Vind een verhuisfirma in regio Limburg

HOEKS VERHUIZINGEN - Lommel (Limburg)

Logo Hoeks Verhuizingen

Een verhuizing in of buiten Limburg op de planning staan? De ervaren verhuizers van Hoeks Verhuizingen staan voor u paraat. Het verhuisbedrijf garandeert 'voor iedereen een verhuisplan op maat'. 

Wat mag u verder verwachten van Hoeks Verhuizingen

  • meer dan 2000 succesvolle verhuizingen op de teller
  • werken altijd proper en netjes 
  • al uw spullen zijn verzekerd

Tel: 011 / 66 00 50

DAC NV - Hasselt

dac nv truck

Bij DAC NV bent u aan het juiste adres voor uw verhuizing in Limburg. Het bedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in algemene verhuizingen, meubelbewaring en het verhuur van verhuisliften.

DAC NV bedient zowel particulieren als B2B-bedrijven. Bovendien is het bedrijf 7/7 beschikbaar voor al uw vragen. Aarzel niet om contact op te nemen via de website. 

Tel: 011 / 606 343

VERHUIZINGEN SCHREURS - Limburg

Verhuizingen Schreurs

Verhuizingen Schreurs is uw verhuisspecialist in Limburg. Ze helpen u graag verder met verhuizingen in binnen- en buitenland. Het bedrijf biedt op maat gemaakte verhuispakketten aan waarbij u kan kiezen tussen verschillende diensten binnen het pakket die aan al uw noden voldoet. 

Na het kiezen van uw pakket vult u eenvoudig uw gegevens in via de website en wordt u binnen de korste tijd gecontacteerd. Een professionele verhuizing inplannen is nog nooit zo gemakkelijk geweest! 

Tel: 0479 / 27 50 85

VERHUIZINGEN VANDENREYT - Verhuisfirma

verhuizingen vandenreyt trucks

Verhuizingen Vandenreyt garandeert uw vlotte en veilige verhuizing in Limburg. De ervaren professionals transporteren al uw spullen op een veilige manier van punt A naar punt B. 

Neem contact op met Verhuizingen Vandenreyt voor het verhuur van een verhuiswagen, verhuisdozen of een verhuislift. Het bedrijf regelt dit in no time voor u. 

Tel: 011 / 72 40 48

VERHUIZINGEN BIJENS - Zolder

Bijens Valentin - vervoer - verhuizingen
Op Bijens kunt u rekenen voor alle verhuizingen, binnen of buiten het land. Hun full service op maat omvat een heel wagenpark verschillende voertuigen (allemaal met laadbrug). Gratis offerte.

LOUIS - Zonhoven

LOUIS - Zonhoven
Met al vier generaties ervaring staat Louis als synoniem voor betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Onder andere diensten: verhuizingen, meubelbewaring en verhuisliften. Ze geven persoonlijke adviezen.

LIFTEXPRESS - Uw verhuizers in Limburg

LIFTEXPRESS - Uw verhuizers in Limburg
Deze onderneming biedt een à-la-carte service voor particulieren en bedrijven en voor elk budget. Deze ervaren vakmensen verhuizen over heel België. Mogelijkheden tot stockering en opslagruimtes.

VERVOER VRANCKEN - Hasselt

VERVOER VRANCKEN - Hasselt

Regel uw vehuis rond Limburg met deze onderneming. Ze bieden een service op maat aan en al het nodige professionele verhuismateriaal: dozen, inpakpapier, matrashoezen... Gratis offerte.

Tel: 011/27 34 93

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Limburg?

Bent u een verhuisprofessional met ervaring en actief in de regio Limburg? Dan kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u een plaats op onze webportalen aan om zo uw naamsbekendheid te vergroten en uw klantenbestand uit te breiden. 

