Verhuizingen in Vlaams-Brabant

SERGE BALZA

Balza is een verhuizfirma actief in Vlaamse Brabant. Ze is gespecialiseerd in nationale and internationale verhuizingen : verpakken, lift service, meubelbewaring, enz.

- onberispelijke service
- aantrekkelijke prijzen
- gepersonaliseerde prijsofferte


Tel : 02 / 377 74 01 ou 0475 / 83 86 05

PATAR – Vlaams Brabant

Dit verhuisexpert biedt u een volledige dienst voor uw verhuizing en garandeert u kwaliteit, snelheid en effectiviteit.

Geniet van een gedetailleerde en gratis offerte, van meer dan 50 jaren ervaring en van een betrouwbare personeel.

Meubelbewaring en inpakmateriaal ook. Lid van BKV.

Voor uw veiligheid gebruiken al onze medewerkers desinfecterende gel en maskers.

Tel : 02 / 242 51 30

LIMO J.C. - Halle

LIMO J.C. - Halle

Deze erkende verhuizers bieden een à la carte service aan al hun klanten: demontage en montage van alle meubels, beveiligd transport... De onderneming is lid van de Belgische Kamer der Verhuizers.

WINNEN - Zoutleeuw

WINNEN - Zoutleeuw
Reserveer een verhuispakket voor een zeer aantrekkelijke prijs! U krijgt 3 uur werk met 2 ervaren verhuizers, een vrachtwagen 20m³ en de verhuislift (tot de 5de verdieping). Andere diensten: meubelbewaring.

COPPENS - Boutersem

Als u een nieuw huis rond Boutersem hebt gekocht en u binnenkort zult verhuizingen, bel op die firma. U kunt een standaard dienst of een full-service optie kiezen. Dan helpen u de werknemers uw spullen en uw meubels te demonteren en ze in te pakken. U mag ook een wagen en/of een lift te huren.

Tel: 016/46 31 22

SELLESLAG VERHUIZINGEN - Grimbergen

Bent u op zoek naar gekwalificeerde vakmensen voor uw dreigende verhuizing? Deze verhuizers zijn actief in Vlaams Brabant in Grimbergen. Ze bieden een formule met forfait of per uur en u mag op een hoge kwaliteit in uitvoering.

Tel: 02 / 425 66 88

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Vlaams-Brabant ?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Brussel, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Wat te doen voor de grote dag?

U hebt eindelijk uw droomwoning gevonden, u hebt een huur- of verkoopovereenkomst getekend en u wil graag zo snel mogelijk verhuizen? Volg dan zeker deze tips!

- Zeg uw huurovereenkomst 3 maanden voor uw vertrekdatum op. Deze eindigt inderdaad doordat de huurder drie maanden voor het einde van de contractueel bepaalde duurtijd een opzegbrief stuurt.

- Begin met het sorteren van uw spullen en beslis wat u al dan niet wenst mee te nemen. Bestel voldoende verhuismaterialen: zorg voor vele verhuisdozen. Reken ongeveer 50 dozen voor een gezin.

- Regel het transport; neem contact op met een verhuisfirma en vraag een prijsofferte voor een verhuizing op de dag van uw keuze.

- Eén maand voor uw vertrek dient u uw telefoon- en internetoperator(en) op de hoogte te brengen van uw adresverandering.

- Twee weken later dient u uw gas- en elektriciteitsleverancier alsook uw bank en alle andere instanties waar u aan verbonden bent op de hoogte te brengen van uw adresverandering.

- Eén week voor uw verhuizing dient u alle belangrijke documenten en andere persoonlijke spullen die u nodig hebt, in te pakken. U kunt al de diepvriezer ontdooien. Het is ook tijd om één of twee parkeerplaatsen te reserveren voor de twee betrokken adressen. De verhuiswagen zal dan gemakkelijk parkeren. Om dit te regelen moet u naar de stadhuis van uw huidige gemeente.

- De verhuisdag: normaalgezien moeten alle dozen met spullen die u niet meer nodigt hebt allemaal klaar staan om te verhuisd worden. Zorg er eveneens voor dat er iemand de verhuisfirma opwacht op uw nieuwe adres. Zorg ervoor dat u een valies bij de hand hebt waarin alles zit dat u nodig hebt voor uw eerste nacht in uw nieuwe woonst gezien u alle dozen hoogstwaarschijnlijk niet onmiddellijk zal kunnen uitpakken.

