Verhuizingen in Vlaams-Brabant

MISTER MOVE - Vlaams-Brabant

Mister Move doorloopt alle stappen van uw verhuizing voor particulieren en bedrijven: in- en uitpakken, (de)monteren, laden en veilig transport. Ze zijn actief in heel Vlaams-Brabant. Bovendien kan u rekenen op: 

 • een uitstekende dienstverlening
 • ultramodern apparatuur
 • de laagste prijzen 

Neem snel contact op via de website voor een gratis offerte. 

Tel: 0472 / 82 82 82 

VDS LIFT - Verhuisbedrijf

Zoek niet verder naar een gemakkelijke oplossing voor uw verhuizing in Vlaams-Brabant. VDS Lift biedt u alles aan wat u nodig hebt voor uw verhuizing. Een veilig transport, liftservice en meubelbewaring. Ze doen het allemaal! 

Verhuist u liever zelf? Geen paniek! Bij VDS Lift kan u ook een verhuiswagen verhuren indien u dit wenst. Het mooie aan dit bedrijf is dat u meteen een duidelijk zicht hebt op de prijs en dat ze niet aan ingewikkkelde facturaties doen. Aarzel niet om contact op te nemen via de website. 

Tel: 052 / 77 90 72

BALZA - Verhuisbedrijf

Balza is een verhuisbedrijf dat actief is in Vlaams-Brabant. Het bedrijf is gespecialiseerd in zowel nationale als internationale verhuizingen. U kan bij hen terecht voor het in- en uitpakken van uw goederen, een liftservice en meubelopslag. 

Verder geniet u bij Balza van de volgende voordelen

 • een uitstekende service
 • aantrekkelijke prijzen 
 • een gepersonaliseerde prijsofferte

Neem snel contact op via de website. 

Tel: 0475 / 83 86 05

COPPENS - Vlaams-Brabant

Bedrijf Coppens

Bent u op zoek naar een ervaren verhuisbedrijf in Vlaams-Brabant? Coppens Verhuizingen is een kwalitatief verhuisbedrijf dat met haar jarenlange ervaring een snelle en efficiënte verhuizing garandeert. 

Het bedrijf doet meer dan verhuizen alleen, uw administratie is bij Coppens Verhuizingen ook steeds in orde. Doordat het bedrijf al jarenlang een erkend lid is van de Belgische Kamer der Verhuizers, kan u gerust zijn dat uw verhuisproject in goede handen terechtkomt.

Tel: 016 / 46 31 22

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Vlaams-Brabant ?

Bent u een verhuisprofessional met ervaring en actief in de regio Vlaams-Brabant? Dan kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u een plaats op onze webportalen aan op zo uw naamsbekendheid te vergroten en uw klantenbestand uit te breiden. 

Nuttige tips voor uw verhuizing

Heeft u een duidelijk beeld van hoe u uw nieuwe woning wil inrichten en gaat u georganiseerd te werk? Verhuizen zal voor u een fluitje van een cent zijn. Wij hebben echter enkele nuttige tips voor personen die nog niet helemaal weten hoe ze hun verhuizing moeten aanpakken:

1. Houd rekening met het gewicht van de dozen. U moet vermijden dat ze scheuren. Zorg er echter wel voor dat er zo min mogelijk ruimte overblijft in de verhuisdoos zodat uw spullen niet kunnen verschuiven. Zo beperkt u het risico op eventuele schade.

2. Neem foto’s van alle aansluitingen (tv, digi-box, dvd-speler, computer- en printer...). Op die manier is het veel eenvoudiger om alles terug aan te sluiten wanneer u uw intrek neemt in de nieuwe woning. Doe hetzelfde met meubels die u demonteert door elke stap te fotograferen.

3. Pak een tas met noodzakelijke spullen: wanneer u verhuist, is het handig om dagdagelijkse spullen snel bij de hand te hebben. U zal wellicht niet alles verhuisdozen in een keer kunnen uitpakken. Steek noodzakelijk gerief (tandenborstel, ondergoed, shampoo...) in een aparte tas zodat u de basisspullen snel bij de hand heeft.

4. Kleurstickers of cijfercodes: plak kleurstickers of een bepaald getal op elke doosje om te verwijzen naar een specifieke kamer: bijvoorbeeld rood voor de badkamer, groen voor de keuken, enz. Dit vereenvoudigt de opslag van dozen op de juiste plaats en zal u veel tijd besparen.

5. Diepvrieszakken: om kleine onderdelen en schroeven te bewaren, raden wij aan om diepvrieszakken te gebruiken. Ze zijn praktisch en helpen uw kleinste stukjes veilig op te bergen. Gebruik een zakje per meubelstuk en noteer ook zeker de volledige inhoud. U weet dan exact welke onderdelen in welk zakje zitten.

