Bedrijven experten in verhuizingen in West-Vlaanderen

DE PESTEL - Aalter

DE PESTEL - Aalter
Deze firma staat bereid om particulieren en bedrijven te helpen met verhuizingen in West-Vlaanderen en in het buitenland.

Zij beschikken over een verhuislift en een meubelopslagdienst, en kunnen ook bepaalde meubels demonteren en monteren, indien nodig.

Neem zeker contact op voor een vrijblijvende offerte.

Tel : 0486 / 96 54 30

MAXCI – Oostende

MAXCI – Oostende
Deze firma brengt uw materiaal vlot en ongeschonden op zijn nieuwe thuis terecht, zelf in de hoogte (liftservice tot de 13de verdieping). U bent aan het juiste adres voor kwaliteitsvolle verhuizingen in West-Vlaanderen.

VERVAET LOGISTICS - West-Vlaanderen

VERVAET LOGISTICS - West-Vlaanderen
Hier kunt u in volle vertrouwen terecht voor een competente behandeling van uw verhuizing in West-Vlaanderen. U kunt op beide oren slapen, want Vervaet Logistics voldoet aan uw verwachte standaard.

VERHUIZINGEN ELIAS - Brugge

VERHUIZINGEN ELIAS - Brugge

U woont in West-Vlaanderen en verhuist naar binnenland of buitenland? Bel deze onderneming en geniet van een verhuisformule op maat. Ze beschikken over afvalcontainers en bieden een meubelbewaring.

Tel: 0495 / 25 96 00

VANDERSTRAETEN-VERHAEGHE - West-Vlaanderen

VANDERSTRAETEN-VERHAEGHE - West-Vlaanderen
Dit verhuisbedrijf verzorgt uw verhuizingen in West-Vlaanderen: het demonteren, inpakken en monteren van uw meubels. Met modern materiaal verzorgen zij een snelle en kwaliteitsvolle service.

DIRKSEN, VERBEEK & VAET - West Vlaanderen

Deze verhuisfirma neemt voor u het zware werk uit handen, voor alle verhuizingen in West-Vlaanderen. Ze werken zowel met bedrijven als particulieren. Hun diensten omvatten bijvoorbeeld het verhuren van verhuisliften en verhuiswagens, de opslag van goederen en het verhuizen van piano’s.

DRUANT VERHUIZINGEN - Ieper

Dit bedrijf is expert in transport, meubelbewaring en verhuizingen in West-Vlaanderen, door heel België en in buurlanden. Als u kwaliteit en service tegen een betaalbare prijs zoekt, bent u bij Druant zeker aan het juiste adres. Bel vrijblijvend voor meer informatie.

Tel: 057 / 20 24 18

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in West-Vlaanderen?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio West-Vlaanderen, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Minder meenemen voor een goedkoper verhuizing

Bij uitstek is een verhuizing inderdaad de ideale gelegenheid om na te denken over welke spullen u echt nodig hebt en welke u beter weggooit. Een sleutelwoord om dit proces met een gerust gemoed te beleven is ongetwijfeld organisatie. U mag een paar spullen recycleren zoals spaarlampen, verpakkingen en oude elektroapparaten. Andere spullen zoals kleren, speelgoed, boeken en versieringen kunt u aan uw familie of vrienden geven. Deze sortering zal u toelaten lichter te verhuizen.

De kleren

Begin met het weggooien van alle kleren met gaten, vlekken en onherstelbare beschadigingen. Alle kleding in goede staat wordt gesorteerd. Zie wat u kunt verkopen op tweedehands sites of winkels, zoals een eenmaal gedragen jurk, kinderkleding net aangetrokken en al te klein, etc. Schenk uw oude kleding aan een goed doel zoals Les Petits Riens.

Meubels en afwas

De meubels die te beschadigd om mee te nemen kunnen worden opgehaald door de dienst van grof huishoudelijk afval: informeer u bij uw gemeente over de dagen van inzamelingen in uw straat. Voor meubels in goede staat die u niet bewaart, moet u ook contact opnemen met liefdadigheidsinstellingen om anderen gelukkig te maken of ze op het internet proberen te verkopen. Doe hetzelfde met uw servies en groter keukengerei.

De papieren

Ze nemen meer ruimte in dan ze lijken. Bewaar alleen belangrijke papieren, zoals contracten, loonbrieven, belastingstroken en recente facturen. Dit is een kans om oude folders, tijdschriften en tijdschriften weg te gooien.

Het speelgoed

Dat is een activiteit die je met je kinderen kunt organiseren? Je zult er zeker van zijn geen speelgoed weg te gooien dat belangrijk voor ze is. Degenen die niet meer aangepast zijn aan hun leeftijd en degenen die ze nooit gebruiken, kunnen worden weggegeven of verkocht op een rommelmarkt, afhankelijk van hun staat.

De boeken

Volgens de beroemde Japanse Marie Kondo zou je niet meer dan 30 boeken in huis moeten houden. Je mag al de gelezen boeken die je niet gaat herlezen doneren (in je lokale bibliotheek, een opvangcentrum, een verzorgingstehuis of aan een vriend of familielid). Je kunt ook uw boeken stuk voor stuk verkopen of per doos op een tweedehands boekenwinkel.

Informatie geplaatst op 20 april 2022 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / West-Vlaanderen.

Meer informatie

Een verhuis kan vaak voor redelijk veel stress zorgen. Maar dat hoeft zeker niet ! Met onze lijst ervaren verhuizers kunt u een bedrijf vinden dat uw hoogste verwachtingen treft. Bij deze firma’s kunt u in volle vertrouwen terecht voor uw verhuizingen in West-Vlaanderen, maar ook in het buitenland.  Zij helpen u graag met deskundig advies verder, en stellen hun modern materiaal tot uw dienst.

Daarmee dat u niets over het hoofd ziet, duiden wij graag op een paar aandachtspunten. Dien op voorhand een aanvraag voor een parkeerverbod voor uw woning bij de lokale politie in. Vergeet zeker ook niet dat u binnen de acht dagen na uw verhuis de gemeente moet raadplegen van deze adreswijziging. De gemeente gaat dan zelf de overheidsdiensten op de hoogte daarvan houden. Echter gaat u toch bepaalde personen of instanties moeten laten weten, zoals het postkantoor of uw leveranciers van water, gas en elektriciteit.

Andere verhuizers in regio West-Vlaanderen

Op zoek naar een verhuisspecialist in uw buurt? Ontdek een paar extra verhuisfirma's in regio West-Vlaanderen. Hier vindt u hun contactinformatie:

Demaegdt - Oostende: Al meer dan 60 jaar staat deze firma voor kwaliteitsvolle verhuizingen in West-Vlaanderen. Hun ervaren vakmannen leveren een snelle en efficiënte service tegen de beste prijzen. Uw goederen komen altijd onbeschadigd terecht. Vrijblijvende offertes. Tel: 059/70 58 94.

CDTrans Chris Defoort - Stadelaan 67 - 8501 Heule - Tel: 0475/87 40 88
DVH Verhuizingen - Fabriekstraat, 26 - 8540 Deerlijk - Tel: 0495/53 01 07
Verhuigen Couvreur - Beversesteenweg 102 - 8800 Roeselare - Tel: 051/22 78 22
Verhuizingen Geert de Vogelaere - Molenstraat 42, 9800 Deinze - Tel: 093/87 06 83
Verhuizingen Deceuninck - Klinkestraat 8, 8810 Lichtervelde - Tel: 0492/88 67 53
Mert verhuizers - Zwaanhoeklos 1, 9090 Melle - Tel: 09/391 55 34