Erkende verhuizers in Limburg

VERHUIZINGEN DAC - Hasselt

VERHUIZINGEN DAC - Hasselt
Zowel voor particulieren als bedrijven levert deze erkende verhuizer een kwaliteitsvolle, efficiënte en klantvriendelijke ervaring.

DAC zorgt voor nationale en internationale verhuizingen, en dat 7d/7d. Hun totaalservice omvat onder anderen :

- meubelbewaring
- liftservice
- verhuur van bestel- en aanhangwagens

Tel : 011 / 606 343

 

LOUIS - Zonhoven

LOUIS - Zonhoven
Met al vier generaties ervaring staat Louis als synoniem voor betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Hun diensten omvatten verhuizingen, verhuisliften en meubelbewaring (met videobewaking, vochtcontrole…).

LIFTEXPRESS - Limburg

LIFTEXPRESS - Limburg
Heeft u een ladderlift nodig ? Door heel België biedt LiftExpress een aantal huurmogelijkheden aan. Deze liften raken van de 1ste tot de 17de verdieping en kunnen een gewicht van 300 kg dragen.

VERHUIZINGEN BIJENS - Zolder

Bijens Valentin - vervoer - verhuizingen
Op Bijens kunt u rekenen voor alle verhuizingen, binnen of buiten het land. Hun full service op maat omvat een heel wagenpark verschillende voertuigen (allemaal met laadbrug). Gratis offerte.

VERVOER VRANCKEN – Hasselt (Limburg)

VERVOER VRANCKEN – Hasselt (Limburg)
Vrancken biedt u een service op maat aan. Dit familiebedrijf zorgt voor uw vlekkeloze verhuizing en vergewist zich ook over vervoer, inpakmateriaal en meubelopslag. Gratis offerte.

HOEKS VERHUIZINGEN – Lommel (Limburg)

Voor particulieren en bedrijven heeft deze erkende verhuizer efficiënte en professionele oplossingen. Actief door héél Vlaanderen, Hoeks is synoniem van flexibiliteit, veiligheid en moderne technieken. Naast hun ruime verhuisdiensten bieden zij ook verschillende opslag- en huurmogelijkheden aan. Gratis online offerte.
Tel : 011 / 66 00 50

DAYTENO

Zowel voor bedrijven als particulieren zorgt deze onderneming voor veilig en betaalbaar transport door België en het buitenland. Wenst u professionele hulp bij een verhuis, wilt u een express levering aan een expert toevertrouwen, of heeft uw bedrijf nood aan een vaste transportfirma ? Dayteno stelt een aantal flexibele mogelijkheden aan.
Tel : 03 / 500 03 20

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Limburg?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in Limburg, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Tips voor een verhuizing zonder stress

Denk eraan om verlof te vragen aan je werkgever, als jij niet tijdens het weekend wilt verhuizen. Begin op voorhand met het verzamelen van verhuisdozen. Label alle verhuisdozen; je weet dan best wat er in elke doos zit. Je kan bijvoorbeeld kleurcodes gebruiken voor elk kamer

Van uw adreswijziging moet u ook binnen de acht dagen uw nieuwe gemeentelijke overheid inlichten (ook al bent u binnen dezelfde gemeente verhuisd). Bij de postkantoor moet u op voorhand langs. Die zorgen er dan voor dat uw post automatisch naar uw nieuw adres gestuurd wordt. De water- en gasleveranciers waarbij u aangesloten bent moet u ook informeren, maar er zijn wel bepaalde instellingen die automatisch op de hoogte worden gebracht, zoals uw mutualiteit, het kinderbijslagfonds of nog de sociale zekerheidsinstellingen.

Vraag ook uw vrienden of ze beschikbaar zullen zijn op de dag van uw verhuizing. Als jij een paar handen extra hebt, zal het verhuis sneller verlopen en met minder stress!

Pak een tas met essentiële benodigdheden, namelijk kleren, toiletartikelen, je laptop, een pyjama. Laad alle spullen die je meteen na de grote dag nodig hebt in een doorzichtige doos. Vergeet niet een mes, keukenrol, vuilniszakken, bestek, plakband, opladers en toiletpapier.

Informatie geplaatst op 23 oktober 2020 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Limburg.

Meer info

Een verhuis regelen hoeft niet altijd stress te betekenen. Hierboven vindt u een selectie ervaren verhuisfirma’s in Limburg. Bij hun kunt u in volle vertrouwen terecht, omdat u daarvan zeker bent, dat uw goederen snel en onbeschadigd bij u toekomen. Deze firma’s zorgen voor nationale en internationale verhuizen voor particulieren, maar ook voor kantoorverhuizingen. Zij bieden u bovendien verhuisliften en verpakkingsmateriaal aan, en kunnen ook uw meubels demonteren en monteren.

Andere betrouwbare en ervaren verhuisfirma’s:
- VERHUIZINGEN SCHREURS – Hasselt – Tel. : 0479 / 27 50 85
- DE BESTE VERHUIZER – Beringen – Tel. : 013 / 48 08 78
- BAEKEN – Sint-Truiden – Tel. : 03 / 383 05 00
- VERHUIZINGEN VANDENREYT – Tongeren – Mail : info@verhuizingen-vandenreyt.be
- SOONS – Geleen – Tel : 046 / 474 34 52
- DAMS - Turnhout - Tel : 0478 / 78 62 71