6. Medicijnen: als u specifieke medicijnen nodig hebt, houd deze in een doosje apart. Plak de andere doosjes met plakband dicht.

7. Belangrijke documenten: stel een map samen met belangrijke administratieve documenten. Denk hierbij aan verzekeringspapieren, paspoorten, mutualiteit... U zal zo geen problemen ondervinden wanneer u uw spullen uitpakt in de nieuwe woning.

Informatie geplaatst op 2 mei 2024 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Vlaams-Brabant.

Meer informatie over onze verhuisfirma’s

Démenagement camion autoroute

Bovenstaande verhuisfirma's zijn actief in Vlaams-Brabant en helpen u graag verder met al uw verhuisprojecten. U kan bij hen terecht voor verschillende verhuisdiensten voor zowel binnen- als buitenlandse verhuizingen. 

Wanneer u zich laat bijstaan door een professionele verhuisfirma kan u erop rekenen dat uw verhuisproject in goede handen zit. De verhuisfirma's ontzorgen tijdens het hele verhuisproces zodat dit proces niet stressvol hoeft te zijn. 

Een all-in service

Wat mag u verwachten van onze professionele verhuizers in Vlaams-Brabant? Een complete service van A tot Z. Dit wil zeggen dat u kan rekenen op een professionele organisatie van uw verhuizing, veilige meubelopslag, vakkundige montage en demontage van al uw meubels en het verhuur van een verhuiswagen of ladderlift. De verhuisspecialisten gaan altijd met de grootste zorg om met al uw bezittingen.

Extra diensten

Misschien heeft u na uw verhuizing geen zin om uw oude woonst schoon te maken? Geen probleem! Verschillende verhuisfirma's bieden schoonmaakdiensten aan scherpe prijzen aan. Ook kan u bij verschillende firma's een beroep doen op hun klusjesdienst voor kleine en grote herstellingen.

Dankzij deze extra diensten bespaart u tijd en kan u zich volledig focussen op uw verhuizing of wat u écht belangrijk vindt. Aarzel niet om de verhuizers te contacteren voor een gratis en vrijblijvende offerte.

 

Wat zijn de gemiddelde prijzen van een verhuisfirma?

démenageur cartons

De totale verhuiskosten hangen af van het aantal te vervoeren meubelen. Daarnaast wordt het aantal af te leggen kilometers ook meegeteld bij de vaste verhuiskosten. 

Om u een exact idee te geven van de kosten kan u best contact opnemen met de verhuizers voor een gratis offerte.  Wij geven u alvast een overzicht van de gemiddelde kosten van een kleine of grote verhuizing: 

 • Voor een klein woonhuis of appartement rekenen de meeste firma's ongeveer 500 euro aan. Er wordt dan ook een verhuisfirma met een vervoerscapaciteit van 20 kubieke meter voorzien voor het transport van uw inboedel. 
 • Voor een grote woning kunnen de kosten variëren tussen de 700 en 1100 euro. De verhuiswagen die dan voorzien wordt heeft in dit geval een transportcapaciteit van 50 kubieke meter. 

Praktische tips bij het inpakken van uw verhuisdozen

 • Label al uw verhuisdozen. Dit kan met behulp van een labelmaker of stickers. 
 • Pak uw kwetsbare spullen in met beschermend papier of luchtkussenfolie. Zo vermijdt u dat deze breken. 
 • Maak eventueel gebruik van oude kledingsstukken of handdoeken om extra bescherming tegen schokken te bieden. 
 • We raden u aan om  uw elektronische apparaten in hun originele verpakking in te pakken en dus niet te mengen met uw andere spullen. 
 • Vermijd rimpels in uw kleding door uw belangrijke kledij in kledinghoezen in te pakken. 

Andere verhuisfirma's in de regio Vlaams-Brabant

Verder hebben wij nog een overzicht van andere verhuisfirma's in uw buurt die zeker aan uw noden zullen voldoen. Neem gerust een kijkje op hun website voor meer informatie.

 • Socquet - Grimbergen: Socquet is een verhuisfirma in Grimbergen dat voor al uw verhuisprojecten zorgt. Ze verhuizen zowel in het binnenland als in het buitenland en voldoen aan al uw verhuiswensen. Tel: 02 / 460 10 26.
 • Winnen Verhuizingen - Zoutleeuw: Winnen Verhuizingen is een verhuisbedrijf gelegen in Zoutleeuw dat verschillende verhuisdiensten aanbiedt. U kan op hen rekenen voor de verhuur van een verhuiswagen, ladderlift of de aankoop van stevige verhuisdozen. Tel: 0496 / 55 57 74. 
 • Budgetverhuizingen - Keerbergen: Bij budgetverhuizingen garanderen ze een professionele verhuizing aangepast aan elk budget. Contacteer hen via de website voor een gratis en vrijblijvende offerte. Tel: 0475 / 61 75 47.