Vind een verhuisfirma in regio Limburg

DAC NV - Hasselt

dac nv truck

Bij DAC NV bent u aan het juiste adres voor uw verhuizing in Limburg. Het bedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in algemene verhuizingen, meubelbewaring en het verhuur van verhuisliften.

DAC NV bedient zowel particulieren als B2B-bedrijven. Bovendien is het bedrijf 7/7 beschikbaar voor al uw vragen. Aarzel niet om contact op te nemen via de website. 

Tel: 011 / 606 343

HOEKS VERHUIZINGEN - Lommel (Limburg)

Logo Hoeks Verhuizingen

Een verhuizing in of buiten Limburg op de planning staan? De ervaren verhuizers van Hoeks Verhuizingen staan voor u paraat. Het verhuisbedrijf garandeert 'voor iedereen een verhuisplan op maat'. 

Wat mag u verder verwachten van Hoeks Verhuizingen

  • meer dan 2000 succesvolle verhuizingen op de teller
  • werken altijd proper en netjes 
  • al uw spullen zijn verzekerd

Tel: 011 / 66 00 50

VERHUIZINGEN SCHREURS - Limburg

Verhuizingen Schreurs

Verhuizingen Schreurs is uw verhuisspecialist in Limburg. Ze helpen u graag verder met verhuizingen in binnen- en buitenland. Het bedrijf biedt op maat gemaakte verhuispakketten aan waarbij u kan kiezen tussen verschillende diensten binnen het pakket die aan al uw noden voldoet. 

Na het kiezen van uw pakket vult u eenvoudig uw gegevens in via de website en wordt u binnen de korste tijd gecontacteerd. Een professionele verhuizing inplannen is nog nooit zo gemakkelijk geweest! 

Tel: 0479 / 27 50 85

VERHUIZINGEN VANDENREYT - Verhuisfirma

verhuizingen vandenreyt trucks

Verhuizingen Vandenreyt garandeert uw vlotte en veilige verhuizing in Limburg. De ervaren professionals transporteren al uw spullen op een veilige manier van punt A naar punt B. 

Neem contact op met Verhuizingen Vandenreyt voor het verhuur van een verhuiswagen, verhuisdozen of een verhuislift. Het bedrijf regelt dit in no time voor u. 

Tel: 011 / 72 40 48

LOUIS - Zonhoven

LOUIS - Zonhoven
Met al vier generaties ervaring staat Louis als synoniem voor betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Onder andere diensten: verhuizingen, meubelbewaring en verhuisliften. Ze geven persoonlijke adviezen.

VERHUIZINGEN BIJENS - Zolder

Bijens Valentin - vervoer - verhuizingen
Op Bijens kunt u rekenen voor alle verhuizingen, binnen of buiten het land. Hun full service op maat omvat een heel wagenpark verschillende voertuigen (allemaal met laadbrug). Gratis offerte.

VERVOER VRANCKEN - Hasselt

VERVOER VRANCKEN - Hasselt

Regel uw vehuis rond Limburg met deze onderneming. Ze bieden een service op maat aan en al het nodige professionele verhuismateriaal: dozen, inpakpapier, matrashoezen... Gratis offerte.

Tel: 011/27 34 93

LIFTEXPRESS - Uw verhuizers in Limburg

LIFTEXPRESS - Uw verhuizers in Limburg
Deze onderneming biedt een à-la-carte service voor particulieren en bedrijven en voor elk budget. Deze ervaren vakmensen verhuizen over heel België. Mogelijkheden tot stockering en opslagruimtes.

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Limburg?

Bent u een verhuisprofessional met ervaring en actief in de regio Limburg? Dan kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u een plaats op onze webportalen aan om zo uw naamsbekendheid te vergroten en uw klantenbestand uit te breiden. 

Het aftellen voor een vlotte verhuizing

Een verhuizing vraagt veel voorbereidingswerk, vooral wanneer het om een huis gaat of een groot gezin. Volg de planning hieronder om zeker te zijn dat alles goed verloopt. U mag niets vergeten en u begint best op voorhand aan alle voorbereidingen om tijdig klaar te zijn. Als u goed georganiseerd tewerk gaat, zal uw verhuizing zonder twijfel een goede herinnering zijn.

