Verhuisfirma's in regio Kortrijk: Wevelgem, Bellegem...

DHV Verhuizingen - Verhuisfirma in Deerlijk

Logo DVH Vervoer Verhuisfirma

Deze specialisten verzorgen volledige verhuizingen van A tot Z: zij komen met 2, 3 of 4 verhuizers, demonteren de kasten indien nodig, pakken uw spullen in verhuisdozen en laden alles in een vrachtwagen. Voor een verhuis zonder stress!

U verhuist binnenkort in of rond Kortrijk? Bel DVH Verhuizingen. Ze komen met 2,3 of 4 verhuizers en nemen de verantwoordelijkheid van uw verhuis van begin tot einde.

Om een offerte te vragen: 0495 / 53 01 07

VANDERSTRAETEN-VERHAEGHE - West-Vlaanderen

Logo VANDERSTRAETEN-VERHAEGHE

Weet u waarom deze verhuisspecialist de nummer 1 in verhuizingen in regio Kortrijk is?

  • 24/24 telefonisch bereikbaar
  • erkend verhuisbedrijf met gediplomeerd en deskundig personeel
  • snelle en kwaliteitsvolle service
  • modern materiaal
  • mogelijkheid om uw meubels te laten de/monteren en/of inpakken
  • meubelbewaring

Een vrijblijvende offerte? Bel 056 / 36 98 70

CDtrans - Professionele verhuizers

Logo CDtrans
Deze firma uit Kortrijk verzorgt nationale en internationale verhuizingen, voor zowel particulieren als bedrijven. Ze werkt enkel samen met bekwamen mensen die zeer georganiseerd zijn. Vraag een gratis offerte!

Verhuizingen Couvreur - Roeselare

Logo Verhuizingen Couvreur

U verhuist van of naar Kortrijk? Of ligt Kortrijk tussen uw oude en nieuwe adres? Doe beroep op Couvreur Verhuizingen! Deze onderneming staat in voor het verhuizen van privé-woningen, kantoren, grote winkels... Zij beschikken over alle nodige materiaal.

Tel: 051 / 22 78 22

Meer weten over professionele verhuizers

Hoe een serieus verhuisfirma herkennen?

U zoekt een professionele verhuizer in regio Kortrijk? Om een betrouwbare onderneming te vinden doe beroep aan een BKW-erkende verhuizer. Deze bedrijven kunnen zo'n logo tonen op hun textiel, hun vrachtwagens, hun website, enz. want ze zijn erkend als specialist in verhuizingen door de Belgische Kamer der Verhuizers (BKW). Dat is een kwaliteitslabel daarop de professionals heel trots zijn.

Organiseer uw bedrijfsverhuis

Als directeur van een onderneming, restaurant, bibliotheek of andere zaak, wilt u elders verhuizen, binnen of buiten Kortrijk? Vertrouw de opdracht toe aan professionals en geniet van een kwaliteitsservice op maat. Na een plaatsbezoek om het volume van de goederen die moeten verplaatst worden in te schatten zullen ze u een gepersonaliseerde offerte geven met precieze informatie: hoeveel dagen zal het duren, hoevel zal het kosten, wanneer zal u weer operationeel kunnen zijn, enz.

Andere verhuisfirma's in regio Kortrijk

Vervaet - uw verhuis in Kortrijk: U bent op zoek naar een verhuisbedrijf met vertrouwbare verhuizers? De onderneming Vervaet is actief sinds meer dan 140 jaar in de hele regio Kortrijk. Ze beschikken onder andere over verhuisdozen, rolcontainers, liften... Tel: 09 / 331 57 80.