Verhuisfirma's actief in regio Oost-Vlaanderen

VERHUIZINGEN NEETENS & CO - Aalst

VERHUIZINGEN NEETENS & CO - Aalst
Neetens stelt tot uw dienst zijn ploeg professionele verhuizers.

Deze verhuisfirma in Oost-Vlaaderen neemt u u het zware werk uit de handen, door voor het inpakken, monteren, demonteren en vervoer van uw meubels en andere goederen te zorgen.

Voor een zorgeloos verloop van uw verhuis, kunt u op hun meer dan 80 jaar ervaring altijd rekenen.

Tel : 053 / 71 01 16                         

HOSKENS - Temse

HOSKENS - Temse
Hoskens is een verhuisbedrijf actief door heel Belgïe en gespecialiseerd in het vervoer van meubels.

Zij staan voor een probleemloos verhuis, door, onder anderen, verhuisliften en een opslagdienst aan te bieden.

Deze verhuisfirma in Oost-Vlaanderen kan ook voor het in- en uitpakken, het demonteren en het monteren van uw goederen zorgen.

Tel : 03 / 771 01 80                 

VERHUIZINGEN VAN DER ELST - Aalst

VERHUIZINGEN VAN DER ELST - Aalst
Van Der Elst is een verhuisfirma actief in Oost-Vlaanderen voor persoonlijke en ook kantoorverhuizingen. Zij bieden ook een opslagdienst en een liftservice aan.

VERHUIZINGEN RENDERS - Lebbeke

VERHUIZINGEN RENDERS - Lebbeke
Deze verhuisfirma in Oost-Vlaanderen biedt u een verhuisservice op maat aan. Binnen het land of naar het buitenland, voor een particulier of een bedrijf, u bent aan het juiste adres.

ARNAUD’S - Gent

ARNAUD’S - Gent

Deze onderneming biedt u een oplossing voor elk verhuisprobleem. Geniet van een professionele service in regio Oost-Vlaanderen. Neem gerust contact met deze verhuizers en ontvang een gratis offerte.

Tel : 0475 / 33 02 48

DE BORGER – Zele (Oost Vlaanderen)

DE BORGER – Zele (Oost Vlaanderen)
Zij het voor particuliere, buitenlandse of kantoorverhuizingen, De Borger is de referentie. Deze verhuisfirma in Oost-Vlaanderen biedt ook verhuisliften en verhuismateriaal aan.

HOEBEECK

U mag op deze erkende verhuizers rekenen: naast hun lift- en verhuisservice stellen ze zowel een handyman dienst als ook meubelbewaarplaatsen tot uw beschikking. U kunt ook beroep doen op hun vrachtwagen met laadbrug.

Tel: 0475 / 81 29 68

SCHOLLAERT - Oost-Vlaanderen

Deze verhuisfirma in Oost-Vlaanderen biedt u ook een meubelbewaarplaats aan. Dankzij hun ervaren vakmannen komen uw goederen efficiënt en onbeschadigd terecht, ook in de hoogte (lift service tot de 17de verdieping).

Tel: 09 / 225 10 85

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Oost-Vlaanderen?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Oost-Vlaanderen, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Vermijd deze zes veelgemaakte verhuisfouten

U bent van plan om in eigen land verhuizen? Als u een verhuizing zonder stress wilt, zult u zeer georganiseerd zijn. U zult dan veel tijd (en ook geld) besparen. De volgende verhuisfouten zouden slecht zijn op een goede werking van de activiteiten, vooral als het gaat om een intenationale verhuis:

