Verhuizingen in Vlaams-Brabant

PATAR – Vlaams Brabant

Dit verhuisexpert biedt u een volledige dienst voor uw verhuizing en garandeert u kwaliteit, snelheid en effectiviteit.

Geniet van een gedetailleerde en gratis offerte, van meer dan 50 jaren ervaring en van een betrouwbare personeel.

Meubelbewaring en inpakmateriaal ook. Lid van BKV.

Voor uw veiligheid gebruiken al onze medewerkers desinfecterende gel en maskers.

Tel : 02 / 242 51 30

LIMO J.C. - Halle

LIMO J.C. - Halle

U moet een verhuisbedrijf kiezen? Prijs is heel belangrijk, maar service moet op de eerste plaats komen. Contacteer de betrouwbare verhuizers Limo J.C. zonder aarzelen. Het bedrijf is lid van de Belgische Kamer der Verhuizers.

WINNEN - Zoutleeuw

WINNEN - Zoutleeuw
Met deze verhuisfirma, geniet U van een complete dienst (internationaal en nationaal vervoer, liftservice, enz.), ervaren verhuizers en een gratis en gepersonaliseerde offerte.
Tel: 0496 / 55 57 74

SELLESLAG VERHUIZINGEN - Grimbergen

Bent u op zoek naar gekwalificeerde vakmensen voor uw dreigende verhuizing? Deze verhuizers zijn actief in Vlaams Brabant in Grimbergen. Ze bieden een formule met forfait of per uur en u mag op een hoge kwaliteit in uitvoering.

Tel: 02 / 425 66 88

SOCQUET - Wemmel

Dit familiebedrijf staat sinds 65 jaar garant voor zorgeloos verhuizen. Deze gemotiveerde en competente verhuizers beschikken over 6 gehomologeerde liften (tot de 18de verdiep). Het is actief in Brussel en in het hele Vlaams Brabant.

Tel: 02 / 460 10 26

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Vlaams-Brabant ?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Brussel, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Stressloos verhuizen? Dat kan!

Kiest u ervoor om uw verhuis uit te besteden of om alles zelf te organiseren, blijft het sleutelwoord organisatie. Begint er liever tijdig aan en neem alles stap per stap. Door razend snel te willen gaan zou u bepaalde dingen kunnen overzien. Maak een checklist van alles wat er moet gebeuren, dan kunt u op beide oren slapen.

"Tijd is geld." Het is dus slim om de tijd dat u de onderneming inhuurt zo kort mogelijk te houden. Hoe? Door u zich goed voor te bereiden op de verhuisdag. Maar wat kunt u doen? Indien nodig reserveer tijdelijk een verhuisbedrijf met of zonder liftservice. Aanvraag parkeerverbord met parkeerborden. U mag dan een parkeerplaats vrij te houden tijdens het verhuis. Wacht niet langer dan twee weken op voorhand om de aanvraag in te dienen.

Denk eraan om de verschillende instanties op de hoogte te brengen van uw adreswijziging: bank, ziekenfonds, werkgever... Laat ook uw water- en gaslevering opzeggen, en vraag die op uw nieuwe adres aan. Vraag er bij de postkantoor naar, dat uw post automatisch naar uw nieuw adres gestuurd wordt.

Na de grote dag ga zo snel mogelijk naar uw nieuwe gemeente om de gegevens van uw identiteitskaart aan te passen.

Voor de verhuisdag zelf raden wij u aan om een tas voor te bereiden, waarin u alle noodzakelijke elementen (medicijnen, eten, kleren, vuilniszakken…) in stopt, om er tijdens dag snel aan te kunnen.

Informatie geplaatst op 24 november 2021 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Vlaams Brabant.

Meer informatie over de verhuisfirma's

Bovenstaande verhuisfirma’s in Vlaams-Brabant nemen u alle zorgen uit handen, zowel voor nationale als internationale adreswijzigingen. U hoeft niet meer eraan te twijfelen of u iets over het hoofd hebt gezien, want deze ervaren vakmannen plannen alles op voorhand, daarmee dat uw verhuis probleemloos verloopt. Ze zijn bovendien gespecialiseerd in meubelopslag en in het demonteren en monteren van meubels. Ze bieden u ook liften en verpakkingsmateriaal aan. Zo moet uw verhuis geen stressvol gebeuren zijn.

Een all-in service

Bij een verhuis moet aan alles gedacht worden. Als u een professionele dienst wilt hebben, maak een keuze onder onze selectie specialisten voor verhuizingen. U moet toch zelf bepalen of er nood is aan een ladderlift, het aantal verhuizers en het benodigde transport. Dan kunnen de vakmensen alles organiseren en realiseren om aan al uw verwachtingen te voldoen. U mag ook onder andere rekenen op stipheid, snelheid en zorgvuldigheid. De professionele verhuizers werken inderdaad altijd met het hoogste respect voor uw bezettingen.

Extra diensten

Eenmaal u verhuisd bent, heeft u helemaal geen zin of tijd om het huis dat u verliet schoon te maken? Geen zorg! Sommige verhuisfirma's kunnen deze eindschoonmaak voor u laten uitvoeren. Kies voor een professioneel resultaat.

Soms mag u ook de diensten van een handy-man vragen voor allerlei klusjes zoals het ophangen van schilderijen, luchters, spiegels, enz. U hoeft dan geen tijd besparen voor deze vervelende taken.

Andere verhuisfirma's uit regio Vlaams-Brabant

Hieronder vindt u nog meer verhuisfirma's uit regio Vlaams-Brabant. Aarzel niet om contact met verschillende bedrijven te nemen en de offertes te vergelijken. U zal zeker verhuizers vinden in uw buurt of vlakbij.

Budgetverhuizingen - Vlaams-Brabant: Deze verhuisfirma biedt u hun diensten voor de beste prijs. De ervaren vakmensen van Budgetverhuizingen garanderen u een volledige en snelle service, zorgen voor de veiligheid van uw meubels. Het bedrijf houdt zich ook bezig met het monteren en het demonteren van uw goeden. Tel: 0475/61 75 47.

Coppens - Boutersem: Als u een nieuw huis hebt gekocht en als u binnenkort zult verhuizingen, bel op die firma. U kunt een standaard dienst of een full-service optie kiezen. Dan helpen u de werknemers uw spullen en uw meubels in te pakken. Het is ook mogelijk een wagen en/of een lift te huren. Tel: 016/46 31 22.