Bedrijven experten in verhuizingen in West-Vlaanderen

DIRKSEN, VERBEEK & VAET - Verhuizers in West-Vlaanderen

Logo Dirk Vervaet

Met de hulp van professionals kost verhuizen u niet te veel energie.

Deze verhuisfirma neemt voor u het zware werk uit handen, voor alle verhuizingen in West-Vlaanderen. Ze werken zowel met bedrijven als particulieren. Hun diensten omvatten:

  • het verhuren van een verhuiswagen
  • de opslag van goederen
  • het verhuizen van piano’s
  • internationale verhuis
  • montageservice en/of liftservice

Vraag een gratis offerte!

DE PESTEL - Aalter

DE PESTEL - Aalter
Deze firma staat bereid om particulieren en bedrijven te helpen met verhuizingen in West-Vlaanderen en in het buitenland.

Zij beschikken over een verhuislift en een meubelopslagdienst, en kunnen ook bepaalde meubels demonteren en monteren, indien nodig.

Neem zeker contact op voor een vrijblijvende offerte.

Tel : 0486 / 96 54 30

VERVAET LOGISTICS - West-Vlaanderen

VERVAET LOGISTICS - West-Vlaanderen
Hier kunt u in volle vertrouwen terecht voor een competente behandeling van uw verhuizing in West-Vlaanderen. U kunt op beide oren slapen, want Vervaet Logistics voldoet aan uw verwachte standaard.

VERHUIZINGEN ELIAS - Brugge

VERHUIZINGEN ELIAS - Brugge

U woont in West-Vlaanderen en verhuist naar binnenland of buitenland? Bel deze onderneming en geniet van een verhuisformule op maat. Ze beschikken over afvalcontainers en bieden een meubelbewaring.

Tel: 0495 / 25 96 00

MAXCI – Oostende

MAXCI – Oostende
Deze firma brengt uw materiaal vlot en ongeschonden op zijn nieuwe thuis terecht, zelf in de hoogte (liftservice tot de 13de verdieping). U bent aan het juiste adres voor kwaliteitsvolle verhuizingen in West-Vlaanderen.

VANDERSTRAETEN-VERHAEGHE - West-Vlaanderen

VANDERSTRAETEN-VERHAEGHE - West-Vlaanderen
Dit verhuisbedrijf verzorgt uw verhuizingen in West-Vlaanderen: het demonteren, inpakken en monteren van uw meubels. Met modern materiaal verzorgen zij een snelle en kwaliteitsvolle service.

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in West-Vlaanderen?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio West-Vlaanderen, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Wat u moet weten over het verhuizen

Om stressloos te verhuizen moet u delegeren en hulp vragen aan uw familie en vrienden. U kan ook beroep doen aan een verhuisfirma en vragen voor de diensten van professionele verhuizers. In dit geval zoek voor een BKV-erkende verhuizer. Zo bent u zeker om van een uitstekende service te genieten.

Volg daarna de volgende tips om uw verhuis te vergemakkelijken. En aangezien tijd geld is zal u ook geld besparen door u zich goed voor te bereiden op de verhuisdag. De bedoeling is dat u de verhuizers inhuurt zo kort mogelijk te houden.

•    Reserveer tijdig iw verhuiswagen, liftservice en vraag indien nodig parkeerborden aan om een parkeerplaats voor uw appartement vrij te houden.

•    Maak uw koelkast en diepvriezer leeg en ontdooi deze ook.

•    Maak de kabels van uw huishoudtoestellen vast aan de achterkant.

•    Label uw verhuisdozen met wat erin zit en in welke kamer moet de doos, en vermeldt wanneer het om breekbare spullen gaat.

•    Verzamel alle kleine onderdelen van uw meubels (vijzen, moeren, e.d.) in zakjes die u aan de binnenzijde van of aan het meubilair bevestigd.

•    Maak een inventaris op van uw inboedel en kijk goed na of alles er na aankomst is.

•    Zorg voor noppenfolie of voor oude stukken stof zodat u de hoeken van uw meubels kan beschermen.

•    Neem een foto van elke stap wanneer u meubels uit elkaar haalt zodat u deze gemakkelijk opnieuw kan monteren, vooral wanneer u niet meer over de handleiding beschikt.. Neem oof foto's van uw elektrische toestellen wanneer deze nog aangesloten zijn zodat u ze correct opnieuw kan aansluiten bij aankomst.

•    Voorzie een overlevingsdoos waarin al het nodige zit voor de eerste nacht en dag na uw verhuizing: propere kledij, verzorgingsproducten, iets om te eten, enz.

Informatie geplaatst op 21 juni 2022 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / West-Vlaanderen.

Meer informatie

Een verhuis kan vaak voor redelijk veel stress zorgen. Maar dat hoeft zeker niet ! Met onze lijst ervaren verhuizers kunt u een bedrijf vinden dat uw hoogste verwachtingen treft. Bij deze firma’s kunt u in volle vertrouwen terecht voor uw verhuizingen in West-Vlaanderen, maar ook in het buitenland.  Zij helpen u graag met deskundig advies verder, en stellen hun modern materiaal tot uw dienst.

Daarmee dat u niets over het hoofd ziet, duiden wij graag op een paar aandachtspunten. Dien op voorhand een aanvraag voor een parkeerverbod voor uw woning bij de lokale politie in. Vergeet zeker ook niet dat u binnen de acht dagen na uw verhuis de gemeente moet raadplegen van deze adreswijziging. De gemeente gaat dan zelf de overheidsdiensten op de hoogte daarvan houden. Echter gaat u toch bepaalde personen of instanties moeten laten weten, zoals het postkantoor of uw leveranciers van water, gas en elektriciteit.

Andere verhuizers in regio West-Vlaanderen

Op zoek naar een verhuisspecialist in uw buurt? Ontdek een paar extra verhuisfirma's in regio West-Vlaanderen. Hier vindt u hun contactinformatie:

Demaegdt - Oostende: Al meer dan 60 jaar staat deze firma voor kwaliteitsvolle verhuizingen in West-Vlaanderen. Hun ervaren vakmannen leveren een snelle en efficiënte service tegen de beste prijzen. Uw goederen komen altijd onbeschadigd terecht. Vrijblijvende offertes. Tel: 059/70 58 94.

> Druant Verhuizingen - Ieper: Dit bedrijf is expert in transport, meubelbewaring en verhuizingen in West-Vlaanderen, door heel België en in buurlanden. Als u kwaliteit en service tegen een betaalbare prijs zoekt, bent u bij Druant zeker aan het juiste adres. Bel vrijblijvend voor meer informatie. Tel: 057/20 24 18.

CDTrans Chris Defoort - Stadelaan 67 - 8501 Heule - Tel: 0475/87 40 88
DVH Verhuizingen - Fabriekstraat, 26 - 8540 Deerlijk - Tel: 0495/53 01 07
Verhuigen Couvreur - Beversesteenweg 102 - 8800 Roeselare - Tel: 051/22 78 22
Verhuizingen Geert de Vogelaere - Molenstraat 42, 9800 Deinze - Tel: 093/87 06 83
Verhuizingen Deceuninck - Klinkestraat 8, 8810 Lichtervelde - Tel: 0492/88 67 53
Mert verhuizers - Zwaanhoeklos 1, 9090 Melle - Tel: 09/391 55 34