Verhuizingen in Gent

SCHOLLAERT - Gent

SCHOLLAERT - Gent
Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in onderstaande sectors :

- privé- en kantoorverhuizingen
- meubelopslag
- verhuisliften (hun liften raken tot de 17de verdieping)

Bij hun ervaren vakmannen ligt uw verhuis in goede handen en kunt u op beide oren slapen.

Tel : 09 / 225 10 85

DE BORGER

DE BORGER
Zij het voor een particuliere of een kantoorverhuizing, door u liftwerken, opslagruimtes en verhuismateriaal aan te bieden, staat deze firma voor een vlekkeloos verloop van het proces.   

STOCK-IT – Gent

STOCK-IT – Gent
Beroep doen op Stock-it garandeert u een efficiënt verhuis waarbij uw goederen onbeschadigd terecht komen. Deze firma biedt u bovendien verschillende huurmogelijkheden aan.

DOCK MOVERS – Gent

dessin déménageurs soulevant une maison
Droomt u van een efficiënt verhuis waarbij alles vlekkeloos verloopt ? Bij deze erkende verhuizer is dat mogelijk. Dockx Movers zorgt zowel voor privé- als bedrijfsverhuizen, binnen België of naar het buitenland.

ARNAUD'S - Gent

camion de déménagement avec élévateur
Arnaud’s staat voor een efficiënt verloop van uw privé- of kantoorverhuizing. Hun specialiteit is het vervoeren van piano’s en kunstvoorwerpen. Ook liftservice en verhuur van verhuismateriaal.

VERVAET - Aalter

Deze firma biedt u een totaalservice aan, zodat u verhuis planmatig en probleemloos verloopt. Zij is gespecialiseerd in het vervoer van fragiele voorwerpen en toestellen. Bent u een school, een labo of een ziekenhuis, of hebt u waardevolle kunstwerken, bent u bij Vervaet aan het juiste adres.
Tel : 09 / 331 57 80

HOEBEEK KURT VEHUIZINGEN

Hoebeeck is een erkende verhuizer die u alle zorgen uit handen neemt. Deze firma biedt u een volledige dienstverlening aan. Zij stellen zowel een meubelbewaarplaats als ook verhuismateriaal, een liftservice, een vrachtwagen met laadbrug en een handyman dienst ter beschikking. De ervaring van hun vakmannen staat voor een efficiënte en probleemloze verhuizing.
Tel : 0475 / 81 29 68

GENTSELIFTEN – Merelbeke

Bent u een particulier of een bedrijf ? Doe beroep op de expertise van Gentse Liften voor uw verhuis. Ook in de hoogte is dat mogelijk, dankzij hun liftservice tot de 10de verdieping. Zij bieden u een kwaliteitsvolle, snelle en efficiënte service aan. Bij hun bent u zeker aan het juiste adres.
Tel : 0474 / 32 80 19

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Gent?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Gent, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

De tijd die nodig is om een offerte te krijgen

Een schatting die door een verhuizer is ingediend, is alleen mogelijk na een huisbezoek om het te verplaatsen volume en de algemene situatie te beoordelen, behoefte aan een meubellift, zware en kwetsbare goederen zoals een piano en kunstwerken, enz. Het is dus niet een week voor de geplande datum dat U met uw onderzoek begint.

De verhuizing is een sector die sterk beïnvloed is door seizoensinvloeden en er zijn hoge seizoenen waarin planningen zwaarder worden belast en waar de aangeboden prijzen kunnen variëren. Afhankelijk van de tijdsperiode om te verhuizen, zult u dus bepaalde vertragingen van verschillende lengtes moeten respecteren.

Als u tussen mei en augustus verhuist, midden in het hoogseizoen, plant u twee maanden voor de datum om offertes te vragen, vooral aan het einde van de maand of in het weekend. Als u aan het begin van de maand en / of tijdens de week verhuist, kan deze periode worden teruggebracht tot 6 weken.

Als u tijdens het laagseizoen verhuist, zou één maand voldoende moeten zijn om uw offertes te krijgen en de garantie hebben dat bedrijven beschikbaar zijn. Omgekeerd is het nutteloos om 6 maanden van tevoren een offerte te vragen omdat de prijzen over het algemeen 60 dagen geldig zijn.

Informatie geplaatst op 14 januari 2020 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Gent.

Bijkomende informatie

Een verhuis organiseren hoeft niet altijd voor hoofdpijn te zorgen ! Met onze lijst ervaren, veilig en efficiënte verhuisfirma’s in Gent, komen uw meubels en goederen snel en onbeschadigd terecht. Deze bedrijven stellen verhuisliften, vervoer, inpakmateriaal, tijdelijke opslagruimtes en pianovervoer tot uw beschikking. Ze zijn actief door heel België en in buurlanden.

Andere verhuizers in Gent :
9000 GENT - Schollaert – Logboekstraat, 2 – Tel 092 / 25 10 85
9040 GENT - All Liftservice – Oscar De Reusestraat, 39B – Tel 0497 / 70 10 10
9040 GENT - Anmatrans Verhuis – Victor Braeckmanlaan, 121 – Tel 092 / 28 63 99
9090 MELLE - Mert Verhuizingen – Zwaanhoeklos, 1 – Tel 093 / 91 55 34
9800 DEINZE - Geert De Vogelaere – Molenstraat, 42 – Tel 093 / 87 06 83
9820 MERELBEKE - Gentse Lifte VOF – Gaversesteenweg, 160 – Tel 0474 / 32 80 19