Verhuizingen in Vlaams-Brabant

PATAR – Vlaams Brabant

Dit verhuisexpert biedt u een volledige dienst voor uw verhuizing en garandeert u kwaliteit, snelheid en effectiviteit.

Geniet van een gedetailleerde en gratis offerte, van meer dan 50 jaren ervaring en van een betrouwbare personeel.

Meubelbewaring en inpakmateriaal ook. Lid van BKV.

Tel : 02 / 242 51 30

WINNEN - Zoutleeuw

WINNEN - Zoutleeuw
Met deze verhuisfirma, geniet U van een complete dienst (internationaal en nationaal vervoer, liftservice, enz.), ervaren verhuizers en een gratis en gepersonaliseerde offerte.
Tel : 0496 / 55 57 74

LIMO J.C. – Halle

LIMO J.C. – Halle
Dat verhuisbedrijf is lid van de Belgische Kamer der Verhuizers en is een "erkend verhuizer". Die hoedanigheid garanteert U een betrouwbaar en goed opgeleid personeel.
Tel : 02 / 362 02 02

SELLESLAG VERHUIZINGEN - Grimbergen

Verhuisfirma in Vlaams Brabant in Grimbergen :
- formule met forfait of per puur
- kwaliteit in uitvoering
- inpakmateriaal
Tel : 02 / 425 66 88

SOCQUET – Wemmel

Dit verhuisbedrijf heeft 6 liften (tot de 18de verdiep) en gemotiveerde en competente medewerkers tot uw dienst. Het is actief in het hele Vlaams Brabant.
Tel : 02 / 460 10 26

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Vlaams-Brabant ?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Brussel, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Onze tips om uw verhuizing te vergemakkelijken

Een verhuizing is vaak een moment dat tot in de puntjes moet voorbereid worden om stress te voorkomen. Ziehier enkele tips om uw verhuizing voor te bereiden en te vergemakkelijken.

•    Maak uw koelkast en diepvriezer leeg en ontdooi deze ook.

•    Maak de kabels van uw huishoudtoestellen vast aan de achterkant.

•    Nummer uw verhuisdozen of schrijf erop wat erin zit en vermeldt wanneer het om breekbare spullen gaat.

•    Verzamel alle kleine onderdelen van uw meubels (vijzen, moeren, e.d.) in zakjes die u aan de binnenzijde van of aan het meubilair bevestigd.

•    Maak een inventaris op van uw inboedel en kijk goed na of alles er na aankomst is.

•    Zorg voor noppenfolie of voor oude stukken stof zodat u de hoeken van uw meubels kan beschermen.

•    Neem een foto van uw elektrische toestellen, bv.: huishoudtoestellen, wanneer deze nog aangesloten zijn zodat u ze correct opnieuw kan aansluiten bij aankomst.

•    Neem een foto van elke stap wanneer u meubels uit elkaar haalt zodat u deze gemakkelijk opnieuw kan monteren, vooral wanneer u niet meer over de handleiding beschikt.

•    Voorzie een overlevingsdoos waarin al het nodige zit voor de eerste nacht en dag na uw verhuizing: propere kledij, verzorgingsproducten, iets om te eten, enz.

Informatie geplaatst op 11 december 2019 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Vlaams Brabant.

Meer informatie

Bovenstaande verhuisfirma’s in Vlaams-Brabant nemen u alle zorgen uit handen, zowel voor nationale als internationale adreswijzigingen. U hoeft niet meer eraan te twijfelen of u iets over het hoofd hebt gezien, want deze ervaren vakmannen plannen alles op voorhand, daarmee dat uw verhuis probleemloos verloopt. Ze zijn bovendien gespecialiseerd in meubelopslag en in het demonteren en monteren van meubels. Ze bieden u ook liften en verpakkingsmateriaal aan.
Zo moet uw verhuis geen stressvol gebeuren zijn.

Budgetverhuizingen - Vlaams-Brabant : Deze verhuisfirma biedt u hun diensten voor de beste prijs. De ervaren vakmensen van Budgetverhuizingen garanderen u een volledige en snelle service, zorgen voor de veiligheid van uw meubels. Het bedrijf houdt zich ook bezig met het monteren en het demonteren van uw goeden. Meer info, raadpleegt hun website.

Coppens - Boutersem : Als u een nieuw huis hebt gekocht en als u binnenkort zult verhuizingen, bel op die firma. U kunt een standaard dienst of een full-service optie kiezen. Dan helpen u de werknemers uw spullen en uw meubels in te pakken. Het is ook mogelijk een wagen en/of een lift te huren. Neem contact met hen hier.