De professionele verhuizers in regio Leuven

UYTENDAELE - Verhuisfirma in Aarschot

Logo UYTENDAELE Verhuizers

Op zoek naar een verhuisfirma in Aarschot of elders in regio Leuven? Bel Uyttendaele Verhuizing en geniet van een complete service. Hun motto: geen bestemming is te ver.

Het enige wat u zult moeten doen is genieten van uw nieuwe woning. Gemakkelijk!

Ze nemen de verantwoordelijkheid van uw meest kostbare eigendommen en respecteren alle veiligheidseisen tijdens het transport.

Tel: 016 / 62 04 71

ROMULUS - Leuven

ROMULUS - Leuven
Deze firma in Kortenberg biedt wereldwijde verhuizingen aan, van Europa naar Amerika, Azië, Afrika, enz. Voor een veilige meubelopslag bent u ook welkom bij Romulus.

Met hun totaalservice is er geen sprake mogelijk van onaangename verassingen. Ook kantoorverhuizen zijn een van hun specialiteiten die ze met de grootste zorg doen.

Demonteren, verpakken transporteren en plaatsen doen ze allemaal met veel professionaliteit en vakkennis.

Tel: 02 / 752 59 49

VERHEYE VERHUIZINGEN - Leuven

Verheye Verhuizingen

Bij Verheye kunt U terecht voor zowel nationale als internationale verhuizingen, opslag, montage en demontage meubelen, inpak van meubelen, kantoorverhuizen, sneltransport, liftservice en nog veel meer.

Een offerte krijgen? Maak een afspraak zodat de zaakvoerder een correctere inschatting kan maken van volume van de verhuis.

Bekijk ook hun website om nuttige tips voor uw verhuis te krijgen.

Tel: 0476 / 74 85 55

ONE2MOVE - Verhuisfirma

Logo One2Move

Deze behulpzame experten zijn actief in Leuven maar ook in Antwerpen en Gent. Zeer professionel, vriendelijk en minutieus, garanderen ze u een vlotte verhuizing aan een zeer competitieve prijs.

De verhuisfirma biedt u verschillende diensten zoals een verhuislift, extra verhuizers, een vrachtwagen...

Goed om te weten: in hun tarief zijn 30 km van de volledige reisafstand gratis inbegrepen.

Tel: 0474 / 06 06 16

VERHUIZINGEN COPPENS

VERHUIZINGEN COPPENS

Deze firma is gespecialiseerd in verhuizen maar ook meubelopslag, self storage, verhuur van verhuiswagens, verhuislift service en verhuismateriaal. Ze pakken uw verhuizing professioneel aan in regio Leuven.

Tel: 016/46 31 22

Verhuis zonder stress!

Wees vooruitziend, voorkom onnodige stress op de dag van uw verhuizing en bespaar op die manier zowel tijd als energie. Ga methodisch te werk en volg deze checklist om een zorgeloze verhuis:

Drie maanden vooraf: u moet in eerste plaats uw huurcontrat opzeggen. De huisbaas zal dan op de hoogte zijn van uw verhuis en hij kan onmiddelijk een nieuwe huurder proberen te vinden. Als u kinderen hebt regel dan hun overstap naar een nieuwe school.

De datum van uw verhuizing legt u best twee maanden op voorhand vast in functie van uw agenda en verplichtingen. Boek daarna een verhuisbedrijf. Vraag een paar offertes en vergelijk deze om de goedkoopste firma te kunnen kiezen.

Eén maand op voorhand dient u alle betrokken personen op de hoogte te brengen van uw adresverandering. Wijzig het adres van uw abonnementen (telefonie, gas, water, internet, enz.) en verwittig instanties zoals uw bank, verzekeringsmaatschappij, e.d. Wanneer u zich inschrijft in uw nieuwe gemeente zullen de meeste instanties (zoals de belastingdienst, uw ziekenfonds, enz.) hiervan op de hoogte gebracht worden. Het is nog wat vroeg om uw spullen beginnen in te pakken maar u kan wel al uitzoeken wat u al dan niet mee wil verhuizen en u vervolgens ontdoen van wat u niet wil meenemen door het weg te geven, tweedehands of op een rommelmarkt te verkopen, naar het containerpark te brengen, enz.

Twee weken voor uw verhuizing dient u bij de gemeente een parkeerverbod aan te vragen zodat de parkeerplaatsen voor uw woning vrij blijven voor de verhuiswagen en -lift. Eet de bederfelijke voedingswaren die u niet zal kunnen meenemen op en doe geen grote boodschappen meer.

Één week voor de verhuisdag is het tijd voor de allerlaatste voorbereidingen. Pak uw spullen in en maak een aparte valies klaar voor de dag van uw verhuizing met daarin vervangkledij, verzorgingsproducten, enz. U mag nog eens naar de verhuisfirma bellen voor de zekerheid en de laatste details regelen.

Informatie geplaatst op 5 oktober op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Leuven.

Extra info over deze verhuisfirma's

Standaarddiensten

U bent van plan te verhuizen maar u wilt zich nergens zorgen over maken? Laat de hele organisatie over aan een van de verhuisbedrijven die op deze pagina vermeld staan. Professionals zorgen voor het inpakken van uw spullen, het demonteren van uw meubels (dressing, bed, sofa, kast...), het beveiligd transport van uw persoonlijke bezittingen, het uitpakken van uw dozen en het weer in elkaar zetten van uw meubels.

Sommige bedrijven verzorgen ook internationale verhuizingen. Dus als u van plan bent om naar een zonnig, ver land te verhuizen, maak dan gebruik van hun diensten!

U mag ook kiezen uw verhuizing zelf te doen, maar u zal zeker een vrachtwagen nodig hebben. Raadpleeg de verhuisbedrijven op deze pagina et boek snel online een vrachtwagen, bestelwagen, personenauto, minibus of aanhangwagen.

Nog één advies: verhuis op een werkdag! U zal grote besparingen realiseren want voor feestdagen en zondagen is de prijs vaak hoger; heel wat professionele verhuizers vragen tot 50% extra.

Wat is de procedure als u verhuist?

U beschikt over 8 werkdagen om bij de dienst Burgerzaken van uw nieuwe stad of gemeente uw nieuwe adres aan te geven. Na deze aangifte zal een wijkagent bij u komen om te controleren of u werkelijk op het aangegeven adres woont. Als alles in orde is wordt u ingeschreven op dit nieuwe adres en wordt uw identiteitskaart automatisch aangepast met deze nieuwe gegevens.