Verhuisfirma's actief in regio Oost-Vlaanderen

MISTER MOVE - Oost Vlaanderen

Mister Move begeleidt u bij elke stap van uw verhuizing in Oost-Vlaanderen en heel België, of u nu een particulier of een professional bent.

Profiteer van 10 jaar ervaring en op maat gemaakte oplossingen, voor een volledige of gedeeltelijke dienst, voor een nationale of internationale verhuis.

- een flexibel en gekwalificeerd team
- modern en efficiënt materiaal

Tel: 0472 / 82 82 82

VERHUIZINGEN RENDERS - Oost-Vlaanderen

verhuizingen Renders

Deze verhuisfirma in Oost-Vlaanderen biedt u een verhuisservice op maat aan.

Professionele verhuizers pakken alles zorgvuldig in, demonteren uw grote stukken, vervoeren met grote zorg uw hele hebben en houden en plaatsen daarna alles volgens uw aanwijzingen in het nieuwe gebouw.

Binnen ons land of naar het buitenland, voor een particulier of een bedrijf, u bent aan het juiste adres.

Tel: 052 / 35 80 35

HOEBEECK - Verhuisfirma

Logo Hoebeeck

U mag op deze gekwalificeerde verhuizers rekenen: naast hun lift- en verhuisservice stellen ze zowel een handyman als ook meubelbewaarplaatsen tot uw beschikking.

U kunt ook een beroep doen op hun vrachtwagen met laadbrug.

De firma is "Erkend verhuizer" en actief in regio Aalst, Ninove, Geraardsbergen, Zottegem, Gent, Asse en Halle.

Tel: 0475 / 81 29 68

VERHUIZINGEN NEETENS & CO - Aalst

VERHUIZINGEN NEETENS & CO - Aalst
Neetens stelt zijn ploeg professionele verhuizers tot uw dienst.

Deze verhuisfirma in Oost-Vlaanderen neemt het zware werk uit uw handen, door voor het inpakken, monteren, demonteren en vervoer van uw meubels en andere goederen te zorgen.

Voor een zorgeloos verloop van uw verhuis, kunt u altijd op hun meer dan 80 jaar ervaring rekenen.

Tel : 053 / 71 01 16                         

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Oost-Vlaanderen?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Oost-Vlaanderen, kunt u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Onze verhuischecklist voor een zorgeloze verhuizing

Voorkom onnodige stress op de dag van uw verhuizing door onze verhuischecklist te volgen:

1) Voorbereiding

Zeg 3 maanden voor uw verhuizing uw huurcontract op. De huisbaas zal dan op de hoogte zijn van uw verhuizing en dan kan hij onmiddelijk naar een nieuwe huurder zoeken. Breng alle betrokken personen op de hoogte van uw verhuisplannen.

2) Plan uw verhuizing

Plan twee maanden op voorhand een vaste verhuisdag in uw agenda. Boek daarna een verhuisbedrijf dat aan al uw verhuisbehoeften voldoet. Vraag een paar offertes aan en vergelijk deze om de meest geschikte firma te kiezen.

3) Houd iedereen op de hoogte

Houd één maandvoor uw verhuisdagalle betrokken personen op de hoogte uw adreswijzing. Deze zijn onder andere: uw gemeente, verzekeringsmaatschappij, bedrijven waar u lopende abonnementen hebt (internet, telefonie, gas, water, etc.) Vergeet ook niet uw bank op de hoogte te brengen en uw gegevens te laten aanpassen om aan uw rekeningen te kunnen.

4) Vraag een verkeerverbod aan

Twee weken voor uw verhuizing dient u bij de gemeente een parkeerverbod aan te vragen zodat de parkeerplaatsen voor uw woning vrij blijven voor de verhuiswagen en -lift. Eet de bederfelijke voedingswaren die u niet zal kunnen meenemen op en doe geen grote boodschappen meer.

5) De voorlaatste week

Één week voor de verhuisdag is het tijd voor de allerlaatste voorbereidingen. Pak uw spullen in en maak een aparte valies klaar voor de dag van uw verhuizing met daarin vervangkledij, verzorgingsproducten, enz. U mag nog eens naar de verhuisfirma bellen voor de zekerheid en de laatste details regelen.

