Erkende verhuizers in Limburg

VERHUIZINGEN DAC - Hasselt

VERHUIZINGEN DAC - Hasselt
Zowel voor particulieren als bedrijven levert deze erkende verhuizer een kwaliteitsvolle, efficiënte en klantvriendelijke ervaring.

DAC zorgt voor nationale en internationale verhuizingen, en dat 7d/7d. Hun totaalservice omvat onder anderen :

- meubelbewaring
- liftservice
- verhuur van bestel- en aanhangwagens

Tel : 011 / 606 343

 

LIFTEXPRESS - Limburg

LIFTEXPRESS - Limburg
Heeft u een ladderlift nodig ? Door heel België biedt LiftExpress een aantal huurmogelijkheden aan. Deze liften raken van de 1ste tot de 17de verdieping en kunnen een gewicht van 300 kg dragen.

LOUIS - Zonhoven

LOUIS - Zonhoven
Met al vier generaties ervaring staat Louis als synoniem voor betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Hun diensten omvatten verhuizingen, verhuisliften en meubelbewaring (met videobewaking, vochtcontrole…).

VERHUIZINGEN BIJENS - Zolder

Bijens Valentin - vervoer - verhuizingen
Op Bijens kunt u rekenen voor alle verhuizingen, binnen of buiten het land. Hun full service op maat omvat een heel wagenpark verschillende voertuigen (allemaal met laadbrug). Gratis offerte.

VERVOER VRANCKEN – Hasselt (Limburg)

VERVOER VRANCKEN – Hasselt (Limburg)
Vrancken biedt u een service op maat aan. Dit familiebedrijf zorgt voor uw vlekkeloze verhuizing en vergewist zich ook over vervoer, inpakmateriaal en meubelopslag. Gratis offerte.

HOEKS VERHUIZINGEN – Lommel (Limburg)

Voor particulieren en bedrijven heeft deze erkende verhuizer efficiënte en professionele oplossingen. Actief door héél Vlaanderen, Hoeks is synoniem van flexibiliteit, veiligheid en moderne technieken. Naast hun ruime verhuisdiensten bieden zij ook verschillende opslag- en huurmogelijkheden aan. Gratis online offerte.
Tel : 011 / 66 00 50

DAYTENO

Zowel voor bedrijven als particulieren zorgt deze onderneming voor veilig en betaalbaar transport door België en het buitenland. Wenst u professionele hulp bij een verhuis, wilt u een express levering aan een expert toevertrouwen, of heeft uw bedrijf nood aan een vaste transportfirma ? Dayteno stelt een aantal flexibele mogelijkheden aan.
Tel : 03 / 500 03 20

6 fouten om niet te doen

1. Slechte timing: het is natuurlijk gemakkelijker om te verhuizen tijdens de zomer wanneer u uw jaarlijkse vakantie neemt, maar u hebt hulp nodig, het is mogelijk dat uw vrienden minder beschikbaar zullen zijn. Bovendien is het tijdens deze periode dat de kalenders van de verhuizers het meest geladen zijn.

2. De dozen te veel vullen : wilt u de dozen tot de rand vullen om het aantal te verminderen? Grote fout en U zult het snel merken wanneer U ze probeert op te tillen, vooral dozen met boeken. Zorg dat u niet verder gaat dan 20 kg per doos.

3. Uw meubels demonteren zonder instructies: als u de montage-instructies kwijt bent, maakt dan notities en zelfs foto's om geen moeite te hebben tijdens het opnieuw monteren. Wees voorzichtig met kleine onderdelen.

4. Als u uw dozen niet markeert, zult u ze allemaal moeten openen en kostbare tijd verspillen. Geef op elke doos de inhoud en ruimte van bestemming aan.

5. Het verwaarlozen van de verpakking van fragiele voorwerpen: het servies inpakken met tissuepapier, kranten en kleding neemt inderdaad veel tijd, maar een verhuizing zal fatale gevolgen hebben voor uw kwetsbare voorwerpen tijdens het transport, als zij niet goed beschermd zijn.

6. Geen overlevingsdoos voorbereiden: leg alles wat u snel nodig zult hebben opzij, zoals toiletartikelen, kledingwissel, lunch en avondeten, enz. Steek alles wat je nodig hebt binnen 24 uur in een aparte zak of doos als je niet al je dozen wilt openen.

Meer info

Een verhuis regelen hoeft niet altijd stress te betekenen. Hierboven vindt u een selectie ervaren verhuisfirma’s in Limburg. Bij hun kunt u in volle vertrouwen terecht, omdat u daarvan zeker bent, dat uw goederen snel en onbeschadigd bij u toekomen. Deze firma’s zorgen voor nationale en internationale verhuizen voor particulieren, maar ook voor kantoorverhuizingen. Zij bieden u bovendien verhuisliften en verpakkingsmateriaal aan, en kunnen ook uw meubels demonteren en monteren.

Andere betrouwbare en ervaren verhuisfirma’s:
- VERHUIZINGEN SCHREURS – Hasselt – Tel. : 0479 / 27 50 85
- DE BESTE VERHUIZER – Beringen – Tel. : 013 / 48 08 78
- BAEKEN – Sint-Truiden – Tel. : 03 / 383 05 00
- VERHUIZINGEN VANDENREYT – Tongeren – Mail : info@verhuizingen-vandenreyt.be
- SOONS – Geleen – Tel : 046 / 474 34 52
- DAMS - Turnhout - Tel : 0478 / 78 62 71