Verhuisfirma's actief in regio Oost-Vlaanderen

MISTER MOVE - Oost Vlaanderen

Mister Move begeleidt u bij elke stap van uw verhuizing in Oost-Vlaanderen en heel België, of u nu een particulier of een professional bent.

Profiteer van 10 jaar ervaring en op maat gemaakte oplossingen, voor een volledige of gedeeltelijke dienst, voor een nationale of internationale verhuis.

- een flexibel en gekwalificeerd team
- modern en efficiënt materiaal

Tel: 0472 / 82 82 82

HOEBEECK - Verhuisfirma

Logo Hoebeeck

U mag op deze gekwalificeerde verhuizers rekenen: naast hun lift- en verhuisservice stellen ze zowel een handyman als ook meubelbewaarplaatsen tot uw beschikking.

U kunt ook een beroep doen op hun vrachtwagen met laadbrug.

De firma is "Erkend verhuizer" en actief in regio Aalst, Ninove, Geraardsbergen, Zottegem, Gent, Asse en Halle.

Tel: 0475 / 81 29 68

VERHUIZINGEN RENDERS - Oost-Vlaanderen

verhuizingen Renders

Deze verhuisfirma in Oost-Vlaanderen biedt u een verhuisservice op maat aan.

Professionele verhuizers pakken alles zorgvuldig in, demonteren uw grote stukken, vervoeren met grote zorg uw hele hebben en houden en plaatsen daarna alles volgens uw aanwijzingen in het nieuwe gebouw.

Binnen ons land of naar het buitenland, voor een particulier of een bedrijf, u bent aan het juiste adres.

Tel: 052 / 35 80 35

VERHUIZINGEN NEETENS & CO - Aalst

VERHUIZINGEN NEETENS & CO - Aalst
Neetens stelt zijn ploeg professionele verhuizers tot uw dienst.

Deze verhuisfirma in Oost-Vlaanderen neemt het zware werk uit uw handen, door voor het inpakken, monteren, demonteren en vervoer van uw meubels en andere goederen te zorgen.

Voor een zorgeloos verloop van uw verhuis, kunt u altijd op hun meer dan 80 jaar ervaring rekenen.

Tel : 053 / 71 01 16                         

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Oost-Vlaanderen?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Oost-Vlaanderen, kunt u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Hoe efficiënt zijn bij het verhuizen?

U gaat binnenkort verhuizen en zoekt advies zodat alles zo vlekkeloos mogelijk verloopt? Lees het volgende artikel om u goed voor te bereiden op de verhuisdag.

Denk eraan om verlof te vragen aan uw werkgever, als u niet tijdens het weekend wilt verhuizen. Begin op voorhand met het verzamelen van verhuisdozen en zorg ervoor dat alle dozen gelabeld zijn. U kan bijvoorbeeld kleurencodes gebruiken voor elke kamer of doorzichtige dozen gebruiken voor essentiële spullen die u meteen wil gebruiken na de verhuizing.

U moet de gemeentelijke diensten binnen de acht dagen op de hoogte brengen van uw adreswijziging (ook al bent u binnen dezelfde gemeente verhuisd). U moet op voorhand bij het postkantoor langsgaan zodat zij uw post naar uw nieuwe adres kunnen sturen. De water- en gasleveranciers waarbij u aangesloten bent moet u ook informeren.

Vraag ook uw vrienden of ze beschikbaar zullen zijn op de dag van uw verhuizing. Als u een paar handen extra hebt, zal de verhuizing sneller verlopen en met minder stress! U kan ook een beroep doen op een verhuisfirma. Vraag om een full service, met het in- en uitpakken, het (de)monteren van uw meubels en het transport met de hulp van een of twee professionals. Voor een uitstekende service, kiest u voor een BKV-erkende verhuizer.

Informatie geplaatst op 3 januari 2024 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Oost Vlaanderen.

Extra info over deze verhuizers

Verhuizers opladen

Verhuist u binnenkort binnen uw eigen land of naar uw droombestemming? Hier vindt u betrouwbare bedrijven die ruime ervaring hebben met zowel nationale als internationale verhuizingen. U kunt bij hen terecht met al uw vragen over verplichte verzekeringen, douanedocumenten en vervoersdocumenten.

Vaak kan een verhuis voor hoofdpijn zorgen. Dat hoeft echter niet! Een verhuisfirma doet inderdaad veel meer dan gewoon voor het vervoer van uw meubels zorgen. Zo’n bedrijf kan alle andere aspecten van uw verhuizing ook op zich nemen. Zij stelt meubelbewaarplaatsen tot uw beschikking en stuurt ervaren vakmannen naar uw woning om onder andere uw meubels te demonteren en in te pakken of om uw kasten leeg te maken.

Naast deze praktische zaken, mag u ook bepaalde administrative details niet uit het oog verliezen. Vergeet niet om uw adreswijziging tijdig aan de juiste overheid door te geven. Meer informatie hierover vindt u op de website van de Vlaamse overheid.

Een nuttige checklist voor uw verhuizing

Als u van plan bent om binnenkort verhuizen, bekijk dan volgende lijst om ervoor te zorgen dat u perfect georganiseerd begint:

  • Koop voldoende verhuisdozen en eventueel een opslagruimte
  • Vraag internet en telefoonaansluiting aan op het nieuwe adres
  • Regel de verhuisservice via de post
  • Geef uw nieuwe gegevens aan uw bank, baas, verzekeraars, enz.
  • Opzeg van gas, water en/of elektriciteit op uw huidige adres

Andere verhuizers actief in regio Oost-Vlaanderen

U bent op zoek naar een erkende verhuizer in uw buurt? Ontdek nu onze selectie verhuisfirma's in regio Oost-Vlaanderen. Sommige van hen verzorgen ook internationale verhuizingen: Nederland, Frankrijk, de Verenigde Staten... Uw droom komt uit! Neem contact op met deze firma's om snel een verhuisofferte op maat te krijgen:

Schollaert - Oost-Vlaanderen: Naast 40 jaar ervaring en gespecialiseerde kennis in meubel- en archiefopslag (eventueel met verhuislift), biedt deze verhuisfirma in Oost-Vlaanderen u ook een meubelbewaarplaats aan. Dankzij hun ervaren vakmannen komen uw goederen efficiënt en onbeschadigd terecht, ook op hogere verdiepingen (lift service tot de 17de verdieping). Tel: 09/225 10 85.

Hoskens - Temse : Hoskens is een verhuisbedrijf actief in heel België en gespecialiseerd in het vervoer van meubels. Zij staan voor een probleemloos verhuis, door, onder andere, verhuisliften en een opslagdienst aan te bieden. Deze verhuisfirma in Oost-Vlaanderen kan ook voor het in- en uitpakken, het demonteren en het monteren van uw goederen zorgen. Tel : 03/771 01 80.

Arnaud’s - Gent : Deze onderneming biedt u een oplossing voor elk verhuisprobleem. Geniet van een professionele service in regio Oost-Vlaanderen. Neem gerust contact op met deze verhuizers en ontvang een gratis offerte. Tel : 0475/33 02 48.

De Borger – Zele (Oost Vlaanderen) : Zij het voor particuliere, buitenlandse of kantoorverhuizingen, De Borger is de referentie. Deze verhuisfirma in Oost-Vlaanderen biedt ook verhuisliften en verhuismateriaal aan. Tel : 09/367 89 88.