6) De laatste stap 

Na uw verhuisdag moet u binnen de 8 werkdagen uw nieuwe adres aangeven bij de dienst Burgerzaken van uw nieuwe stad of gemeente. Een wijkagent zal  komen controleren of u werkelijk op het aangegeven adres woont. Als alles goed verloopt wordt u officieel ingeschreven op het nieuwe adres en wordt uw identiteitskaart automatisch aangepast.

Informatie geplaatst op 4 april 2024 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Oost-Vlaanderen.

Extra info over deze verhuizers

Verhuizers opladen

Verhuist u binnenkort binnen uw eigen land of naar uw droombestemming? Hier vindt u betrouwbare bedrijven die ruime ervaring hebben met zowel nationale als internationale verhuizingen. U kunt bij hen terecht met al uw vragen over verplichte verzekeringen, douanedocumenten en vervoersdocumenten.

Vaak kan een verhuis voor hoofdpijn zorgen. Dat hoeft echter niet! Een verhuisfirma doet inderdaad veel meer dan gewoon voor het vervoer van uw meubels zorgen. Zo’n bedrijf kan alle andere aspecten van uw verhuizing ook op zich nemen. Zij stelt meubelbewaarplaatsen tot uw beschikking en stuurt ervaren vakmannen naar uw woning om onder andere uw meubels te demonteren en in te pakken of om uw kasten leeg te maken.

Naast deze praktische zaken, mag u ook bepaalde administrative details niet uit het oog verliezen. Vergeet niet om uw adreswijziging tijdig aan de juiste overheid door te geven. Meer informatie hierover vindt u op de website van de Vlaamse overheid.

Een nuttige checklist voor uw verhuizing

Als u van plan bent om binnenkort verhuizen, bekijk dan volgende lijst om ervoor te zorgen dat u perfect georganiseerd begint:

  • Koop voldoende verhuisdozen en eventueel een opslagruimte
  • Vraag internet en telefoonaansluiting aan op het nieuwe adres
  • Regel de verhuisservice via de post
  • Geef uw nieuwe gegevens aan uw bank, baas, verzekeraars, enz.
  • Opzeg van gas, water en/of elektriciteit op uw huidige adres

Andere verhuizers actief in regio Oost-Vlaanderen

U bent op zoek naar een erkende verhuizer in uw buurt? Ontdek nu onze selectie verhuisfirma's in regio Oost-Vlaanderen. Sommige van hen verzorgen ook internationale verhuizingen: Nederland, Frankrijk, de Verenigde Staten... Uw droom komt uit! Neem contact op met deze firma's om snel een verhuisofferte op maat te krijgen:

Schollaert - Oost-Vlaanderen: Naast 40 jaar ervaring en gespecialiseerde kennis in meubel- en archiefopslag (eventueel met verhuislift), biedt deze verhuisfirma in Oost-Vlaanderen u ook een meubelbewaarplaats aan. Dankzij hun ervaren vakmannen komen uw goederen efficiënt en onbeschadigd terecht, ook op hogere verdiepingen (lift service tot de 17de verdieping). Tel: 09/225 10 85.

Hoskens - Temse : Hoskens is een verhuisbedrijf actief in heel België en gespecialiseerd in het vervoer van meubels. Zij staan voor een probleemloos verhuis, door, onder andere, verhuisliften en een opslagdienst aan te bieden. Deze verhuisfirma in Oost-Vlaanderen kan ook voor het in- en uitpakken, het demonteren en het monteren van uw goederen zorgen. Tel : 03/771 01 80.

Arnaud’s - Gent : Deze onderneming biedt u een oplossing voor elk verhuisprobleem. Geniet van een professionele service in regio Oost-Vlaanderen. Neem gerust contact op met deze verhuizers en ontvang een gratis offerte. Tel : 0475/33 02 48.

De Borger – Zele (Oost Vlaanderen) : Zij het voor particuliere, buitenlandse of kantoorverhuizingen, De Borger is de referentie. Deze verhuisfirma in Oost-Vlaanderen biedt ook verhuisliften en verhuismateriaal aan. Tel : 09/367 89 88.