Verhuizingen in Vlaams-Brabant

SERGE BALZA

Balza is een verhuizfirma actief in Vlaamse Brabant. Ze is gespecialiseerd in nationale and internationale verhuizingen : verpakken, lift service, meubelbewaring, enz.

- onberispelijke service
- aantrekkelijke prijzen
- gepersonaliseerde prijsofferte


Tel : 02 / 377 74 01 ou 0475 / 83 86 05

PDM-MOVES - particuliere en zakelijke verhuizingen

Vertrouw uw verhuizing in Vlaams-Brabant geheel of gedeeltelijk toe aan het dynamische en gemotiveerde team van PDM-Moves.

De zaakvoerder geeft u na een bezoek ter plaatse een gratis offerte, of u nu een beperkte of een complete formule wilt.

Deze verhuizers werken met kwaliteitsmateriaal en propere voertuigen om alle stappen van het werk in goede banen te leiden, onder toezicht van de baas. Profiteer van voordelige prijzen, of u nu particulier of professional bent.

Tel: 02 / 828 24 24

BUDGETVRHUIZINGEN - Verhuisfirma

Photo Budgetverhuizingen

Deze verhuisfirma biedt u hun diensten voor de beste prijs. De ervaren vakmensen van Budgetverhuizingen garanderen u een volledige en snelle service, zorgen voor de veiligheid van uw meubels.

Het bedrijf houdt zich ook bezig met:

 • het monteren en het demonteren van uw goeden
 • een ladderlift service
 • internationale verhuizingen
 • een budgetvriendelijke meubelbewaring

Tel: 0475 / 61 75 47

COPPENS - Vlaams-Brabant

Bedrijf Coppens

Als u een nieuw huis rond Boutersem hebt gekocht en u binnenkort zult verhuizingen, bel op die firma.

U kunt een standaard dienst of een full-service optie kiezen. Dan helpen u de werknemers uw spullen en uw meubels te demonteren en ze in te pakken.

Als u toch liever zelf verhuist, huur dan een wagen (10m³ of 23m³), een aanhangwagen, parkeerborden, een transpalet en/of een lift.

Tel: 016 / 46 31 22

LIMO J.C. - Halle

LIMO J.C. - Halle

Deze erkende verhuizers bieden een à la carte service aan al hun klanten: demontage en montage van alle meubels, beveiligd transport... De onderneming is lid van de Belgische Kamer der Verhuizers.

WINNEN - Zoutleeuw

WINNEN - Zoutleeuw
Reserveer een verhuispakket voor een zeer aantrekkelijke prijs! U krijgt 3 uur werk met 2 ervaren verhuizers, een vrachtwagen 20m³ en de verhuislift (tot de 5de verdieping). Andere diensten: meubelbewaring.

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in Vlaams-Brabant ?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio Brussel, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Uw verhuis zal geen stressvolle periode zijn

U zal in een paar maanden verhuizen en u hebt beslist om professionele verhuizers te contacteren? Dan is het tijd om een paar offertes te vragen zodat u vindt de goedkoopste onderneming die aan al uw wensen voldoet. Om een nauwkeurige schatting van de totale prijs moet de verhuisfirma zeker een huisbezoek doen om het te verplaatsen volume en de algemene situatie te beoordelen, behoefte aan een meubellift, zware en kwetsbare goederen zoals een piano en kunstwerken, enz. Het is dus niet een week voor de geplande datum dat U met uw onderzoek begint.

De verhuizing is een sector die sterk beïnvloed is door seizoensinvloeden en er zijn hoge seizoenen waarin planningen zwaarder worden belast en waar de aangeboden prijzen kunnen variëren. Afhankelijk van de tijdsperiode om te verhuizen, zult u dus bepaalde vertragingen van verschillende lengtes moeten respecteren.

Als u tussen mei en augustus verhuist, midden in het hoogseizoen, plant u twee maanden voor de datum om offertes te vragen, vooral aan het einde van de maand of in het weekend. Als u aan het begin van de maand en / of tijdens de week verhuist, kan deze periode worden teruggebracht tot 6 weken.

Als u tijdens het laagseizoen verhuist, zou één maand voldoende moeten zijn om de offertes te krijgen. De kans is ook groot dat de gekozen verhuisfirma beschikbaar zal zijn voor uw geplande verhuisdag. Noteer dat het nutteloos is om 6 maanden van tevoren een offerte te vragen want de prijzen zijn meestal geldig gedurend twee maanden.

Een laatste tip voor de verhuisdag: probeer het verhuisbedrijf dat u inhuurt zo kort mogelijk te houden. En de meeste tijd kunt u besparen door u zich goed voor te bereiden: maak inventarissen, en pak alles in dozen op voorhand.

Informatie geplaatst op 10 januari 2023 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / Vlaams Brabant.

