Verhuisfirma's actief in regio Oost-Vlaanderen

VERHUIZINGEN NEETENS & CO - Aalst

VERHUIZINGEN NEETENS & CO - Aalst
Neetens stelt tot uw dienst zijn ploeg professionele verhuizers.

Deze verhuisfirma in Oost-Vlaaderen neemt u u het zware werk uit de handen, door voor het inpakken, monteren, demonteren en vervoer van uw meubels en andere goederen te zorgen.

Voor een zorgeloos verloop van uw verhuis, kunt u op hun meer dan 80 jaar ervaring altijd rekenen.

Tel : 053 / 71 01 16                         

HOSKENS - Temse

HOSKENS - Temse
Hoskens is een verhuisbedrijf actief door heel Belgïe en gespecialiseerd in het vervoer van meubels.

Zij staan voor een probleemloos verhuis, door, onder anderen, verhuisliften en een opslagdienst aan te bieden.

Deze verhuisfirma in Oost-Vlaanderen kan ook voor het in- en uitpakken, het demonteren en het monteren van uw goederen zorgen.

Tel : 03 / 771 01 80                 

VERHUIZINGEN RENDERS - Oost-Vlaanderen

verhuizingen Renders

Deze verhuisfirma in Oost-Vlaanderen biedt u een verhuisservice op maat aan.

Professionele verhuizers pakken alles zorgvuldig in, demonteren uw grote stukken, vervoeren met grote zorg uw hele hebben en houden en plaatsen vervolgens op uw aanwijzingen alles in uw nieuwe woonst.

Binnen het land of naar het buitenland, voor een particulier of een bedrijf, u bent aan het juiste adres.

Tel: 052 / 35 80 35

HOEBEECK - Verhuisfirma

Logo Hoebeeck

U mag op deze gekwalificeerde verhuizers rekenen: naast hun lift- en verhuisservice stellen ze zowel een handyman dienst als ook meubelbewaarplaatsen tot uw beschikking.

U kunt ook beroep doen op hun vrachtwagen met laadbrug.

De firma is "Erkend verhuizer" en actief in regio Aalst, Ninove, Geraardsbergen, Zottegem, Gent, Asse en Halle.

Tel: 0475 / 81 29 68

ARNAUD’S - Gent

ARNAUD’S - Gent

Deze onderneming biedt u een oplossing voor elk verhuisprobleem. Geniet van een professionele service in regio Oost-Vlaanderen. Neem gerust contact met deze verhuizers en ontvang een gratis offerte.

Tel : 0475 / 33 02 48

DE BORGER – Zele (Oost Vlaanderen)

DE BORGER – Zele (Oost Vlaanderen)
Zij het voor particuliere, buitenlandse of kantoorverhuizingen, De Borger is de referentie. Deze verhuisfirma in Oost-Vlaanderen biedt ook verhuisliften en verhuismateriaal aan.

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Oost-Vlaanderen?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Oost-Vlaanderen, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Hoe efficiënt zijn bij het verhuizen?

U gaat binnenkort verhuizen en zoekt een paar advies zodat alles zo vlekkeloos mogelijk verloopt? Lees het volgende artikel om u zich goed voor te bereiden voor de verhuisdag.

Denk eraan om verlof te vragen aan je werkgever, als jij niet tijdens het weekend wilt verhuizen. Begin op voorhand met het verzamelen van verhuisdozen. Label alle verhuisdozen; je weet dan best wat er in elke doos zit. Je kan bijvoorbeeld kleurcodes gebruiken voor elk kamer

Van uw adreswijziging moet u ook binnen de acht dagen uw nieuwe gemeentelijke overheid inlichten (ook al bent u binnen dezelfde gemeente verhuisd). Bij de postkantoor moet u op voorhand langs. Die zorgen er dan voor dat uw post automatisch naar uw nieuw adres gestuurd wordt. De water- en gasleveranciers waarbij u aangesloten bent moet u ook informeren, maar er zijn wel bepaalde instellingen die automatisch op de hoogte worden gebracht, zoals uw mutualiteit, het kinderbijslagfonds of nog de sociale zekerheidsinstellingen.

