Erkende verhuizers in Limburg

VERHUIZINGEN DAC - Hasselt

VERHUIZINGEN DAC - Hasselt
Zowel voor particulieren als bedrijven levert deze erkende verhuizer een kwaliteitsvolle, efficiënte en klantvriendelijke ervaring.

DAC zorgt voor nationale en internationale verhuizingen, en dat 7d/7d. Hun totaalservice omvat onder anderen :

- meubelbewaring
- liftservice
- verhuur van bestel- en aanhangwagens

Tel : 011 / 606 343

 

VERHUIZINGEN BIJENS - Zolder

Bijens Valentin - vervoer - verhuizingen
Op Bijens kunt u rekenen voor alle verhuizingen, binnen of buiten het land. Hun full service op maat omvat een heel wagenpark verschillende voertuigen (allemaal met laadbrug). Gratis offerte.

LOUIS - Zonhoven

LOUIS - Zonhoven
Met al vier generaties ervaring staat Louis als synoniem voor betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Hun diensten omvatten verhuizingen, verhuisliften en meubelbewaring (met videobewaking, vochtcontrole…).

VERVOER VRANCKEN – Hasselt (Limburg)

VERVOER VRANCKEN – Hasselt (Limburg)
Vrancken biedt u een service op maat aan. Dit familiebedrijf zorgt voor uw vlekkeloze verhuizing en vergewist zich ook over vervoer, inpakmateriaal en meubelopslag. Gratis offerte.

LIFTEXPRESS - Limburg

LIFTEXPRESS - Limburg
Heeft u een ladderlift nodig ? Door heel België biedt LiftExpress een aantal huurmogelijkheden aan. Deze liften raken van de 1ste tot de 17de verdieping en kunnen een gewicht van 300 kg dragen.

DAYTENO

Zowel voor bedrijven als particulieren zorgt deze onderneming voor veilig en betaalbaar transport door België en het buitenland. Wenst u professionele hulp bij een verhuis, wilt u een express levering aan een expert toevertrouwen, of heeft uw bedrijf nood aan een vaste transportfirma ? Dayteno stelt een aantal flexibele mogelijkheden aan.
Tel : 03 / 500 03 20

HOEKS VERHUIZINGEN – Lommel (Limburg)

Voor particulieren en bedrijven heeft deze erkende verhuizer efficiënte en professionele oplossingen. Actief door héél Vlaanderen, Hoeks is synoniem van flexibiliteit, veiligheid en moderne technieken. Naast hun ruime verhuisdiensten bieden zij ook verschillende opslag- en huurmogelijkheden aan. Gratis online offerte.
Tel : 011 / 66 00 50

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Limburg?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in Limburg, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Vind de goedkoopste verhuisfirma

U zal in een paar maanden verhuizen en u hebt beslist om professionele verhuizers te contacteren? Dan is het tijd om een paar offertes te vragen zodat u vindt de goedkoopste onderneming die aan al uw wensen voldoet. Om een nauwkeurige schatting van de totale prijs moet de verhuisfirma zeker een huisbezoek doen om het te verplaatsen volume en de algemene situatie te beoordelen, behoefte aan een meubellift, zware en kwetsbare goederen zoals een piano en kunstwerken, enz. Het is dus niet een week voor de geplande datum dat U met uw onderzoek begint.

De verhuizing is een sector die sterk beïnvloed is door seizoensinvloeden en er zijn hoge seizoenen waarin planningen zwaarder worden belast en waar de aangeboden prijzen kunnen variëren. Afhankelijk van de tijdsperiode om te verhuizen, zult u dus bepaalde vertragingen van verschillende lengtes moeten respecteren.

Als u tussen mei en augustus verhuist, midden in het hoogseizoen, plant u twee maanden voor de datum om offertes te vragen, vooral aan het einde van de maand of in het weekend. Als u aan het begin van de maand en / of tijdens de week verhuist, kan deze periode worden teruggebracht tot 6 weken.

Als u tijdens het laagseizoen verhuist, zou één maand voldoende moeten zijn om de offertes te krijgen. De kans is ook groot dat de gekozen verhuisfirma beschikbaar zal zijn voor uw geplande verhuisdag. Noteer dat het nutteloos is om 6 maanden van tevoren een offerte te vragen want de prijzen zijn meestal geldig gedurend twee maanden.

Informatie geplaatst op 9 maart 2021 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Limburg.

Meer info

Een verhuis regelen hoeft niet altijd stress te betekenen. Hierboven vindt u een selectie ervaren verhuisfirma’s in Limburg. Bij hun kunt u in volle vertrouwen terecht, omdat u daarvan zeker bent, dat uw goederen snel en onbeschadigd bij u toekomen. Deze firma’s zorgen voor nationale en internationale verhuizen voor particulieren, maar ook voor kantoorverhuizingen. Zij bieden u bovendien verhuisliften en verpakkingsmateriaal aan, en kunnen ook uw meubels demonteren en monteren.

Andere verhuisfirma's in regio Limburg

Bent u op zoek naar een erkende verhuizer? Ontdek onze selectie betrouwbare en ervaren verhuisfirma’s in uw regio :

- VERHUIZINGEN SCHREURS – Hasselt – Tel : 0479/27 50 85
- DE BESTE VERHUIZER – Beringen – Tel : 013/48 08 78
- BAEKEN – Sint-Truiden – Tel : 03/383 05 00
- VERHUIZINGEN VANDENREYT – Tongeren – Mail : info@verhuizingen-vandenreyt.be
- SOONS – Geleen – Tel : 046/474 34 52
- DAMS - Turnhout - Tel : 0478/78 62 71