Verhuisfirma's tot uw dienst in regio Kortrijk

DHV Verhuizingen - Verhuisfirma in Deerlijk

Logo DVH Vervoer Verhuisfirma

Deze specialisten verzorgen volledige verhuizingen van A tot Z: zij komen met 2, 3 of 4 verhuizers, demonteren de kasten indien nodig, pakken uw spullen in verhuisdozen en laden alles in een vrachtwagen. Voor een verhuis zonder stress!

U verhuist binnenkort in of rond Kortrijk? Bel DVH Verhuizingen. Ze komen met 2,3 of 4 verhuizers en nemen de verantwoordelijkheid van uw verhuis van begin tot einde.

Om een offerte te vragen: 0495 / 53 01 07

VANDERSTRAETEN-VERHAEGHE - West-Vlaanderen

Logo VANDERSTRAETEN-VERHAEGHE

Weet u waarom deze verhuisspecialist de nummer 1 in verhuizingen in regio Kortrijk is?

 • 24/24 telefonisch bereikbaar
 • erkend verhuisbedrijf met gediplomeerd en deskundig personeel
 • snelle en kwaliteitsvolle service
 • modern materiaal
 • mogelijkheid om uw meubels te laten de/monteren en/of inpakken
 • meubelbewaring

Een vrijblijvende offerte? Bel 056 / 36 98 70

VERVAET - Kortrijk

Camion Vervaet

U bent op zoek naar een verhuisbedrijf met vertrouwbare verhuizers? De onderneming Vervaet is actief sinds meer dan 140 jaar in de hele regio Kortrijk. Ze beschikken onder andere over verhuisdozen, rolcontainers, liften...

 1. U vertelt hen over uw verhuisplannen
 2. U krijgt een offerte met prijs en timing
 3. Verhuis van inpak tot opkuis
 4. Nazorg

Tel: 09 / 331 57 80

VERHUIZINGEN DECEUNINCK - Kortrijk

VERHUIZINGEN DECEUNINCK

Deze vakmensen bieden u een efficiënte formule aan: verhuiswagen + verhuislift + minimum 2 ervaren verhuizers.

Vanuit hun centrale positie bij Roeselare kunnen ze iedere stad in West-Vlaanderen aan een voordelig tarief bedienen. Patron is altijd ter plaats om de verhuis in goede banen leiden.

 • ruime ervaring
 • het juiste materiaal
 • 24/24 en 7/7

Tel : 0492 / 88 67 53

CDtrans - Professionele verhuizers

Logo CDtrans
Deze firma uit Kortrijk verzorgt nationale en internationale verhuizingen, voor zowel particulieren als bedrijven. Ze werkt enkel samen met bekwamen mensen die zeer georganiseerd zijn. Vraag een gratis offerte!
Tel : 0475 / 87 40 88

Verhuizingen Couvreur - Roeselare

Logo Verhuizingen Couvreur

U verhuist van of naar Kortrijk? Of ligt Kortrijk tussen uw oude en nieuwe adres? Doe beroep op Couvreur Verhuizingen! Deze onderneming staat in voor het verhuizen van privé-woningen, kantoren, grote winkels... Zij beschikken over alle nodige materiaal.

Tel: 051 / 22 78 22

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Kortrijk?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Kortrijk, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden

Een soepele verhuizing hangt af van een goed georganiseerde aanpak

Helaas ervaren veel mensen verhuizen als synoniem aan stress en drukte. Echter, bent u op de hoogte dat deze overgang zonder zorgen kan verlopen? Goede organisatie vormt de sleutel voor een stressvrije verhuizing, en dit geldt voor iedereen die efficiënt en zonder spanning wil verhuizen. Daarom geven we u een paar tips om u voor te bereiden voor de grote dag:

1. Definieer uw behoeften voordat u contact opneemt met een bedrijf. Bereken uw budget, het te vervoeren volume, of het nodig is om meubels te demonteren, of u een lift nodig heeft, of u bijzonder kwetsbare objecten heeft ... Neem de tijd om een schriftelijke lijst te maken met al uw vragen of uw zorgen zodat u niets mist.

