Erkende verhuizers in Limburg

VERHUIZINGEN DAC - Hasselt

VERHUIZINGEN DAC - Hasselt
Zowel voor particulieren als bedrijven levert deze erkende verhuizer een kwaliteitsvolle, efficiënte en klantvriendelijke ervaring.

DAC zorgt voor nationale en internationale verhuizingen, en dat 7d/7d. Hun totaalservice omvat onder anderen :

- meubelbewaring
- liftservice
- verhuur van bestel- en aanhangwagens

Tel : 011 / 606 343

 

LIFTEXPRESS - Uw verhuizers in Limburg

LIFTEXPRESS - Uw verhuizers in Limburg
Deze onderneming biedt een à-la-carte service voor particulieren en bedrijven en voor elk budget. Deze ervaren vakmensen verhuizen over heel België. Mogelijkheden tot stockering en opslagruimtes.

VERVOER VRANCKEN – Hasselt (Limburg)

VERVOER VRANCKEN – Hasselt (Limburg)
Vrancken biedt u een service op maat aan. Dit familiebedrijf zorgt voor uw vlekkeloze verhuizing en vergewist zich ook over vervoer, inpakmateriaal en meubelopslag. Gratis offerte.

LOUIS - Zonhoven

LOUIS - Zonhoven
Met al vier generaties ervaring staat Louis als synoniem voor betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Onder andere diensten: verhuizingen, meubelbewaring en verhuisliften. Ze geven persoonlijke adviezen.

VERHUIZINGEN BIJENS - Zolder

Bijens Valentin - vervoer - verhuizingen
Op Bijens kunt u rekenen voor alle verhuizingen, binnen of buiten het land. Hun full service op maat omvat een heel wagenpark verschillende voertuigen (allemaal met laadbrug). Gratis offerte.

HOEKS VERHUIZINGEN - Lommel (Limburg)

Voor particulieren en bedrijven heeft deze erkende verhuizer efficiënte en professionele oplossingen. Actief door héél Vlaanderen, Hoeks is synoniem van flexibiliteit, veiligheid en moderne technieken. Naast hun ruime verhuisdiensten bieden zij ook verschillende opslag- en huurmogelijkheden aan.

Tel: 011 / 66 00 50

DAYTENO

Zowel voor bedrijven als particulieren zorgt deze onderneming voor veilig en betaalbaar transport door België en het buitenland. Wenst u professionele hulp bij een verhuis, wilt u een express levering aan een expert toevertrouwen, of heeft uw bedrijf nood aan een vaste transportfirma ? Dayteno stelt een aantal flexibele mogelijkheden aan.

Tel: 03 / 500 03 20

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Limburg?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in Limburg, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Nuttige geheugensteuntjes voor een vlotte verhuizing

U hebt eindelijk uw droomwoning gevonden, u hebt een huur- of verkoopovereenkomst getekend en u wil graag zo snel mogelijk verhuizen? Volg dan zeker deze tips!

- Zeg uw huurovereenkomst 3 maanden voor uw vertrekdatum op. Deze eindigt inderdaad doordat de huurder drie maanden voor het einde van de contractueel bepaalde duurtijd een opzegbrief stuurt.

- Begin met het sorteren van uw spullen en beslis wat u al dan niet wenst mee te nemen. Bestel voldoende verhuismaterialen: zorg voor vele verhuisdozen. Reken ongeveer 50 dozen voor een gezin.

- Regel het transport; neem contact op met een verhuisfirma en vraag een prijsofferte voor een verhuizing op de dag van uw keuze.

- Eén maand voor uw vertrek dient u uw telefoon- en internetoperator(en) op de hoogte te brengen van uw adresverandering.

- Twee weken later dient u uw gas- en elektriciteitsleverancier alsook uw bank en alle andere instanties waar u aan verbonden bent op de hoogte te brengen van uw adresverandering.

- Eén week voor uw verhuizing dient u alle belangrijke documenten en andere persoonlijke spullen die u nodig hebt, in te pakken. U kunt al de diepvriezer ontdooien. Het is ook tijd om één of twee parkeerplaatsen te reserveren voor de twee betrokken adressen. De verhuiswagen zal dan gemakkelijk parkeren. Om dit te regelen moet u naar de stadhuis van uw huidige gemeente.

- De verhuisdag: normaalgezien moeten alle dozen met spullen die u niet meer nodigt hebt allemaal klaar staan om te verhuisd worden. Zorg er eveneens voor dat er iemand de verhuisfirma opwacht op uw nieuwe adres. Zorg ervoor dat u een valies bij de hand hebt waarin alles zit dat u nodig hebt voor uw eerste nacht in uw nieuwe woonst gezien u alle dozen hoogstwaarschijnlijk niet onmiddellijk zal kunnen uitpakken.

Informatie geplaatst op 20 december 2021 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Limburg.

Meer info

Een verhuis regelen hoeft niet altijd stress te betekenen. Hierboven vindt u een selectie ervaren verhuisfirma’s in Limburg. Bij hun kunt u in volle vertrouwen terecht, omdat u daarvan zeker bent, dat uw goederen snel en onbeschadigd bij u toekomen. Deze firma’s zorgen voor nationale en internationale verhuizen voor particulieren, maar ook voor kantoorverhuizingen. Zij bieden u bovendien verhuisliften en verpakkingsmateriaal aan, en kunnen ook uw meubels demonteren en monteren.

Andere verhuisfirma's in regio Limburg

Bent u op zoek naar een erkende verhuizer? Ontdek onze selectie betrouwbare en ervaren verhuisfirma’s in uw regio:

- VERHUIZINGEN SCHREURS – Hasselt – Tel: 0479/27 50 85
- DE BESTE VERHUIZER – Beringen – Tel: 013/48 08 78
- BAEKEN – Sint-Truiden – Tel: 03/383 05 00
- VERHUIZINGEN VANDENREYT – Tongeren – Mail: info@verhuizingen-vandenreyt.be
- SOONS – Geleen – Tel: 046/474 34 52
- DAMS – Turnhout - Tel: 0478/78 62 71