT - Gent

STOCK-IT - Gent

Doe een beroep op Stock-It in Gent voor een vlotte en veilige verhuizing van al uw goederen. Het bedrijf beschikt ook over een professionele liftservice en beveiligde opslagruimtes.

Tel: 0472 / 84 20 21

DOCKX MOVERS - Gent

Logo Docks Movers

Dockx Movers is een verhuisfirma in Gent dat u een uitstekende dienstverlening garandeert. Met een verhuisplan op maat aan de scherpste prijs bent u goed op weg naar een geslaagd verhuisproject!

Tel: 090 / 265 00 15

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Gent?

Bent u een verhuisprofessional met ervaring en actief in de regio Gent? Dan kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u een plaats op onze webportalen aan om zo uw naamsbekendheid te vergroten en uw klantenbestand uit te breiden. 

Het ideale moment om te verhuizen

U bent van plan om binnen een paar maanden te verhuizen?  Misschien hebt u de eerste stap al ondernomen: professionele verhuizers contacteren. U kan bij de verschillende bedrijven op ons webportaal terecht voor een gratis en vrijblijvende offerte van uw verhuizing.

Elk verhuisbedrijf komt eerst een huisbezoek doen om in te schatten hoe lang uw verhuizing zal duren. Ook wordt er gekeken naar welke materialen er op uw verhuisdag zullen worden gebruikt en hoeveel verhuiswagens en verhuispersoneel nodig zal zijn. Ook het seizoen waarin u beslist te verhuizen heeft een invloed op hoe uw verhuizing zal verlopen en waar u rekening mee moet houden.

Verhuizen tijdens het hoogseizoen

Indien u van plan bent tussen de maanden mei en augustus te verhuizen (het hoogseizoen), dient u best 2 maanden op voorhand uw verhuisaanvraag in. Dit doet u door een professioneel verhuisbedrijf te contacteren en een gratis offerte aan te vragen (online of telefonisch).

Verhuizen tijdens het laagseizoen

U verhuist eerder tijdens het laagseizoen? Dan is één maand op voorhand een offerte aanvragen voldoende. Het heeft geen zin om 6 maanden op voorhand een prijs aan te vragen, omdat de prijzen kunnen schommelen tijdens de verschillende seizoenen. De gegeven prijzen van een offerte zijn maximaal 2 maanden geldig.

Extra advies voor uw verhuizing

Een laatste tip die wij u kunnen geven voor uw verhuizing: bereidt u goed voor. Maak een checklist van alle zaken die u nog moet uitvoeren, pak uw verhuisdozen op voorhand in en vraag hulp aan vrienden en familie.

Informatie geplaatst op 5 februari 2024 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Gent.

Bijkomende informatie over de professionele verhuisfirma's

Déménagement famille cartons

Het organiseren van uw verhuizing hoeft zeker geen stressvolle ervaring te zijn. Met behulp van onze lijst ervaren en professionele verhuizers in Gent maakt u de juiste keuze. U kan erop vertrouwen dat al uw meubels en kostbare voorwerpen met zorg getransporteerd worden door onze professionals.

De verhuisfirma's bieden u verhuur van verhuiswagens en ladderliften aan, het nodige verpakkingsmateriaal, een tijdelijke opslagplaats voor uw inboedel en professioneel advies. Bovendien zijn ze actief in heel België en het buitenland.

De juiste keuze maken

Om de beste verhuisfirma te kiezen die voldoet aan al uw verwachtingen kan het helpen naar ons overzicht van professionele verhuisfirma's op ons webportaal te kijken en deze met elkaar te vergelijken. Neem contact met hen op via de website of telefonisch voor gratis en vrijblijvend professioneel advies voor uw verhuizing.

Planning en organisatie van uw verhuizing

Bent u een bedrijf of een particulier? Onze verhuizers helpen u verder met het verhuizen van uw meubelen van uw school, kantoor of persoonlijke woonst. Om zeker te zijn dat het verhuisproject goed verloopt, doet u best een beroep op een professionele verhuisfirma. Zij zullen voor u een op maat gemaakt plan maken om de beste organisatie van uw verhuizing te garanderen.

Wat zijn de gemiddelde verhuiskosten?

De exacte verhuiskosten hangen af van het aantal te vervoeren spullen. Voor een appartement of klein woonhuis kunnen de kosten tot 650 euro oplopen. De meeste verhuisbedrijven zullen een verhuiswagen met een transportvermogen van 20 kubieke meter voorzien.

Voor een grotere woonst of kantoor kunnen de verhuiskosten tot 900 euro oplopen en een verhuiswagen met een transportvermogen van minstens 50 kubieke meter. Ook het aantal af te leggen kilometers zal een invloed hebben op de uiteindelijke verhuiskosten.

De 3 criteria van een betrouwbare verhuisfirma

déménageur camion

Een erkend verhuisfirma moet aan de volgende 3 criteria voldoen: 

  • het bieden van een gratis een vrijblijvende offerte 
  • uw inboedel kunnen verzekeren tijdens de verhuizing 
  • een BKV-label (het bedrijf moet lid zijn van de Belgische Kamer der Verhuizers 

Bij twijfel kijkt u steeds eerst de website van het verhuisbedrijf na, de belangrijkste informatie kan u daar steeds terugvinden.

Andere verhuisfirma's in Gent

Wij hebben nog 2 extra professionele verhuisbedrijven op ons webportaal toegevoegd. Deze bedrijven zijn actief in de regio Gent en helpen u met uw particuliere en professionele verhuizingen. Aarzel niet om hen te contacteren voor uw verhuisproject. 

Vervaet - Aalter: Deze firma biedt u een uitstekende dienstverlening aan door het opmaken van een plan op maat. De organisatie van uw verhuizing kan hierdoor vlot verlopen waardoor u gerust op beide oren kan slapen. Tel: 09 / 331 57 80.

Hoebeeck Kurt Verhuizingen - GentHoebeeck Kurt Verhuizingen is een erkende verhuizer die u een zorgeloze verhuizing garandeert. Dit bedrijf biedt u een complete dienstverlening van A tot Z aan. Bij hen kan je terecht voor het verhuur van een verhuiswagen, ladderlift of tijdelijke meubelopslag. Tel: 0475/81 29 68.