Verhuisfirma's tot uw dienst in regio Kortrijk

VANDERSTRAETEN-VERHAEGHE - West-Vlaanderen

Logo VANDERSTRAETEN-VERHAEGHE

Weet u waarom deze verhuisspecialist de nummer 1 in verhuizingen in regio Kortrijk is?

 • 24/24 telefonisch bereikbaar
 • erkend verhuisbedrijf met gediplomeerd en deskundig personeel
 • snelle en kwaliteitsvolle service
 • modern materiaal
 • mogelijkheid om uw meubels te laten de/monteren en/of inpakken
 • meubelbewaring

Een vrijblijvende offerte? Bel 056 / 36 98 70

DHV Verhuizingen - Verhuisfirma in Deerlijk

Logo DVH Vervoer Verhuisfirma

Deze specialisten verzorgen volledige verhuizingen van A tot Z: zij komen met 2, 3 of 4 verhuizers, demonteren de kasten indien nodig, pakken uw spullen in verhuisdozen en laden alles in een vrachtwagen. Voor een verhuis zonder stress!

U verhuist binnenkort in of rond Kortrijk? Bel DVH Verhuizingen. Ze komen met 2,3 of 4 verhuizers en nemen de verantwoordelijkheid van uw verhuis van begin tot einde.

Om een offerte te vragen: 0495 / 53 01 07

VERVAET - Kortrijk

Camion Vervaet

U bent op zoek naar een verhuisbedrijf met vertrouwbare verhuizers? De onderneming Vervaet is actief sinds meer dan 140 jaar in de hele regio Kortrijk. Ze beschikken onder andere over verhuisdozen, rolcontainers, liften...

 1. U vertelt hen over uw verhuisplannen
 2. U krijgt een offerte met prijs en timing
 3. Verhuis van inpak tot opkuis
 4. Nazorg

Tel: 09 / 331 57 80

VERHUIZINGEN DECEUNINCK - Kortrijk

VERHUIZINGEN DECEUNINCK

Deze vakmensen bieden u een efficiënte formule aan: verhuiswagen + verhuislift + minimum 2 ervaren verhuizers.

Vanuit hun centrale positie bij Roeselare kunnen ze iedere stad in West-Vlaanderen aan een voordelig tarief bedienen. Patron is altijd ter plaats om de verhuis in goede banen leiden.

 • ruime ervaring
 • het juiste materiaal
 • 24/24 en 7/7

Tel : 0492 / 88 67 53

Verhuizingen Couvreur - Roeselare

Logo Verhuizingen Couvreur

U verhuist van of naar Kortrijk? Of ligt Kortrijk tussen uw oude en nieuwe adres? Doe beroep op Couvreur Verhuizingen! Deze onderneming staat in voor het verhuizen van privé-woningen, kantoren, grote winkels... Zij beschikken over alle nodige materiaal.

Tel: 051 / 22 78 22

CDtrans - Professionele verhuizers

Logo CDtrans
Deze firma uit Kortrijk verzorgt nationale en internationale verhuizingen, voor zowel particulieren als bedrijven. Ze werkt enkel samen met bekwamen mensen die zeer georganiseerd zijn. Vraag een gratis offerte!
Tel : 0475 / 87 40 88

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Kortrijk?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Kortrijk, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden

Een verhuizing zonder stress, schade of moeite

U hebt eindelijk uw droomwoning gevonden, u hebt een huur- of verkoopovereenkomst getekend en u wil graag zo snel mogelijk verhuizen? Volg dan zeker deze tips!

- Zeg uw huurovereenkomst 3 maanden voor uw vertrekdatum op. Deze eindigt inderdaad doordat de huurder drie maanden voor het einde van de contractueel bepaalde duurtijd een opzegbrief stuurt.

- Begin met het sorteren van uw spullen en beslis wat u al dan niet wenst mee te nemen. Bestel voldoende verhuismaterialen: zorg voor vele verhuisdozen. Reken ongeveer 50 dozen voor een gezin.

- Regel het transport; neem contact op met een verhuisfirma en vraag een prijsofferte voor een verhuizing op de dag van uw keuze.

- Eén maand voor uw vertrek dient u uw telefoon- en internetoperator(en) op de hoogte te brengen van uw adresverandering.

- Twee weken later dient u uw gas- en elektriciteitsleverancier alsook uw bank en alle andere instanties waar u aan verbonden bent op de hoogte te brengen van uw adresverandering.

- Eén week voor uw verhuizing dient u alle belangrijke documenten en andere persoonlijke spullen die u nodig hebt, in te pakken. U kunt al de diepvriezer ontdooien. Het is ook tijd om één of twee parkeerplaatsen te reserveren voor de twee betrokken adressen. De verhuiswagen zal dan gemakkelijk parkeren. Om dit te regelen moet u naar de stadhuis van uw huidige gemeente.

- De verhuisdag: normaalgezien moeten alle dozen met spullen die u niet meer nodigt hebt allemaal klaar staan om te verhuisd worden. Zorg er eveneens voor dat er iemand de verhuisfirma opwacht op uw nieuwe adres. Zorg ervoor dat u een valies bij de hand hebt waarin alles zit dat u nodig hebt voor uw eerste nacht in uw nieuwe woonst gezien u alle dozen hoogstwaarschijnlijk niet onmiddellijk zal kunnen uitpakken.

Informatie geplaatst op 10 januari 2023 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Kortrijk.

Meer weten over deze professionele verhuizers in Kortrijk

Hoe een serieus verhuisfirma herkennen?

U zoekt een professionele verhuizer in regio Kortrijk? Om een betrouwbare onderneming te vinden doe beroep aan een BKW-erkende verhuizer. Deze bedrijven kunnen zo'n logo tonen op hun textiel, hun vrachtwagens, hun website, enz. want ze zijn erkend als specialist in verhuizingen door de Belgische Kamer der Verhuizers (BKW). Dat is een kwaliteitslabel daarop de professionals heel trots zijn.

Organiseer uw bedrijfsverhuis

Als directeur van een onderneming, restaurant, bibliotheek of andere zaak, wilt u elders verhuizen, binnen of buiten Kortrijk? Vertrouw de opdracht toe aan professionals en geniet van een kwaliteitsservice op maat. Na een plaatsbezoek om het volume van de goederen die moeten verplaatst worden in te schatten zullen ze u een gepersonaliseerde offerte geven met precieze informatie: hoeveel dagen zal het duren, hoevel zal het kosten, wanneer zal u weer operationeel kunnen zijn, enz.

Een lift huren rond Kortrijk

U zoekt een liftservice in uw buurt? Om grote meubels te ontruimen of een volledige verhuizingen te doen, is een lift bijna noodzakelijk als u een appartement vertrekt. We hebben voor u een lijst gemaakt van de verhuizers in Kortrijk die liften per uur huren. De werkuren worden altijd gerekend vanaf aankomst bij u tot vertrek. Voor verhuis vanuit de 10e verdieping of hoger, vraag aan de onderneming van uw keuze als ze een geschikte lift heeft. Meestal omvat de tarief de vakkundige bediening.