4 praktische tips bij het verhuizen

1) Begin op tijd

Gebruik de weken en maanden voor uw verhuisdag om u goed voor te bereiden: begin uw spullen zorgvuldig in te pakken en klaar te maken voor het transport. Zoek op tijd naar een verhuisfirma die bij u past en aan al uw verhuisbehoeften voldoet. Op die manier vermijdt u onnodige stress op uw verhuisdag.

2) Kies de juiste verhuisfirma

Bekijk op verschillende websites van verschillende verhuisfirma's welke diensten zij aanbieden. Dit kunnen onder andere zijn:

  • Meubelbewaring
  • Verhuislift 
  • Professioneel inpakmateriaal
  • Veilig transport

Kijk altijd de referenties en het aantal jaren ervaring van het verhuisbedrijf na, dit zijn eveneens belangrijke criteria om rekening mee te houden bij het maken van een keuze. Vraag offertes aan en vergelijk deze met offertes van andere bedrijven.

3) De lente is de ideale periode om te verhuizen 

Voor de meeste mensen is de lente de ideale periode om te verhuizen. De dagen zijn langer en de temperaturen aangenamer dan tijdens de donkere winterdagen. Bovendien zijn de verhuistarieven in de lente over het algemeen lager dan in de andere periodes.

4) Verwittig de juiste instanties van uw adreswijziging

Vergeet zeker niet uw gemeente en uw water-, gas- en elektriciteitsleverancier op de hoogte te brengen van uw adreswijziging. Daarnaast is het belangrijk dat uw werkgever, ziekenfonds, verzekeringsmaatschappij, bank en nieuwe gemeente ook op de hoogte worden gebracht.

Informatie geplaatst op 4 maart 2024 op de pagina Verhuizers-Vlaanderen / Limburg.

Meer info over de professionele verhuizers in regio Limburg

Verhuis dooosje met boeken

Een verhuis regelen hoeft niet altijd stress te betekenen. Hierboven vindt u een selectie ervaren verhuisfirma’s in Limburg. Bij hun kunt u in volle vertrouwen terecht, omdat u daarvan zeker bent, dat uw goederen snel en onbeschadigd bij u toekomen. Deze firma’s zorgen voor nationale en internationale verhuizen voor particulieren, maar ook voor kantoorverhuizingen. Zij bieden u bovendien verhuisliften en verpakkingsmateriaal aan, en kunnen ook uw meubels demonteren en monteren.

Praktische tips voor een internationale verhuizing

Indien u binnenkort van plan bent om naar het buitenland te verhuizen (Spanje, Duitsland, Nederland...), kunnen er wellicht enige onzekerheden ontstaan met betrekking tot de benodigde verblijfsdocumenten, lokale belastingen, sociale zekerheid en meer. Maakt u zich geen zorgen! Er zijn vertegenwoordigingen in België voor bijna alle landen waar u terecht kunt voor antwoorden op al uw vragen. Vind hier het adres van de Belgische ambassade of consulaat in uw nieuwe verblijfplaats.

Andere verhuisfirma's in regio Limburg

Bent u op zoek naar een erkende verhuizer? Ontdek onze selectie betrouwbare en ervaren verhuisfirma’s in uw regio:

Dayteno: Zowel voor bedrijven als particulieren zorgt deze onderneming voor veilig en betaalbaar transport door België en het buitenland. Wenst u professionele hulp bij een verhuis, wilt u een express levering aan een expert toevertrouwen, of heeft uw bedrijf nood aan een vaste transportfirma ? Dayteno stelt een aantal flexibele mogelijkheden aan. Tel: 03/500 03 20.

Hieronder vindt u de contactgegevens van enkele extra dienstverleners voor uw verhuis in Hasselt, Sint-Truiden, Tongeren, enz. Aarzel niet om een offerte te vragen aan een paar bedrijven en deze te vergelijken om van het laagste tarief te profiteren.

- De Beste Verhuizer – Beringen – Tel: 013/48 08 78
- Baeken – Sint-Truiden – Tel: 03/383 05 00
- Soons – Geleen – Tel: 046/474 34 52
- Dams – Turnhout - Tel: 0478/78 62 71