Vraag ook uw vrienden of ze beschikbaar zullen zijn op de dag van uw verhuizing. Als jij een paar handen extra hebt, zal het verhuis sneller verlopen en met minder stress! U kan ook beroep doen aan een verhuisfirma. Vraag voor een full service, met het in- en uitpakken, het (de)monteren van uw meubels en het transport met de hulp van een of twee professionals. Voor een uitstekende service kies voor een BKV-erkende verhuizer.

Pak een tas met essentiële benodigdheden, namelijk kleren, toiletartikelen, je laptop, een pyjama. Laad alle spullen die je meteen na de grote dag nodig hebt in een doorzichtige doos. Vergeet niet een mes, keukenrol, vuilniszakken, bestek, plakband, opladers en toiletpapier.

Na de grote dag wacht niet te lang om uw nieuwe adres aan te geven bij de dienst Burgerzaken van uw nieuwe stad of gemeente. U beschikt over 8 werkdagen om de aangifte te doen. Dan zal een wijkagent controleren of u werkelijk op het aangegeven adres woont. Na deze controle wordt uw identiteitskaart aangepast met uw nieuwe adres.

Informatie geplaatst op 21 juni 2022 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Oost Vlaanderen.

Extra info over deze verhuizers

Verhuizers opladen

Verhuist u binnenkort binnen uw eigen land of naar uw droomland? Hier vindt u betrouwbare bedrijven die ruime ervaring hebben met zowel nationale als internationale verhuizingen binnen België. U kunt bij hen terecht met al uw vragen over verplichte verzekeringen, douanedocumenten en vervoersdocumentatie.

Vaak kan een verhuis voor wat hoofdpijn zorgen. Echter hoeft dat niet. Een verhuisfirma doet inderdaad veel meer dan gewoon voor het vervoer van uw meubels zorgen. Zo’n bedrijf kan alle andere aspecten van uw verhuizing ook op zich nemen. Zij stelt meubelbewaarplaatsen tot uw beschikking en stuurt ervaren vakmannen bij u thuis om o.a. voor het demonteren en inpakken van uw meubels of ook het leegmaken van kasten te zorgen.

Naast deze praktische zaken, moet u ook bepaalde administrative details niet uit het oog verliezen. Vergeet niet uw adreswijziging bij de juiste overheid tijd te melden. Meer informatie hierover vindt u op de website van de Vlaamse overheid.

Een nuttige checklist voor uw verhuizing

Als u van plan bent om binnenkort verhuizen, bekijk de volgende lijst om ervoor te zorgen dat u perfect georganiseerd begint:

  • Koop voldende verhuisdozen en eventueel een opslagruimte
  • Bestel internet en telefoonaansluiting op het nieuwe adres
  • Regel de verhuisservice via de post
  • Geef uw nieuwe gegevens bij uw bank, baas, verzekeraars, enz.
  • Opzeg van gas, water en/of electriciteit op uw huidige adres

Andere verhuizers actief in regio Oost-Vlaanderen

U bent op zoek naar een erkende verhuizer in uw buurt? Ontdek nu onze selectie verhuisfirma's in regio Oost-Vlaanderen. Sommige van hen verzorgen ook internationale verhuizingen: Nederland, Frankrijk, de Verenigde Staten... Uw droom komt uit! Neem contact met deze firma's om een verhuizingofferte op maat snel te krijgen:

Schollaert - Oost-Vlaanderen: 40 jaar ervaring en gespecialiseerd in meubel- en archiefopslag en verhuislift, biedt deze verhuisfirma in Oost-Vlaanderen u ook een meubelbewaarplaats aan. Dankzij hun ervaren vakmannen komen uw goederen efficiënt en onbeschadigd terecht, ook in de hoogte (lift service tot de 17de verdieping). Tel: 09/225 10 85.

Hieronder vindt u de contactgegevens van extra dienstverleners die actief in de binnenstad van Gent, Aalter of Deinze zijn. Ze zullen uw verhuizing met grote professionaliteit regelen.

Geert De Vogelaere - Molentraat, 42 - 9800 Deinze - Tel: 093/87 06 83
Schollaert Verhuizingen - Nieuwewandeling, 125 - 9000 Gent - Tel: 09/225 10 85
De Pestel - Beukenpark, 13 - 9880 Aalter - Tel: 0486/96 54 30