2. Alle verhuizers gaan akkoord: een verhuizing is dé perfecte gelegenheid om spul weg te doen: kleding, boeken, kleine electronica, servies, snuisterijen, meubels ... Weg met al dat is niet meer bruikbaar. Verkoop de goederen in goede staat op tweedehands sites en winkels, rommelmarkten, enz. Beschadigde gevallen moeten naar de containerwerf worden gestuurd of op uw trottoir worden geplaatst op de dag van de passage van de verwijdering van grof huisafval van uw gemeente. Afscheid nemen van spullen is soms moeilijk maar u zult zich daarna lichter voelen (letterlijk en figuurlijk).  

3. Verzamel stevig en functioneel verpakkingsmateriaal: kartonnen dozen in goede staat, plakband, noppenfolie, oude kranten ... Als u nog steeds de verpakking en dozen van uw diverse computer en elektronische apparatuur hebt, probeer deze dan zeker te vinden, zodat ze veilig vervoerd kunnen worden.

4. Maak elke dag een paar kartons, te beginnen met de minst vitale: off-season kleding, breekbaar servies van grote gelegenheden, boeken ... Vermijd de verpakking te doen op een te korte tijd.

5. Wees georganiseerd en logisch tijdens het vullen van de dozen. Meng geen dingen die niets met elkaar te maken hebben, omdat er ruimte is. Plak een kleursticker (een kleur = een specifieke ruimte) of schrijf op welke kamer moet de doos. U mag ook de doosjes labellen met hun inhoud, met een eventuele opmerking voor breekbare spullen en een vermelding van waardevolle spullen.

Als u tijdens het laagseizoen verhuist, zou één maand voldoende moeten zijn om de offertes te krijgen. De kans is ook groot dat de gekozen verhuisfirma beschikbaar zal zijn voor uw geplande verhuisdag. Noteer dat het nutteloos is om 6 maanden van tevoren een offerte te vragen want de prijzen zijn meestal geldig gedurend twee maanden.

Informatie geplaatst op 23 augustus 2023 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Kortrijk.

Meer weten over deze professionele verhuizers in Kortrijk

Verhuisdozen

Hoe kunt u een betrouwbare verhuizer herkennen?

Bent u op zoek naar een professionele verhuizer in de regio Kortrijk? Om een betrouwbaar bedrijf te vinden, kunt u een beroep doen op een verhuizer die erkend is door de Belgische Kamer der Verhuizers (BKW). Deze bedrijven kunnen het BKW-logo tonen op hun textiel, vrachtwagens, website, enzovoort, omdat ze zijn erkend als specialisten in verhuizingen. Dit kwaliteitslabel is iets waarop de professionals trots zijn.

Organiseer uw bedrijfsverhuis

Als directeur van een onderneming, restaurant, bibliotheek of andere zaak, wilt u elders verhuizen, binnen of buiten Kortrijk? Vertrouw de opdracht toe aan professionals en geniet van een kwaliteitsservice op maat. Na een plaatsbezoek om het volume van de goederen die moeten verplaatst worden in te schatten zullen ze u een gepersonaliseerde offerte geven met precieze informatie: hoeveel dagen zal het duren, hoevel zal het kosten, wanneer zal u weer operationeel kunnen zijn, enz.

Een lift huren rond Kortrijk

U zoekt een liftservice in uw buurt? Om grote meubels te ontruimen of een volledige verhuizingen te doen, is een lift bijna noodzakelijk als u een appartement vertrekt. We hebben voor u een lijst gemaakt van de verhuizers in Kortrijk die liften per uur huren. De werkuren worden altijd gerekend vanaf aankomst bij u tot vertrek. Voor verhuis vanuit de 10e verdieping of hoger, vraag aan de onderneming van uw keuze als ze een geschikte lift heeft. Meestal omvat de tarief de vakkundige bediening.