•    Twee maanden vooraf: informeer naar de voorwaarden van verschillende verhuisbedrijven maak een weloverwogen keuze. Kies voor het verhuisbedrijf dat het best aan uw behoeften voldoet. Denk ook na over de verhuisperiode, want de verhuizers hanteren hogere tarieven in het weekend, op feestdagen en in de zomermaanden (juni-september). Vergeet niet om een parkeerplaats voor de verhuiswagen te reserveren bij de gemeente, zodat de verhuizers zich snel en efficiënt kunnen verplaatsen tussen wagen en woning. Maak ten slotte ook een inventaris op van uw inboedel.

•    30 dagen vooraf: geef de datum van uw adreswijziging door aan uw woonverzekering.

•    15 dagen vooraf: begin de verhuisdozen op te vullen en voorzie ze van een label. U kunt hiervoor cijfers of kleuren gebruiken die u koppelt aan een woonruimte. Op die manier weet uw welke verhuisdozen bij welke kamer horen op het moment dat u begint uit te pakken. Neem foto's van alle aansluitingen (TV, dvd-speler, computer- en printer...). Verzamel al uw belangrijke documenten en bewaar deze op een veilige plaats (bij een familielid bijvoorbeeld).

•    10 dagen vooraf: beëindig of wijzig het adres van uw contracten voor water, elektriciteit, gas, telefonie en internet. Doe een aanvraag bij de post voor het doorsturen van uw briefwisseling en verwittig ook reeds enkele instanties van uw adreswijziging: bank, ziekenfonds, enz.

•    Na de grote dag: controleer de staat van uw meubels en controleer of al uw spullen aanwezig zijn. Ga langs bij uw nieuwe gemeente om uw identiteiskaart te laten aanpassen met uw nieuwe adres. U mag al naar een nieuwe huisarts zoeken en, als u een kat of een hond hebt, naar een dierenarts. In noodgevallen zult u dan veel tijd kunnen besparen.

Een paar extra handen nodig? Contacteer een firma gespecialiseerd in huis- en appartementsverhuizingen. Deze vakmensen zijn uitgerust met professionele machines en beschikken vaak over een grote ervaring in verhuisopdrachten. Soms bieden ook een meubelopslagdienst aan, erg handig als u naar een kleiner woning verhuist.

Informatie geplaatst op 7 juni 2024 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Limburg.

Meer info over de professionele verhuizers in regio Limburg

Verhuis dooosje met boeken

Een verhuis regelen hoeft niet altijd stress te betekenen. Hierboven vindt u een selectie ervaren verhuisfirma’s in Limburg. Bij hun kunt u in volle vertrouwen terecht, omdat u daarvan zeker bent, dat uw goederen snel en onbeschadigd bij u toekomen. Deze firma’s zorgen voor nationale en internationale verhuizen voor particulieren, maar ook voor kantoorverhuizingen. Zij bieden u bovendien verhuisliften en verpakkingsmateriaal aan, en kunnen ook uw meubels demonteren en monteren.

Praktische tips voor een internationale verhuizing

Indien u binnenkort van plan bent om naar het buitenland te verhuizen (Spanje, Duitsland, Nederland...), kunnen er wellicht enige onzekerheden ontstaan met betrekking tot de benodigde verblijfsdocumenten, lokale belastingen, sociale zekerheid en meer. Maakt u zich geen zorgen! Er zijn vertegenwoordigingen in België voor bijna alle landen waar u terecht kunt voor antwoorden op al uw vragen. Vind hier het adres van de Belgische ambassade of consulaat in uw nieuwe verblijfplaats.

Andere verhuisfirma's in regio Limburg

Bent u op zoek naar een erkende verhuizer? Ontdek onze selectie betrouwbare en ervaren verhuisfirma’s in uw regio:

Dayteno: Zowel voor bedrijven als particulieren zorgt deze onderneming voor veilig en betaalbaar transport door België en het buitenland. Wenst u professionele hulp bij een verhuis, wilt u een express levering aan een expert toevertrouwen, of heeft uw bedrijf nood aan een vaste transportfirma ? Dayteno stelt een aantal flexibele mogelijkheden aan. Tel: 03/500 03 20.

Hieronder vindt u de contactgegevens van enkele extra dienstverleners voor uw verhuis in Hasselt, Sint-Truiden, Tongeren, enz. Aarzel niet om een offerte te vragen aan een paar bedrijven en deze te vergelijken om van het laagste tarief te profiteren.

- De Beste Verhuizer – Beringen – Tel: 013/48 08 78
- Baeken – Sint-Truiden – Tel: 03/383 05 00
- Soons – Geleen – Tel: 046/474 34 52
- Dams – Turnhout - Tel: 0478/78 62 71