Bedrijven experten in verhuizingen in West-Vlaanderen

DIRKSEN, VERBEEK & VAET - Verhuizers in West-Vlaanderen

Logo Dirk Vervaet

Met de hulp van professionals kost verhuizen u niet te veel energie.

Deze verhuisfirma neemt voor u het zware werk uit handen, voor alle verhuizingen in West-Vlaanderen. Ze werken zowel met bedrijven als particulieren. Hun diensten omvatten:

  • het verhuren van een verhuiswagen
  • de opslag van goederen
  • het verhuizen van piano’s
  • internationale verhuis
  • montageservice en/of liftservice

Vraag een gratis offerte!

DE PESTEL - Aalter

DE PESTEL - Aalter
Deze firma staat bereid om particulieren en bedrijven te helpen met verhuizingen in West-Vlaanderen en in het buitenland.

Zij beschikken over een verhuislift en een meubelopslagdienst, en kunnen ook bepaalde meubels demonteren en monteren, indien nodig.

Neem zeker contact op voor een vrijblijvende offerte.

Tel : 0486 / 96 54 30

VERVAET LOGISTICS - Verhuizingen

Vervaet Verhuizingen

Hier kunt u in volle vertrouwen terecht voor een competente behandeling van uw verhuizing in West-Vlaanderen.

U kunt op beide oren slapen, want Vervaet Logistics voldoet aan uw verwachte standaard.

Van planning tot uitpak et (de)montage zorgen zij van alles.

Doe beroep op hen voor uw kantoor, uw laboratorium, uw magazijn...

Tel : 09 331 57 80

DEMAEGDT - Verhuisfirma

Logo Demaegdt

Deze erkende firma staat voor kwaliteitsvolle verhuizingen in West-Vlaanderen. Hun ervaren vakmannen leveren een snelle en efficiënte service tegen de beste prijzen. Uw goederen komen altijd onbeschadigd terecht.

  • Meer dan 65 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offertes
  • Meubelbewaring en selfstorage

Ze bieden ook verhuisliften om al uw spullen moeiteloos tot op de 16de verdieping te bregen.

Tel: 059 / 70 58 94

MAXCI – Oostende

MAXCI – Oostende
Deze firma brengt uw materiaal vlot en ongeschonden op zijn nieuwe thuis terecht, zelf in de hoogte (liftservice tot de 13de verdieping). U bent aan het juiste adres voor kwaliteitsvolle verhuizingen in West-Vlaanderen.

VERHUIZINGEN ELIAS - Brugge

VERHUIZINGEN ELIAS - Brugge

U woont in West-Vlaanderen en verhuist naar binnenland of buitenland? Bel deze onderneming en geniet van een verhuisformule op maat. Ze beschikken over afvalcontainers en bieden een meubelbewaring.

Tel: 0495 / 25 96 00

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in West-Vlaanderen?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio West-Vlaanderen, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

De complete verhuischecklist

Wees vooruitziend, voorkom onnodige stress op de dag van uw verhuizing en bespaar op die manier zowel tijd als energie. Ga methodisch te werk en volg deze checklist om een zorgeloze verhuis:

Drie maanden vooraf: u moet in eerste plaats uw huurcontrat opzeggen. De huisbaas zal dan op de hoogte zijn van uw verhuis en hij kan onmiddelijk een nieuwe huurder proberen te vinden. Als u kinderen hebt regel dan hun overstap naar een nieuwe school.

De datum van uw verhuizing legt u best twee maanden op voorhand vast in functie van uw agenda en verplichtingen. Boek daarna een verhuisbedrijf. Vraag een paar offertes en vergelijk deze om de goedkoopste firma te kunnen kiezen.

