De professionele verhuizers in regio Leuven

UYTENDAELE - Verhuisfirma in Aarschot

Logo UYTENDAELE Verhuizers

Op zoek naar een verhuisfirma in Aarschot of elders in regio Leuven? Bel Uyttendaele Verhuizing en geniet van een complete service. Hun motto: geen bestemming is te ver.

Het enige wat u zult moeten doen is genieten van uw nieuwe woning. Gemakkelijk!

Ze nemen de verantwoordelijkheid van uw meest kostbare eigendommen en respecteren alle veiligheidseisen tijdens het transport.

Tel: 016 / 62 04 71

ROMULUS - Leuven

ROMULUS - Leuven
Deze firma in Kortenberg biedt wereldwijde verhuizingen aan, van Europa naar Amerika, Azië, Afrika, enz. Voor een veilige meubelopslag bent u ook welkom bij Romulus.

Met hun totaalservice is er geen sprake mogelijk van onaangename verassingen. Ook kantoorverhuizen zijn een van hun specialiteiten die ze met de grootste zorg doen.

Demonteren, verpakken transporteren en plaatsen doen ze allemaal met veel professionaliteit en vakkennis.

Tel: 02 / 752 59 49

VERHUIZINGEN COPPENS

VERHUIZINGEN COPPENS

Deze firma is gespecialiseerd in verhuizen maar ook meubelopslag, self storage, verhuur van verhuiswagens, verhuislift service en verhuismateriaal. Ze pakken uw verhuizing professioneel aan in regio Leuven.

Tel: 016/46 31 22

VERHEYE VERHUIZINGEN

VERHEYE VERHUIZINGEN
Bij Verheye kunt U terecht voor zowel nationale als internationale verhuizingen, opslag, montage en demontage meubelen, inpak van meubelen, kantoorverhuizen, sneltransport, liftservice en nog veel meer.

Extra info over deze professionele verhuizers

Standaarddiensten

U bent van plan te verhuizen maar u wilt zich nergens zorgen over maken? Laat de hele organisatie over aan een van de verhuisbedrijven die op deze pagina vermeld staan. Professionals zorgen voor het inpakken van uw spullen, het demonteren van uw meubels (dressing, bed, sofa, kast...), het beveiligd transport van uw persoonlijke bezittingen, het uitpakken van uw dozen en het weer in elkaar zetten van uw meubels.

Sommige bedrijven verzorgen ook internationale verhuizingen. Dus als u van plan bent om naar een zonnig, ver land te verhuizen, maak dan gebruik van hun diensten!

U mag ook kiezen uw verhuizing zelf te doen, maar u zal zeker een vrachtwagen nodig hebben. Raadpleeg de verhuisbedrijven op deze pagina et boek snel online een vrachtwagen, bestelwagen, personenauto, minibus of aanhangwagen.

Nog één advies: verhuis op een werkdag! U zal grote besparingen realiseren want voor feestdagen en zondagen is de prijs vaak hoger; heel wat professionele verhuizers vragen tot 50% extra.

Wat is de procedure als u verhuist?

U beschikt over 8 werkdagen om bij de dienst Burgerzaken van uw nieuwe stad of gemeente uw nieuwe adres aan te geven. Na deze aangifte zal een wijkagent bij u komen om te controleren of u werkelijk op het aangegeven adres woont. Als alles in orde is wordt u ingeschreven op dit nieuwe adres en wordt uw identiteitskaart automatisch aangepast met deze nieuwe gegevens.

Meer verhuisfirma's in regio Leuven

One2Move - Leuven: Deze behulpzame experten zijn onder andere actief in Leuven. Ze garanderen u een vlotte verhuizing aan een zeer competitieve prijs. Deze verhuisfirma biedt u verschillende diensten zoals een verhuislift, extra verhuizers, een vrachtwagen... Tel: 0474/06 06 16.