Professionele verhuizers in Leuven

BUDGET MOVERS - Leuven

budget movers truck

Budget Movers heeft al meer dan 20 jaar ervaring met verhuizingen in regio Leuven. Bij hen kan u terecht met al uw verhuisplannen aan de voordeligste tarieven. Dankzij het vakbekwaam personeel zal uw verhuizing op een vlotte en efficiënte manier verlopen. 

Contacteer Budget Movers voor de volgende diensten: 

 • verhuur lift en verhuiswagen
 • verkeersborden laten plaatsen 
 • kiezen hoeveel verhuismedewerkers u wilt 

Tel: 0484 / 90 07 40

UYTTENDAELE VERHUIZINGEN - Verhuisfirma in Aarschot (Leuven)

logo uyttendaele verhuizingen

Bent u op zoek naar een verhuisfirma in Aarschot (Leuven)? Contacteer Uyttendaele Verhuizingen, dé specialist in uw verhuizing. Het bedrijf zorgt voor uw verhuisplan op maat en een persoonlijke en discrete aanpak voor het transport van al uw goederen. 

Voor Uyttendaele Verhuizingen is geen bestemming te ver en komen ze met plezier bij u langs. Verder mag u een uitstekende dienstverlening verwachten: het bedrijf voorziet luchtgeveerde vrachtwagens, een professionele meubellift en aangepaste inpakmaterialen.

Tel: 016 / 62 04 71

ROMULUS - Verhuisfirma

romulus verhuisfirma truck

Bij Romulus geniet u van een kwalitatieve verhuizing in Leuven en Vlaams-Brabant. Het bedrijf heeft sinds 1930 de "knowhow" in het bieden van een uitstekende dienstverlening van uw verhuisproject. 

Het bedrijf verzorgt zowel nationale als internationale verhuizingen, meubelopslag en kantoorverhuis. Aarzel niet langer en contacteer Romulus voor uw verhuizing in Leuven.

Tel: 016 / 22 14 79

DOCKX MOVERS - Verhuisfirma

dockx movers truck

Verhuizen in Leuven was nog nooit zo eenvoudig met Dockx Movers! Met al 40 jaar ervaring in het vak helpt Dockx Movers u op weg met uw verhuizing

Welke diensten kan u van het bedrijf verwachten? 

 • privé- en bedrijfsverhuizingen 
 • meubelbewaringen 
 • verhuisdozen en verhuisliften 

Neem snel contact op via de website voor gratis advies.

Tel: 016 / 29 59 59

VERHUIZINGEN COPPENS

VERHUIZINGEN COPPENS

Verhuizingen Coppens is niet enkel gespecialiseerd in verhuizen, maar ook meubelopslag, self storage, verhuur van verhuiswagens en een verhuisliftservice. Ze pakken uw verhuizing professioneel aan in de regio Leuven.

Tel: 016/46 31 22

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Leuven?

Bent u een verhuisprofessional met ervaring en actief in de regio Leuven? Dan kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u een plaats op onze webportalen aan om zo uw naamsbekendheid te vergroten en uw klantenbestand uit te breiden. 

Volg onze checklist voor een succesvolle verhuizing

Hebt u een verhuizing op de planning staan? Voorkom dan onnodige stress op de dag van uw verhuizing door onze checklist te volgen. 

1) Zeg uw huurcontract op 

Dit is de eerste stap die u moet nemen indien u als huurder van plan bent te verhuizen. Laat uw huisbaas minstens 3 maanden voor vertrek weten dat u verhuist, zo kan deze op tijd een nieuwe huurder vinden. 

2) Leg uw verhuisdatum vast

Het vastleggen van uw verhuisdatum doet u best twee maanden voor de officiële verhuisdag. Dit geeft u voldoende de tijd om een geschikt verhuisbedrijf te kiezen dat aan al uw wensen voldoet. U kan gemakkelijk een gratis offerte aanvragen via de website van zo een bedrijf of telefonisch.

3) Houd uw omgeving op de hoogte 

Een maand voor uw vertrek houd u best uw omgeving en de betrokken personen (bij de verhuizing) op de hoogte van uw verhuizing. Vergeet niet dat u naast het wijzigen van uw adres ook uw bank, verzekeringsmaatschappij, gemeente en andere instanties op de hoogte moet brengen. 

4) Vraag uw parkeerverbod aan 

Twee weken voor uw verhuizing dient u bij de gemeente een parkeerverbod aan te vragen. Op die manier houdt u de parkeerplaatsen voor uw woning vrij zodat de verhuizers uw woonst zonder probleem kunnen leegmaken. 

5) De laatste voorbereidingen 

Een week voor de verhuisdag begint u uw inboedel in verhuisdozen in te pakken. Dit kan u zelf doen of met behulp van professionele verhuizers van een verhuisfirma in uw regio. Zij helpen u gegarandeerd met plezier verder. Maak eventueel een aparte koffer klaar met uw persoonlijke spullen die u op de dag van de verhuizing kan gebruiken.  

Informatie geplaatst op 5 februari 2024 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Leuven. 

Extra info over deze verhuisfirma's

Extra info over deze verhuisfirma's

Welke diensten mag u verwachten van onze verhuizers? 

Wij weten dat een verhuizing voor stress kan zorgen: planning, organisatie, geen details vergeten,... Gelukkig vindt u op ons webportaal een overzicht van professionele verhuisfirma's die u graag ontzorgen.

U kan bij de volgende firma's terecht voor de volgende diensten:

 • demonteren en inpakken van uw meubels
 • stevige verhuisdozen voor transport
 • veilig transport
 • verhuur verhuiswagen en/of ladderlift
 • en veel meer

Bekijk vanuit het comfort van uw huis de websites van deze firma's om de juiste keuze te maken. U kan ook steeds een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen via het contactformulier van deze websites.

Wat is de verhuisprocedure?

U bent waarschijnlijk al op de hoogte dat er veel komt kijken bij een verhuizing. Niet alleen moet de planning en organisatie in orde zijn, maar ook moet er rekening gehouden worden met de verhuisprocedure

Deze procedure gaat als volgt: 

1) Binnen de 8 dagen (vanaf de start van uw verhuizing) bent u verplicht uw nieuwe adres bij de dienst Burgerzaken van uw nieuwe stad of gemeente aan te geven.

2) Een wijkagent van uw nieuwe stad of gemeente zal binnen de week langskomen voor een controle.

3) Indien u de procedure correct hebt gevolgd, zal u officieel ingeschreven worden op het adres van uw nieuwe woonst. 

Nog vragen over deze procedure? Dan mag u altijd contact opnemen met een van de verhuisfirma's op ons webportaal dat u graag verder informeert.