Verhuisfirma’s in Hasselt vinden

DAC VERHUIZINGEN - Hasselt

DAC VERHUIZINGEN - Hasselt
DAC in Hasselt beschikt over bestelwagens, zeecontainers en zelfs vrachtvliegtuigen, ook voor internationale verhuizingen kunt U hier dus terecht.

-    Verhuizingen voor particulieren en bedrijven
-    Liftservice
-    Bedrijfsverhuis
-    Meubelbewaring

En dit allemaal aan een eerlijke prijs.

Tel: 011 / 606 343

SCHREURS - Hasselt

SCHREURS - Hasselt

Deze gekwalificeerde vakmensen in Hasselt bieden u een totale service aan: beveiligd transport, verpakkingsmateriaal, liftservice, meubelbewaring, enz. De eerste 50km zijn gratis. Voor een verhuis zonder stress!

Tel: 0479 / 27 50 85

LUCIEN VRANCKEN NV

logo Vrancken Lucien
Deze professionele verhuisfirma uit Hasselt haalt met zijn vele jaren ervaring in de organisatie en coördinatie van verhuizingen over heel Vlaanderen alles boven om uw verhuis stressloos te laten verlopen.

VANDENREYT - Hasselt

VANDENREYT - Hasselt
U bent een particulier of bedrijf? Reserveer uw verhuispakket bij deze onderneming en geniet van een vlotte verhuis door ervaren verhuizers! U kunt ook een verhuislift huren en/of stevige verhuisdozen.

LOUIS VERHUIZINGEN

LOUIS VERHUIZINGEN
Louis Verhuizingen in Leuven biedt particuliere verhuizen, bedrijsverhuizen, nationale en internationale verhuizen aan. Na 4 generaties ervaring kunt vast en zeker goede kwaliteit verwachten.

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Hasselt?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Hasselt, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Extra info over deze verhuizers uit regio Hasselt

Bovenstaande verhuisfirma’s in Hasselt zorgen voor een probleemloze verhuizing. Ze garanderen u kwaliteit, snelheid en effectiviteit.

Wat mag u verwachten van deze verhuisfirma's?

Als u een professionnele verhuisbedrijf contacteert mag u rekenen op een volledige service, waarvan:

- indien nodig, het leveren van doosjes in alle maten
- het beveiligd transport
- een lift, met of zonder verhuizers
- het demonteren en monteren van alle meubels
- eventueel een veilige meubelbewaring voor een korte of langere periode

Sommige van deze gekwalificeerde vakmensen kunnen ook de eindschoonmaak voor u uitvoeren. U hoeft dan geen tijd besparen voor zo'n vervelende taak, en het resultaat zal professioneel zijn.

Om zeker te zijn dat u van een uitstekende service geniet doe beroep op een BKV-erkende verhuisfirma. Enkel een betrouwbare en professionele verhuizer verdient zo'n label. Dat betekent dat hij aan strenge eisen voldoet en lid wordt van de Belgische Kamer der Verhuizers (BKV).

Vertrouw uw professionele verhuis toe aan een gespecialiseerde verhuisfirma

Een projectverhuizing voor uw kantoor, fabriek, school of magazijn? Doe beroep aan professionals en geniet van een verhuis in volle efficiëntie en snelheid. Zij beschikken over het juiste materiaal en de nodigde kwalificaties om u te garanderen dat uw meubelen, IT-apparatuur, gevoelige toestellen en/of goederen zonder schade de nieuwe locatie bereiken. Als u geen tijd of geen zin hebt, kunnen zij zonder probleem uw meubilair demonteren en/of opnieuw monteren. En vaak is er een bijhorende meubelbewaring mogelijk.