Erkende verhuizers in Limburg

VERHUIZINGEN DAC - Hasselt

VERHUIZINGEN DAC - Hasselt
Zowel voor particulieren als bedrijven levert deze erkende verhuizer een kwaliteitsvolle, efficiënte en klantvriendelijke ervaring.

DAC zorgt voor nationale en internationale verhuizingen, en dat 7d/7d. Hun totaalservice omvat onder anderen :

- meubelbewaring
- liftservice
- verhuur van bestel- en aanhangwagens

Tel : 011 / 606 343

 

VERVOER VRANCKEN – Hasselt (Limburg)

VERVOER VRANCKEN – Hasselt (Limburg)
Vrancken biedt u een service op maat aan. Dit familiebedrijf zorgt voor uw vlekkeloze verhuizing en vergewist zich ook over vervoer, inpakmateriaal en meubelopslag. Gratis offerte.

VERHUIZINGEN BIJENS - Zolder

Bijens Valentin - vervoer - verhuizingen
Op Bijens kunt u rekenen voor alle verhuizingen, binnen of buiten het land. Hun full service op maat omvat een heel wagenpark verschillende voertuigen (allemaal met laadbrug). Gratis offerte.

LIFTEXPRESS - Limburg

LIFTEXPRESS - Limburg
Heeft u een ladderlift nodig ? Door heel België biedt LiftExpress een aantal huurmogelijkheden aan. Deze liften raken van de 1ste tot de 17de verdieping en kunnen een gewicht van 300 kg dragen.

LOUIS - Zonhoven

LOUIS - Zonhoven
Met al vier generaties ervaring staat Louis als synoniem voor betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Hun diensten omvatten verhuizingen, verhuisliften en meubelbewaring (met videobewaking, vochtcontrole…).

HOEKS VERHUIZINGEN – Lommel (Limburg)

Contacteer de specialisten van deze verhuisfirma voor een verhuizing zonder stress, met een all-in inpakservice zonder verrassingen en een meubelbewaringdienst. Actief in Limburg en in héél Vlaanderen.

Tel : 011 / 66 00 50

DAYTENO

Zowel voor bedrijven als particulieren zorgt deze onderneming voor veilig en betaalbaar transport door België en het buitenland. Wenst u professionele hulp bij een verhuis, wilt u een express levering aan een expert toevertrouwen, of heeft uw bedrijf nood aan een vaste transportfirma ? Dayteno stelt een aantal flexibele mogelijkheden aan.
Tel : 03 / 500 03 20

Meer info

Een verhuis regelen hoeft niet altijd stress te betekenen. Hierboven vindt u een selectie ervaren verhuisfirma’s in Limburg. Bij hun kunt u in volle vertrouwen terecht, omdat u daarvan zeker bent, dat uw goederen snel en onbeschadigd bij u toekomen. Deze firma’s zorgen voor nationale en internationale verhuizen voor particulieren, maar ook voor kantoorverhuizingen. Zij bieden u bovendien verhuisliften en verpakkingsmateriaal aan, en kunnen ook uw meubels demonteren en monteren.

Andere betrouwbare en ervaren verhuisfirma’s:
- VERHUIZINGEN SCHREURS – Hasselt – Tel. : 0479 / 27 50 85
- DE BESTE VERHUIZER – Beringen – Tel. : 013 / 48 08 78
- BAEKEN – Sint-Truiden – Tel. : 03 / 383 05 00
- VERHUIZINGEN VANDENREYT – Tongeren – Mail : info@verhuizingen-vandenreyt.be
- SOONS – Geleen – Tel : 046 / 474 34 52
- DAMS - Turnhout - Tel : 0478 / 78 62 71