Verhuisspecialisten in West-Vlaanderen

DE PESTEL - Aalter

DE PESTEL - Aalter
Deze firma staat bereid om particulieren en bedrijven te helpen met verhuizingen in West-Vlaanderen en in het buitenland.

Zij beschikken over een verhuislift en een meubelopslagdienst, en kunnen ook bepaalde meubels demonteren en monteren, indien nodig.

Neem zeker contact op voor een vrijblijvende offerte.

Tel : 0486 / 96 54 30

VERVAET LOGISTICS - West-Vlaanderen

VERVAET LOGISTICS - West-Vlaanderen
Hier kunt u in volle vertrouwen terecht voor een competente behandeling van uw verhuizing in West-Vlaanderen. U kunt op beide oren slapen, want Vervaet Logistics voldoet aan uw verwachte standaard.

VANDERSTRAETEN-VERHAEGHE - West-Vlaanderen

VANDERSTRAETEN-VERHAEGHE - West-Vlaanderen
Dit verhuisbedrijf verzorgt uw verhuizingen in West-Vlaanderen : het demonteren, inpakken en monteren van uw meubels. Met modern materiaal verzorgen zij een snelle en kwaliteitsvolle service.

MAXCI – Oostende

MAXCI – Oostende
Deze firma brengt uw materiaal vlot en ongeschonden op zijn nieuwe thuis terecht, zelf in de hoogte (liftservice tot de 13de verdieping). U bent aan het juiste adres voor kwaliteitsvolle verhuizingen in West-Vlaanderen.

VERHUIZINGEN ELIAS – Brugge

VERHUIZINGEN ELIAS – Brugge
Bij Elias kunt u terecht voor verhuizingen in West-Vlaanderen. Deze firma staat voor een zorgeloos verloop van het proces, zodat u op uw nieuw adres een rustige start kunt nemen.

DIRKSEN, VERBEEK & VAET - West Vlaanderen

Deze verhuisfirma neemt voor u het zware werk uit handen, voor alle verhuizingen in West-Vlaanderen. Ze werken zowel met bedrijven als particulieren. Hun diensten omvatten bijvoorbeeld het verhuren van verhuisliften en verhuiswagens, de opslag van goederen en het verhuizen van piano’s. Gratis offertes.
Ontdek nu hun aanbod !

DEMAEGDT - Oostende

Al meer dan 60 jaar staat deze firma voor kwaliteitsvolle verhuizingen in West-Vlaanderen. Hun ervaren vakmannen leveren een snelle en efficiënte service tegen de beste prijzen. Uw goederen komen altijd onbeschadigd terecht. Vrijblijvende offertes.
Tel : 059 / 70 58 94

 

DRUANT VERHUIZINGEN - Ieper

Dit bedrijf is expert in transport, meubelbewaring en verhuizingen in West-Vlaanderen, door heel België en in buurlanden. Als u kwaliteit en service tegen een betaalbare prijs zoekt, bent u bij Druant zeker aan het juiste adres. Bel vrijblijvend voor meer informatie.
Tel : 057 / 20 24 18

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in West-Vlaanderen?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio West-Vlaanderen, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Wees georganiseerd!

Een verhuizing vraagt veel voorbereidingswerk, vooral wanneer het om een huis gaat. Bekijk onze verhuischecklist om niets te vergeten en op tijd klaar te zijn met alle voorbereidingen. Als u goed georganiseerd bent zal uw volgende verhuizing echt stressloos verlopen.

•    60 dagen vooraf: Kies een verhuisfirma. Verhuis indien mogelijk niet tijdens het weekend, op een feestdag of tussen juni en september. Deze periodes zijn bijzonder druk voor de professionele verhuizers. Daarom hanteren ze vaak hogere tarieven. Vergeet niet om een parkeerplaats voor de verhuiswagen te reserveren bij de gemeente. Maak een inventaris op van uw inboedel.

•    30 dagen vooraf: Geef de datum van uw adreswijziging door aan uw woonverzekering. Maak uw diepvriezer leeg en ontdooi deze ook.

•    15 dagen vooraf: Begin met het vullen en nummeren van uw verhuisdozen. Neem foto's van alle aansluitingen (TV, dvd-speler, computer- en printer...) Doe hetzelfde met meubels die u per se moet demonteren. Verzamel al uw belangrijke documenten en bewaar deze op een veilige plaats (bij een familielid bijvoorbeeld).

•    10 dagen vooraf: Beëindig of wijzig het adres van uw contracten voor water, elektriciteit, gas, telefonie en internet. Doe een aanvraag bij de post voor het doorsturen van uw briefwisseling en verwittig ook reeds enkele instanties van uw adreswijziging: bank, ziekenfonds, enz.

•    Na de grote dag: Controleer de toestand van uw meubels en ga de inventaris van uw objecten na. Ga langs bij uw nieuwe gemeente om uw identiteiskaart te laten aanpassen met uw nieuwe adres. U mag al naar een nieuwe huisarts zoeken en, als u een kat of een hond hebt, naar een dierenarts. In noodgevallen zult u veel tijd kunnen besparen.

Informatie geplaatst op 9 maart 2021 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / West-Vlaanderen.

Meer informatie

Een verhuis kan vaak voor redelijk veel stress zorgen. Maar dat hoeft zeker niet ! Met onze lijst ervaren verhuizers kunt u een bedrijf vinden dat uw hoogste verwachtingen treft. Bij deze firma’s kunt u in volle vertrouwen terecht voor uw verhuizingen in West-Vlaanderen, maar ook in het buitenland.  Zij helpen u graag met deskundig advies verder, en stellen hun modern materiaal tot uw dienst.

Daarmee dat u niets over het hoofd ziet, duiden wij graag op een paar aandachtspunten. Dien op voorhand een aanvraag voor een parkeerverbod voor uw woning bij de lokale politie in. Vergeet zeker ook niet dat u binnen de acht dagen na uw verhuis de gemeente moet raadplegen van deze adreswijziging. De gemeente gaat dan zelf de overheidsdiensten op de hoogte daarvan houden. Echter gaat u toch bepaalde personen of instanties moeten laten weten, zoals het postkantoor of uw leveranciers van water, gas en elektriciteit.

Andere verhuizers in regio West-Vlaanderen

Op zoek naar een verhuisspecialist in uw buurt? Ontdek een paar extra verhuisfirma's in regio West-Vlaanderen. Hier vindt u hun contactinformatie:

CDTrans Chris Defoort - Stadelaan 67 - 8501 Heule - Tel : 0475/87 40 88
DVH Verhuizingen - Fabriekstraat, 26 - 8540 Deerlijk - Tel : 0495/53 01 07
Verhuigen Couvreur - Beversesteenweg 102 - 8800 Roeselare - Tel : 051/22 78 22
Verhuizingen Geert de Vogelaere - Molenstraat 42, 9800 Deinze - Tel : 093/87 06 83
Verhuizingen Deceuninck - Klinkestraat 8, 8810 Lichtervelde - Tel : 0492/88 67 53
Mert verhuizers - Zwaanhoeklos 1, 9090 Melle - Tel : 09/391 55 34