Verhuizingen in Vlaams-Brabant

SERGE BALZA

Balza is een verhuizfirma actief in Vlaamse Brabant. Ze is gespecialiseerd in nationale and internationale verhuizingen : verpakken, lift service, meubelbewaring, enz.

- onberispelijke service
- aantrekkelijke prijzen
- gepersonaliseerde prijsofferte


Tel : 02 / 377 74 01 ou 0475 / 83 86 05

PATAR – Vlaams Brabant

Dit verhuisexpert biedt u een volledige dienst voor uw verhuizing en garandeert u kwaliteit, snelheid en effectiviteit.

Geniet van een gedetailleerde en gratis offerte, van meer dan 50 jaren ervaring en van een betrouwbare personeel.

Meubelbewaring en inpakmateriaal ook. Lid van BKV.

Tel : 02 / 242 51 30

DK MOVES DEKEMPENEER

Als erkend verhuizer van de Belgische Kamer der Verhuizers beheert DK Moves Dekempeneer sinds bijna 30 jaar van A tot Z de verhuizingen van particulieren, kantoren, fabrieken…

Van de verpakking van uw meubelen tot transport, via het laden van de vrachtwagen, wordt u een kwaliteitsservice gegarandeerd dankzij hoog-waardig materiaal en een hoog opgeleid team.

DK Moves Dekempeneer : oplossingen voor elke verhuis !

Tel : 02 / 725 12 12  

LIMO J.C. – Halle

LIMO J.C. – Halle
Dat verhuisbedrijf is lid van de Belgische Kamer der Verhuizers en is een "erkend verhuizer". Die hoedanigheid garanteert U een betrouwbaar en goed opgeleid personeel.
Tel : 02 / 362 02 02

WINNEN - Zoutleeuw

WINNEN - Zoutleeuw
Met deze verhuisfirma, geniet U van een complete dienst (internationaal en nationaal vervoer, liftservice, enz.), ervaren verhuizers en een gratis en gepersonaliseerde offerte.
Tel : 0496 / 55 57 74

Bent u een verhuisfirma in Vlaams-Brabant ?

Bent u een verhuisfirma actief in Vlaams-Brabant, en wilt u graag tot ons netwerk toetreden ? Wij kunnen u gevarieerde en gepersonaliseerde oplossingen aanbieden, om uw bekendheid en clientèle op te bouwen.

Verhuistips

Kiest u ervoor om uw verhuis uit te besteden of om alles zelf te organiseren, blijft het sleutelwoord planning. Begint er liever tijdig aan en neem alles stap per stap. Door razend snel te willen gaan zou u bepaalde dingen kunnen overzien. Maak een checklist van alles wat er moet gebeuren, dan kunt u op beide oren slapen.

Denk eraan om uw adreswijziging tijdig bij de toegepaste overheid te melden. Laat ook uw water- en gaslevering opzeggen, en vraag die op uw nieuwe adres aan. Vraag er bij de postkantoor naar, dat uw post automatisch naar uw nieuw adres gestuurd wordt. Vergeet ook een aangepaste parkeerplaats voor de verhuiswagen aan te vragen.

Voor de verhuisdag zelf raden wij u aan om een tas voor te bereiden, waarin u alle nodige elementen (medicijnen, eten…) in stopt, om er tijdens dag snel aan te kunnen.

Meer informatie

Bovenstaande verhuisfirma’s in Vlaams-Brabant nemen u alle zorgen uit handen, zowel voor nationale als internationale adreswijzigingen. U hoeft niet meer eraan te twijfelen of u iets over het hoofd hebt gezien, want deze ervaren vakmannen plannen alles op voorhand, daarmee dat uw verhuis probleemloos verloopt. Ze zijn bovendien gespecialiseerd in meubelopslag en in het demonteren en monteren van meubels. Ze bieden u ook liften en verpakkingsmateriaal aan.
Zo moet uw verhuis geen stressvol gebeuren zijn.

Budgetverhuizingen - Vlaams-Brabant : Deze verhuisfirma biedt u hun diensten voor de beste prijs. De ervaren vakmensen van Budgetverhuizingen garanderen u een volledige en snelle service, zorgen voor de veiligheid van uw meubels. Het bedrijf houdt zich ook bezig met het monteren en het demonteren van uw goeden. Meer info, raadpleegt hun website.

Socquet – Wemmel : Dit verhuisbedrijf heeft 6 liften (tot de 18de verdiep) en gemotiveerde en competente medewerkers tot uw dienst. Het is actief in het hele Vlaams Brabant. Tel : 02/460 10 26.

Selleslag Verhuizingen - Grimbergen : Verhuisfirma in Vlaams Brabant in Grimbergen : formule met forfait of per puur, kwaliteit in uitvoering, inpakmateriaal. Tel : 02/425 66 88.

Coppens - Boutersem : Als u een nieuw huis hebt gekocht en als u binnenkort zult verhuizingen, bel op die firma. U kunt een standaard dienst of een full-service optie kiezen. Dan helpen u de werknemers uw spullen en uw meubels in te pakken. Het is ook mogelijk een wagen en/of een lift te huren. Neem contact met hen hier.