Verhuizingen in Gent

SCHOLLAERT - Gent

SCHOLLAERT - Gent
Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in onderstaande sectors :

- privé- en kantoorverhuizingen
- meubelopslag
- verhuisliften (hun liften raken tot de 17de verdieping)

Bij hun ervaren vakmannen ligt uw verhuis in goede handen en kunt u op beide oren slapen.

Tel : 09 / 225 10 85

DE BORGER

DE BORGER
Zij het voor een particuliere of een kantoorverhuizing, door u liftwerken, opslagruimtes en verhuismateriaal aan te bieden, staat deze firma voor een vlekkeloos verloop van het proces.   

DOCK MOVERS – Gent

dessin déménageurs soulevant une maison
Droomt u van een efficiënt verhuis waarbij alles vlekkeloos verloopt ? Bij deze erkende verhuizer is dat mogelijk. Dockx Movers zorgt zowel voor privé- als bedrijfsverhuizen, binnen België of naar het buitenland.

STOCK-IT – Gent

STOCK-IT – Gent
Beroep doen op Stock-it garandeert u een efficiënt verhuis waarbij uw goederen onbeschadigd terecht komen. Deze firma biedt u bovendien verschillende huurmogelijkheden aan.

ARNAUD'S - Gent

camion de déménagement avec élévateur
Arnaud’s staat voor een efficiënt verloop van uw privé- of kantoorverhuizing. Hun specialiteit is het vervoeren van piano’s en kunstvoorwerpen. Ook liftservice en verhuur van verhuismateriaal.

GENTSELIFTEN – Merelbeke

Bent u een particulier of een bedrijf ? Doe beroep op de expertise van Gentse Liften voor uw verhuis. Ook in de hoogte is dat mogelijk, dankzij hun liftservice tot de 10de verdieping. Zij bieden u een kwaliteitsvolle, snelle en efficiënte service aan. Bij hun bent u zeker aan het juiste adres.
Tel : 0474 / 32 80 19

VERVAET - Aalter

Deze firma biedt u een totaalservice aan, zodat u verhuis planmatig en probleemloos verloopt. Zij is gespecialiseerd in het vervoer van fragiele voorwerpen en toestellen. Bent u een school, een labo of een ziekenhuis, of hebt u waardevolle kunstwerken, bent u bij Vervaet aan het juiste adres.
Tel : 09 / 331 57 80

HOEBEEK KURT VEHUIZINGEN

Hoebeeck is een erkende verhuizer die u alle zorgen uit handen neemt. Deze firma biedt u een volledige dienstverlening aan. Zij stellen zowel een meubelbewaarplaats als ook verhuismateriaal, een liftservice, een vrachtwagen met laadbrug en een handyman dienst ter beschikking. De ervaring van hun vakmannen staat voor een efficiënte en probleemloze verhuizing.
Tel : 0475 / 81 29 68

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Gent?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Gent, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Verhuischecklist

Een verhuizing vraagt veel voorbereidingswerk, vooral wanneer het om een huis gaat. Bekijk onze verhuischecklist om niets te vergeten en op tijd klaar te zijn met alle voorbereidingen.

•    D-60: Kies een verhuisfirma. Verhuis indien mogelijk niet tijdens het weekend, op een feestdag of tussen juni en september. Op die momenten hebben verhuisfirma’s het vaak druk en hanteren ze hogere tarieven. Vergeet niet om een parkeerplaats voor de verhuiswagen te reserveren bij de gemeente. Maak een inventaris op van uw inboedel.

•    D-30: Geef de datum van uw adreswijziging door aan uw woonverzekering. Maak uw diepvriezer leeg en ontdooi deze ook.

•    D-15: Begin met het vullen en nummeren van uw verhuisdozen. Verzamel al uw belangrijke documenten en bewaar deze op een veilige plaats (bij een familielid bijvoorbeeld).

•    D-10: Beëindig of wijzig het adres van uw contracten voor water, elektriciteit, gas, telefonie en internet. Doe een aanvraag bij de post voor het doorsturen van uw briefwisseling en verwittig ook reeds enkele instanties van uw adreswijziging: bank, ziekenfonds, enz.

•    Na uw verhuizing: Controleer de toestand van uw meubels en ga de inventaris van uw objecten na. Neem contact op met de verhuisfirma indien u iets niet terugvindt of indien iets stuk is, zij zijn hier normaalgezien voor verzekerd. Wacht niet te lang en ga langs bij uw nieuwe gemeente voor uw adreswijziging.

Bijkomende informatie

Een verhuis organiseren hoeft niet altijd voor hoofdpijn te zorgen ! Met onze lijst ervaren, veilig en efficiënte verhuisfirma’s in Gent, komen uw meubels en goederen snel en onbeschadigd terecht. Deze bedrijven stellen verhuisliften, vervoer, inpakmateriaal, tijdelijke opslagruimtes en pianovervoer tot uw beschikking. Ze zijn actief door heel België en in buurlanden.

Andere verhuizers in Gent :
9000 GENT - Schollaert – Nieuwewandeling, 125 – Tel 092 / 25 10 85
9040 GENT - All Liftservice – Oscar De Reusestraat, 39B – Tel 0497 / 70 10 10
9040 GENT - Anmatrans Verhuis – Victor Braeckmanlaan, 121 – Tel 092 / 28 63 99
9090 MELLE - Mert Verhuizingen – Zwaanhoeklos, 1 – Tel 093 / 91 55 34
9800 DEINZE - Geert De Vogelaere – Molenstraat, 42 – Tel 093 / 87 06 83
9820 MERELBEKE - Gentse Lifte VOF – Gaversesteenweg, 160 – Tel 0474 / 32 80 19