Meer informatie over de verhuisfirma's

Démenagement camion autoroute

Bovenstaande verhuisfirma’s in Vlaams-Brabant nemen u alle zorgen uit handen, zowel voor nationale als internationale adreswijzigingen. U hoeft niet meer eraan te twijfelen of u iets over het hoofd hebt gezien, want deze ervaren vakmannen plannen alles op voorhand, daarmee dat uw verhuis probleemloos verloopt. Ze zijn bovendien gespecialiseerd in meubelopslag en in het demonteren en monteren van meubels. Ze bieden u ook liften en verpakkingsmateriaal aan. Zo moet uw verhuis geen stressvol gebeuren zijn.

Een all-in service

Bij een verhuis moet aan alles gedacht worden. Als u een professionele dienst wilt hebben, maak een keuze onder onze selectie specialisten voor verhuizingen. U moet toch zelf bepalen of er nood is aan een ladderlift, het aantal verhuizers en het benodigde transport. Dan kunnen de vakmensen alles organiseren en realiseren om aan al uw verwachtingen te voldoen. U mag ook onder andere rekenen op stipheid, snelheid en zorgvuldigheid. De professionele verhuizers werken inderdaad altijd met het hoogste respect voor uw bezettingen.

Extra diensten: schoonmaak, kleine werken...

Eenmaal u verhuisd bent, hebt u helemaal geen zin of tijd om het huis dat u verliet schoon te maken? Geen zorg! Sommige verhuisfirma's kunnen deze eindschoonmaak voor u laten uitvoeren. Kies voor een professioneel resultaat.

Soms mag u ook de diensten van een handy-man vragen voor allerlei klusjes zoals het ophangen van schilderijen, luchters, spiegels, enz. U hoeft dan geen tijd besparen voor deze vervelende taken.

... maar ook meubelopslag

Indien u last heeft van ruimtegebrek, kunt u een verhuisbedrijf met meubelopslag inschakelen. Dit biedt verschillende voordelen die u kunt benutten. Hier zijn de drie belangrijkste redenen waarom mensen gebruik maken van deze service:

 • veilige plaats met alarm en altijd beschikbaar voor geautoriseerde mensen
 • tijd en geld bespaard want u moet maar één keer al uw spullen uitladen in een unieke opslagruimte
 • uw meubels en andere bezittingen zijn niet alleen veiligd maar ook verwarmd in de winter en geconditioneerd bij hoge temperaturen.

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor een verhuisfirma?

démenageur cartons

Het totale bedrag hangt zeker af van uw woning en de omvang van de spullen te vervoeren. Voor een kleine verhuis (van een appartement of een klein huis ) reken ongeveer €500. Voor deze prijs zal u meestal een verhuiswagen van 20m³ en een lift krijgen. U hebt een grote woning of een heel kantoor te verhuizen? Dan liggen de verhuiskosten rond de €700 tot €1.100. U zal inderdaad een verhuiswagen van 50m³ nodig hebben.

 

 

 

Handige tips voor efficiënt inpakken

 1. Begin met het toekennen van een nummer aan elke doos.
 2. Wikkel al het glaswerk en serviesgoed zorgvuldig in met papier.
 3. Maak gebruik van kledingstukken of handdoeken om extra bescherming tegen schokken te bieden.
 4. Voor de elektronische apparaten raden we u aan om ze in hun originele verpakking te verpakken.
 5. Hoe de jurken en kostuums transporteren? Er bestaan kledingdozen met rails zodat uw kleding kan blijven hangen.

Goed om te weten: u mag bij de meeste professionele verhuizers verhuisdozen en andere inpakspullen kopen.

Andere verhuisfirma's uit regio Vlaams-Brabant

De verhuizers die u gecontacteerd hebt zijn niet beschikbaar op de datum van uw verhuizing? Wij hebben geselecteerd een paar extra firma's die actief zijn in Vlaams-Brabant. Vraag een offerte aan bij meerdere verhuisfirma's en vergelijk deze prijsoffertes. Zo vindt u de onderneming tegen de beste prijs.

Socquet - Wemmel: Dit familiebedrijf staat sinds 65 jaar garant voor zorgeloos verhuizen. Deze gemotiveerde en competente verhuizers beschikken over 6 gehomologeerde liften (tot de 18de verdiep). Het is actief in Brussel en in het hele Vlaams Brabant. Tel: 02/460 10 26.

Selleslag Verhuizingen - Grimbergen : Bent u op zoek naar gekwalificeerde vakmensen voor uw dreigende verhuizing? Deze verhuizers zijn actief in Vlaams Brabant in Grimbergen. Ze bieden een formule met forfait of per uur en u mag op een hoge kwaliteit in uitvoering. Tel: 02/425 66 88.