Verhuisfirma's tot uw dienst in regio Kortrijk

DHV Verhuizingen - Verhuisfirma in Deerlijk

Logo DVH Vervoer Verhuisfirma

Deze specialisten verzorgen volledige verhuizingen van A tot Z: zij komen met 2, 3 of 4 verhuizers, demonteren de kasten indien nodig, pakken uw spullen in en laden alles in een vrachtwagen. Voor een verhuis zonder stress!

U verhuist binnenkort in of rond Kortrijk? Bel DVH Verhuizingen. Ze staan u met veel enthousiasme bij en nemen de verantwoordelijkheid van uw verhuis van begin tot einde op zich.

Om een offerte te vragen: 0495 / 53 01 07

VANDERSTRAETEN-VERHAEGHE - West-Vlaanderen

Logo VANDERSTRAETEN-VERHAEGHE

Weet u waarom deze verhuisspecialist de nummer 1 in verhuizingen in regio Kortrijk is?

 • 24/24 telefonisch bereikbaar
 • erkend verhuisbedrijf met gediplomeerd en deskundig personeel
 • snelle en kwaliteitsvolle service
 • modern materiaal
 • mogelijkheid om uw meubels te laten (de)monteren en/of inpakken
 • meubelbewaring

Een vrijblijvende offerte? Bel 056 / 36 98 70

VERVAET - Kortrijk

Camion Vervaet

U bent op zoek naar een verhuisbedrijf met betrouwbare verhuizers? De onderneming Vervaet is al meer dan 140 jaar actief in de hele regio Kortrijk. Ze beschikken onder andere over verhuisdozen, rolcontainers, liften...

 1. U vertelt hen over uw verhuisplannen
 2. U krijgt een offerte met prijs en timing
 3. Verhuis van inpak tot opkuis
 4. Nazorg

Tel: 09 / 331 57 80

VERHUIZINGEN DECEUNINCK - Kortrijk

VERHUIZINGEN DECEUNINCK

Deze vakmensen bieden u een efficiënte formule aan: verhuiswagen + verhuislift + minimum 2 ervaren verhuizers.

Vanuit hun centrale positie bij Roeselare kunnen ze iedere stad in West-Vlaanderen aan een voordelig tarief verhuizen. De zaakvoerder komt altijd ter plaatse om de verhuis in goede banen leiden.

 • ruime ervaring
 • het juiste materiaal
 • 24/24 en 7/7

Tel : 0492 / 88 67 53

Verhuizingen Couvreur - Roeselare

Logo Verhuizingen Couvreur

U verhuist van of naar Kortrijk? Of ligt Kortrijk tussen uw oude en nieuwe adres? Doe beroep op Couvreur Verhuizingen! Deze onderneming staat in voor het verhuizen van privé-woningen, kantoren, grote winkels... Zij beschikken over het nodige materiaal.

Tel: 051 / 22 78 22

CDtrans - Professionele verhuizers

Logo CDtrans

Dit bedrijf gevestigd in Kortrijk biedt nationale en internationale verhuisdiensten voor zowel particulieren als bedrijven. Verhuismateriaal, verhuisdozen, inpakmateriaal, enz. kunnen verkregen worden. Vraag uw gratis offerte!

Tel: 0475 / 87 40 88

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Kortrijk?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Kortrijk, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden

Wat moet ik doen voor mijn verhuisdag?

Bent u van plan om te verhuizen? Wij geven u enkele tips mee om uw verhuisdag te vergemakkelijken:

1. Snijd handvaten met een cutter of schaar in uw verhuisdozen. Op die manier kunt u de dozen eenvoudiger verplaatsen.

2. Overlaad de dozen niet: u moet inderdaad vermijden dat dozen scheuren. Laat ook best zo weinig mogelijk ruimte in elke doos zodat de items niet schuiven.

3. Gebruik labels of kleurenstickers: maak labels of stickers met een labelmaker. Deze stickers en labels kan u helpen om uw dozen te labelen en uw spullen sneller terug te vinden. Op deze manier bent u zeker dat u niets verliest tijdens uw verhuizing. 

4. Belangrijke documenten bewaren: bewaar uw belangrijke documenten in een aparte map waar u steeds aan kan in geval van nood. 

5. Medicijnen: berg uw medicijnen op in een apart doosje. Plak datumlabels in de vakjes zodat u weet wanneer u welk medicijn moet nemen en niets vergeet tijdens uw verhuisdag. 

Informatie geplaatst op 4 april 2024 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Kortrijk. 

Meer weten over deze professionele verhuizers in Kortrijk

Verhuisdozen

Hoe kunt u een betrouwbare verhuizer herkennen?

Bent u op zoek naar een professionele verhuizer in de regio Kortrijk? Om een betrouwbaar bedrijf te vinden, kunt u een beroep doen op een verhuizer die erkend is door de Belgische Kamer der Verhuizers (BKW). Deze bedrijven kunnen het BKW-logo tonen op hun textiel, vrachtwagens, website, enzovoort, omdat ze zijn erkend als specialisten in verhuizingen. Dit kwaliteitslabel is iets waar de professionals trots op zijn.

Organiseer uw bedrijfsverhuis

Als directeur van een onderneming, restaurant, bibliotheek of andere zaak, wilt u elders verhuizen, binnen of buiten Kortrijk? Vertrouw de opdracht toe aan professionals en geniet van een kwaliteitsservice op maat. Na een plaatsbezoek om het volume van de goederen die moeten verplaatst worden in te schatten zullen ze u een gepersonaliseerde offerte geven met precieze informatie: hoeveel dagen het zal duren, hoevel het zal kosten, wanneer u opnieuw operationeel zal kunnen zijn, enz.

Een lift huren rond Kortrijk

U zoekt een liftservice in uw buurt? Om grote meubels te ontruimen of een volledige verhuizing te doen, is een lift bijna noodzakelijk als u van of naar een appartement vertrekt. We hebben voor u een lijst gemaakt van verhuizers in Kortrijk die liften per uur verhuren. De werkuren worden altijd gerekend vanaf aankomst bij u tot vertrek. Voor een verhuis vanuit de 10e verdieping of hoger, vraagt u best aan uw gekozen onderneming of ze een geschikte lift heeft. Meestal zit de vakkundige bediening in de prijs vervat.

Administratieve taken na de verhuis

Na uw verhuis mag u zeker niet vergeten om uw adres te wijzigen bij de gemeente waar u bent gaan wonen, ook als u binnen de eigen gemeente bent gebleven. Het is belangrijk om dit binnen de 8 dagen te doen. Daarnaast verwittigt u best zo snel mogelijk uw gas-, water- en elektriciteitsleverancier. Zo vermijdt u dat nieuwe facturen naar uw oude adres worden opgestuurd. Ga ook zeker langs bij uw postkantoor om hen op de hoogte te brengen van uw adreswijziging. Tot slot moet u ook enkele instanties die niet automatisch verwittigd worden, zoals uw werkgever of huisarts, inlichten.