Verhuisfirma’s in Hasselt vinden

DAC VERHUIZINGEN - Hasselt

DAC VERHUIZINGEN - Hasselt

DAC Verhuizingen in Hasselt beschikt over de nodige materialen om uw verhuizing snel en efficiënt te laten verlopen. U kan onder andere bij het bedrijf terecht voor de volgende diensten:

 • een professionele liftservice
 • bedrijfsverhuizingen
 • een veilige meubelopslag

En dit allemaal tegen de scherpste prijzen.

Tel: 011 / 606 343

Q&W SERVICES - Verhuisfirma

q&w services logo
Bent u op zoek naar een verhuisfirma in Hasselt? Bij Q&W Services bent u aan het juiste adres voor een persoonlijke en kwalitatieve aanpak! De ervaren medewerkers van Q&W Services staan u bij tijdens het hele verhuizingsproces.

Wat mag u verwachten? Een veilige verhuizing, de geschikte verhuismaterialen en een minutieuze planning van uw verhuizing. Het bedrijf neemt uw verhuizing serieus en staat tot uw beschikking voor al uw vragen. 

Tel : 0492 / 10 00 10

VERHUIZINGEN SCHREURS - Hasselt

Schreurs Verhuizingen

"Snel, veilig en zonder zorgen" is het motto van Verhuizingen Schreurs in Hasselt. Het vakbekwaam personeel van dit bedrijf biedt u een totale service voor uw verhuizing aan:

 • veilig transport
 • het nodige inpakmateriaal
 • meubelopslag

Tel: 0479 / 27 50 85

LOUIS VERHUIZINGEN - Verhuisfirma

LOUIS VERHUIZINGEN

Louis Verhuizingen verzorgt uw verhuizing in Hasselt en Limburg. Het bedrijf is gespecialiseerd in zowel particuliere als bedrijfsverhuizingen. Bovendien verzorgen ze ook uw verhuizing naar het buitenland

U kan op hen rekenen voor de volgende diensten: verhuur van opslagruimte, verhuiswagen, selfstorage en veilig transport. Vraag snel uw gratis offerte aan via de website. 

Tel: 011 / 22 38 38

VERHUIZINGEN VRANCKEN - Verhuisfirma

logo verhuizingen vrancken

Verhuizingen Vrancken in Hasselt haalt alles uit de kast om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. U kan vertrouwen op de jarenlange expertise en vakkundige mensen van dit bedrijf. 

Tel: 011 / 27 34 93

VANDENREYT - Hasselt

VANDENREYT - Hasselt
Bent u een particulier of bedrijf? Reserveer dan uw samengesteld verhuispakket bij Verhuizingen Vandenreyt in Hasselt. De ideale oplossing bij tijdnood van uw verhuizing.


Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Hasselt?

Bent u een verhuisprofessional met ervaring en actief in de regio Hasselt? Dan kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u een plaats op onze webportalen aan om zo uw naamsbekendheid te vergroten en uw klantenbestand uit te breiden. 

Een overzicht van professionele verhuizers in Hasselt

Een overzicht van professionele verhuizers in Hasselt

Maak uw keuze tussen de professionele verhuisfirma's in ons bovenstaand overzicht. Deze verhuizers zijn actief in de regio Hasselt en garanderen u de beste kwaliteit voor een vlekkeloze verhuizing.

Welke diensten bieden ze aan? 

 • voorziening van het juiste inpakmateriaal
 • veilig transport van al uw goederen
 • een liftservice
 • montage van uw meubels
 • tijdelijke meubelopslag

Bovendien bieden sommige van deze verhuisfirma's een volledige schoonmaak van uw woonst aan na de verhuizing. Met deze oplossing bespaart u veel tijd en kan u zich volledig focussen op wat u écht belangrijk vindt.

De professionele verhuizers helpen u ook graag verder met zowel privé- als bedrijfsverhuizingen. Of het nu om uw persoonlijke woonst, een kantoor, school of magazijn gaat, zij helpen u graag verder met uw verhuisproject in Hasselt

Wat mag u verwachten? 

U  kan erop rekenen dat zij over het correcte materiaal beschikken om uw woonst piekfijn achter te laten en uw inboedel vakkundig te transporteren. Dit zorgt ervoor dat u met een gerust hart kan verhuizen. 

Ten slotte beschikken bovenstaande bedrijven over het BKV-label. Dit wil zeggen dat deze bedrijven aan de kwaliteitseisen van de Belgische Kamer der Verhuizers voldoen. U kan dus steeds bij deze bedrijven terecht voor een uitstekende dienstverlening.

Meer verhuisfirma's in Hasselt:

Coppens verhuizingen: Hier bent u aan het juiste adres voor veilige meubelopslag en transport van al uw goederen. Aarzel niet om hen te contacteren. Tel: 016 / 46 31 22. 

Mechels Verhuisbedrijf: Bij hen kan u terecht voor al uw verhuisprojecten, zowel groot als klein. De ervaren professionals dit bedrijf helpen u graag verder met al uw vragen omtrent uw verhuizing. Tel: 015 / 62 33 00