Vind een verhuisfirma in regio Limburg

VERHUIZINGEN DAC - Hasselt

VERHUIZINGEN DAC - Hasselt
Zowel voor particulieren als bedrijven levert deze erkende verhuizer een kwaliteitsvolle, efficiënte en klantvriendelijke ervaring.

DAC zorgt voor nationale en internationale verhuizingen, en dat 7d/7d. Hun totaalservice omvat onder anderen :

- meubelbewaring
- liftservice
- verhuur van bestel- en aanhangwagens

Tel : 011 / 606 343

 

LOUIS - Zonhoven

LOUIS - Zonhoven
Met al vier generaties ervaring staat Louis als synoniem voor betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Onder andere diensten: verhuizingen, meubelbewaring en verhuisliften. Ze geven persoonlijke adviezen.

VERVOER VRANCKEN – Hasselt (Limburg)

VERVOER VRANCKEN – Hasselt (Limburg)
Vrancken biedt u een service op maat aan. Dit familiebedrijf zorgt voor uw vlekkeloze verhuizing en vergewist zich ook over vervoer, inpakmateriaal en meubelopslag. Gratis offerte.

LIFTEXPRESS - Uw verhuizers in Limburg

LIFTEXPRESS - Uw verhuizers in Limburg
Deze onderneming biedt een à-la-carte service voor particulieren en bedrijven en voor elk budget. Deze ervaren vakmensen verhuizen over heel België. Mogelijkheden tot stockering en opslagruimtes.

VERHUIZINGEN BIJENS - Zolder

Bijens Valentin - vervoer - verhuizingen
Op Bijens kunt u rekenen voor alle verhuizingen, binnen of buiten het land. Hun full service op maat omvat een heel wagenpark verschillende voertuigen (allemaal met laadbrug). Gratis offerte.

HOEKS VERHUIZINGEN - Lommel (Limburg)

Voor particulieren en bedrijven heeft deze erkende verhuizer efficiënte en professionele oplossingen. Actief door héél Vlaanderen, Hoeks is synoniem van flexibiliteit, veiligheid en moderne technieken. Naast hun ruime verhuisdiensten bieden zij ook verschillende opslag- en huurmogelijkheden aan.

Tel: 011 / 66 00 50

DAYTENO

Zowel voor bedrijven als particulieren zorgt deze onderneming voor veilig en betaalbaar transport door België en het buitenland. Wenst u professionele hulp bij een verhuis, wilt u een express levering aan een expert toevertrouwen, of heeft uw bedrijf nood aan een vaste transportfirma ? Dayteno stelt een aantal flexibele mogelijkheden aan.

Tel: 03 / 500 03 20

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Limburg?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in Limburg, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Hoe u zich kunt voorbereiden op de verhuisdag?

Een verhuizing vraagt veel voorbereidingswerk, vooral wanneer het om een huis gaat of een groot gezin. Volg de planning hieronder om zeker te zijn dat alles goed verloopt. U moet immer niets vergeten en op tijd klaar zijn met alle voorbereidingen. Maar als u goed georganiseerd bent zal uw verhuizing zonder twijfel een goede herinnering zijn.

•    60 dagen vooraf: kies een verhuisfirma. Verhuis indien mogelijk niet tijdens het weekend, op een feestdag of tussen juni en september. Deze periodes zijn bijzonder druk voor de professionele verhuizers. Daarom hanteren ze vaak hogere tarieven. Vergeet niet om een parkeerplaats voor de verhuiswagen te reserveren bij de gemeente. Maak een inventaris op van uw inboedel.

•    30 dagen vooraf: geef de datum van uw adreswijziging door aan uw woonverzekering. Maak uw diepvriezer leeg en ontdooi deze ook.

•    15 dagen vooraf: begin met het vullen en nummeren van uw verhuisdozen. Neem foto's van alle aansluitingen (TV, dvd-speler, computer- en printer...) Doe hetzelfde met meubels die u per se moet demonteren. Verzamel al uw belangrijke documenten en bewaar deze op een veilige plaats (bij een familielid bijvoorbeeld).

•    10 dagen vooraf: beëindig of wijzig het adres van uw contracten voor water, elektriciteit, gas, telefonie en internet. Doe een aanvraag bij de post voor het doorsturen van uw briefwisseling en verwittig ook reeds enkele instanties van uw adreswijziging: bank, ziekenfonds, enz.

•    Na de grote dag: controleer de toestand van uw meubels en ga de inventaris van uw objecten na. Ga langs bij uw nieuwe gemeente om uw identiteiskaart te laten aanpassen met uw nieuwe adres. U mag al naar een nieuwe huisarts zoeken en, als u een kat of een hond hebt, naar een dierenarts. In noodgevallen zult u veel tijd kunnen besparen.

Informatie geplaatst op 20 april 2022 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Limburg.

Meer info

Een verhuis regelen hoeft niet altijd stress te betekenen. Hierboven vindt u een selectie ervaren verhuisfirma’s in Limburg. Bij hun kunt u in volle vertrouwen terecht, omdat u daarvan zeker bent, dat uw goederen snel en onbeschadigd bij u toekomen. Deze firma’s zorgen voor nationale en internationale verhuizen voor particulieren, maar ook voor kantoorverhuizingen. Zij bieden u bovendien verhuisliften en verpakkingsmateriaal aan, en kunnen ook uw meubels demonteren en monteren.

Andere verhuisfirma's in regio Limburg

Bent u op zoek naar een erkende verhuizer? Ontdek onze selectie betrouwbare en ervaren verhuisfirma’s in uw regio:

- VERHUIZINGEN SCHREURS – Hasselt – Tel: 0479/27 50 85
- DE BESTE VERHUIZER – Beringen – Tel: 013/48 08 78
- BAEKEN – Sint-Truiden – Tel: 03/383 05 00
- VERHUIZINGEN VANDENREYT – Tongeren – Mail: info@verhuizingen-vandenreyt.be
- SOONS – Geleen – Tel: 046/474 34 52
- DAMS – Turnhout - Tel: 0478/78 62 71