Vind een verhuisfirma in regio Limburg

VERHUIZINGEN DAC - Hasselt

VERHUIZINGEN DAC - Hasselt
Zowel voor particulieren als bedrijven levert deze erkende verhuizer een kwaliteitsvolle, efficiënte en klantvriendelijke ervaring.

DAC zorgt voor nationale en internationale verhuizingen, en dat 7d/7d. Hun totaalservice omvat onder anderen :

- meubelbewaring
- liftservice
- verhuur van bestel- en aanhangwagens

Tel: 011 / 606 343

 

HOEKS VERHUIZINGEN - Lommel (Limburg)

Logo Hoeks Verhuizingen

Voor particulieren en bedrijven heeft deze erkende verhuizer efficiënte en professionele oplossingen. Actief door héél Vlaanderen, Hoeks is synoniem van flexibiliteit, veiligheid en moderne technieken. Naast hun ruime verhuisdiensten bieden zij ook verschillende opslag- en huurmogelijkheden aan.

Dit familiebedrijf heeft meer dan 2000 successvolle verhuizingen op de teller. Ze pakken alles veilig in en werken netjes. Neem contact met hen om verhuizen in en rond Limburg zonder stress.

Tel: 011 / 66 00 50

VERHUIZINGEN SCHREURS - Limburg

Verhuizingen Schreurs

U verhuist binnen of buiten Hasselt, Genk of Lommel en wilt zorgen en stress vermijden?

Deze profesionnele verhuizers staan garant voor een snelle en veilige verhuis. Ze beschikken over een meubelbak (20m³), en de inhoud van de camion is 2x de inhoud van de meubelbak.

De eerste 50km zijn gratis. Voor verhuizingen binnen Limburg tellen ze geen extra vervoerskosten.

Bereken hier uw verhuis (alle prijzen zijn inclusief BTW)

Tel: 0479 / 27 50 85

VERHUIZINGEN VANDENREYT - Verhuisfirma

Photo Verhuizingen Vandenreyt

De ervaren verhuizers van Verhuizingen Vandenreyt leiden uw verhuizing in goede banen:

  • voor zowel particulieren als bedrijven
  • huren van een verhuiswagen, verhuislift en/of verhuisdozen
  • gratis offerte
  • in regio Limburg

Info op info@verhuizingen-vandenreyt.be

LIFTEXPRESS - Uw verhuizers in Limburg

LIFTEXPRESS - Uw verhuizers in Limburg
Deze onderneming biedt een à-la-carte service voor particulieren en bedrijven en voor elk budget. Deze ervaren vakmensen verhuizen over heel België. Mogelijkheden tot stockering en opslagruimtes.

VERHUIZINGEN BIJENS - Zolder

Bijens Valentin - vervoer - verhuizingen
Op Bijens kunt u rekenen voor alle verhuizingen, binnen of buiten het land. Hun full service op maat omvat een heel wagenpark verschillende voertuigen (allemaal met laadbrug). Gratis offerte.

VERVOER VRANCKEN – Hasselt (Limburg)

VERVOER VRANCKEN – Hasselt (Limburg)
Vrancken biedt u een service op maat aan. Dit familiebedrijf zorgt voor uw vlekkeloze verhuizing en vergewist zich ook over vervoer, inpakmateriaal en meubelopslag. Gratis offerte.

LOUIS - Zonhoven

LOUIS - Zonhoven
Met al vier generaties ervaring staat Louis als synoniem voor betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Onder andere diensten: verhuizingen, meubelbewaring en verhuisliften. Ze geven persoonlijke adviezen.

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Limburg?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in Limburg, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Praktische tips bij het verhuizen

Begin niet te laat!

Vóór de verhuisdag hebt u weken of maanden om u goed voorbereiden. Gebruik deze tijd erg goed om alles klaar te zetten en in te pakken. Er is geen ruimte voor improvisatie; u moet alles plannen (vrachtwagen, verhuizers, lift service...) zodat de verhuisdag zonder stress verloopt. Door op tijd aan de voorbereidingen te beginnen, zal u ook meer tijd hebben om firma’s en prijzen te vergelijken.

