Verhuisspecialisten in West-Vlaanderen

DE PESTEL - Aalter

DE PESTEL - Aalter
Deze firma staat bereid om particulieren en bedrijven te helpen met verhuizingen in West-Vlaanderen en in het buitenland.

Zij beschikken over een verhuislift en een meubelopslagdienst, en kunnen ook bepaalde meubels demonteren en monteren, indien nodig.

Neem zeker contact op voor een vrijblijvende offerte.

Tel : 0486 / 96 54 30

VERHUIZINGEN ELIAS – Brugge

VERHUIZINGEN ELIAS – Brugge
Bij Elias kunt u terecht voor verhuizingen in West-Vlaanderen. Deze firma staat voor een zorgeloos verloop van het proces, zodat u op uw nieuw adres een rustige start kunt nemen.

VERVAET LOGISTICS - West-Vlaanderen

VERVAET LOGISTICS - West-Vlaanderen
Hier kunt u in volle vertrouwen terecht voor een competente behandeling van uw verhuizing in West-Vlaanderen. U kunt op beide oren slapen, want Vervaet Logistics voldoet aan uw verwachte standaard.

MAXCI – Oostende

MAXCI – Oostende
Deze firma brengt uw materiaal vlot en ongeschonden op zijn nieuwe thuis terecht, zelf in de hoogte (liftservice tot de 13de verdieping). U bent aan het juiste adres voor kwaliteitsvolle verhuizingen in West-Vlaanderen.

VANDERSTRAETEN-VERHAEGHE - West-Vlaanderen

VANDERSTRAETEN-VERHAEGHE - West-Vlaanderen
Dit verhuisbedrijf verzorgt uw verhuizingen in West-Vlaanderen: het demonteren, inpakken en monteren van uw meubels. Met modern materiaal verzorgen zij een snelle en kwaliteitsvolle service.

DIRKSEN, VERBEEK & VAET - West Vlaanderen

Deze verhuisfirma neemt voor u het zware werk uit handen, voor alle verhuizingen in West-Vlaanderen. Ze werken zowel met bedrijven als particulieren. Hun diensten omvatten bijvoorbeeld het verhuren van verhuisliften en verhuiswagens, de opslag van goederen en het verhuizen van piano’s.

DRUANT VERHUIZINGEN - Ieper

Dit bedrijf is expert in transport, meubelbewaring en verhuizingen in West-Vlaanderen, door heel België en in buurlanden. Als u kwaliteit en service tegen een betaalbare prijs zoekt, bent u bij Druant zeker aan het juiste adres. Bel vrijblijvend voor meer informatie.

Tel: 057 / 20 24 18

Staat u aan het hoofd van een verhuisfirma in West-Vlaanderen?

Indien u een verhuisprofessional met ervaring bent en actief bent in regio West-Vlaanderen, kan u zich aansluiten bij ons netwerk. Wij bieden u gevarieerde oplossingen op maat aan om uw bekendheid te laten toenemen en om uw klantenbestand uit te breiden.

Nuttige geheugensteuntjes voor een vlotte verhuizing

U hebt eindelijk uw droomwoning gevonden, u hebt een huur- of verkoopovereenkomst getekend en u wil graag zo snel mogelijk verhuizen? Volg dan zeker deze tips!

- Zeg uw huurovereenkomst 3 maanden voor uw vertrekdatum op. Deze eindigt inderdaad doordat de huurder drie maanden voor het einde van de contractueel bepaalde duurtijd een opzegbrief stuurt.

- Begin met het sorteren van uw spullen en beslis wat u al dan niet wenst mee te nemen. Bestel voldoende verhuismaterialen: zorg voor vele verhuisdozen. Reken ongeveer 50 dozen voor een gezin.

- Regel het transport; neem contact op met een verhuisfirma en vraag een prijsofferte voor een verhuizing op de dag van uw keuze.

- Eén maand voor uw vertrek dient u uw telefoon- en internetoperator(en) op de hoogte te brengen van uw adresverandering.

- Twee weken later dient u uw gas- en elektriciteitsleverancier alsook uw bank en alle andere instanties waar u aan verbonden bent op de hoogte te brengen van uw adresverandering.

- Eén week voor uw verhuizing dient u alle belangrijke documenten en andere persoonlijke spullen die u nodig hebt, in te pakken. U kunt al de diepvriezer ontdooien. Het is ook tijd om één of twee parkeerplaatsen te reserveren voor de twee betrokken adressen. De verhuiswagen zal dan gemakkelijk parkeren. Om dit te regelen moet u naar de stadhuis van uw huidige gemeente.

- De verhuisdag: normaalgezien moeten alle dozen met spullen die u niet meer nodigt hebt allemaal klaar staan om te verhuisd worden. Zorg er eveneens voor dat er iemand de verhuisfirma opwacht op uw nieuwe adres. Zorg ervoor dat u een valies bij de hand hebt waarin alles zit dat u nodig hebt voor uw eerste nacht in uw nieuwe woonst gezien u alle dozen hoogstwaarschijnlijk niet onmiddellijk zal kunnen uitpakken.

Informatie geplaatst op 11 mei 2021 op de pagina Verhuizers Vlaanderen / West-Vlaanderen.

Meer informatie

Een verhuis kan vaak voor redelijk veel stress zorgen. Maar dat hoeft zeker niet ! Met onze lijst ervaren verhuizers kunt u een bedrijf vinden dat uw hoogste verwachtingen treft. Bij deze firma’s kunt u in volle vertrouwen terecht voor uw verhuizingen in West-Vlaanderen, maar ook in het buitenland.  Zij helpen u graag met deskundig advies verder, en stellen hun modern materiaal tot uw dienst.

Daarmee dat u niets over het hoofd ziet, duiden wij graag op een paar aandachtspunten. Dien op voorhand een aanvraag voor een parkeerverbod voor uw woning bij de lokale politie in. Vergeet zeker ook niet dat u binnen de acht dagen na uw verhuis de gemeente moet raadplegen van deze adreswijziging. De gemeente gaat dan zelf de overheidsdiensten op de hoogte daarvan houden. Echter gaat u toch bepaalde personen of instanties moeten laten weten, zoals het postkantoor of uw leveranciers van water, gas en elektriciteit.

Andere verhuizers in regio West-Vlaanderen

Op zoek naar een verhuisspecialist in uw buurt? Ontdek een paar extra verhuisfirma's in regio West-Vlaanderen. Hier vindt u hun contactinformatie:

Demaegdt - Oostende: Al meer dan 60 jaar staat deze firma voor kwaliteitsvolle verhuizingen in West-Vlaanderen. Hun ervaren vakmannen leveren een snelle en efficiënte service tegen de beste prijzen. Uw goederen komen altijd onbeschadigd terecht. Vrijblijvende offertes. Tel: 059/70 58 94.

CDTrans Chris Defoort - Stadelaan 67 - 8501 Heule - Tel: 0475/87 40 88
DVH Verhuizingen - Fabriekstraat, 26 - 8540 Deerlijk - Tel: 0495/53 01 07
Verhuigen Couvreur - Beversesteenweg 102 - 8800 Roeselare - Tel: 051/22 78 22
Verhuizingen Geert de Vogelaere - Molenstraat 42, 9800 Deinze - Tel: 093/87 06 83
Verhuizingen Deceuninck - Klinkestraat 8, 8810 Lichtervelde - Tel: 0492/88 67 53
Mert verhuizers - Zwaanhoeklos 1, 9090 Melle - Tel: 09/391 55 34