Professionele verhuizers in Leuven

BUDGET MOVERS - Leuven

budget movers truck

Budget Movers heeft al meer dan 20 jaar ervaring met verhuizingen in regio Leuven. Bij hen kan u terecht met al uw verhuisplannen aan de voordeligste tarieven. Dankzij het vakbekwaam personeel zal uw verhuizing op een vlotte en efficiënte manier verlopen. 

Contacteer Budget Movers voor de volgende diensten: 

 • verhuur lift en verhuiswagen
 • verkeersborden laten plaatsen 
 • kiezen hoeveel verhuismedewerkers u wilt 

Tel: 0484 / 90 07 40

UYTTENDAELE VERHUIZINGEN - Verhuisfirma in Aarschot (Leuven)

logo uyttendaele verhuizingen

Bent u op zoek naar een verhuisfirma in Aarschot (Leuven)? Contacteer Uyttendaele Verhuizingen, dé specialist in uw verhuizing. Het bedrijf zorgt voor uw verhuisplan op maat en een persoonlijke en discrete aanpak voor het transport van al uw goederen. 

Voor Uyttendaele Verhuizingen is geen bestemming te ver en komen ze met plezier bij u langs. Verder mag u een uitstekende dienstverlening verwachten: het bedrijf voorziet luchtgeveerde vrachtwagens, een professionele meubellift en aangepaste inpakmaterialen.

Tel: 016 / 62 04 71

DOCKX MOVERS - Verhuisfirma

dockx movers truck

Verhuizen in Leuven was nog nooit zo eenvoudig met Dockx Movers! Met al 40 jaar ervaring in het vak helpt Dockx Movers u op weg met uw verhuizing

Welke diensten kan u van het bedrijf verwachten? 

 • privé- en bedrijfsverhuizingen 
 • meubelbewaringen 
 • verhuisdozen en verhuisliften 

Neem snel contact op via de website voor gratis advies.

Tel: 016 / 29 59 59

ROMULUS - Verhuisfirma

romulus verhuisfirma truck

Bij Romulus geniet u van een kwalitatieve verhuizing in Leuven en Vlaams-Brabant. Het bedrijf heeft sinds 1930 de "knowhow" in het bieden van een uitstekende dienstverlening van uw verhuisproject. 

Het bedrijf verzorgt zowel nationale als internationale verhuizingen, meubelopslag en kantoorverhuis. Aarzel niet langer en contacteer Romulus voor uw verhuizing in Leuven.

Tel: 016 / 22 14 79

VERHUIZINGEN COPPENS

VERHUIZINGEN COPPENS

Verhuizingen Coppens is niet enkel gespecialiseerd in verhuizen, maar ook meubelopslag, self storage, verhuur van verhuiswagens en een verhuisliftservice. Ze pakken uw verhuizing professioneel aan in de regio Leuven.

Tel: 016/46 31 22

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Leuven?

Bent u een verhuisprofessional met ervaring en actief in de regio Leuven? Dan kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u een plaats op onze webportalen aan om zo uw naamsbekendheid te vergroten en uw klantenbestand uit te breiden. 

Onze tips voor een soepele verhuisdag

Als u van plan bent om te verhuizen zal dit artikel zeer nuttig. We geven u een paar tips zodat uw verhuizing zonder stress verloopt. Kiest u ervoor om alles uit te besteden of om alles zelf te organiseren, blijft het sleutelwoord organisatie. Begint er liever tijdig aan en neem alles stap per stap. Door razend snel te willen gaan zou u bepaalde dingen kunnen overzien. Maak een checklist van alles wat er moet gebeuren, dan kunt u op beide oren slapen.

Indien nodig, overweeg het reserveren van een verhuisbedrijf met of zonder liftservice. Om de meest kostenefficiënte onderneming te vinden die het beste aan uw behoeften voldoet, raden we aan om verschillende offertes te vergelijken. Deze offerteaanvragen zijn meestal gratis. Daarnaast dient u een vergunning voor parkeerborden aan te vragen bij uw gemeente. Zo kunt u tijdens de verhuizing een parkeerplaats vrijhouden. Het is raadzaam om de aanvraag niet later dan twee weken van tevoren in te dienen.

Denk eraan om de verschillende instanties op de hoogte te brengen van uw adreswijziging. Overheidsdiensten worden automatisch op de hoogte gebracht van uw verhuis, maar heel wat instanties en personen moet u zelf verwittigen: bank, ziekenfonds, werkgever... Laat ook uw water- en gaslevering opzeggen, en vraag die op uw nieuwe adres aan. Vraag er bij de postkantoor naar, dat uw post automatisch naar uw nieuw adres gestuurd wordt. Denk ook aan uw verzekeringen; vergeet niet uw woningverzekering of brandverzekering tijdig te wijzigen

Voor de verhuisdag zelf raden wij u aan om een tas voor te bereiden, waarin u alle noodzakelijke elementen (medicijnen, eten, kleren, vuilniszakken…) in stopt, om er tijdens dag snel aan te kunnen.

Na de grote dag ga zo snel mogelijk naar uw nieuwe gemeente om de gegevens van uw identiteitskaart aan te passen. U mag ook een apotheek in uw nieuwe buurt zoeken, alsook een huisarts, een tandarts en eventueel een dierenarts. Vind een winkelcentrum, een bioscoop en een fitnessruimte in de nabijheid om soms een leuke activiteit te doen.

Informatie geplaatst op 2 mei 2024 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Leuven.

Extra info over deze verhuisfirma's

Extra info over deze verhuisfirma's

Welke diensten mag u verwachten van onze verhuizers? 

Wij weten dat een verhuizing voor stress kan zorgen: planning, organisatie, geen details vergeten,... Gelukkig vindt u op ons webportaal een overzicht van professionele verhuisfirma's die u graag ontzorgen.

U kan bij de volgende firma's terecht voor de volgende diensten:

 • demonteren en inpakken van uw meubels
 • stevige verhuisdozen voor transport
 • veilig transport
 • verhuur verhuiswagen en/of ladderlift
 • en veel meer

Bekijk vanuit het comfort van uw huis de websites van deze firma's om de juiste keuze te maken. U kan ook steeds een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen via het contactformulier van deze websites.

Wat is de verhuisprocedure?

U bent waarschijnlijk al op de hoogte dat er veel komt kijken bij een verhuizing. Niet alleen moet de planning en organisatie in orde zijn, maar ook moet er rekening gehouden worden met de verhuisprocedure

Deze procedure gaat als volgt: 

1) Binnen de 8 dagen (vanaf de start van uw verhuizing) bent u verplicht uw nieuwe adres bij de dienst Burgerzaken van uw nieuwe stad of gemeente aan te geven.

2) Een wijkagent van uw nieuwe stad of gemeente zal binnen de week langskomen voor een controle.

3) Indien u de procedure correct hebt gevolgd, zal u officieel ingeschreven worden op het adres van uw nieuwe woonst. 

Nog vragen over deze procedure? Dan mag u altijd contact opnemen met een van de verhuisfirma's op ons webportaal dat u graag verder informeert.