Vakmensen voor uw verhuis

VERHUIZINGEN NEETENS & CO - Aalst

VERHUIZINGEN NEETENS & CO - Aalst
Neetens stelt tot uw dienst zijn ploeg professionele verhuizers.

Deze verhuisfirma in Oost-Vlaaderen neemt u u het zware werk uit de handen, door voor het inpakken, monteren, demonteren en vervoer van uw meubels en andere goederen te zorgen.

Voor een zorgeloos verloop van uw verhuis, kunt u op hun meer dan 80 jaar ervaring altijd rekenen.

Tel : 053 / 71 01 16                         

HOSKENS - Temse

HOSKENS - Temse
Hoskens is een verhuisbedrijf actief door heel Belgïe en gespecialiseerd in het vervoer van meubels.

Zij staan voor een probleemloos verhuis, door, onder anderen, verhuisliften en een opslagdienst aan te bieden.

Deze verhuisfirma in Oost-Vlaanderen kan ook voor het in- en uitpakken, het demonteren en het monteren van uw goederen zorgen.

Tel : 03 / 771 01 80                 

VERHUIZINGEN RENDERS - Lebbeke

VERHUIZINGEN RENDERS - Lebbeke
Deze verhuisfirma in Oost-Vlaanderen biedt u een verhuisservice op maat aan. Binnen het land of naar het buitenland, voor een particulier of een bedrijf, u bent aan het juiste adres.

ARNAUD’S – Gent

ARNAUD’S – Gent
Arnaud’s is een referentie qua verhuisfirma’s in Oost-Vlaanderen, zowel voor privé- als kantoorverhuizingen. Hun ervaring staat voor een zorgeloos verloop van het proces.

DE BORGER – Zele (Oost Vlaanderen)

DE BORGER – Zele (Oost Vlaanderen)
Zij het voor particuliere, buitenlandse of kantoorverhuizingen, De Borger is de referentie. Deze verhuisfirma in Oost-Vlaanderen biedt ook verhuisliften en verhuismateriaal aan.

VERHUIZINGEN VAN DER ELST - Aalst

VERHUIZINGEN VAN DER ELST - Aalst
Van Der Elst is een verhuisfirma actief in Oost-Vlaanderen voor persoonlijke en ook kantoorverhuizingen. Zij bieden ook een opslagdienst en een liftservice aan.

SCHOLLAERT - Oost-Vlaanderen

Deze verhuisfirma in Oost-Vlaanderen biedt u ook een meubelbewaarplaats aan. Dankzij hun ervaren vakmannen komen uw goederen efficiënt en onbeschadigd terecht, ook in de hoogte (lift service tot de 17de verdieping).

Tel: 09 / 225 10 85

HOEBEECK

U mag op deze erkende verhuizers rekenen: naast hun lift- en verhuisservice stellen ze zowel een handyman dienst als ook meubelbewaarplaatsen tot uw beschikking. U kunt ook beroep doen op hun vrachtwagen met laadbrug.

Tel: 0475 / 81 29 68

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Oost-Vlaanderen?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Oost-Vlaanderen, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

7 tips om op een doeltreffende manier te verhuizen

1. Snijd handvaten met een cutter in uw verpakkingsdozen: hiermee kunt u de dozen eenvoudiger verplaatsen.

2. Zorg ervoor dat de dozen niet te zwaar zijn. U moet inderdaad vermijden dat dozen scheuren. Laat ook best zo weinig mogelijk ruimte in elke doos zodat de items niet schuiven.

3. Neem foto’s van alle aansluitingen (tv, set-top box, dvd-speler, computer- en printer...). Wanneer u op de plaats van bestemming zal zijn, zal het veel gemakkelijker om alles weer te plaatsen. Doe hetzelfde met meubels die u demonteert door elke stap te fotograferen: dit vergemakkelijkt het opnieuw in elkaar zetten.

4. Gebruik draagbare kleerkasten: in plaats van elk kledingstuk van een hanger te halen en te vouwen, gebruik je best een grote tas die in één keer meer kleding kan dragen. Hang ze dan gewoon met de hangers in je kast.

5. Kleurstickers: plak kleurstickers op elke doosje om te verwijzen naar een specifieke kamer: bijvoorbeeld blauw voor de badkamer, geel voor de keuken, enz. Dit vereenvoudigt de opslag van dozen op de juiste plaats en zal u veel tijd besparen.

6. Diepvrieszakken: ze zijn zeer praktisch om al uw schroeven en kleine onderdelen op te bergen om ze niet te verliezen. Gebruik een andere tas per meubel en noteer de inhoud.

7. Medicijnen: als u specifieke medicijnen nodig hebt, houd deze in een doosje apart. Plak de andere doosjes met plakband dicht.

Informatie geplaatst op 11 mei 2021 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Oost Vlaanderen.

Meer info

Vaak kan een verhuis voor wat hoofdpijn zorgen. Echter hoeft dat niet. Een verhuisfirma doet inderdaad veel meer dan gewoon voor het vervoer van uw meubels zorgen. Zo’n bedrijf kan alle andere aspecten van uw verhuizing ook op zich nemen. Zij stelt meubelbewaarplaatsen tot uw beschikking en stuurt ervaren vakmannen bij u thuis om o.a. voor het demonteren en inpakken van uw meubels of ook het leegmaken van kasten te zorgen.

Naast deze praktische zaken, moet u ook bepaalde administrative details niet uit het oog verliezen. Vergeet niet uw adreswijziging bij de juiste overheid tijd te melden. Meer informatie hierover vindt u op de website van de Vlaamse overheid.

Andere verhuizers actief in regio Oost-Vlaanderen

U bent op zoek naar een erkende verhuizer in uw buurt? Ontdek nu onze selectie verhuisfirma's in regio Oost-Vlaanderen:

Geert De Vogelaere - Molentraat, 42 - 9800 Deinze - Tel: 093/87 06 83
Schollaert Verhuizingen - Nieuwewandeling, 125 - 9000 Gent - Tel: 09/225 10 85
De Pestel - Beukenpark, 13 - 9880 Aalter - Tel: 0486/96 54 30