Eén maand op voorhand dient u alle betrokken personen op de hoogte te brengen van uw adresverandering. Wijzig het adres van uw abonnementen (telefonie, gas, water, internet, enz.) en verwittig instanties zoals uw bank, verzekeringsmaatschappij, e.d. Wanneer u zich inschrijft in uw nieuwe gemeente zullen de meeste instanties (zoals de belastingdienst, uw ziekenfonds, enz.) hiervan op de hoogte gebracht worden. Het is nog wat vroeg om uw spullen beginnen in te pakken maar u kan wel al uitzoeken wat u al dan niet mee wil verhuizen en u vervolgens ontdoen van wat u niet wil meenemen door het weg te geven, tweedehands of op een rommelmarkt te verkopen, naar het containerpark te brengen, enz.

Twee weken voor uw verhuizing dient u bij de gemeente een parkeerverbod aan te vragen zodat de parkeerplaatsen voor uw woning vrij blijven voor de verhuiswagen en -lift. Eet de bederfelijke voedingswaren die u niet zal kunnen meenemen op en doe geen grote boodschappen meer.

Één week voor de verhuisdag is het tijd voor de allerlaatste voorbereidingen. Pak uw spullen in en maak een aparte valies klaar voor de dag van uw verhuizing met daarin vervangkledij, verzorgingsproducten, enz. U mag nog eens naar de verhuisfirma bellen voor de zekerheid en de laatste details regelen.

Na de grote dag beschikt u over 8 werkdagen om uw nieuwe adres aan te geven bij de dienst Burgerzaken van uw nieuwe stad of gemeente. Dan zal een wijkagent controleren of u werkelijk op het aangegeven adres woont. Als alles goed verloopt wordt u ingeschreven op het nieuwe adres en wordt uw identiteitskaart automatisch aangepast.

Informatie geplaatst op 5 oktober 2022 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / West-Vlaanderen.

Meer informatie over deze professionele verhuizers

Verhuizing koppel

Een verhuis kan vaak voor redelijk veel stress zorgen. Maar dat hoeft zeker niet ! Met onze lijst ervaren verhuizers kunt u een bedrijf vinden dat uw hoogste verwachtingen treft. Bij deze bedrijven kunt u met vol vertrouwen rekenen op hun diensten voor uw verhuis in West-Vlaanderen of daarbuiten. Ze staan klaar om u te ondersteunen met professioneel advies en bieden modern materieel aan om aan uw behoeften te voldoen.

Daarmee dat u niets over het hoofd ziet, duiden wij graag op een paar aandachtspunten. Dien op voorhand een aanvraag voor een parkeerverbod voor uw woning bij de lokale politie in. Vergeet zeker ook niet dat u binnen de acht dagen na uw verhuis de gemeente moet raadplegen van deze adreswijziging. De gemeente gaat dan zelf de overheidsdiensten op de hoogte daarvan houden. Echter gaat u toch bepaalde personen of instanties moeten laten weten, zoals het postkantoor of uw leveranciers van water, gas en elektriciteit.

Andere firma's voor uw verhuizingen in West-Vlaanderen

Op zoek naar een verhuisspecialist in uw buurt? Ontdek een paar extra verhuisfirma's in regio West-Vlaanderen. Hier vindt u hun contactinformatie. Aarzel niet een verhuisofferte bij meer dan een bedrijf te vragen en deze offertes te vergelijken om tegen de beste prijs te verhuizen.

CDTrans Chris Defoort - Stadelaan 67 - 8501 Heule - Tel: 0475/87 40 88
DVH Verhuizingen - Fabriekstraat, 26 - 8540 Deerlijk - Tel: 0495/53 01 07
Verhuigen Couvreur - Beversesteenweg 102 - 8800 Roeselare - Tel: 051/22 78 22
Verhuizingen Geert de Vogelaere - Molenstraat 42, 9800 Deinze - Tel: 093/87 06 83
Verhuizingen Deceuninck - Klinkestraat 8, 8810 Lichtervelde - Tel: 0492/88 67 53
Mert verhuizers - Zwaanhoeklos 1, 9090 Melle - Tel: 09/391 55 34