Verhuisfirma's in regio Kortrijk: Wevelgem, Bellegem...

DHV Verhuizingen - Verhuisfirma in Deerlijk

Logo DVH Vervoer Verhuisfirma

Deze specialisten verzorgen volledige verhuizingen van A tot Z: zij komen met 2, 3 of 4 verhuizers, demonteren de kasten indien nodig, pakken uw spullen in verhuisdozen en laden alles in een vrachtwagen. Voor een verhuis zonder stress!

U verhuist binnenkort in of rond Kortrijk? Bel DVH Verhuizingen. Ze komen met 2,3 of 4 verhuizers en nemen de verantwoordelijkheid van uw verhuis van begin tot einde.

Om een offerte te vragen: 0495 / 53 01 07

VANDERSTRAETEN-VERHAEGHE - West-Vlaanderen

Logo VANDERSTRAETEN-VERHAEGHE

Weet u waarom deze verhuisspecialist de nummer 1 in verhuizingen in regio Kortrijk is?

  • 24/24 telefonisch bereikbaar
  • erkend verhuisbedrijf met gediplomeerd en deskundig personeel
  • snelle en kwaliteitsvolle service
  • modern materiaal
  • mogelijkheid om uw meubels te laten de/monteren en/of inpakken
  • meubelbewaring

Een vrijblijvende offerte? Bel 056 / 36 98 70

Verhuizingen Couvreur - Roeselare

Logo Verhuizingen Couvreur

U verhuist van of naar Kortrijk? Of ligt Kortrijk tussen uw oude en nieuwe adres? Doe beroep op Couvreur Verhuizingen! Deze onderneming staat in voor het verhuizen van privé-woningen, kantoren, grote winkels... Zij beschikken over alle nodige materiaal.

Tel: 051 / 22 78 22

CDtrans - Professionele verhuizers

Logo CDtrans
Deze firma uit Kortrijk verzorgt nationale en internationale verhuizingen, voor zowel particulieren als bedrijven. Ze werkt enkel samen met bekwamen mensen die zeer georganiseerd zijn. Vraag een gratis offerte!
Tel : 0475 / 87 40 88

Een kleine memo zodat je niets vergeet

U gaat binnenkort verhuizen en zoekt een paar advies zodat alles zo vlekkeloos mogelijk verloopt? Lees het volgende artikel om u zich goed voor te bereiden voor de verhuisdag.

Denk eraan om verlof te vragen aan je werkgever, als jij niet tijdens het weekend wilt verhuizen. Begin op voorhand met het verzamelen van verhuisdozen. Label alle verhuisdozen; je weet dan best wat er in elke doos zit. Je kan bijvoorbeeld kleurcodes gebruiken voor elk kamer

Van uw adreswijziging moet u ook binnen de acht dagen uw nieuwe gemeentelijke overheid inlichten (ook al bent u binnen dezelfde gemeente verhuisd). Bij de postkantoor moet u op voorhand langs. Die zorgen er dan voor dat uw post automatisch naar uw nieuw adres gestuurd wordt. De water- en gasleveranciers waarbij u aangesloten bent moet u ook informeren, maar er zijn wel bepaalde instellingen die automatisch op de hoogte worden gebracht, zoals uw mutualiteit, het kinderbijslagfonds of nog de sociale zekerheidsinstellingen.

Vraag ook uw vrienden of ze beschikbaar zullen zijn op de dag van uw verhuizing. Als jij een paar handen extra hebt, zal het verhuis sneller verlopen en met minder stress!

Pak een tas met essentiële benodigdheden, namelijk kleren, toiletartikelen, je laptop, een pyjama. Laad alle spullen die je meteen na de grote dag nodig hebt in een doorzichtige doos. Vergeet niet een mes, keukenrol, vuilniszakken, bestek, plakband, opladers en toiletpapier.

Informatie geplaatst op 5 oktober 2022 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Kortrijk.

Meer weten over deze professionele verhuizers in Kortrijk

Hoe een serieus verhuisfirma herkennen?

U zoekt een professionele verhuizer in regio Kortrijk? Om een betrouwbare onderneming te vinden doe beroep aan een BKW-erkende verhuizer. Deze bedrijven kunnen zo'n logo tonen op hun textiel, hun vrachtwagens, hun website, enz. want ze zijn erkend als specialist in verhuizingen door de Belgische Kamer der Verhuizers (BKW). Dat is een kwaliteitslabel daarop de professionals heel trots zijn.

Organiseer uw bedrijfsverhuis

Als directeur van een onderneming, restaurant, bibliotheek of andere zaak, wilt u elders verhuizen, binnen of buiten Kortrijk? Vertrouw de opdracht toe aan professionals en geniet van een kwaliteitsservice op maat. Na een plaatsbezoek om het volume van de goederen die moeten verplaatst worden in te schatten zullen ze u een gepersonaliseerde offerte geven met precieze informatie: hoeveel dagen zal het duren, hoevel zal het kosten, wanneer zal u weer operationeel kunnen zijn, enz.

Een lift huren rond Kortrijk

U zoekt een liftservice in uw buurt? Om grote meubels te ontruimen of een volledige verhuizingen te doen, is een lift bijna noodzakelijk als u een appartement vertrekt. We hebben voor u een lijst gemaakt van de verhuizers in Kortrijk die liften per uur huren. De werkuren worden altijd gerekend vanaf aankomst bij u tot vertrek. Voor verhuis vanuit de 10e verdieping of hoger, vraag aan de onderneming van uw keuze als ze een geschikte lift heeft. Meestal omvat de tarief de vakkundige bediening.

Andere verhuisfirma's in regio Kortrijk

Vind enkele extra verhuizers die uw nationale verhuizing zullen verzorgen. U droomt ervan om naar Spanje te verhuizen? Neem contact met een firma die internationale verhuizingen kan overnemen. Ze zullen alles voor u zorgen en een antwoord op al uw vragen bieden (bv. over de verblijfsdocumenten die nodig zijn).

Vervaet - uw verhuis in Kortrijk: U bent op zoek naar een verhuisbedrijf met vertrouwbare verhuizers? De onderneming Vervaet is actief sinds meer dan 140 jaar in de hele regio Kortrijk. Ze beschikken onder andere over verhuisdozen, rolcontainers, liften... Tel: 09/331 57 80.