Verhuizingen in Vlaams-Brabant

PATAR – Vlaams Brabant

Dit verhuisexpert biedt u een volledige dienst voor uw verhuizing en garandeert u kwaliteit, snelheid en effectiviteit.

Geniet van een gedetailleerde en gratis offerte, van meer dan 50 jaren ervaring en van een betrouwbare personeel.

Meubelbewaring en inpakmateriaal ook. Lid van BKV.

Voor uw veiligheid gebruiken al onze medewerkers desinfecterende gel en maskers.

Tel : 02 / 242 51 30

WINNEN - Zoutleeuw

WINNEN - Zoutleeuw
Met deze verhuisfirma, geniet U van een complete dienst (internationaal en nationaal vervoer, liftservice, enz.), ervaren verhuizers en een gratis en gepersonaliseerde offerte.
Tel: 0496 / 55 57 74

LIMO J.C. - Halle

LIMO J.C. - Halle

Het verhuisbedrijf Limo J.C. helpt u graag uw verhuisproject op een professionele manier te realiseren. Het bedrijf is lid van de Belgische Kamer der Verhuizers en is sinds meer dan 30 jaar een betrouwbare verhuizer.

Tel: 02/362 02 02

SOCQUET - Wemmel

Dit familiebedrijf staat sinds 65 jaar garant voor zorgeloos verhuizen. Deze gemotiveerde en competente verhuizers beschikken over 6 gehomologeerde liften (tot de 18de verdiep). Het is actief in Brussel en in het hele Vlaams Brabant.

Tel: 02 / 460 10 26

SELLESLAG VERHUIZINGEN - Grimbergen

Bent u op zoek naar gekwalificeerde vakmensen voor uw dreigende verhuizing? Deze verhuizers zijn actief in Vlaams Brabant in Grimbergen. Ze bieden een formule met forfait of per uur en u mag op een hoge kwaliteit in uitvoering.

Tel: 02 / 425 66 88

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Vlaams-Brabant ?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Brussel, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Wees georganiseerd voor een vlotte verhuis

Als u geen stress wilt hebben tijdens uw verhuis, neem de tijd om alles methodisch te bekijken en volg deze verschillende stappen 3 maanden vóór de grote dag.

D-3 maanden

Als u huurder bent, waarschuw dan de eigenaar. Wees ervan bewust dat als u uw huurcontract opzegt voor de verwachte datum, is het uw taak om een nieuwe huurder te vinden. Het blijft eenvoudiger om zich ondanks alles te houden aan de data die was verwacht tijdens de ondertekening van de huurovereenkomst.

Informeer u al van tevoren over uw nieuwe woonlocatie: openbaar vervoer, de afstand tot uw werk en de school van uw kinderen.

U mag ook al een offerte aanvragen bij verschillende professionele verhuizers. Hoe eerder u begint te zoeken, hoe groter de kans dat u van de beste kwaliteit/prijsverhouding profiteert.

D-2 maanden

Zodra de datum van uw verhuis vastgesteld is, vraag uw werkgever om verlof. U kunt ook een paar vrienden vragen of ze op de geplande datum beschikbaar zullen zijn om u te helpen.

D-1 maand

Voorzie de overdracht van de abonnementen en diensten bij de leveranciers waarbij u aangesloten bent (water, gas, elektriciteit, internet en de verschillende service-bedrijven). Breng uw adreswijziging onder de aandacht van de verschillende organisaties: postkantoor, bank, ziekenfonds, verzekeringsmaatschappij en uw werkgever.

Begin met het sorteren van spullen die u niet mee zult nemen, zoals oude kleren, boeken, servies… Verkoop, geef, gooi weg wat niet meer nodig is.

D-2 weken

Indien nodig voorzie een parkeerplaats voor de verhuiswagen en servicelift. Voor de parkeerplaats moet u uw gemeente contacteren (per mail, telefoon, online of ter plaats). Dan kunt u de nodige aanvraagformulieren bezorgen met de volgende informatie: de verwachte datum, het adres en de aantal benodigde meters.

Leeg uw koelkast en kasten van alle bederfelijke goederen.

D-1 week

Begin met het inpakken van al uw spullen en maak de dozen. Label ze met hun inhoud en begin met het minst noodzakelijke tot het essentiële. Plan wat extra kleding en uw toiletartikelen opzij. Neem de moeite om het verhuisbedrijf te bellen om te controleren of alles in orde is en bepaal precies de tijden van de dag.

Na het verhuis

U moet zo snel mogelijk bij uw nieuwe gemeente langsgaan om de gegevens van uw identiteitskaart aan te passen.

Informatie geplaatst op 10 juni 2021 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Vlaams Brabant.

Meer informatie over de verhuisfirma's

Bovenstaande verhuisfirma’s in Vlaams-Brabant nemen u alle zorgen uit handen, zowel voor nationale als internationale adreswijzigingen. U hoeft niet meer eraan te twijfelen of u iets over het hoofd hebt gezien, want deze ervaren vakmannen plannen alles op voorhand, daarmee dat uw verhuis probleemloos verloopt. Ze zijn bovendien gespecialiseerd in meubelopslag en in het demonteren en monteren van meubels. Ze bieden u ook liften en verpakkingsmateriaal aan. Zo moet uw verhuis geen stressvol gebeuren zijn.

Een all-in service

Bij een verhuis moet aan alles gedacht worden. Als u een professionele dienst wilt hebben, maak een keuze onder onze selectie specialisten voor verhuizingen. U moet toch zelf bepalen of er nood is aan een ladderlift, het aantal verhuizers en het benodigde transport. Dan kunnen de vakmensen alles organiseren en realiseren om aan al uw verwachtingen te voldoen. U mag ook onder andere rekenen op stipheid, snelheid en zorgvuldigheid. De professionele verhuizers werken inderdaad altijd met het hoogste respect voor uw bezettingen.

Extra diensten

Eenmaal u verhuisd bent, heeft u helemaal geen zin of tijd om het huis dat u verliet schoon te maken? Geen zorg! Sommige verhuisfirma's kunnen deze eindschoonmaak voor u laten uitvoeren. Kies voor een professioneel resultaat.

Soms mag u ook de diensten van een handy-man vragen voor allerlei klusjes zoals het ophangen van schilderijen, luchters, spiegels, enz. U hoeft dan geen tijd besparen voor deze vervelende taken.

Andere verhuisfirma's uit regio Vlaams-Brabant

Hieronder vindt u nog meer verhuisfirma's uit regio Vlaams-Brabant. Aarzel niet om contact met verschillende bedrijven te nemen en de offertes te vergelijken. U zal zeker verhuizers vinden in uw buurt of vlakbij.

Budgetverhuizingen - Vlaams-Brabant: Deze verhuisfirma biedt u hun diensten voor de beste prijs. De ervaren vakmensen van Budgetverhuizingen garanderen u een volledige en snelle service, zorgen voor de veiligheid van uw meubels. Het bedrijf houdt zich ook bezig met het monteren en het demonteren van uw goeden. Tel: 0475/61 75 47.

Coppens - Boutersem: Als u een nieuw huis hebt gekocht en als u binnenkort zult verhuizingen, bel op die firma. U kunt een standaard dienst of een full-service optie kiezen. Dan helpen u de werknemers uw spullen en uw meubels in te pakken. Het is ook mogelijk een wagen en/of een lift te huren. Tel: 016/46 31 22.