Kies de juiste verhuisfirma voor uw verhuizing

Informeer over de verschillende diensten die worden aangeboden door de verhuisfirma’s:
- een dienst voor meubelbewaring voor het bewaren van uw eigendommen tijdens de verhuizing
- een verhuislift waarmee al uw meubels (zelfs de meest grote) veilig en snel naar boven kunnen gebracht worden
- inpakmateriaal: dozen, noppenfolie, kledingdozen, enz.

Informeer of de verhuisfirma wel degelijk over al het nodige materiaal voor uw verhuizing beschikt. Het aantal jaren ervaring en de referenties zijn eveneens belangrijke criteria waar u rekening mee moet houden. Beslis niet enkel op basis van de prijs!

De lente is de beste tijd om te verhuizen

De meesten vinden dat de lente het beste moment is om te verhuizen. De eerste reden is dat de dagen langer zijn dan tijdens de donkere winterdagen. Mensen hebben dus meer tijd om hun dozen in te vullen. Ze hebben blijkbaar ook meer energie tijdens deze periode. Als u lagere tarieven zoekt, bestaan er dus dalperiodes waarin de diensten van de verhuisfirma’s goedkoper zullen zijn.

De instanties die u moet contacteren

U moet zeker verwittigen de leveranciers waarbij u een klant bent (gas-, elektriciteits- en waterleverancier). Vergeet niet de volgende instanties op de hoogte te brengen van uw adreswijziging: uw werkgever, ziekenfonds, verzekeringsmaatschappij, bank, enz. U moet uiteraard ook bij uw nieuwe gemeente langsgaan om de gegevens van uw identiteiskaart aan te passen.

Informatie geplaatst op 21 juni 2022 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Limburg.

Meer info over de professionele verhuizers in regio Limburg

Verhuis dooosje met boeken

Een verhuis regelen hoeft niet altijd stress te betekenen. Hierboven vindt u een selectie ervaren verhuisfirma’s in Limburg. Bij hun kunt u in volle vertrouwen terecht, omdat u daarvan zeker bent, dat uw goederen snel en onbeschadigd bij u toekomen. Deze firma’s zorgen voor nationale en internationale verhuizen voor particulieren, maar ook voor kantoorverhuizingen. Zij bieden u bovendien verhuisliften en verpakkingsmateriaal aan, en kunnen ook uw meubels demonteren en monteren.

Praktische tips voor een internationale verhuizing

Indien u binnenkort van plan bent om naar het buitenland te verhuizen (Spanje, Duitsland, Nederland...), kunnen er wellicht enige onzekerheden ontstaan met betrekking tot de benodigde verblijfsdocumenten, lokale belastingen, sociale zekerheid en meer. Maakt u zich geen zorgen! Er zijn vertegenwoordigingen in België voor bijna alle landen waar u terecht kunt voor antwoorden op al uw vragen. Vind hier het adres van de Belgische ambassade of consulaat in uw nieuwe verblijfplaats.

Andere verhuisfirma's in regio Limburg

Bent u op zoek naar een erkende verhuizer? Ontdek onze selectie betrouwbare en ervaren verhuisfirma’s in uw regio:

Dayteno: Zowel voor bedrijven als particulieren zorgt deze onderneming voor veilig en betaalbaar transport door België en het buitenland. Wenst u professionele hulp bij een verhuis, wilt u een express levering aan een expert toevertrouwen, of heeft uw bedrijf nood aan een vaste transportfirma ? Dayteno stelt een aantal flexibele mogelijkheden aan. Tel: 03/500 03 20.

Hieronder vindt u de contactgegevens van enkele extra dienstverleners voor uw verhuis in Hasselt, Sint-Truiden, Tongeren, enz. Aarzel niet om een offerte te vragen aan een paar bedrijven en deze te vergelijken om van het laagste tarief te profiteren.

- De Beste Verhuizer – Beringen – Tel: 013/48 08 78
- Baeken – Sint-Truiden – Tel: 03/383 05 00
- Soons – Geleen – Tel: 046/474 34 52
- Dams – Turnhout - Tel: 0478/78 62 71