Verhuizingen in Vlaams-Brabant

PATAR – Vlaams Brabant

Dit verhuisexpert biedt u een volledige dienst voor uw verhuizing en garandeert u kwaliteit, snelheid en effectiviteit.

Geniet van een gedetailleerde en gratis offerte, van meer dan 50 jaren ervaring en van een betrouwbare personeel.

Meubelbewaring en inpakmateriaal ook. Lid van BKV.

Voor uw veiligheid gebruiken al onze medewerkers desinfecterende gel en maskers.

Tel : 02 / 242 51 30

WINNEN - Zoutleeuw

WINNEN - Zoutleeuw
Met deze verhuisfirma, geniet U van een complete dienst (internationaal en nationaal vervoer, liftservice, enz.), ervaren verhuizers en een gratis en gepersonaliseerde offerte.
Tel : 0496 / 55 57 74

LIMO J.C. – Halle

LIMO J.C. – Halle
Dat verhuisbedrijf is lid van de Belgische Kamer der Verhuizers en is een "erkend verhuizer". Die hoedanigheid garanteert U een betrouwbaar en goed opgeleid personeel.
Tel : 02 / 362 02 02

SELLESLAG VERHUIZINGEN - Grimbergen

Verhuisfirma in Vlaams Brabant in Grimbergen :
- formule met forfait of per puur
- kwaliteit in uitvoering
- inpakmateriaal
Tel : 02 / 425 66 88

SOCQUET – Wemmel

Dit verhuisbedrijf heeft 6 liften (tot de 18de verdiep) en gemotiveerde en competente medewerkers tot uw dienst. Het is actief in het hele Vlaams Brabant.
Tel : 02 / 460 10 26

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Vlaams-Brabant ?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Brussel, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

De verhuischecklist

Wees vooruitziend, voorkom onnodige stress op de dag van uw verhuizing en bespaar op die manier zowel tijd als energie. Ga methodisch te werk en volg deze checklist om een zorgeloze verhuis:

Drie maanden vooraf: begin met de voorbereidingen van uw verhuizing. Eerst moet u uw huurcontrat opzeggen. Breng de verhuurder op de hoogte van het verhuis. Deze termijn geeft uw huisbaas voldoende tijd om een nieuwe huurder te vinden. Als u kinderen hebt regel dan hun overstap naar een nieuwe school.

De datum van uw verhuizing legt u best twee maanden op voorhand vast in functie van uw agenda en verplichtingen. Boek daarna een verhuisbedrijf. Vraag een paar offertes en vergelijk deze om de goedkoopste firma te kunnen kiezen.

Eén maand op voorhand dient u alle betrokken personen op de hoogte te brengen van uw adresverandering. Wijzig het adres van uw abonnementen (telefonie, gas, water, internet, enz.) en verwittig instanties zoals uw bank, verzekeringsmaatschappij, e.d. Wanneer u zich inschrijft in uw nieuwe gemeente zullen de meeste instanties (zoals de belastingdienst, uw ziekenfonds, enz.) hiervan op de hoogte gebracht worden. Het is nog wat vroeg om uw spullen beginnen in te pakken maar u kan wel al uitzoeken wat u al dan niet mee wil verhuizen en u vervolgens ontdoen van wat u niet wil meenemen door het weg te geven, tweedehands of op een rommelmarkt te verkopen, naar het containerpark te brengen, enz.

Twee weken voor uw verhuizing dient u bij de gemeente een parkeerverbod aan te vragen zodat de parkeerplaatsen voor uw woning vrij blijven voor de verhuiswagen en -lift. Eet de bederfelijke voedingswaren die u niet zal kunnen meenemen op en doe geen grote boodschappen meer.

De laatste week voor uw verhuizing zal helemaal in het teken staan van de laatste voorbereidingen. Pak uw spullen in en maak een aparte valies klaar voor de dag van uw verhuizing met daarin vervangkledij, verzorgingsproducten, enz. Bel voor de zekerheid nog eens naar de verhuisfirma en regel de laatste details.

Informatie geplaatst op 14 januari 2021 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Vlaams Brabant.

Meer informatie over de verhuisfirma's

Bovenstaande verhuisfirma’s in Vlaams-Brabant nemen u alle zorgen uit handen, zowel voor nationale als internationale adreswijzigingen. U hoeft niet meer eraan te twijfelen of u iets over het hoofd hebt gezien, want deze ervaren vakmannen plannen alles op voorhand, daarmee dat uw verhuis probleemloos verloopt. Ze zijn bovendien gespecialiseerd in meubelopslag en in het demonteren en monteren van meubels. Ze bieden u ook liften en verpakkingsmateriaal aan. Zo moet uw verhuis geen stressvol gebeuren zijn.

Een all-in service

Bij een verhuis moet aan alles gedacht worden. Als u een professionele dienst wilt hebben, maak een keuze onder onze selectie specialisten voor verhuizingen. U moet toch zelf bepalen of er nood is aan een ladderlift, het aantal verhuizers en het benodigde transport. Dan kunnen de vakmensen alles organiseren en realiseren om aan al uw verwachtingen te voldoen. U mag ook onder andere rekenen op stipheid, snelheid en zorgvuldigheid. De professionele verhuizers werken inderdaad altijd met het hoogste respect voor uw bezettingen.

Extra diensten

Eenmaal u verhuisd bent, heeft u helemaal geen zin of tijd om het huis dat u verliet schoon te maken? Geen zorg! Sommige verhuisfirma's kunnen deze eindschoonmaak voor u laten uitvoeren. Kies voor een professioneel resultaat.

Soms mag u ook de diensten van een handy-man vragen voor allerlei klusjes zoals het ophangen van schilderijen, luchters, spiegels, enz. U hoeft dan geen tijd besparen voor deze vervelende taken.

Andere verhuisfirma's uit regio Vlaams-Brabant

Hieronder vindt u nog meer verhuisfirma's uit regio Vlaams-Brabant. Aarzel niet om contact met verschillende bedrijven te nemen en de offertes te vergelijken. U zal zeker verhuizers vinden in uw buurt of vlakbij.

Budgetverhuizingen - Vlaams-Brabant : Deze verhuisfirma biedt u hun diensten voor de beste prijs. De ervaren vakmensen van Budgetverhuizingen garanderen u een volledige en snelle service, zorgen voor de veiligheid van uw meubels. Het bedrijf houdt zich ook bezig met het monteren en het demonteren van uw goeden. Tel : 0475/61 75 47.

Coppens - Boutersem : Als u een nieuw huis hebt gekocht en als u binnenkort zult verhuizingen, bel op die firma. U kunt een standaard dienst of een full-service optie kiezen. Dan helpen u de werknemers uw spullen en uw meubels in te pakken. Het is ook mogelijk een wagen en/of een lift te huren. Tel : 016/46 31 22.