Verhuizingen in Vlaams-Brabant

PATAR – Vlaams Brabant

Dit verhuisexpert biedt u een volledige dienst voor uw verhuizing en garandeert u kwaliteit, snelheid en effectiviteit.

Geniet van een gedetailleerde en gratis offerte, van meer dan 50 jaren ervaring en van een betrouwbare personeel.

Meubelbewaring en inpakmateriaal ook. Lid van BKV.

Voor uw veiligheid gebruiken al onze medewerkers desinfecterende gel en maskers.

Tel : 02 / 242 51 30

LIMO J.C. - Halle

LIMO J.C. - Halle

Het verhuisbedrijf Limo J.C. helpt u graag uw verhuisproject op een professionele manier te realiseren. Het bedrijf is lid van de Belgische Kamer der Verhuizers en is sinds meer dan 30 jaar een betrouwbare verhuizer.

Tel: 02/362 02 02

WINNEN - Zoutleeuw

WINNEN - Zoutleeuw
Met deze verhuisfirma, geniet U van een complete dienst (internationaal en nationaal vervoer, liftservice, enz.), ervaren verhuizers en een gratis en gepersonaliseerde offerte.
Tel: 0496 / 55 57 74

SELLESLAG VERHUIZINGEN - Grimbergen

Bent u op zoek naar gekwalificeerde vakmensen voor uw dreigende verhuizing? Deze verhuizers zijn actief in Vlaams Brabant in Grimbergen. Ze bieden een formule met forfait of per uur en u mag op een hoge kwaliteit in uitvoering.

Tel: 02 / 425 66 88

SOCQUET - Wemmel

Dit familiebedrijf staat sinds 65 jaar garant voor zorgeloos verhuizen. Deze gemotiveerde en competente verhuizers beschikken over 6 gehomologeerde liften (tot de 18de verdiep). Het is actief in Brussel en in het hele Vlaams Brabant.

Tel: 02 / 460 10 26

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Vlaams-Brabant ?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Brussel, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Vermijd deze veelgemaakte fouten

Als u een verhuizing zonder stress wilt, zult u zeer georganiseerd zijn. Zo zult u geen tijd (en ook geld) verspillen. Vermijd deze vijf verhuisfouten die zouden slecht zijn op een goede werking van de activiteiten, vooral als het gaat om een intenationale verhuis.

  1. U hebt niets gepland: voor een verhuis is improvisatie synoniem van problemen en onvoorziene zaken. Ga er niet van uit dat u de week voor de verhuisdag een beschikbaar bedrijf zult vinden. Wees georganiseerd en maak een planning met taken die van tevoren gedaan moeten worden: U zult vele angsten vermijden zoals verlies van tijd en geld.
  2. Uw dozen zijn niet gelabeld : label elke doos met de inhoud ervan en de ruimte waaraan de doos is toegeschreven. Anders moet je al je dozen openen om een bepaald voorwerp terug te vinden. Uitpakken neemt veel tijd, dus maak het je leven makkelijker!
  3. U hebt geen budget: wij raden aan om een kostenraming op voorhand te maken. Anders zult u onaangename verrassingen kunnen hebben en tijdens een paar maanden na de verhuizing op een paar dingen moeten besparen. Als u het vervoer zelf doet, kunt u meestal op 100 tot 500 euro rekenen, afhankelijk van de afstand. Voor een verhuislift is dat ongeveer 75 euro per uur als u lager dan de 6de verdieping woont.
  4. U hebt geen parkeerplaats geregeld: dit moet u helemaal niet over het hoofd gezien. Want als de verhuiswagener is er maar er is geen plaats in uw straat, zult u echt problemen hebben... Wanneer u verhuist, kunt u bij de gemeente een tijdelijk parkeerverbod aanvragen op de verhuisdag voor (of dichtbij, als het anders niet mogelijk is) uw woning zodat de verhuiswagener zich kan parkeren. Weet dat het bedrijf kan weigeren om het werk als er geen parkeerverbod is. U zult jammer de rekening moeten betalen en een tweede interventie. Dus wees voorzichtig en neem contact op met het bedrijf van uw keuze: het gebeurt dat zij het is die voor deze reservering zorgt.
  5. U beschikt niet over het juiste transportmateriaal: de meubels raken snel beschadigd wanneer ze niet goed vervoerd worden. Daarom raden we u aan om beroep te doen op professionele verhuizers. Ze beschikken over grote verhuiswagens en zullen al uw spullen moeiteloos en heelhuids halen. Ze verhuren ook verhuismaterialen die kunnen hergebruikt worden zodat uw verhuis minder belastend voor het milieu is dan met de traditionele verhuismaterialen. Daarnaast bieden deze professionele doosjes, containers en boxen veel berscherming voor uw computer en andere kostbare inboedel.

Informatie geplaatst op 7 juli 2021 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Vlaams Brabant.

Meer informatie over de verhuisfirma's

Bovenstaande verhuisfirma’s in Vlaams-Brabant nemen u alle zorgen uit handen, zowel voor nationale als internationale adreswijzigingen. U hoeft niet meer eraan te twijfelen of u iets over het hoofd hebt gezien, want deze ervaren vakmannen plannen alles op voorhand, daarmee dat uw verhuis probleemloos verloopt. Ze zijn bovendien gespecialiseerd in meubelopslag en in het demonteren en monteren van meubels. Ze bieden u ook liften en verpakkingsmateriaal aan. Zo moet uw verhuis geen stressvol gebeuren zijn.

Een all-in service

Bij een verhuis moet aan alles gedacht worden. Als u een professionele dienst wilt hebben, maak een keuze onder onze selectie specialisten voor verhuizingen. U moet toch zelf bepalen of er nood is aan een ladderlift, het aantal verhuizers en het benodigde transport. Dan kunnen de vakmensen alles organiseren en realiseren om aan al uw verwachtingen te voldoen. U mag ook onder andere rekenen op stipheid, snelheid en zorgvuldigheid. De professionele verhuizers werken inderdaad altijd met het hoogste respect voor uw bezettingen.

Extra diensten

Eenmaal u verhuisd bent, heeft u helemaal geen zin of tijd om het huis dat u verliet schoon te maken? Geen zorg! Sommige verhuisfirma's kunnen deze eindschoonmaak voor u laten uitvoeren. Kies voor een professioneel resultaat.

Soms mag u ook de diensten van een handy-man vragen voor allerlei klusjes zoals het ophangen van schilderijen, luchters, spiegels, enz. U hoeft dan geen tijd besparen voor deze vervelende taken.

Andere verhuisfirma's uit regio Vlaams-Brabant

Hieronder vindt u nog meer verhuisfirma's uit regio Vlaams-Brabant. Aarzel niet om contact met verschillende bedrijven te nemen en de offertes te vergelijken. U zal zeker verhuizers vinden in uw buurt of vlakbij.

Budgetverhuizingen - Vlaams-Brabant: Deze verhuisfirma biedt u hun diensten voor de beste prijs. De ervaren vakmensen van Budgetverhuizingen garanderen u een volledige en snelle service, zorgen voor de veiligheid van uw meubels. Het bedrijf houdt zich ook bezig met het monteren en het demonteren van uw goeden. Tel: 0475/61 75 47.

Coppens - Boutersem: Als u een nieuw huis hebt gekocht en als u binnenkort zult verhuizingen, bel op die firma. U kunt een standaard dienst of een full-service optie kiezen. Dan helpen u de werknemers uw spullen en uw meubels in te pakken. Het is ook mogelijk een wagen en/of een lift te huren. Tel: 016/46 31 22.