Bedrijven experten in verhuizingen in West-Vlaanderen

MISTER MOVE - West Vlaanderen

Mister Move doorloopt alle stappen van uw verhuizing voor particulieren en bedrijven: in- en uitpakken, (de)monteren, laden en veilig transport. Mister Move is actief in heel West-Vlaanderen. Bovendien kan u bij hen rekenen op: 

 • 10 jaar vakkundige expertise 
 • op maat gemaakte diensten
 • ultramodern apparatuur
 • de laagste prijzen

Tel: 0472 / 82 82 82

VERVAET LOGISTICS - Verhuizingen

Vervaet Verhuizingen

Bij Vervaet Logistics kan u terecht voor een complete dienstverlening van uw verhuizing in West-Vlaanderen. U mag bij Vervaet Logistics de volgende diensten verwachten:

 • snelle verhuis met verhuiswagen
 • liftservice
 • verhuisverzekering

Neem contact op via de website voor een gratis offerte.

Tel : 09 331 57 80

VERHUIZINGEN BONTE - West - Vlaanderen

verhuizingen bonte west-vlaanderen

Bent u op zoek naar een verhuisfirma in West-Vlaanderen? Verhuizingen Bonte levert een uitstekende all-in service voor al uw verhuisprojecten. Dit wil zeggen dat zij u verder helpen met het benodigde transport, een ladderlift, het correcte aantal verhuizers en de meubelopslag

Voor uw verhuizingen komen zij steeds ter plaatse om een idee te hebben van uw situatie. Op basis hiervan maken ze de geschikte planning om u op die manier een zorgeloze verhuizing te kunnen garanderen. Vraag nu uw gratis offerte aan via de website. 

Tel: 050 / 33 66 00

DEMAEGDT - Verhuisfirma

Logo Demaegdt

Demaegdt zorgt voor kwaliteitsvolle verhuizingen in West-Vlaanderen. Hun ervaren vakmannen leveren een snelle en efficiënte service tegen de beste prijzen. U kan erop rekenen dat uw spullen altijd veilig en vakkundig getransporteerd worden. 

Bij Demaegdt geniet u van:

 • Meer dan 65 jaar professionele ervaring
 • Gratis offertes
 • Meubelbewaring en selfstorage

Tel: 059 / 70 58 94

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in West-Vlaanderen?

Bent u een verhuisprofessional met ervaring en actief de regio West-Vlaanderen? Dan kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u een plaats op onze webportalen aan om zo uw naamsbekendheid te vergroten en uw klantenbestand uit te breiden. 

Voorkom deze 6 fouten bij het verhuizen

Slechte timing

Plan uw verhuizing zo in dat deze past binnen uw agenda en die van de betrokken personen. Laat uw omgeving, familie, vrienden en verhuisfirma op voorhand weten wat uw verhuisplannen zijn en wanneer uw verhuizing doorgaat. Op die manier kunnen deze mensen zich goed voorbereiden op de grote dag en kunnen er duidelijke afspraken gemaakt worden.

Uw verhuisdozen tot aan of over de rand vullen

Vult u uw verhuisdozen tot aan de rand waardoor ze uitpuilen? Waarschijnlijk hoopt u zo de kosten te verminderen of wil u tijd winnen bij het transport van uw spullen. Gelukkig kan u bij verschillende verhuisfirma's terecht die u van stevige verhuisdozen kunnen voorzien aan de scherpste prijzen, rekening houdend met uw budget. Zo worden uw spullen correct ingepakt en vermijdt u dat deze kapotgaan.

Uw meubels zelf demonteren zonder de nodige kennis

Indien u nog geen ervaring hebt met het demonteren van uw meubels, kan u best een beroep doen op de professionele verhuizers van een bekende verhuisfirma. Deze mensen hebben de kennis om uw meubels vakkundig te demonteren waardoor u het risico op schade van uw meubels drastisch verkleint. Deze taak uitbesteden aan professionals is in deze situatie altijd een verstandig idee.

Uw dozen niet labelen

Het is zeker een slim idee om al uw dozen te labelen meteen nadat u uw spullen hebt ingepakt. Indien u dit niet doet, riskeert u te vergeten wat u in welke doos hebt gestoken. Het kan zijn dat u dan de dozen opnieuw moet openmaken en inpakken. Door uw dozen te labelen met een labelmaker of stickers kan u veel tijd besparen tijdens uw verhuizing.

Geen concreet plan hebben

Zonder een concreet plan is het moeilijk om de verschillende stappen van een verhuizing te zetten. Wij helpen u alvast verder: schrijf uw gewenste verhuisdatum op, het aantal dagen dat u nodig hebt om te verhuizen, deze inplannen in uw agenda, welke spullen u allemaal laat transporteren en op welke verhuisfirma u een beroep zal doen.

Geen parkeerplaats reserveren

Vergeet niet om 2 weken voor uw geplande verhuisdatum een parkeerverbod aan uw gemeente aan te vragen. Zo kan u de nodige parkeerplaatsen voor uw woning reserveren en kan uw verhuizing op een vlotte manier verlopen.

Informatie geplaatst op 5 februari 2024 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / West-Vlaanderen.

 

 

Meer informatie over onze verhuizers

Verhuizing koppel

Een verhuizing kan voor redelijk veel stress zorgen, maar dat hoeft zeker niet. Met onze lijst ervaren verhuizers kan u een bedrijf vinden dat aan al uw behoeften voldoet. Bij deze bedrijven kan u erop rekenen dat u in goede handen bent. De bedrijven staan klaar om u te helpen met al uw vragen en verhuiszorgen.

U bent bij deze bedrijven aan het juiste adres voor de volgende diensten:

 • snelle verhuizing met verhuiswagen 
 • ladderlift
 • stevige verhuisdozen 
 • professioneel advies over uw verhuizing

Deze bedrijven zijn bovendien aangesloten bij de Belgische Kamer der Verhuizers (BKV). Zij garanderen bijgevolg een betrouwbare en vlotte service waarbij de klant volledig ontzorgd wordt. Een BKV-certificaat erkent de kwaliteit en betrouwbaarheid van de geselecteerde verhuisbedrijven.

Indien u voor een van deze bedrijven wil kiezen en bijkomende informatie over het bedrijf wenst, kunt u hun website raadplegen en een eventuele prijsofferete opvragen. Op die manier krijgt u een volledig beeld van het gehele verhuisproces en de kostprijs.

Andere firma's voor uw verhuizingen in West-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een verhuisspecialist in uw buurt? Aarzel niet om ook volgende verhuisfirma's te contacteren:

Maxci - Oostende: Deze firma zorgt voor een vlotte verhuizing van al uw spullen naar uw nieuwe woonst. Ze beschikken over een gespecialiseerde liftservice die tot de 13de verdieping van uw appartement kan. Aarzel niet om hen te contacteren voor een gratis offerte. Tel: 0493 / 30 06 15.

Verhuizingen Elias - Brugge: Hebt u een verhuizing gepland in het binnen- of buitenland? Dan bent u bij Verhuizingen Elias aan het juiste adres. Contacteer het bedrijf voor uw verhuisplan op maat. Tel: 0495 / 25 96 00.