Vakmensen voor uw verhuis

HOSKENS - Temse

HOSKENS - Temse
Hoskens is een verhuisbedrijf actief door heel Belgïe en gespecialiseerd in het vervoer van meubels.

Zij staan voor een probleemloos verhuis, door, onder anderen, verhuisliften en een opslagdienst aan te bieden.

Deze verhuisfirma in Oost-Vlaanderen kan ook voor het in- en uitpakken, het demonteren en het monteren van uw goederen zorgen.

Tel : 03 / 771 01 80                 

VERHUIZINGEN NEETENS & CO - Aalst

VERHUIZINGEN NEETENS & CO - Aalst
Neetens stelt tot uw dienst zijn ploeg professionele verhuizers.

Deze verhuisfirma in Oost-Vlaaderen neemt u u het zware werk uit de handen, door voor het inpakken, monteren, demonteren en vervoer van uw meubels en andere goederen te zorgen.

Voor een zorgeloos verloop van uw verhuis, kunt u op hun meer dan 80 jaar ervaring altijd rekenen.

Tel : 053 / 71 01 16                         

ARNAUD’S – Gent

ARNAUD’S – Gent
Arnaud’s is een referentie qua verhuisfirma’s in Oost-Vlaanderen, zowel voor privé- als kantoorverhuizingen. Hun ervaring staat voor een zorgeloos verloop van het proces.

DE BORGER – Zele (Oost Vlaanderen)

DE BORGER – Zele (Oost Vlaanderen)
Zij het voor particuliere, buitenlandse of kantoorverhuizingen, De Borger is de referentie. Deze verhuisfirma in Oost-Vlaanderen biedt ook verhuisliften en verhuismateriaal aan.

VERHUIZINGEN RENDERS - Lebbeke

VERHUIZINGEN RENDERS - Lebbeke
Deze verhuisfirma in Oost-Vlaanderen biedt u een verhuisservice op maat aan. Binnen het land of naar het buitenland, voor een particulier of een bedrijf, u bent aan het juiste adres.

VERHUIZINGEN VAN DER ELST - Aalst

VERHUIZINGEN VAN DER ELST - Aalst
Van Der Elst is een verhuisfirma actief in Oost-Vlaanderen voor persoonlijke en ook kantoorverhuizingen. Zij bieden ook een opslagdienst en een liftservice aan.

SCHOLLAERT - Oost-Vlaanderen

Deze verhuisfirma in Oost-Vlaanderen biedt u ook een meubelbewaarplaats aan. Dankzij hun ervaren vakmannen komen uw goederen efficiënt en onbeschadigd terecht, ook in de hoogte (lift service tot de 17de verdieping). Schollaert vergewist zich over alles en geeft u met plezier een service dat uw verwachtingen altijd overtreft.
Tel : 09 / 225 10 85

HOEBEECK

Bij deze erkende verhuizer kunt u in volle vertrouwen terecht. Naast hun lift- en verhuisservice stellen zijn zowel een handyman dienst als ook meubelbewaarplaatsen tot uw beschikking. U kunt ook beroep doen op hun vrachtwagen met laadbrug. Dankzij hun ervaren vakmannen en hun zorgzame verpakking van uw goederen, komt uw materiaal onbeschadigd terecht.

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Oost-Vlaanderen?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Oost-Vlaanderen, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Een paar nuttige verhuistips

Als u van plan bent om te verhuizen zal dit artikel zeer nuttig. We geven u een paar tips zodat uw verhuizing zonder stress verloopt. Kiest u ervoor om alles uit te besteden of om alles zelf te organiseren, blijft het sleutelwoord organisatie. Begint er liever tijdig aan en neem alles stap per stap. Door razend snel te willen gaan zou u bepaalde dingen kunnen overzien. Maak een checklist van alles wat er moet gebeuren, dan kunt u op beide oren slapen.

Indien nodig reserveer tijdelijk een verhuisfirma met of zonder liftservice. Om te vinden de goedkoopste onderneming die de meest aan uw behoeften zal volden raden we u aan om een paar offertes te vergelijken. Meestal is deze aanvraag gratis. Daarna aanvraag parkeerverbord met parkeerborden aan uw gemeente. U mag dan een parkeerplaats vrij te houden tijdens het verhuis. Wacht niet langer dan twee weken op voorhand om de aanvraag in te dienen.

Denk eraan om de verschillende instanties op de hoogte te brengen van uw adreswijziging : bank, ziekenfonds, werkgever... Laat ook uw water- en gaslevering opzeggen, en vraag die op uw nieuwe adres aan. Vraag er bij de postkantoor naar, dat uw post automatisch naar uw nieuw adres gestuurd wordt.

Voor de verhuisdag zelf raden wij u aan om een tas voor te bereiden, waarin u alle noodzakelijke elementen (medicijnen, eten, kleren, vuilniszakken…) in stopt, om er tijdens dag snel aan te kunnen.

Na de grote dag ga zo snel mogelijk naar uw nieuwe gemeente om de gegevens van uw identiteitskaart aan te passen. U mag ook een apotheek in uw nieuwe buurt zoeken, alsook een huisarts, een tandarts en eventueel een dierenarts. Vind een winkelcentrum, een bioscoop en een fitnessruimte in de nabijheid om soms een leuke activiteit te doen.

Informatie geplaatst op 9 maart 2021 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Oost Vlaanderen.

Meer info

Vaak kan een verhuis voor wat hoofdpijn zorgen. Echter hoeft dat niet. Een verhuisfirma doet inderdaad veel meer dan gewoon voor het vervoer van uw meubels zorgen. Zo’n bedrijf kan alle andere aspecten van uw verhuizing ook op zich nemen. Zij stelt meubelbewaarplaatsen tot uw beschikking en stuurt ervaren vakmannen bij u thuis om o.a. voor het demonteren en inpakken van uw meubels of ook het leegmaken van kasten te zorgen.

Naast deze praktische zaken, moet u ook bepaalde administrative details niet uit het oog verliezen. Vergeet niet uw adreswijziging bij de juiste overheid tijd te melden. Meer informatie hierover vindt u op de website van de Vlaamse overheid.

Andere verhuizers actief in regio Oost-Vlaanderen

U bent op zoek naar een erkende verhuizer in uw buurt? Ontdek nu onze selectie verhuisfirma's in regio Oost-Vlaanderen:

Geert De Vogelaere - Molentraat, 42 - 9800 Deinze - Tel : 093/87 06 83
Schollaert Verhuizingen - Nieuwewandeling, 125 - 9000 Gent - Tel : 09/225 10 85
De Pestel - Beukenpark, 13 - 9880 Aalter - Tel : 0486/96 54 30