  1. U hebt niets gepland: voor een verhuis is improvisatie synoniem van problemen en onvoorziene zaken. Ga er niet van uit dat u de week voor de verhuisdag een beschikbaar bedrijf zult vinden. Wees georganiseerd en maak een planning met taken die van tevoren gedaan moeten worden: U zult vele angsten vermijden zoals verlies van tijd en geld.
  2. Uw dozen zijn niet gelabeld : label elke doos met de inhoud ervan en de ruimte waaraan de doos is toegeschreven. Anders moet je al je dozen openen om een bepaald voorwerp terug te vinden. Uitpakken neemt veel tijd, dus maak het je leven makkelijker!
  3. U hebt geen budget: wij raden aan om een kostenraming op voorhand te maken. Anders zult u onaangename verrassingen kunnen hebben en tijdens een paar maanden na de verhuizing op een paar dingen moeten besparen. Als u het vervoer zelf doet, kunt u meestal op 100 tot 500 euro rekenen, afhankelijk van de afstand. Voor een verhuislift is dat ongeveer 75 euro per uur als u lager dan de 6de verdieping woont.
  4. U hebt geen parkeerplaats geregeld: dit moet u helemaal niet over het hoofd gezien. Want als de verhuiswagener is er maar er is geen plaats in uw straat, zult u echt problemen hebben... Wanneer u verhuist, kunt u bij de gemeente een tijdelijk parkeerverbod aanvragen op de verhuisdag voor (of dichtbij, als het anders niet mogelijk is) uw woning zodat de verhuiswagener zich kan parkeren. Weet dat het bedrijf kan weigeren om het werk als er geen parkeerverbod is. U zult jammer de rekening moeten betalen en een tweede interventie. Dus wees voorzichtig en neem contact op met het bedrijf van uw keuze: het gebeurt dat zij het is die voor deze reservering zorgt.
  5. U beschikt niet over het juiste transportmateriaal: de meubels raken snel beschadigd wanneer ze niet goed vervoerd worden. Daarom raden we u aan om beroep te doen op professionele verhuizers. Ze beschikken over grote verhuiswagens en zullen al uw spullen moeiteloos en heelhuids halen. Ze verhuren ook verhuismaterialen die kunnen hergebruikt worden zodat uw verhuis minder belastend voor het milieu is dan met de traditionele verhuismaterialen. Daarnaast bieden deze professionele doosjes, containers en boxen veel berscherming voor uw computer en andere kostbare inboedel.
  6. U hebt uw contracten te laat omgezet: denk vooral aan telefoon, televisie en internet. Een provider heeft inderdaad vaak een paar dagen of weken nodig om een verhuizing te verwerken. Daarom is het goed om uw verhuizing circa twee maanden van te voren door te geven. U zult dan niet zonder internet of televisie in uw nieuwe woning.

Één week voor de verhuisdag is het tijd voor de allerlaatste voorbereidingen. Pak uw spullen in en maak een aparte valies klaar voor de dag van uw verhuizing met daarin vervangkledij, verzorgingsproducten, enz. U mag nog eens naar de verhuisfirma bellen voor de zekerheid en de laatste details regelen.

Informatie geplaatst op 20 april 2022 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Oost Vlaanderen.

Meer info over deze verhuizers

Gaat u straks verhuizen in eigen land of in uw droomland? Op deze pagina vindt u betrouwbare ondernemingen dit niet alleen veel ervaring met verhuizingen binnen België hebben maar ook met internationale verhuizingen. Stel hen al uw vragen over de verplichte verzekeringen, douanepapieren en vervoersdocumenten.

Vaak kan een verhuis voor wat hoofdpijn zorgen. Echter hoeft dat niet. Een verhuisfirma doet inderdaad veel meer dan gewoon voor het vervoer van uw meubels zorgen. Zo’n bedrijf kan alle andere aspecten van uw verhuizing ook op zich nemen. Zij stelt meubelbewaarplaatsen tot uw beschikking en stuurt ervaren vakmannen bij u thuis om o.a. voor het demonteren en inpakken van uw meubels of ook het leegmaken van kasten te zorgen.

Naast deze praktische zaken, moet u ook bepaalde administrative details niet uit het oog verliezen. Vergeet niet uw adreswijziging bij de juiste overheid tijd te melden. Meer informatie hierover vindt u op de website van de Vlaamse overheid.

Andere verhuizers actief in regio Oost-Vlaanderen

U bent op zoek naar een erkende verhuizer in uw buurt? Ontdek nu onze selectie verhuisfirma's in regio Oost-Vlaanderen:

Geert De Vogelaere - Molentraat, 42 - 9800 Deinze - Tel: 093/87 06 83
Schollaert Verhuizingen - Nieuwewandeling, 125 - 9000 Gent - Tel: 09/225 10 85
De Pestel - Beukenpark, 13 - 9880 Aalter - Tel: 0486/96 54 30