Informatie geplaatst op 17 mei 2022 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Vlaams Brabant.

Meer informatie over de verhuisfirma's

Bovenstaande verhuisfirma’s in Vlaams-Brabant nemen u alle zorgen uit handen, zowel voor nationale als internationale adreswijzigingen. U hoeft niet meer eraan te twijfelen of u iets over het hoofd hebt gezien, want deze ervaren vakmannen plannen alles op voorhand, daarmee dat uw verhuis probleemloos verloopt. Ze zijn bovendien gespecialiseerd in meubelopslag en in het demonteren en monteren van meubels. Ze bieden u ook liften en verpakkingsmateriaal aan. Zo moet uw verhuis geen stressvol gebeuren zijn.

Een all-in service

Bij een verhuis moet aan alles gedacht worden. Als u een professionele dienst wilt hebben, maak een keuze onder onze selectie specialisten voor verhuizingen. U moet toch zelf bepalen of er nood is aan een ladderlift, het aantal verhuizers en het benodigde transport. Dan kunnen de vakmensen alles organiseren en realiseren om aan al uw verwachtingen te voldoen. U mag ook onder andere rekenen op stipheid, snelheid en zorgvuldigheid. De professionele verhuizers werken inderdaad altijd met het hoogste respect voor uw bezettingen.

Extra diensten

Eenmaal u verhuisd bent, heeft u helemaal geen zin of tijd om het huis dat u verliet schoon te maken? Geen zorg! Sommige verhuisfirma's kunnen deze eindschoonmaak voor u laten uitvoeren. Kies voor een professioneel resultaat.

Soms mag u ook de diensten van een handy-man vragen voor allerlei klusjes zoals het ophangen van schilderijen, luchters, spiegels, enz. U hoeft dan geen tijd besparen voor deze vervelende taken.

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor een verhuisfirma?

Het totale bedrag hangt zeker af van uw woning en de omvang van de spullen te vervoeren. Voor een kleine verhuis (van een appartement of een klein huis ) reken ongeveer €500. Voor deze prijs zal u meestal een verhuiswagen van 20m³ en een lift krijgen. U hebt een grote woning of een heel kantoor te verhuizen? Dan liggen de verhuiskosten rond de €700 tot €1.100. U zal inderdaad een verhuiswagen van 50m³ nodig hebben.

Onze tips om alles slim in te pakken

Eerst en vooral geef elke doos een nummer. Stop alle glazen en servies in papier. Gebruik kleren of handdoeken om ze in tegen schokken te beschermen. Voor de elektronische apparaten raden we u aan om ze in hun originele verpakking te verpakken. Hoe de jurken en kostuums transporteren? Er bestaan kledingdozen met rails zodat uw kleding kan blijven hangen. Goed om te weten: u mag bij de meeste professionele verhuizers verhuisdozen en andere inpakspullen kopen.

Andere verhuisfirma's uit regio Vlaams-Brabant

De verhuizers die u gecontacteerd hebt zijn niet beschikbaar op de datum van uw verhuizing? Wij hebben geselecteerd een paar extra firma's die actief zijn in Vlaams-Brabant. Vraag een offerte aan bij meerdere verhuisfirma's en vergelijk deze prijsoffertes. Zo vindt u de onderneming tegen de beste prijs.

Budgetverhuizingen - Vlaams-Brabant: Deze verhuisfirma biedt u hun diensten voor de beste prijs. De ervaren vakmensen van Budgetverhuizingen garanderen u een volledige en snelle service, zorgen voor de veiligheid van uw meubels. Het bedrijf houdt zich ook bezig met het monteren en het demonteren van uw goeden. Tel: 0475/61 75 47.

Socquet - Wemmel: Dit familiebedrijf staat sinds 65 jaar garant voor zorgeloos verhuizen. Deze gemotiveerde en competente verhuizers beschikken over 6 gehomologeerde liften (tot de 18de verdiep). Het is actief in Brussel en in het hele Vlaams Brabant. Tel: 02/460 10 26.